Dajadada
|
Meaa, mi smo tudi kar hitro popokali iz Rakitne. Je fulll pihalo. Nekaj cajta smo ležal na dekci, pol smo šli pa v brunarco na sadno kupo (fuj, fej... ne priporočam...sploh ne vem zakaj še naročam sadne kupe zunaj, ker mi je vedno žal ) Je pa re lušten ambient in bomo zihr spet šli kmalu, ko ne bo vetra . Erna14, jaz sem tudi danes kupila plenice v Lidlu, ker me je firbec matral kakšne so (moram vse probat ...bogi Nejc) in so me pozitivno presenetile. Na pogled, otip, vonj, trakci, elastike vse super. Glede vpojnosti pa še ne morem dati komentarja. So pa 7,99€ 56 kom - poceni. Draja, vse naj, naj, naj, naj, naj..... Ja koliko vas pa že je za četrtek, a katera šteje???? Tega dogodka ne smem zamuditi, ampak se bojim, da ga bom, ker imam še toliko stvari za naresti preden gremo na morje...npr. sebi kupiti kopalke. Žabika, kje si jih pol ti kupila??? Jaz bi si v bistvu samo modrc, ampak nikjer nič pametnega. Danes sem šetala po City parku. Punce, kakšen predlog? Hočem navaden, najbolje enobarven, zgornji del kopalk...nothing special. Skačica, se strinjam, lubčkanje po obrazu...no way, niti po rokicah, ker te itak potem v usta nese. Taya, ne morem verjet. A kar sladoled bi ji že dala sestrična
< Sporočilo je popravil Dajadada -- 26.6.2007 22:25:52 >
|