|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  310 311 [312] 313 314   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
26.6.2007 22:44:24   
rumba
Tašonka, kakšna kužka imate? Anej si ful želi kužka, a kaj ko smo v blokuuser posted image .

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 7776
26.6.2007 22:44:28   
kapica
Sej ne, imam slabo vest , sem spet na telefonski liniji.

To ti pa SPLOH ne verjamemuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 7777
26.6.2007 22:45:56   
kapica
Torej danes imate mozeke na vrsti? Hm, jaz pa ne vem ce bom kaksno masazo dobila, bom pa poskusla. Sigurno bom pa knjigo v roke vzelauser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 7778
26.6.2007 22:46:07   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Sej ne, imam slabo vest , sem spet na telefonski liniji.

To ti pa SPLOH ne verjamemuser posted image .

Sej ni treba!
A tvoj se je že spakiral z računalnika??? Si ga ti porinla stran, kaj? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 7779
26.6.2007 22:47:02   
kapica
Okej, sedaj pa morem ugasnit.
Papauser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 7780
26.6.2007 22:48:35   
rumba
Joj, jaz tudi nimam sreče z masažo. Tako za 10 sekund že, kaj več pa ne. Moj prev NE prenaša takih ali drugačnih krem in olj.... (niti une za sončenje ne!), tako da masaža odpade! Na morju pa se sama mažem po hrbtu...user posted image  No ja, nihče ni popolen!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 7781
26.6.2007 22:49:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: rumba

Tašonka, a si že izvedela, če se lahko kdo šverca na vajin net? Samo toliko, da vem, da si me zalotila.user posted image user posted image user posted image  Sej ne, imam slabo vest user posted image , sem spet na telefonski liniji.

Ne, je možek pozabil danes maherje v službi vprašat. Upam, da se bom jaz spomnila ga jutri spomnit. Mi imamo ful probleme s spominom doma.user posted image

Joj, tale mlahav trebuh tudi mene skrbi. Jaz imam že tako ful mlahavega, ker sem bila v otroštvu debela in sem v rednji šoli shujšala, samo mi nikoli ni uspelo res utrdit trebuščka, zdaj je pa s temi nosečnostmi samo še slabše.user posted image

Rumba, mi smo tudi v bloku in verjetno v precej manjšem stanovanju kot vi. Imamo pa dva mešančka med pudljico in koker španjelom. Za moje pojme ljudje zmotno mislijo, da pes rabi ne vem koliko prostora. Saj zato se ga ven pelje, da se sprehodi, zlaufa, sicer mu je pa bistvena človekova bližina.

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 7782
26.6.2007 22:49:31   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Okej, sedaj pa morem ugasnit.
Papauser posted image .

Pa-pa!user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 7783
26.6.2007 22:50:10   
Anonimen
Pa pa, kapica!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7784
26.6.2007 22:51:07   
Freycha
dober večer punce... i'm ready to talk user posted image user posted image user posted image

sicer sem full zaspana, ampak današnjega večera ne smem spustiti, ker bo majrim verjetno še zadnjič kot nosečka tu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 7785
26.6.2007 22:51:15   
Anonimen
nočko kapica.....a je levček zobe pokazaluser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7786
26.6.2007 22:52:28   
Anonimen
Oooj, Freycha!user posted image Mislim pa, da si majrim že zamudila.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7787
26.6.2007 22:52:48   
rumba
Tašonka, a tako ti praviš glede user posted image . Ma jaz sem odrasla v hiši, vedno je bil najmanj en pes.... pa se mi kar smilijo, da bi morali biti v stanovanju. No ja, ta majhni verjetno nimajo problemov in se čisto navadijo, kaj? Mogoče pa ga res tudi mi dobimo. Otroci bi bili zelooooo veseli.user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 7788
26.6.2007 22:54:25   
rumba
Freycha, smo te že pogrešale!!! Pa saj je prav, da še uživaš te zadnje dni.!user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 7789
26.6.2007 22:56:36   
Freycha
mah ja... sem ravno zdaj rekla dragemu, ko sva se vozila domov, da imam dovolj tega tempa, ker sem res že utrujena, da hočem biti jutri doma. Edino, kar je jutri v planu je bolnica (odvzem krvi in dogovor za spinalno), sicer pa hočem biti doma in počivati........

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 7790
26.6.2007 22:56:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: rumba

Tašonka, a tako ti praviš glede user posted image . Ma jaz sem odrasla v hiši, vedno je bil najmanj en pes.... pa se mi kar smilijo, da bi morali biti v stanovanju. No ja, ta majhni verjetno nimajo problemov in se čisto navadijo, kaj? Mogoče pa ga res tudi mi dobimo. Otroci bi bili zelooooo veseli.user posted image

Kako smo si različni.user posted image Meni se pa ful smilijo tisti, ki morajo biti zunaj. Da ne govorim o tem, če so zaprti v boks ali bog ne daj na ketni.user posted image No, taki majhni kužki pa tak ne spadajo ven, večji še mogoče, če mu dobre razmere omogočiš.user posted image
Aja, pa meni sta naša dva super, ker ne puščata dlak in nimam nobenega konkretnega pospravljanja zaradi njiju.user posted image

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 7791
26.6.2007 23:02:12   
rumba
Mojemu user posted image  se pa sedaj tako kolca, da me kar premetava tu na stolu.user posted image user posted image user posted image
Freycha, ti si rekla, da je Dita včeraj na koncertu uživala, med ploskanjem pa norela, a ne? Meni je bilo tudi ful hecno zadnjič na koncertu, kako je med pesmijo miroval, verjetno res užival, ko smo ploskali pa brcal kot nor. Ne vem, ali ga je ploskanje motilo ali pa je tudi on ploskal.user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7792
26.6.2007 23:04:05   
rumba
Kaj ste pa sedaj vse hruškice tako tiho? A še berete za nazaj??

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 7793
26.6.2007 23:07:10   
Anonimen
Jaz čakam, če bo katera kaj napisala, kar lahko komentiram.user posted image

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 7794
26.6.2007 23:08:00   
Anonimen
No, ali pa če se pohvalim, da sem polepšana. Sem si lase pobarvala in trepalnice.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7795
26.6.2007 23:08:59   
Anonimen
To drži mal časa pol pa popusti in se ponovi nazaj čez 15 minut oz tud pol ure gre  . Ma boli za crknt user posted image user posted image user posted image ko zgrabiuser posted image . Upam ko bom šla spat da se vse to umiri.

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 7796
26.6.2007 23:09:55   
rumba
A katera ve, kdaj točno je polna luna? Vem, da je 30.6, a ne vem ure.user posted image  A bo to ponoči s petka na soboto ali bolj s sobote na nedeljo?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7797
26.6.2007 23:09:58   
Freycha
Veš kaj rumba, mislim da to zato, ker tega zvoka ne pozna, ploskaš pa navadno ravno nekje v višini trebuha in je otročku to full čuden zvok in predvsem glasen.....

Waw tašonka, si se polepšala za v P??user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7798
26.6.2007 23:10:53   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: tajag

To drži mal časa pol pa popusti in se ponovi nazaj čez 15 minut oz tud pol ure gre  . Ma boli za crknt user posted image user posted image user posted image ko zgrabiuser posted image . Upam ko bom šla spat da se vse to umiri.

a maš popadke že??user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7799
26.6.2007 23:11:26   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: tajag

Ma, jaz bi še malo počakala, dokler ni bolj na pogosto, so pa res verjetno popadki. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  310 311 [312] 313 314   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  310 311 [312] 313 314   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Vegetarijanski vrtec
Medeja75

Ali bi želeli svojega otroka vpisati v vegetarijanski vrtec?

Da, a ne najdem prostega mesta (20%)

Da, je že v vegetarijanskem vrtcu (5%)

Ne, me ne zanima (69%)

Vseeno mi je (6%)

Število vseh glasov: 427

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!