|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
26.6.2007 8:56:52   
Pikca
Draja, vse najboljše!user posted image
Ja, tko kot je tinaaja napisala, velik zdravja, pa da bi se luštno imeli vi trijeuser posted image

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 4476
26.6.2007 9:07:38   
K_a_t_i
Draja, naj se ti vse pisane želje zlijejo v mavrico sreče. Vse najboljše!!!!
user posted image

Žabika, smo še na japčku user posted image

Erna - jst bi tud u cik zore vstala, če bi šla ob 7h spat! Pa ne pretiravi, tud bjuti slip ma svoje omejitve. Se navš vsa zmučkana zbudila user posted image .

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 26.6.2007 9:16:45 >

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 4477
26.6.2007 9:18:51   
K_a_t_i
Punce, juter je dež napovedan user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4478
26.6.2007 9:26:27   
Gio
DRAJA....vse naj za tvoj praznik, veliko veselja in trenutkov vrednih pomnjenja v krogu tvoje nove družinice user posted image user posted image user posted image  

Ela kako dela ura? ''ka-ka-ka-ka''
Kaj pa ti narediš v plenico? ''kak''
Kaj pa pije mama zjutraj? ''kaka''

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4479
26.6.2007 9:33:30   
erna14
draja:vse najboljse,pa lepo izkoristi ta dan naj bo za vse tri posebenuser posted image user posted image user posted image
tinaaja:a oblubs?user posted image user posted image user posted image user posted image
anja:glih kar?user posted image  jst sm ze od 6 15 pokonc,glih kar ste ve vstale medtem k smo drugi ze pol dneva skor skoz daluser posted image user posted image user posted image
kati:PR NAS MAMO ZA BJUTI SLIP PODALSKEuser posted image user posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 4480
26.6.2007 9:54:07   
erna14
PLENICE<.mami je za poizkus men vzela plenice v lidlu cena 5 evrov za 50 kom.in so fulllll dobre sm jih dala prjatlci za sprobat k ma 2 let starga tamalga pa ji pr vseh plenicah cez pride sam pr pamperskah ne pa sm jo zdej klicala je rekla da ni cist nc cez prslo da so full dobre

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 4481
   [Brisano sporočilo]
26.6.2007 10:03:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu erna14)
  Neposredna povezava do sporočila: 4482
26.6.2007 10:36:35   
Pikca
Srečanje jutri - Kakor že Kati pravi, baje da bo dež. Kaj pa zdaj? Jaz se res ne bi vozila tako daleč, da se bom lahko tam samo obrnila in šla nazaj. Kakšen predlog?

za čet. je napovedano sončno, mogoče prestavimo za en danuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4483
26.6.2007 11:11:19   
draja
Punce hvala vsem za čestitke!!! Saj najprej nisem hotela razglašati, da praznujem, sam pol so me pa zjutraj ob Živi taka čustva prevzela, da sem mogla to moje veselje ob praznovanju roj. dne z mojo miško ob sebi delit z vami. Moram pa priznati, da je pa fajn tkole čekirat RR in brati čestitkeuser posted image user posted image .

Meaa katastrofa tole s taščo in obiski. Pa a si ji lahko sploh kaj pojasnila ali si samo nemo opazovala njene izbruhe? Pa kaj je narobe z ljudmi. Namesto, da bi se za zdravje svojega vnučka pobrigala ji je važno samo kaj bodo drugi rekliuser posted image . Mater sem se zdaj prav razkurila. Pa vsaj to je fajn, da gre v Turčijo zdaj. naša tašča gre letos tud prvič v Turčijo in je to cel projekt - že pol leta se pripravljauser posted image .

Erna ti kar spančki. Če lohk zakaj ne bi izkoristila a ne?

Jaz sem pa hotla it danes z Živo peš do DM v Šiški, pa je tko pihat začelo, pa eni oblaki se ženejo tu mimo, da sva kar doma ostali. Živa itak spi, jaz pa mal kratke hlače pa majčke probavam, da vidim kaj sploh še gre name, da lahko operem in spakiram za na morje.

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 4484
26.6.2007 11:51:04   
tinaaja
mi2 sva ze roznik obdelali -2x. super je bilo in brina prvic ni nic jokala in prespala vecino sprehodauser posted image res pa ful piha, a pod drevesi je super :))

zabika - a ti ze kaj teces? bos sla na kr.gorsko 10-ko?nslednji vikend gremo v kr goro mal pogledat, imamo poroko gor, pa sva si vzela podaljsan vikend :)

meaa- kako tvoja tasca to obcuti, je njen problem. ti si mama in bos odlocala, kako in kaj. jaz bi jo tko napiz... nazaj in jo ven iz stanovanja vrgla.. pa tud ce bi imela prav, halooo da se dere nate user posted image user posted image user posted image se moja mami se ne dere vec name, kwa sele, da bi se kdo drug user posted image user posted image user posted image zmaj babji..

srecanje - lahko pocakamo do jutri zjutraj in vidimo dejansko stanje.. ce je slabo, prestavimo na cetrtek

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 4485
26.6.2007 11:52:56   
erna14
draja:hvala hvala vsaj ena k me podpirauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 4486
26.6.2007 12:07:59   
erna14
meaa:hudo vesca stara jaz bi jo tud vn vrgla al bi se pa obrnila pa naj se sama nase dere ko jo jeuser posted image ,kok so eni ljudje nesramni,mislm jaz sem tud mnenja da bols da jih vec ni se posebej ce potem takoj tasci tozarjouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz sem tud zato da pocakamo pa bomo vidl kaj in kako ceprav res neki slabo kaze full neki piha odzun pa ze zdaj se oblaci.zdej grem pa papcat moje kosilo bo kmalu fertik sm si spekla raznjice pa pomfri user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 4487
26.6.2007 12:30:35   
Pikca
...idealno bi blo, če bi se lahko že danes zmenle... ker si moram avto rezervirat in v tem primeru Živa ostane doma oz. jo jaz peljem v varstvo...

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 4488
26.6.2007 12:33:42   
tinaaja
meni tudi cetrtek odgovarjauser posted image  

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 4489
26.6.2007 13:06:08   
amy26
meni tudi cetrtek odgovarja

meni tudi, tako da je res najbolje da kar fiksno rečemo četrtek pa je

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4490
26.6.2007 13:09:44   
amy26
drugače pa pozdravljene

sploh nisem imela cajta se kaj javiti, cel vikend in pa včeraj sem bila več ali manj sama z malima, no pa tašča je mal pomagala ko je blo treba Aleksa mal pomirkat.

pa že eno uro dajem Elo spat, pa ko pridem k nej da ji popravim dudo se mi naglas smeji sam da ne spiuser posted image  je že zdaj pregnana, kaj šele bo

pa da ne pozabim Draja iskrene čestitke za RDuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 4491
26.6.2007 13:19:45   
cv105
Draja: Vse najboljše! user posted image

Meaa: Porkamadona in tvoja tašča! Udari po mizi in naredi red. Za sinčke je pa itak značilno, da izjemno težko in dolgo ne pretrgajo popkovine z mamami. Ne bom nič več rekla, ker imam enega doma.....user posted image

Pikca: user posted image  za kulturne obiske.

Mi smo daneš šli Maksu OI narest... zvečer bomo pa morje poiskali...končno.

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 4492
26.6.2007 13:59:11   
draja
No, pa so se nam na forumu V pričakovanju pridružile Marčevke 2008. Meni se je kar milo storilo ob vseh teh spominih. Se mi zdi, da čas tako beži, otroci tako hitro rastejo,...
user posted image user posted image  Se vidi, da sem se danes za 1 leto postarala in sem obremenjena z bežanjem časa,...user posted image user posted image

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 4493
26.6.2007 14:13:26   
A-N-J-A
draja vse naj,najuser posted image user posted image user posted image

Ja eno leto nazaj sem že 5 dni vedela da bomo meli še enga piškotka,joj kje so  že tisti časi,ko sem imela še kaj časa zaseuser posted image .Zdaj pa še na forumu nimam časa aktivno sodelovat,jao meniuser posted image .
Spet letim čaooo!

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 4494
26.6.2007 14:41:43   
Pikca
...mi smo pa našega Jernejčka ravno te dni pred enim letom naredili... na morju v Savudrijiuser posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 4495
26.6.2007 14:44:49   
Pikca
ja, Anja, takrat sem tudi jaz še imela malo več časa zaseuser posted image

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 4496
26.6.2007 14:47:30   
Sibil_
Dan!

Draja čestitke za rojstni dan, pa vsem mesečkom tudi...

Mi smo pa hoteli danes na plažo in tako preklemansko piha, da ni za verjet.In nismo šli, mi je pa žal.Fuj ta veter.user posted image

Lukas je vsak dan bolj aktiven, se že obrača kot velik po postelji, zmeraj konča kje drugje.Za spat si je pa našel en kot in rine z glavo noter-se v bistvu zakoplje čist-in spi.Ni mi jasno kako diha, ampak njemu štima.Če ga slučajno premakneš spuza spet tja.Pa knjigico je že skoraj pojedel, vse spremlja, zadnjič je gledal en bager od ta starejšega in je od navdušenja skoraj poletel-kar mahal in se slinu in se smejal....ah ja...user posted image

Se pa tudi mi čebričkamo ampak Lukas ful dviguje noge v višino in posledično ga moram za brado držat-da se ne potunka.In ko ga držim za brado mora on obvezno žvečit moj prst.To mi ni čist jasno, ampak dobr, dokler nima zob.....user posted image

Obalke-kaj vas kar ni na forumu al kako?Dskubin se že celo večnost ni javila, pa soncek78 tudi...kje ste babe?Kdaj bo kak kafe no?Tejčica je zdaj na gorenjskem, kaj pa me?user posted image

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 4497
26.6.2007 15:43:26   
sezam
Čestitke mini slavljencem user posted image user posted image user posted image

Draja tebi pa tudi čimveč užitkov in lepih trenutkov v tvoji družinici user posted image user posted image user posted image

srečanje - Pikca jaz bom Ano imela s sabo. Bi mi pa tudi bolj odgovarjal četrtek

Vas preberem kasneje

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 4498
26.6.2007 16:11:33   
A-N-J-A
Naša Ela ima pa 37,5 vročine.Saj ni panike,samo kaj ko že 14 dni kašlja in se bojim da ni pljučnica.Jutri imamo zdravnika tako da jaz jutri ne morem,v čet. pa odvisno od Elinega zdravja.

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 4499
26.6.2007 16:23:39   
tinaaja
Anja, upam, da ni nic hujsega :)

Dajmo pol fiksirat cetrtek - a vazi??? Zunaj je ze zdaj tako cudno vreme.

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 4500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenje v javnosti – zakaj še vedno sproža...
Čeprav je dojenje naravno in ključno za zdrav razvoj otroka, še vedno sproža nelagodje, če poteka v javnosti. Zakaj je t...

katero ime je najlepše???
dija_dijana

izberi najlepše žensko ime?!

dijana (8%)

mia (48%)

danaja (22%)

elena (22%)

Število vseh glasov: 156

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!