|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  309 310 [311] 312 313   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
26.6.2007 22:18:45   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Obe posteljnini sta sicer že rabljeni, a sem ju lepo pošivala in sta kot novi. Me pa zanima, če se bo slučajno kateri pritožil, zakaj bo dojenček imel njegovo posteljnino .

ne, ne verjamem da se bojo pritozevali,naj mislijo da je to njihovo darilo za dojencka. Sicer pa sta oba ze verjetno vajena deliti in odstopitiuser posted image .

SUPER ideja. Nisem niti pomislila na to. Oba vesta, da jima bo user posted image  prinesel darilo in če se bo kateri zabunil, bo ta argument super priročen. Bo takoj popustil.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 7751
26.6.2007 22:18:54   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Punce, nekaj me zanima.. Kaj je to res, da se punčke rodijo prej kot dečki? Joj, sej nevem kako vprašat.. Nap.dobite en PDP... In se dosti nekaj dni pred PDP-jem baje rodijo punčke, fantje pa nekaj dni po PDP-ju... Dovolj razumljivo? Ali bom zopet butasta izpadla? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 7752
26.6.2007 22:19:27   
kapica
A katera ve, kje se danes potepa Freycha??? Nekam malo se oglaša te zadnje dni.

Uh, ves da ne sme zanemarjat mozeka, se posebej v zadnjih dneh neuser posted image . nekaj jeimela na sporedu, pa sem ze pozabila kajuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 7753
26.6.2007 22:20:05   
rumba
Kapica, lahko noč, če se več ne slišimo!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7754
26.6.2007 22:20:24   
kapica
Punce, nekaj me zanima.. Kaj je to res, da se punčke rodijo prej kot dečki? Joj, sej nevem kako vprašat.. Nap.dobite en PDP... In se dosti nekaj dni pred PDP-jem baje rodijo punčke, fantje pa nekaj dni po PDP-ju... Dovolj razumljivo? Ali bom zopet butasta izpadla?

Jaz sem pa ravno obratno slisalauser posted image . Nic ne verjamem v te zadeve.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7755
26.6.2007 22:20:24   
majrim
javim...če ne jaz pa moja tajnica ali pa tajnikuser posted image

lahko nočuser posted image user posted image user posted image user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7756
26.6.2007 22:21:15   
kapica
Rumba, a vidis da sem tud za kak nasvet dobra, ne samo za neumnostiuser posted image .
Majrim caooouser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 7757
26.6.2007 22:22:15   
rumba
Gorazdova, nimam pojma, če se deklice rodijo prej, fantki pa kasneje. Moja dva sta oba nedonošena, tako da nisem glih pravi primer...

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 7758
26.6.2007 22:24:24   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: majrim

javim...če ne jaz pa moja tajnica ali pa tajnikuser posted image

lahko nočuser posted image user posted image user posted image user posted image

Lahko noč!!! Upam, da boš lahko kaj spala. Mogoče ena umirjajoča masaža, pa kak fajn pogovor z user posted image , pa bo mogoče šlo. Držim pesti pa user posted image user posted image user posted image zate!!!user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 7759
26.6.2007 22:24:41   
Anonimen
Aha, hvala..

Nič punce, jaz šibam.. Se tipkamo jutri še... By by user posted image

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 7760
26.6.2007 22:25:33   
Anonimen
joj kak miga spetuser posted image user posted image men je tak fajn touser posted image po moje bom res pogrešalauser posted image sem mojmu rekla, je pa kr malo skrižem gledal, da si nebi prehitro namislila še kajuser posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 7761
26.6.2007 22:25:54   
rumba
Gorazdova, mirno in lahko noč ti želim!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7762
26.6.2007 22:28:07   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

joj kak miga spetuser posted image user posted image men je tak fajn touser posted image po moje bom res pogrešalauser posted image sem mojmu rekla, je pa kr malo skrižem gledal, da si nebi prehitro namislila še kajuser posted image user posted image

Ja, jaz sem imela po porodu ful hecen občute, ko je bilo vse mlahavo, pa nič se ni več premikalo. Prvi dan se sploh nisem upala prav prijeti trebuha... prav bljek je bil.user posted image  Je pa fino, ko se končno spet uležeš na trebuh.user posted image  PAŠE!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7763
26.6.2007 22:30:12   
Anonimen
Joj punce kako veste da gre za prave popadke, meni bo dans razneslo tebuh. Zlo me napenja. Tišči me gor in dol tko da ne vem a je to to, vsake toliko je da ne morm dihat. Upam fa niso to ta pravi in da bom mogla nocoj hiteti v porodnišnico. Kaj mislite ve. Jao kako to boli. Isto se počutim kot me zgrabi najbolj huda mestra.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7764
26.6.2007 22:30:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: rumba

Ja, jaz sem imela po porodu ful hecen občute, ko je bilo vse mlahavo, pa nič se ni več premikalo. Prvi dan se sploh nisem upala prav prijeti trebuha... prav bljek je bil.user posted image  Je pa fino, ko se končno spet uležeš na trebuh.user posted image  PAŠE!!!

user posted image a bljek da je bil....no, zelo vzpodbudno, ni kajuser posted image na trebuhu pa nikol nisem ležalauser posted image vedno na hrbtu, to pa pogrešam resuser posted image zdaj lahko samo na levem bokuuser posted image in sem totalno nesrečnauser posted image

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 7765
26.6.2007 22:31:49   
Anonimen
tajag to se tudi jaz sprašujem kar naprej, pa zgleda do zdaj še niso bli praviuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7766
26.6.2007 22:32:33   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: tajag

Joj punce kako veste da gre za prave popadke, meni bo dans razneslo tebuh. Zlo me napenja. Tišči me gor in dol tko da ne vem a je to to, vsake toliko je da ne morm dihat. Upam fa niso to ta pravi in da bom mogla nocoj hiteti v porodnišnico. Kaj mislite ve. Jao kako to boli. Isto se počutim kot me zgrabi najbolj huda mestra.

To bi res lahko bilo to!user posted image
A je v enakomernih časovnih intervalih? Koliko časa drži bolečina?
Če je to to, ti želim, da bo šlo čimlažje, pa še te so zate user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7767
26.6.2007 22:34:51   
rumba
Ulla, jaz tudi nikoli ne ležim na trebuhu, a po porodu je vseeno ful pasalo. Hrbet je pa itak zakon. Jaz se še sedaj zbujam na hrbtu, boki pa ful bolijo. Ne vem, če je to najbolje, a mene ponoči sploh ne moti ležati na hrbtu. Podnevi pa me duši.user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 7768
26.6.2007 22:37:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: rumba

IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka

Jaz grem pa cunje dat prat, zdaj ko je poceni tok.

Pa kaj si ti bolj z gorenjskega konca?user posted image user posted image user posted image

Recimo da se skoraj v Domžalah kao z Gorenjsko spogledujem.user posted image Ampak te je pa Kapica dobr zabila.user posted image

Sem se pa še stuširala vmes in NA DEBELO namazala s kremo po trebuhu.user posted image Da ne dobim še kake črtice.

Rumba, ful lepo tole s posteljico.user posted image

Majrim, vse naj naj jutri!user posted image

Gorazdova
, jaz imam prvo punčko in so jo "morali" 5 dni čez rok ven zbezati. Tako da jaz ne verjamem temu. Pa nočko.user posted image

Za Freycho sem se pa že jaz spraševala, samo nisem zasledila, da bi imela kaj v planu danes.

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 7769
26.6.2007 22:38:44   
Anonimen
no rumba, mam js isto...če se podnevi vležem na hrbet, se mi zdi da me bo zadušilo, se ponoči zbudim na hrbtu včasih, samo mam čisto trd trebuh pa dihat ne morem, pa komi se obrnem ker kolki svinjsko bolijouser posted image in pol poštudiram še da me notri vse boli in trga kot pri menstri skor, pa lulat je treba it pa vstat ne moremuser posted image user posted image to ene trikrat na nočuser posted image

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 7770
26.6.2007 22:40:39   
rumba
Freycha verjetno res uživa z user posted image  te zadnje dni v dvoje. Saj je prav tako!!! Moj je še v službi, ko pa se vrne, se mu tudi jaz posvetim.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7771
26.6.2007 22:40:57   
Anonimen
Jaz tudi komaj čakam, da bom spet lahko na hrbtu ležala, pa mogoče se spet navadim na trebuhu spat. Včasih sem skoz na trebuhu spala, pa sem se med prvo nosečnostjo čisto odvadila in se po porodu nisem navadila več nazaj.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7772
26.6.2007 22:41:54   
Anonimen
Moj dragi je pa še user posted image user posted image ven peljal, skoči pod tuš, potem me pa zmasira!user posted image Tako da danes ne bom tako dolgo klepetala tu.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7773
26.6.2007 22:42:57   
rumba
Tašonka, a si že izvedela, če se lahko kdo šverca na vajin net? Samo toliko, da vem, da si me zalotila.user posted image user posted image user posted image  Sej ne, imam slabo vest user posted image , sem spet na telefonski liniji.

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 7774
26.6.2007 22:43:14   
kapica
Tega se tudi jaz bojim, mlahavega trebuscka takoj po pordu in strahu, da bo vedno taksen ostal.
tasonka, se mi zdi da je freycha imela cel teden ze nekaj splanirano, vsak dan, kaj pa vam. Samo naj uziva, karkoli pac pocneuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  309 310 [311] 312 313   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  309 310 [311] 312 313   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trik za naravno lajšanje porodnih bolečin
photo
Ste vedeli, da lahko s preprostim trikom omilite porodno bolečino, ki jo čutite, ko vaš dojenček pritiska na medenico, k...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Izbira imena
Tallulah

Katero ime za punčko vam je bolj všeč?

Nely (15%)

Mia (60%)

Neli (25%)

Število vseh glasov: 392

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!