Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

.
, ste pa carice preko tristo strani
, prosim če mi katera v parih stavkih napiše. Morje je prečudovito, toplo, res enkratno. Sem se fajn nakopala, Rumba tudi nate sem mislila
, sicer pa danes že cel dan počivam, tako, da bom kmalu ok. V četrtek imam zopet pregled pri G, pa CTG in vse kar spada zraven...še malo punce...še malo
kr ni hotel sodelaovat... ko me je pa odklopila, je pa začel tak razgrajat, da sem komaj dočakala ostali del pregelda... naredlila mi je tudi UZ, un vaginalni pregled (k me je full bolel), in mi napisala napotnice za prevoz in porodnišnico, da jih os sedaj naprej nosim s seboj...
; Julija
ne vem
Ko se najem, pa spet ni ok. Sploh kako meso mi že prav smrdi. Čudno. No, izgleda, da bom tudi jaz enkrat izkusila tegobe zadnjega meseca nosečnosti
Drži se jutri!
menda pomaga, pa seveda peš v 6 nadstropje (a ti si v 7. nad., v stolpnici v savskem? Če ja, te gledam z našega okna