Freycha
|
Tašonka, saj hvala, da si mi povedala. Do sedaj so mi vse samo govorile, da če dojiš, greš s kilam dol. Danes sem pa na pikniku omenila, da bi se lahko celo zredila, pa je soseda rekla, da ja, da ne bi bila ne prva ne zadnja Torej bom mogla vseeno paziti, da se tudi potem ne zredim. Jooooj, pa tako sem imela vse načrtovano Kapica saj ta film Prevajalka ni ravno vrhunec filmske indrustrije, mi je pa Nicole dobro igrala. Meni se dostikrat zgodi, da me ena vloga tako prevzame in mi je igralec tako všeč, da mi je cel film všeč, čeprav film kot tak ni bog vedi kaj..... V glavnem, meni je bil film gledljiv. No, plane imava že z dragijem, bova pa videla, koliko jih bo uresničljivih. Edino jutrišnje predstave ne izpustim razen, če grem roditi Majrim zvesta je v bolnici, ker je imela previsok pritisk in ker so sumili na zaustavitev rasti ploda. Sedaj so ji v P še delali CTG in je bil otroček čisto preveč miren. Očitno menijo, da je manj nevarno, da sprožijo porod in dajo otročka v inkubator, če bo potrebno. Je pa malo verjetnosti, da pride še domov do PDP-ja, glede na to, da se v torek menijo, kdaj točno ji bodo sprožili porod. Poldy in Ikonca jaz vama kar zavidam za morje. Sem pa vesela, da sta uživali Jaz sem se imela na pikniku super, je pa hudičevo težko sedeti cca 7. ur. Mala mi je sedaj že tako silo po trebuhu delala, da sem jo morala revico poslušati in sem šla ležat. Jih pa še slišim, kako se menijo pod blokom in malo prisluškujem, če me dragi kaj šimfa Joj, pa ugotovila sem, da moja Dita čisto popizdi, ko imam polna čreva ali pa se kaj pretaka po njih in mi nori ko zmešana.... najbolj smešno je pa to, da mi največkrat pomaga iztisniti zrak ven. Občutek je tak, kot bi mi z nogami masirala črevesje Samo pomoje je res že močno utesnjena notri
|