K_a_t_i
|
Jutro punce! A tkole ga serjete že navsezgodaj . Lepo, lepo... Meaa, jst obiske z malimi otroci prej vprašam, če so zdravi. Ampak mamo srečo - so vsi tok skulirani, da razumejo to. Pa tud ne pustijo, da se Žiga dotikajo, razen po nogicah. Kar se pa nenapovedanih obiskov tiče, sem pa glih prov , da bi jim rekla, da imamo mi svoje plane in naj drugič pokličejo prej! Skačica, luštni ste bli . Mi smo tudi včeraj probali Žiga v vozičku z dvignjenim naklonom pelat - ene 2 min je zdržal, ko je gledal igračke, pol pa v jok. Se mi pa zdi, da ne vidi ven tolk kot v lupinci. Namreč levo in desno pomojem ni videl. Skratka - bomo še mal počakali. Tinaaja, fiksirat L/D smo ga pa poskusili z dvema zvitima plenicama. Draja, mi imamo postelco ene čudne dimenzije (140×63 ) in imamo rjuhe 140×70 - jih dobiš v Odeji brez problema. No, priznam pa, da cene ne vem, ker itak imamo samo 2. Se mi zdi dovolj. Prevleka za kovter pa je itak odvisna od tega, kakšnih dimenzij bo kovter, ne tok posteljca. Moje mnenje je, da če boste hmal meli še enega, pol bo Živa prej dobila veliko posteljico pa je vseeno, če je sedaj malo manjša. Drugače pa, saj veš - večja ko je, za dlje bo .
|