|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
26.6.2007 16:35:04   
Pikca
Dajmo pol fiksirat cetrtek - a vazi???

OK.

Anja, enouser posted image  za Elči, da se čimprej pozdravi.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4501
26.6.2007 16:36:50   
erna14
kok sm srecna 3,5 ure bjuti spanca hudooooooooo dooobr,jaz sem za cetrtek

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4502
26.6.2007 16:41:51   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: erna14

kok sm srecna 3,5 ure bjuti spanca hudooooooooo dooobr,jaz sem za cetrtek

Jst bi mal prečekirala, če nimate slučajen kake muhe CC...

Anja, user posted image  Sej veš - te rabmo, da krstiš "ta nove"!

Men je tud OK četrtek.

Meaa, a si me ti slučajen klicala? Mam eno men čist nepoznano cifro na gsmju pa sem, ne vem zakaj, kr nate pomiselna user posted image . Sem bla pa na šihtu in sem gsm doma pozabla... user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 4503
26.6.2007 16:58:39   
tinaaja
No Brinina ninica prav pride na sprehodu, ko se k njej stisne in pana user posted image Mene je pa kar groza, ker je zunaj ze tko al tko vroce, ona pa si na obraz zarine to zadevo s plisa.. a ji zgleda ze paseuser posted image

user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4504
26.6.2007 17:07:12   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i
Meaa, a si me ti slučajen klicala? Mam eno men čist nepoznano cifro na gsmju pa sem, ne vem zakaj, kr nate pomiselna user posted image . Sem bla pa na šihtu in sem gsm doma pozabla... user posted image

Pozab, nisi bla... Iz sončka so klical in mi otroka zbudil user posted image .

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 26.6.2007 17:08:47 >

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4505
26.6.2007 18:22:59   
A-N-J-A
Ela ima sam še 37 vročine in sta šla z očijem na kolo,ker se ji je kr trgal not"ači golo,ači golo",pa sta šla.
Zdaj pa ne vem a čem jo jutri dat v vrtec,če ne bo vročine,al kaj.Popoldan mamo pa dohtarja,da se prepričamo za kakšen kašelj gre.

Punce mi kupujemo parcelo v okolici Lj.-naš konc(Moste-Polje),al pa mogoče Ig,a katera pozna koga ki prodaja za cc.15 bivših mio.,pa ene 600 m2???

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4506
26.6.2007 18:53:47   
blanči

Saj ne vem, ali mi je uspelo pripopat slikico ali ne?

Pomoč!

Hvala

Blanči

14.03.2007 se je zgodila najina sreča - Anja
29.08.2010 se nam je pridružila še Eva

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 4507
26.6.2007 19:04:38   
Taya85
Cao!

Kok je dons en čuden don, naša pupa že cel dan pančka, tud ven nisva šle nič, ker je took pihal, sej zdej pa kao neki napovedujejo ohladitve user posted image

arburetum midve se tud pofočkava za v četrtek

obiski mi smo bili v nedeljo pri user posted image  sestrični in jo je mal cartala, kar naenkrat pa vzame linino dudo in jo pomoč v sladoled in jo hoče dat Lini v usta - me je skor kap, dobr da sem prej vidla, kva bi folk vse dal 3mes. otroku, pol pa še prav:"Sej jaz moja psička tud ne je samo briketov, ampak tud čokolado, piškote....." - mislm haloooooo, zdej vem da Lina ne gre nikol k njej v varstvo, drugač bi pri 6 mescih že čigumi žvečla

(odgovor članu blanči)
Neposredna povezava do sporočila: 4508
26.6.2007 19:17:58   
tinaaja
vzame linino dudo in jo pomoč v sladoled in jo hoče dat Lini v usta

svasta user posted image da se men to zgodi, da kdorkoli da brini kaj za jest/pit/cuzat,..,  bi tko zatulila, da bi se me po celi okolici slisal... pa folk ni normaln. men nikoli ni na misel prislo, da bi kaksnemu dojencku kaj turila v usta.user posted image

(odgovor članu Taya85)
Neposredna povezava do sporočila: 4509
26.6.2007 19:24:03   
K_a_t_i
Kok pa je stara ta sestrična? 10 let user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4510
   [Brisano sporočilo]
26.6.2007 19:28:14   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Taya85)
  Neposredna povezava do sporočila: 4511
26.6.2007 19:28:24   
cv105
vzame linino dudo in jo pomoč v sladoled in jo hoče dat Lini v usta

svasta da se men to zgodi, da kdorkoli da brini kaj za jest/pit/cuzat,.., bi tko zatulila, da bi se me po celi okolici slisal... pa folk ni normaln. men nikoli ni na misel prislo, da bi kaksnemu dojencku kaj turila v usta.

se podpišem...

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4512
26.6.2007 21:57:12   
Taya85
Stara je tolk kot jaz 22 letuser posted image !!!!!

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 4513
26.6.2007 22:04:35   
Žabika
Ljubljančanke: smo imeli danes prav lepo vreme. Ko smo zjutraj zapuščali Kranjsko Goro, je deževalo in močno pihalo. No tukaj pa vsaj dežja ni bilo.

draja: vse najboljše in veliko takšnih lepih reči ti želim, ki se jih ne da kupiti in kot darilo zaviti!

Arboretum: mi imamo zjutraj posvetovalnico, tako da priletiva, ko tam opraviva.

tinaaja: hvala za tvoje vprašanje glede teka! Danes sem namreč opravila prvi trening po dooooooooooooooolgem času. Kranjskogorska desetka je še enkrat preložena za eno leto, bi šla pa rada na ljubljanski pol maraton jeseni. Bomo videli kaj se bo dogajalo z mlekom. Upam na najboljše. Sem pa ugotovila da sem švoh; bo treba kar delat.

Aja - Hana je zrasla za cm, ker ste jo tako hvalile! Se zahvaljujemo!

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 4514
26.6.2007 22:10:34   
thaiss
Ojli čvekice,

Matia pančka, upam da ne boo imeli žurke kot prejšnjo noč user posted image
Danes sva bila prvič na FT, pa ni bil kej preveč navdušenuser posted image , je pa od hudega kar 2,5 urce spal user posted image  user posted image  user posted image  in mami zraven!!!

Draja vse naj naj

pa še današnjim  mini slavljencem enega lupčka
ELA - Ela80
ŽIGA - LP
NUŠA - Vrtnica30
user posted image

MORJE- nogice smo mu že namočli v morje, vendar čofotal letos še ne bo, bomo kar bazenčkali. Se mi zdi da je za 5 oz.6 mesečnike morje prehladno, čeprav ima 25 st.C
Jeseni pa bomo šli na plavalni tečaj user posted image

Meaa k vragu taki obiski in tašča tudi user posted image user posted image

Sibil tudi ti se bolj malo javiš ;)
Midva prideva v Koper naslednjo sredo, ker imava FT. Lahko se dobimo prej, okoli 9ih???
V tej vročini šetkava po Izoli. Kaj pravite za sredo??

ANJA upam da z Elo ni nič hujšega user posted image
Taya85 huda ta sestrična, za večerjo bi Lina verjetno pop corn dobila user posted image  ali pa brikete user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4515
26.6.2007 22:13:00   
skačica
živjo!

Najprej čestitke Žigu za 3 mesece in naši Draji vse naj naj za rojstni dan!

Midve sva bile cel dan pri naših. Naju je že zjutraj moj dol dostavil in naju pobral, ko se je vrnil iz službe. Z mami, atijem in sestro smo se načvekali za nekaj časa nazaj in naprej.

arboretum-jaz sem tudi za četrtek. Verjetno bo šla zraven še moja sestra z mulčkom, da se ne bom sama vozila, če vas ne moti.

tinaaja- kok je pa mala luštna z ninico.user posted image

meaa- sem ogorčena nad tvojimi obiski, ma se povsod najde kdo, ki bi ga najraje nesel ven čez praguser posted image . Jaz pa ne prenesem, da mi jo kdo, ki ji ni ravno blizu, lupčka po obrazuuser posted image , dobim pikeuser posted image  Obraz se mi pa res zdi občutljivo mesto in tega enostavno ne prenesem. Al pa rokice lupčkat pol jih pa v usta neseuser posted image .

Jutri bo pa grdo vreme in jaz sem prav vesela,ker bova z Izo počivali.

(odgovor članu Taya85)
Neposredna povezava do sporočila: 4516
26.6.2007 22:21:34   
draja
IZVIRNO SPOROČILO: skačica
Jaz pa ne prenesem, da mi jo kdo, ki ji ni ravno blizu, lupčka po obrazuuser posted image , dobim pikeuser posted image  Obraz se mi pa res zdi občutljivo mesto in tega enostavno ne prenesem. Al pa rokice lupčkat pol jih pa v usta neseuser posted image .

Jutri bo pa grdo vreme in jaz sem prav vesela,ker bova z Izo počivali.

Skačica obvezno naroči majčko za Izo z linka, ki ga je včeraj prilepila Dajadada, in sicer tisto z  napisom: "Ne me lupčkat, moja mami tega ne mara!"

Anja držim pesti, da ni Ela res kaj zbolela in da kašelj mine. 

Taya groza od sestrične!!! Ampak sem se pa ob tem resno zamislila, komu je sploh še varno zaupat svojega otroka. Mislim, če tako delajo pred našimi očmi, kaj bi šele, ko nas nekaj ur ne bi bilo zraven???

< Sporočilo je popravil draja -- 26.6.2007 22:22:21 >

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 4517
26.6.2007 22:22:03   
Dajadada
Meaa, mi smo tudi kar hitro popokali iz Rakitne. Je fulll pihalo. Nekaj cajta smo ležal na dekci, pol smo šli pa v brunarco na sadno kupo (fuj, fej... ne priporočam...sploh ne vem zakaj še naročam sadne kupe zunaj, ker mi je vedno žaluser posted image ) Je pa re lušten ambient in bomo zihr spet šli kmalu, ko ne bo vetrauser posted image .

Erna14, jaz sem tudi danes kupila plenice v Lidlu, ker me je firbec matral kakšne so (moram vse probatuser posted image ...bogi Nejc) in so me pozitivno presenetile. Na pogled, otip, vonj, trakci, elastike vse super. Glede vpojnosti pa še ne morem dati komentarja. So pa 7,99€ 56 kom - poceni.

Draja, vse naj, naj, naj, naj, naj.....user posted image user posted image user posted image

Ja koliko vas pa že je za četrtek, a katera šteje???? 
Tega dogodka ne smem zamuditi, ampak se bojim, da ga bom, ker imam še toliko stvari za naresti preden gremo na morje...npr. sebi kupiti kopalke. Žabika, kje si jih pol ti kupila??? Jaz bi si v bistvu samo modrc, ampak nikjer nič pametnega. Danes sem šetala po City parku. Punce, kakšen predlog? Hočem navaden, najbolje enobarven, zgornji del kopalk...nothing special.  

Skačica, se strinjam, lubčkanje po obrazu...no way, niti po rokicah, ker te itak potem v usta nese.

Taya, ne morem verjet. A kar sladoled bi ji že dala sestričnauser posted image

< Sporočilo je popravil Dajadada -- 26.6.2007 22:25:52 >

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 4518
26.6.2007 22:28:02   
draja
Dajadada a od Skinnya si že kaj gledala. Jaz sem si kupila navadne črne, s čisto tanko belo črto ob robu, ki pa se skoraj ne opazi.

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 4519
26.6.2007 22:34:49   
skačica
draja, si kaj gledala ali imajo tudi večje košariceuser posted image  Meni so v joške vse stare kopalke močno premajhneuser posted image user posted image user posted image jojmene.

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 4520
26.6.2007 22:49:31   
draja
Jaz sem si kupila D košarico pa mislim, da nisem videla večje. Možno da jih samo tam kjer sem kupovala ni bilo, samo mislim da Skinny prav hudo velikih košaric nikoli ni imel, ker jih bolj mlade kupujejo. Meni je zakon, ker lahko kupim hlačke in modrček različne velikosti - lani so imeli ful takih kopalk tudi v Leclercu, pa še ful poceni so bile, ampak meni so se super obnesle in komaj čakam, da mi bodo spet prav.

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 4521
26.6.2007 23:44:01   
sezam
Danes sem bila pa bolj leteča - dopoldan na obisku pri naših, popoldan pa v šopingu user posted image . Mi je uspelo kupit kopalke user posted image . Sem jih kupila v Modiani (hvala Pikca user posted image ). Imajo pa bolj malo izbiro "ta velikih"user posted image . Moj me je zajebaval, da naj si jih grem raje kupit v Induplati (šotor) user posted image .

Srečanje - super, da je prestavljeno na četrtek. Upam, da ne bomo imeli kake reakcije na cepljenje user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 4522
27.6.2007 7:18:59   
Pikca
jutrouser posted image ,

tko lepo izgleda zunaj... upam, da bo jutri tudi.

Uf kok je bla danes zjutraj Živa tečnauser posted image , najprej bi si pol ure roke umivala, pol si je hotla oblečt eno majčko, ki je žal že umazana in se je drla kot da jo iz kože dajejo, pol si sandalov ni hotla obut, pol se je spotaknila in padla ins e spet drla, no, pol je končno z očijem odšla, pa prideta čez 5 min. nazaj, moj čist penast, da je nikakor ne more v avtosedež pripet (ker se ni pustila, vstajala, brcala...) Groza.

Upam, da bo jutri boljše volje, jo namreč nameravam vzet s sabo. da si ne boste tiste, ki načrtujete drugega, premislileuser posted image

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 4523
27.6.2007 7:32:42   
Dajadada
Draja, hvala, da si me spomnila na Skiny. Grem danes pogledati.

Ob 9:15 imava P, potem pa šibava po kopalke in na en čvek s prijateljico nosečko. Kako je luštn čvekati o pripravah na deteceuser posted image . Zatem pa domov za laptopa...moram naresti nekaj za službo...pomagam delati zaključno poročilo za en evropski projektuser posted image . Se bojim, da mi bo še jutrišnji dan čisto pobralo. No ja saj ni zastonjuser posted image . Mal pa tudi paše spet razmišljati in delati nekaj kar ni povezano z našim miškotom (uoam, da ne bo užaljenuser posted image ). In ostane samo še petek za priprave in pakiranje na morčka. 

Kati, a ti tudi na šihtu?

< Sporočilo je popravil Dajadada -- 27.6.2007 7:35:17 >

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 4524
27.6.2007 7:54:14   
tinaaja
Jutrooo :))

Evo nas, nazizani, s kavico v roku, dobre volje user posted image user posted image user posted image Joj, kok je svet lepsi, od kar spet kakamo. Sicer se vedno manj kot prej, ampak vseeno user posted image Kaksnih zadev se zacnes veselit, ko imas bebico user posted image user posted image user posted image
Dajadada, dobro opravite pri P in upam, da najdes kopalke... Jaz bi rabila ene prozorne za kamp user posted image   take liposukcijske user posted image user posted image

Hujsanje - mal pac pazim, kaj in kako jem, pa user posted image user posted image user posted image user posted image tehtnica stoji. Un roznik obdelujem, tehtnica stoji .. BEMU!!! user posted image grrrr

Pikca, neee jaz si ne bi rada premislila ...hehehe ve kr vzamte svoje otrocke sabo user posted image , da jih vidimo

Vreme danes je kot da bi ga s copicem risal.. hehe pol bo pa jutri sranje. V bistvu bi bilo super, ce bi bilo malo manj vroce jutri..

Sezam - bravo za nakup kopalk user posted image Induplati pravis user posted image

Zabika user posted image user posted image za prvi trening.. zgleda, da se bom jaz tud mogla kam spravit, da dam kaksno kg dol.. al pa ce ti kaksno rabis, dam pocen user posted image user posted image

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 4525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

učitelji oš jožeta moškriča
popi

Anketa za vse na oš Jožeta Moškriča.

Sabina Mattersdorfer (65%)

Marko Popit (7%)

Damjan Košir (9%)

Mojca Štangar (2%)

Klavdija Rudolf Voje (7%)

Barbara Jordan Fleten (9%)

Število vseh glasov: 54

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!