|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
25.6.2007 22:13:52   
Žabika
erna: pa ne moreš s kuram spat hodit!

tinaaja: user posted image za sraco!

Res se vidi, da je bil danes lep praznični dan in da ni bilo časa za RR.
Tudi mi smo preživeli lep dan, dodala pa sva tudi slikce Haninega tretjega meseca v njen album.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4451
25.6.2007 22:19:01   
skačica
žabika- ampak tale tvoja punčka je pa res lepotička s temi laski. Kok jih ima pa kako dolgeuser posted image user posted image user posted image Res lepa punčkauser posted image

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 4452
25.6.2007 22:20:04   
K_a_t_i
Rdeče češnje rada jem, črne pa še rajši.
V šolo tudi rada grem, vsako leto rajši... user posted image

Luštne slikce!

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 4453
25.6.2007 22:22:12   
Žabika
Kati: a vi ste pa še vedno na korenčku? user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4454
25.6.2007 22:28:20   
draja
Žabika ful lepe slikce, Hana je pa itak tak cortek. Sem jo pokazala tud mojmu, pa je rekel: Evo, ta dojenček pa res zgleda pameten! Moški pač user posted image  .

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 4455
25.6.2007 22:30:31   
Dajadada
Moj user posted image  se s sršeni bori. So si naredili gnezdo v škatli od rolete v spodnjem štuku. Še dobro, da imava midva gor žaluzije.

Jaz pa tičim na netu in berem, kako se jih da najbolje uničitiuser posted image user posted image . Mislim, da se je odločil za wd40. Se sploh ne upam iti pogledat, glede na to kakšno reakcijo imam že po piku komarja lahko samo upam, da jih bo pregnal od bajte.
Komaj čakam, da gor pride, pa upam, da brez pikov, ker itak nimamo nič drugega doma kot Helpic junior.  

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 4456
25.6.2007 22:34:24   
thaiss
Dajadada a vi kr sršene gojite pri bajti user posted image  user posted image  user posted image
Mi pa imamo tuki full komarjev tistih velikih tigrov al kako se jim že reče. Nikoli me niso pikali komarji, zadnje dneve pa me ljubijo, vsa rdeča sem!!! Niti HJ ne pomaga, saj je tudi Matia fasal enga na čelo.

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 4457
25.6.2007 22:36:27   
Dajadada
Se je vrnil z misije...nepopikan. Bomo jutri videli, če je bila uspešna.

Meni ima pa Hana Re ful lušne cotke. user posted image

< Sporočilo je popravil Dajadada -- 25.6.2007 22:37:13 >

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4458
25.6.2007 22:40:58   
thaiss
Hana Re je prava lepotica user posted image  user posted image

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 4459
25.6.2007 22:42:51   
skačica
joj, jaz moram nekam potrkat, da letos  še nismo imel komarja v bajti- niti enga. Mi pa grejo ti user posted image  ful na živce.
Sršeni so pa katastrofa. Jaz se jih full bojim in upam, da jih ni kje v bližini bajte.

Ma, imava res vroče tle goruser posted image , ampak moj pravi, da se klime ne splača montirat, če bova šla delat hišo, očitno bom letos gagnila tle not. Kaj  pa prenosnauser posted image  Je res tko zaničuser posted image  Do letošnjega poletja sploh nisem opazila, da imava tako savno, ker sva b ila cele dneve v službi in okoli, samo spat sva prišla domov. No, spalnica je veliko bolj hladna kot dnevni prostor.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4460
25.6.2007 22:52:56   
thaiss
Mi imamo skor cel dan klimo prižgano, pa nimam pojma od kod tej user posted image  komarji user posted image  user posted image
Prenosno klimo sva hotela kupit za v spalnico, pa stvar sploh ni prenosna, saj imaš cev, ki jo moraš speljat nekam ven- odprto okno...
Tko da bomo imeli kar vrata od spalnice odprta in klimo na hodniku prižgano.

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 4461
25.6.2007 23:40:58   
sezam
Čestitke Izi za 3 mini svečke user posted image  in vsem ostalim slavljencem, ki ste praznovali čez vikend user posted image user posted image

Mi tudi nismo na dopustu. Je še daleč - še dobra 2 meseca. Ko boste že vse z dopustom, vam bomo delali skomine user posted image . Je pa res zatišje tu na RR, se vsaj da dohajati user posted image user posted image

Smo pa lepo preživeli tale podaljšeni vikend. V soboto smo bili skoraj cel dan na pikniku in je bilo super. Včeraj smo šli malo pogledat na eno modelarsko tekmo, danes pa smo malo doma piknikovali. Se je pa ta vikend tudi naš oči malo vzel časa za nas in smo bili vsi 4 skupaj user posted image  Da ga še malo pohvalim user posted image .

Naš Žiga se sedaj ful obrača - s hrbta na trebuh. Mu je ful IN. Samo, da se more se prekotali. Nazaj pa je bilo le prvič in nič več user posted image . Ko se zbudi, še predno pridem do njega, je že na trebuhu user posted image

fotke - sami lepotci in lepitičke user posted image user posted image

tinajaa - user posted image user posted image user posted image  za Brino, da ji je uspela srača

Dajadada - za sršene pomaga tudi lak za lase - se jim zlešijo krila in ne morejo več leteti user posted image  

skačica - a ne šele sedaj, ko si cele dneve doma se vidi, kaj je podstrešno stanovanje. Mi sedaj vsaj normalno dihamo in se skrijemo čez dan pred vročino. A misliš, da je ne bi mogla potem v hiši uporabit user posted image .

user posted image

< Sporočilo je popravil sezam -- 25.6.2007 23:41:56 >

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4462
26.6.2007 7:43:15   
erna14
dobro jutrouser posted image user posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 4463
26.6.2007 7:50:41   
erna14
ups sm kar prtislna potrdi

zabika:sm bla delavna si tud kurji spanc zasluzmuser posted image user posted image
kje ste zdaj vse B U J E N J E!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mi smo se ze najedl pastetke pa jogurt,pa tamalga smo ze spedenal cel kup opravkov je ze zanami medtem k 99% marcevk se kar spiuser posted image user posted image  groza
 user posted image user posted image user posted image evo vam kofe,toplo mleko ali kakav pa si zberte

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 4464
26.6.2007 8:02:25   
Gio
dobro jutro....

mene pa  nekaj zanima...kdaj lahko začne otroček čofotati v morju? Mi gremo na dopust konec avgusta, ko bomo stari 5 mesecev. Če bo takrat lahko že čofotala, bi ji kupila obroč s hlačkami, če pa ne sme ji bi kupila šele drugo leto. Kako je s tem? In ali mogoče katera ve, če se še dobijo obroči, ki imajo tudi kot nekakšno strehico za zaščito pred soncem?

pozdrav vsem in čestitke slavljencem!!!user posted image

Ela kako dela ura? ''ka-ka-ka-ka''
Kaj pa ti narediš v plenico? ''kak''
Kaj pa pije mama zjutraj? ''kaka''

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 4465
26.6.2007 8:04:49   
tinaaja
user posted image ooo erna, rana (k)ura user posted image user posted image user posted image   vidim, d si se uspesno losala caps locks :)) ti kar jej, da bo juti dost za glodat user posted image user posted image ni kaj, pridna.. ma saj jaz sem tud med zgodnjimi user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 4466
26.6.2007 8:07:06   
LP
Dobro jutro mamice..... In vaši sončki....
Evo, mi smo dans stari 3 mesece. Fuuuul gre čas hitro, ne morem verejt da sem ravno takle čas dobila svojo štručko, ki je bila že skoraj 2 uri na svetu..... Zdajle pa se jezi in krega živalce v igralnici....  Čeblja kot velik zadnje dni, vedno bolj in vedno bolj smešne glasove.... Pa sej veste ane user posted image ....
Ful ste bli vsi lepi na krstu, Iza, Anej, Nejc.... Pa na splošno so vsi sončki pravi cukri.... Nam je fajn ane ????
Pa vsem ČESTITKE za vaše mini svečke..... Res gre hitro....
Tule je pa še ena slika našega korenjaka, mogoče mi jo je celoooo uspelo prav pomanjšat, drgač se že v naprej opravičujem.....
user posted image

UŽIVAJTE doma ali pa na dopustu, mi gremo šele septembra..... Baje so pred nami malo hladnejši dnevi, tako da bomo lahko malo zadihali..... Izkoristite jih....
In enga lupčka vsem štručkam....
POZDRAVČKI....user posted image

Najin Žiga . . . pravi sonček !

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 4467
26.6.2007 8:09:23   
tinaaja
...kdaj lahko začne otroček čofotati v morju?

odgovor moje P - po pol leta, da pa ni panike, ce das v bazencek morsko vodo user posted image ne vem v cem je po problem, verjetno hladnost morja. jaz jo bom julija ziher  imela v bazenu, sept pa morda sprobam morje. kupi fredov obroc, saj je ja ne bos dajala v morje v najhuj vrocini. gor pa kapico :) al pa majcko po potrebi

(odgovor članu Gio)
Neposredna povezava do sporočila: 4468
26.6.2007 8:16:55   
erna14

tinaaja:pozabla sm tio napisat vceri ce si mela slabo vest k si me branila pred katiuser posted image user posted image user posted image pridna pridna

grem spat dijo

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4469
26.6.2007 8:18:48   
A-N-J-A
erna kako greš spat saj si glih kar vstalauser posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 4470
26.6.2007 8:20:57   
draja
Čestitke Žiga za 3 mesece! Pravi cukr si!!!

Evo, danes bi mogla jaz častit kavo, ker imam rojstni dan user posted image , pa me je Erna že prehitela.

Mi smo super spali in zdaj se Živa trudi še malo zaspati jaz pa uživam ob kavici. Mož mi je že ponoči voščil, pa že zjutraj, pa že 2-krat me je zdaj po poti v službo poklical, tko da zgleda mi ne bo dolgčas, tud če bova sami dopoldne praznovali. Joj kolk je to fajn, ko imam prvič na rojstni dan svoj zakladek ob sebi in ji lahko rečem: Danes ima pa tvoja mamica rosjtni dan! in se mi mala na vsa usta nazaj nasmeji...

Gio mislim da 5 mesecev stari naj ne bi še prav veliko po morju čofotali zaradi nevarnosti podhladitve. Mislim da je meja tam nekej 6 mesecev. Tko da mogoče letos še raje kak bazenček, pa mogoče samo malo z nogicami po morju. Odvisno tudi kolk bo toplo morje, samo jaz je prav plavat z obročem še ne bi dala.

(odgovor članu LP)
Neposredna povezava do sporočila: 4471
26.6.2007 8:23:32   
LP
Ja draja, VSE NAJBOLJŠE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!!!!!!
Imej čim lepši dan, naredi si najlepši dan!!!!!
In UŽIVAJ!!!!!!!!!

Najin Žiga . . . pravi sonček !

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 4472
26.6.2007 8:26:00   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: erna14

tinaaja:pozabla sm tio napisat vceri ce si mela slabo vest k si me branila pred katiuser posted image user posted image user posted image pridna pridna

grem spat dijo

ne skrbi, bom te jutri tud pred anjo, ce bo prevec tvoje gleznje glodala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 4473
26.6.2007 8:29:24   
tinaaja
Draja, VSE NAJ NAJ!
  user posted image

Zelim ti zdravje vseh treh. Po izkusnji iz P je to sigurno tudi ena tvojih zelja in ce je ta uresnicena, je vse drugo mozno. Pa veliko ne samo trenutkov, ampak dni v troje, polnih topline, zadovoljstva, cartanja, srece,... Skratka vse lepo ti zelim!

< Sporočilo je popravil tinaaja -- 26.6.2007 8:30:10 >

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4474
26.6.2007 8:54:29   
Pikca
Jutro, evo konc praznikov...
... in jaz spet tukajuser posted image . Sem že vmes hotla mal prečekirat, pa mi je Živa zaplenila miškouser posted image

Mi smo se imeli luštno, bili na dveh družinskih srečanjih, včeraj pa v mostecu, popoldne pa smo bili malo "frej", ker nam je odpadel en napovedan obisk - so opazili neke sumljive pikice pri svojem otroku in se niso upali prit - obzirni, ne pa tako kot pri meai in cv105.

čofotanje v morju - ja problem je hladna voda, drugače pa imajo plavalne tečaje za dojenčke od, mislim, da 4 mes. naprej. Jaz našega pri 5 mes še ne bom dala plavat v morje, mislim, da bomo le mal nogice namočili, drugač pa tamali bazenček.

čestitke vsem za uspešen krst! Sonchek, Skačica, kako ste bili lepi!
Sezam, user posted image za vrtavčka Žiga in pridnega očijauser posted image .

arboretum - a bo kera ta starejšega otročka s sabo vzela, jaz ne vem, kaj naj. vem, da ji bi bilo všeč, ampak bi zihr težila, da hoče na vlak, tobogane, nosit se... pa seveda skoz čvekala in spraševalauser posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 4475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenje v javnosti – zakaj še vedno sproža...
Čeprav je dojenje naravno in ključno za zdrav razvoj otroka, še vedno sproža nelagodje, če poteka v javnosti. Zakaj je t...

Tiste, ki ste prvič rodile po roku

Tiste, ki ste prvič rodile po roku, kdaj ste rodile drugič?

Tudi po roku. (32%)

Pred rokom. (17%)

Na rok. (13%)

Prvič nisem rodila po roku. (38%)

Število vseh glasov: 153

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!