|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  307 308 [309] 310 311   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
26.6.2007 21:48:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: rumba

Ulla, jaz sem jih prvič kasirala tik pred porodom. Žal! OK, porod je bil v 35 tednu....

user posted image no upam da ne bo v teh 14 dneh me še to doletelo....ča pa, pa bohpomagiuser posted image

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 7701
26.6.2007 21:48:48   
rumba
Tašonka, že skoraj 4kg?user posted image  No, ja, fantki so malo težji, ampak vseeno ja pravi korenjak.

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 7702
26.6.2007 21:49:55   
kapica
Ojej, tasonka, to pa ni prijetno. a si mazala trebuh? A l nic ni kaj pomagalo. jaz ga mazem kot nora, ne vem, zaenkrat se nisem kaj videla.
ulla, to so ap grozne slike, ce tam sedis in gledas druge nosecke tik pred dogodkom.  Ja, me bomo tudi pocasi na vrsti.
Rumba, vzemi kaksno knjigo zraven, pa psihicno se pripravi, d apac tako je, da ne gre drugace. Pa kaksno flaso vode.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 7703
26.6.2007 21:50:56   
Anonimen
Evo, zdaj sem si šla prav trebuh zmerit in imam 126 obsega.user posted image

(odgovor članu tejči77)
  Neposredna povezava do sporočila: 7704
26.6.2007 21:51:21   
rumba
Tejči, kako je pa s tvojim popkom? Je kaj bolje?
Ja, kapica, se bom kar založila z literaturo in vodo.user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 7705
26.6.2007 21:52:15   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka

Evo, zdaj sem si šla prav trebuh zmerit in imam 126 obsega.user posted image

A, tu so torej tile 4 kg.user posted image user posted image  To pa je trebušček!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7706
26.6.2007 21:53:01   
Anonimen
Jaz imam pa obsega 108 user posted image

Najbolj me mantra za spol dečka.. Smo bili 100%, da bo fantek, zdaj pa baje, da ni to 100%, da je narobe videl in da je punčka.. Zdaj pa nevem user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7707
26.6.2007 21:53:11   
rumba
Kapica, me pa res zanima, koliko sta najima težka, ko sva bolj med šlank nosečkami?user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 7708
26.6.2007 21:53:34   
Anonimen
Rumba, že Špela je imela 3.900, ko se je rodila. Kaj bo šele zdaj, ko ima Jure 11 dni pred rokom skoraj 4 kg.  Pred 8 dnevi jih je imel 3.600 in je G rekla, da ziher četrt kile na teden dobi.

Kapica, sem se mazala, samo zdaj dva dni ne, ker mi je zmanjalo kreme in sem si jo danes kupila.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7709
26.6.2007 21:54:04   
kapica
Ja, tasonka, ce imas pa toliko obsega, pa tud ni cudno no. je tvoj busi za vec kot 20 cm bolj raztegnjen kot moj.
Ampak baje da strije tudi se tik pred zdajci pridejo, tako da s enic ni receno, da smo resene, tiste, ki jih se nimamo.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 7710
26.6.2007 21:54:13   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: Gorazdova

Najbolj me mantra za spol dečka.. Smo bili 100%, da bo fantek, zdaj pa baje, da ni to 100%, da je narobe videl in da je punčka.. Zdaj pa nevem user posted image

user posted image  Ja kdaj so pa to pogrunatali??? Madonca....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7711
26.6.2007 21:55:17   
Anonimen
Hehe, Rumba.. Če imam starega G, potem pa veš.. Da bo včasih kaj spregledal.. 

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 7712
26.6.2007 21:55:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Gorazdova

Saj boš kmalu izvedela.user posted image Se mi zdi pa bolje, da te "nafarbajo", da je fantek kot da je punčka. Kar se cotk tiče mislim, če slučajno nabavljaš ali dobiš v dar same rozaste stvari, tega res ne moreš fantku oblečt, vsaj jaz ne no, punčki pa modra čist paše.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7713
26.6.2007 21:56:20   
rumba
Tašonka, si sploh ne predstavljam, saj sta bila moja dva na 4kg pri dveh mesecih.user posted image  

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 7714
26.6.2007 21:56:32   
Anonimen
sem se šla hitr še enkrat z madeljevim oljem namazatuser posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 7715
26.6.2007 21:56:59   
pupi
Helo ženskice!
Se vam malo javim, vidim da ste spet pridne s čvekanjem! Jaz sem vas prav pogrešala zdaj ko sem bila od četrtka brez računalnika. Je moj dragi spet tak fajn uredil da je crknila naša škatla in je blo treba 70 EUR plačat za popravilo!Freycha user posted image  za mariborski CR (sem nekje zaznala)!!

Tak šiam mama jutri izpit, pa se še moram malo učit, po 2.7. bom lahko že bolj čvekala, če še bote sploh gor ko kar šibate z rojstvi!! user posted image

LN

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7716
26.6.2007 21:57:16   
kapica
tasonka, a mislis da se ej ravno v teh dveh dneh to zgodilo? To pa skoraj ne verjamem, a? Ampak 4 kile so pa tudi velikouser posted image . Bo pravi decko.
Gorazdova, to se lahko men se tud zgodi, da na koncu pride puncka ven. Ampak mali vsakic tako pokaze lulcka in da noge narazen, da sem ze skoraj 100% prepircana.
Rumba, mene tudi ze zanima, po mojem bojo razlicne teze. ker ti si rekla, da sta tvoja dva bila oba drobcena, bo verjetno tvoj tudi. Jaz pricakujem da bo nekje okrog 2500g, a?

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 7717
26.6.2007 21:57:29   
Anonimen

Tašonka, si sploh ne predstavljam, saj sta bila moja dva na 4kg pri dveh mesecih.user posted image  

Ja, so to kar konkretni novorojenčki.user posted image

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 7718
26.6.2007 21:58:49   
kapica
sem se šla hitr še enkrat z madeljevim oljem namazat

Grem jaz tudi user posted image . ne , saj se hecam, ampak se res zjutraj in zvecer mazem, obveznouser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7719
26.6.2007 21:59:11   
Anonimen
Ja, Tašonka, sem dobila od sestre polno cot, v roza... Upam pa vseeno, da bo punčka, če bo pa deček, pa pač več dečkih oblačil nakupit user posted image

Kapica, fajn tebi.. Moj user posted image pa je malo škrt, kar se tiče razkazovanja user posted image

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 7720
26.6.2007 21:59:38   
rumba
Nazadnje, ko sem bila v Baby centru je prišla ena mamica prosit, če lahko vrečko roza cotic zamenja za modreuser posted image . Pa sta s prodajalko skakali med policami in iskali iste modele v modri barvi.
Je pa res, da deklici kamot oblečeš modro ali pa kako drugo fantovsko oblačilce, pa dodaš kaj čisto punčkastega in je ok. Hana nosi veliko Anejevih cunjc, pa je čisto luštna.user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 7721
26.6.2007 21:59:46   
Zamima
večer punce,

vas čekiram vsake toliko če bo kaj novičk o zvesti, če se slučajno pozabi javit z sms-om, če je že rodila user posted image .

Sem vidla, da se pogovarjate glede strij user posted image , naj vam povem, da sem jih tudi jaz imela po trebuhu so se mi sicer pojavile kasneje ampak ko sem opazila da jih imam na riti me je skoraj kap, zgledalo je obupno, kot bi me kdo našeškal user posted image , no zdaj skoraj 8 mesecev po porodu so še vedno prisotne, vendazares bledijo, prej sem imela prav vijolične user posted image , zdaj pa počasi bledijo user posted image , tako, da se ne preveč sekirat za to.

Jaz sem bila pa še lena in nisem čisto nič mazala user posted image .

Ker se bliža vaš mesec vam vsem želim čimprejšnje in čimmanj boleče porode, da boste kmalu cartale vaše user posted image .

LP

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7722
26.6.2007 22:00:03   
kapica

Tašonka, si sploh ne predstavljam, saj sta bila moja dva na 4kg pri dveh mesecih.

Ja, so to kar konkretni novorojenčki.

Da jih lahko tako zares posteno pozulisuser posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7723
26.6.2007 22:00:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

tasonka, a mislis da se ej ravno v teh dveh dneh to zgodilo?

Pojma nimam, ni nujno, samo danes si je možek bolj od blizu pogledal trebuh.user posted image Možno je pa tudi to.

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 7724
26.6.2007 22:02:34   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

sem se šla hitr še enkrat z madeljevim oljem namazat

Grem jaz tudi user posted image . ne , saj se hecam, ampak se res zjutraj in zvecer mazem, obveznouser posted image .

Kapica, to ti pa ne verjamam. Ti pa definitivno porabiš preveč energije, da se vstaneš od računalnika.user posted image user posted image user posted image  Raje nas matraš in ne spustiš spat, samo da ni treba vstati.user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 7725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  307 308 [309] 310 311   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  307 308 [309] 310 311   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost in služba: Ob teh znakih zaključ...
Preverite, kateri so tisti znaki, ob katerih je nujno, da se s svojim delodajalcem in ginekologom dogovorite za predčasn...

velika noč
Lelly28 RR

Ali boste letos veliko noč praznovali klasično (s pirihi, potico in vsemi drugimi dobrotami) ali boste malce omejili hrano, zaradi kornavirusa?

klasično (41%)

malce drugače (53%)

ne vem še (6%)

Število vseh glasov: 34

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!