Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

Zdaj malo bolj občutimo te zadeve, ker nas že malo omejujejo trebuščki. še malo pa bomo spet v akciji in bo veliko bolje. Če katero zanimajo kaj popusti...v Oddeji pod Emporiumom v LJ bodo zaprli trgovino in imajo popuste na posteljnino, tako da uapm, da kateri ta informacija prav pride. Vsem srečno pri izpitih
ampak baje imajo ogromno kompletov za posteljice 120x60, nekaj za zibko pa napenjalne rjuhe. Možek je danes nakupoval tam in je kupil zelo lep kompletek za zibko (baldahin, obroba, podlaga, prevleka za podlago, kovterček in prevleko za kovterček pa še eno rjuho za posteljico). Še samo kompletek za zibko je 70EUR. Mislim, da imajo 30% popust.
.Drugače nam je uspelo za
pripravit sobo, cotke so v glavnem pripravljene, še vedno pa mi manjka voziček, ter otroška kozmetika.
ni dogajalo.Sploh se ne morem naspati.Vročino že tako težko prenašam, zdej pa samo boga prosim za malo ohladitve.Saj vem da je poletje .Se hodim hladit na vrt v bazen.
.
. Midva z mojim dragijem sva imela v soboto prav orenk prepir. Sem bila čist znervirana. Itak, da ga imam rada z vsem srčkom in mu popolnoma zaupam, samo jaz rabim malo več pozornosti in nežnosti zdaj, on bi pa še s kolegi mal ven na drink... joj me je čist v slabo voljo spravil...jaz pa njega še bolj, ker mi je potem itak očital, da ga omejujem in da sem ljubosumna....
...še 1 dan prej mi je rekel, da si bo zrihtal, da pride ob 11h v službo, da greva lahko skupaj, pol pride učeri domov in sem ga normalno prašala, kdaj gre jutri(danes) v službo in je rekel da imajo predavanje za haccp in da mora bit že ob 8h v službi....in ni,ok....pol se pa js ponoči zbudim in se spomnem
...sem zbudila mojega in sm mu povedala-se je sam nasmejal in nazaj zaspal-itaj je že blo prepozno...brez njega pa mi ni blo za it-vsaj prvič...
za vse, ki ste danes opravljale izpite-sej vem da ste itak naredile...(srček ti pa si itak piflarka
, ki si zadnji izpit z 10 naredila)
a boste imele organiziran ogled porodnišnice? Če slučajno bo, bi prosila, da me o tem obvestite, da se prijavim.