guppy
|
Midva se na koncu nisva odločila za izlet, ker me je skoraj pobralo od vročine, ko sem šla obešat perilo. Sva si privoščila počitek doma, ravnokar sem se zbudila :) Joj, cukrček, ne jokat . Mogoče bi pomagalo, da se z njim pogovoriš o tem in da se zmenita (glede na to, da je zdaj pač tako obdobje, ko ga boš še bolj rabila) za nek okviren načrt. Recimo, da je s kolegi 1x ali 2x na teden, s tabo pa preostale dni... in da gresta vsaj 1x tedensko tudi kam na izlet. Ne vem, težko je bit pameten... te pa čisto razumem, da ko je hudo, se ti zdi, da nobena rešitev ne bo zalegla. Pri nama je situacija drugačna. Tudi, ko sva oba delala (pred mojo bolniško), sva bila do 16h sigurno doma in cel popoldan skupaj. Zna pa tudi to biti problem, če nimaš skupnih hobijev in potem samo vsak na svojo stran rine in rihta svoje obveznosti. Hvala bogu, je to zdaj popolnoma drugače in upam, da bo tako ostalo tudi po porodu. Mož mi zdaj 100% stoji ob strani. cukrček, jaz tudi nekaj premišljujem, da bi nehala vozit avto. Ne vem, ne počutim se več OK za volanom. Zdaj, ko sva izven Ljubljane bo znal biti mali problemček, ker me bo nekdo moral peljat k zdravniku dopoldan... bo pa mogoče mož vzel kak dan dopusta. A tebe še šraufa? Pri nas se je malo umirilo - včeraj je mali tiščal nekaj ob rebra in je bilo prav boleče, zdaj je pa že bolje. Pozdravček vsem septembrkam, pa kakšen dež, da nas vse shladi!
|