|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  305 306 [307] 308 309   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
26.6.2007 21:05:53   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: GabiW

(a ti si v 7. nad., v stolpnici v savskem? Če ja, te gledam z našega okna ),

Rumba; Ja v ta zeleni sva. Sicer pa se lahko zmeniva in ti ko pade noč dam signal, bom šla na balkon in prižigala in ugašala luč, pa boš vidla kje semuser posted image user posted image user posted image

A se bomo me ta pozne julijke še zmenile za kakšen čvek?

Pišuka, zdaj je že preveč temno, da bi videla barve. So vse sive.... tako da bo res treba na balkonuser posted image .
Ja, jaz sem ziher še za kak čvek. Če ne drugače, se zmeniva sami.user posted image

(odgovor članu GabiW)
Neposredna povezava do sporočila: 7651
26.6.2007 21:06:30   
Anonimen
tejči v Ce ja, no, kak je drugače ne vem, samo meni je nardila UZ, ker mala pač zaostaja v rasti in je treba redno merit, pa seveda ctg, nisem pa nič dala vode, tud tehtali me niso, aja, pritisk mi je še zmerila....no, pač čudno mi je blo, se vidi da nisem navajena bolnc in tegauser posted image

(odgovor članu tejči77)
  Neposredna povezava do sporočila: 7652
26.6.2007 21:09:00   
rumba
Ulla, koliko je pa mala težka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7653
26.6.2007 21:10:24   
Anonimen
rumba okoli 2300 ( 38t)user posted image zgrizek maliuser posted image

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 7654
26.6.2007 21:12:48   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

rumba okoli 2300 ( 38t)user posted image zgrizek maliuser posted image

Oooo, je drobna ta tvoja pupika. Pa saj ni važno, glavno da je vse ok. Bo zvezda na oddelku, saj vsi radi pogledajo ta mičkene.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7655
26.6.2007 21:13:42   
kapica
hej punce!
Uh jelenche, to je pa presenecenje. Drzim pesti da bo slo vse dobro jutri in da ne bo prehudouser posted image .
Majrim, ti tudi, drzi se, bom mislila nateuser posted image .
Za vaju in za srecouser posted image user posted image user posted image user posted image .

Freycha, bravooo, mogoce pa se uspe za v Mb. Porocaj takoj ko bo jasnouser posted image . Sicer pa, saj ti nas ne bi pustila na cedilu in sla med junijkeuser posted image .
Midva sva bila prej v kinu, je bilo kr v redu, sem bila pa vesela, ko je bilo mimo,ker sem ze komaj sedela.
Pa se kratek sprehod sem si privoscilauser posted image . Tako da upam, da bo nocka spet tako dobra kot vcerajsnja.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 7656
26.6.2007 21:14:44   
tejči77
Je res mala, ampak glavno da je zdrava. Bolnice se bo pa treba po hitrem postopku navadit. Sreča, da ne bomo dolgo notri.

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7657
26.6.2007 21:15:10   
kapica
Ulla, pa res je drobceno dete. Bo vsaj porod mogoce lazjiuser posted image .
Jaz upam da mi v cetrtek zmeri koliko je mali tezek, me res ze zanima.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 7658
26.6.2007 21:16:17   
kapica
Ja, Tejci, pa res, upam da nam ne bo treba biti dolgo notri. ce bo slo vse po sreci...

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 7659
26.6.2007 21:16:31   
rumba
Kapica, pozdravjena. A si kak fajn film gledala?

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 7660
26.6.2007 21:18:33   
kapica
Rumba , gledala sem Oceans 13, ni bilo kaj drugega. pa ti, a si fit za danes zvecer, al bos padla med prvimiuser posted image ?

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 7661
26.6.2007 21:22:11   
rumba
Kapica, jaz padla? Kaj je že to?user posted image user posted image user posted image  No, res da danes nisem neki pretirano počivala, pa tudi pohladilo se je malo, vseeno mislim, da neki cajta bom vseeno imela. Bom videla. če se ne bo možek mogoče kaj pritožil zaradi zapostavljanja.... po pa bom padla.user posted image  
A je Oceanovih 13 dober? Se ga splača z neta vlečt? Pa ne preko sosedov, da ne bom spet packa!user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 7662
26.6.2007 21:22:58   
Anonimen
user posted image hi hi res je drobižek ja, samo okol trebuha mam pa vseeno 105 cm obseguser posted image iz 64user posted image me zanima kaj bi blo, če bi bla normalno velka tamičkenauser posted image pa dons ma spet norije, je blo zdej ene tri dni bolj mir, danes pa spet divja notri, kak naj bo debela poluser posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 7663
26.6.2007 21:25:12   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

user posted image hi hi res je drobižek ja, samo okol trebuha mam pa vseeno 105 cm obseguser posted image iz 64user posted image me zanima kaj bi blo, če bi bla normalno velka tamičkenauser posted image pa dons ma spet norije, je blo zdej ene tri dni bolj mir, danes pa spet divja notri, kak naj bo debela poluser posted image

user posted image user posted image mala telovadkauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7664
26.6.2007 21:26:56   
kapica
Rumba, enkrat se ga da pogledat ja. Ne vem ce se ga splaca vlect, je ista finta pravzaprav kot v prvih dveh delih, tako da. Ampak zaradi igralcev fajn za pogledat. jaz ga ne bi vlekla no.
A ne bos se padla? Aja, saj si rekla komaj tkart ko bo otrocku pogodba poteklauser posted image .
Ulla, mislim da obseg trebuscka nima nic kaj skupnega z tezo otrocka. Jaz imam tudi 101 cm, pa je verjetno moj mali tezji. Bom videla cez dva dniuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7665
26.6.2007 21:27:24   
rumba
GabyW, a si že na balkonu?user posted image user posted image  V katero smer pa gleda ta vaš balkon? Jaz zdaj ne bi glih v Župančičevo jamo laufala, no.user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 7666
26.6.2007 21:28:10   
GabiW
Bom videla. če se ne bo možek mogoče kaj pritožil zaradi zapostavljanja....

Rumba a nisi ti rekla da gre tvoj v Črno goro. A si je premislil? Te ne pusti same?

Ja za kavico se lahko tudi same zmeniva.

Punce fajn čvekajte, danes vas ne bom brala, grem vn "žurat".

papa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7667
26.6.2007 21:29:20   
kapica
baje da s eje koncno ohladilo pri vas. a se boljse pocutite?
Prej na sprehodu me je prav zeblo, sem mogla jopico oblect, pa je bilo vseeno hladno.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 7668
26.6.2007 21:29:47   
rumba
Kapica, medve sva pa na istem, obseg 101 in pregled v četrtek. user posted image Bom mislila nate.user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 7669
26.6.2007 21:30:36   
kapica
gabi, a res? gres zurat. Jaz bi tudi malo slauser posted image . Lepo se imejuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 7670
26.6.2007 21:30:54   
Anonimen
user posted image ja prov fino ja, ko ja mal bolj hladno....čeprov niti slučajno za jopicouser posted image moj joka neki da je hladno, jaz pa v gatah sedim tule pri odprtem balkonu, pa mi je ravno pravuser posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 7671
26.6.2007 21:31:30   
GabiW
Rumba
GabyW, a si že na balkonu? V katero smer pa gleda ta vaš balkon? Jaz zdaj ne bi glih v Župančičevo jamo laufala, no.

Gleda proti Lj. gradu. Po moje se res lahko vidiva iz stolpnice v stoplnico.

No čez minutno bom na balkonu utripala z lučjo. Kako bom moje dejanje razlozila mojemu dragemu pa še ne vem.

Rumba si pripravljena, jaz ze tečem na balkon!

(odgovor članu GabiW)
Neposredna povezava do sporočila: 7672
26.6.2007 21:31:57   
kapica
Kapica, medve sva pa na istem, obseg 101 in pregled v četrtek. Bom mislila nate.

A tako a? Sem mislila da vec mislis name, ne pa samo tako, tu pa tamuser posted image . hecam se.

Ja, fajn, imava skupaj pregled, saj sva tudi v dnevih enako a ne. Zato pa pravim, ti kr lepo se pocakajuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 7673
26.6.2007 21:32:15   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: GabiW

Rumba a nisi ti rekla da gre tvoj v Črno goro. A si je premislil? Te ne pusti same?

Eno uro pred letom so ga klicali, da sestanek odpade. Verjetno gre drugi teden. Ma prav hočejo zadeti dan, ko bo treba v P.user posted image
Za kavico se pa res lahko zmeniva. Bova videli, če je še katera za, če ne pa greva sami.
Fajn žuraj in se beremo jutri!

(odgovor članu GabiW)
Neposredna povezava do sporočila: 7674
26.6.2007 21:32:17   
Anonimen
Ojla...

Jaz bi tudi čvekala.. Pa nevem, če lahko user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  305 306 [307] 308 309   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  305 306 [307] 308 309   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Branje
Michonne RR

Kolikokrat na teden berete svojemu otroku?

Vsak dan (62%)

Vsak drugi dan (15%)

Med vikendom (0%)

Enkrat na teden (6%)

Nikoli (18%)

Število vseh glasov: 34

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!