Freycha
|
Moj se je že privlekel do dnevne sobe, sedaj pa tu naprej drema. Pravi, da mene čaka, da neham po netu viseti, samo dobro vem, da mu tole lenarjenje paše 100/h. No, je skrajni čas, da tudi jaz kak zajterk pripravim, sem pa skoraj pozabila, da greva danes na kosilo k tašči in tastu. Samo ne razumem, zakaj mora biti kosilo že ob enih. Potem sem obvezno do večera že spet lačna Samo imajo pač tako navado in jaz je ne bom spreminjala. Sicer pa grem sedaj zadnjič tja, potem me pa verjetno nekaj časa ne bo........ Majrim, meni se tudi trebuh nekam nevarno spušča in samo upam, da bom zdržala do petka. Ti še maš mojo tel. št., ne? daj preveri raje in si jo shrani, pa glej, da me obveščaš kaj in kako, če ne bom žalostna Če ti bo dolgčas notri, pa ti ne bodo že jutri sprožili poroda, me lahk komot tudi kaj pokličeš, ti bom družbo delala Kapica.. še malo potrpi, drugega ti ne morem reči. je pa zoprno vem. Kaj pa, če bi si kupila kake rupurute? Jaz brez njih ne zdržim več. Zadnje dni me full daje zgaga in to zvečer in edina stvar, ki res pomaga so te tablete. Jih pojem ene dva, tri, potem se pa umiri. No, moj plan je tudi, da po zajtrku polikam tisto nekaj, kar se je posušilo do danes. Hočem biti sedaj pridna, pa preden grem v P hočem imeti vse polikano, da bo imel moj dragi čim več majic na razpolago. Punce, a se vaši moški že kaj pripravljajo na zapitek otroka? Priznam, da do pred kratkim na to sploh nisem pomislila. Sva se z mojim pogovarjala in je rekel, da bo poklical par prijateljev in bodo šli ven na kak drink ali dva, samo mene je full strah, da se ga ne bi preveč napil in bi se potem vozil domov pijan in bi se mu kaj zgodilo. Sej vem, da sem smotana, samo me je full strah, da se mu ne bi kaj zgodilo. Ali pa da bi ga pustili nekje pijanega ležati vsega pokozlanega itd... Pa čeprav je moj dragi eden od bolj odgovornih ljudi in mu zaupam, se bojim, da bo to tak čustveni dogodek zanj, da ga bo odneslo.....
|