baja*
|
Pozdravljene julijke! Doma sem že en teden in končno sem našla malo časa, da se vam javim. Najprej hvala vsem za čestitke in lepe želje! Mamica sem. Naš korenjak Rene nas je vse zelo presenetil, saj je prišel kar 5 tednov prehitro - točno na 35. teden. Hvala nbogu je vse v redu!!!!!! Mogoče se spomnite, da sem tisti dan, ko sem rodila, pisla, da imam neki čudni izcedek. Kasneje se je izkazalo, da mi je odtekala voda, jaz pa nisem imela pojma. Vedno sem mislia, da če ti odteče voda, se ti vlije in ne kaplja. V glavnem, jaz sem bila še 9 ur doma, ob pol enih ponoči pa me je začelo nekaj grabit v križu. Zbudila sem dragega in ob pol dveh sva prispela v P. Zdravnica me je preglefdala in rekla, da sem odprta 1cm in da bom rodila. Še danes ne morem verjet, da sem ostala tako mirna. Jaz sem namreč mislila, da mi bojo ustavili popadke. No, ob dveh sem priromala v porodno sobo ob 4:56 pa sem rodila Reneja:)))) Kako lep občutek je to!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tega se res ne da opisati z besedami. Reneja smo mi položili na prsi, da sem ga polupčkala, potem pa so ga odpeljali na intenzivno nego. Dobila sem ga šele peti dan. Do takrat je bilo precej hudo, ampak mi ni ostalo drugega kot da ostanem močna. Nikoli ne bi verjela, koliko moči in upanja najde človek globoko v sebi, ko dobi otroka. No, 12. dan pa so naju le spustili domov. To je bilo veselje!!! V tem tednu smo se že nekako ulaufali, a tempo je še vedno zelo utrujajoč. Malo problčemov imamo z dojenjem, a se tudi to s časoma rešuje. Ima katera mamica kakšne izkušnje z dojenjem pri nedonošenčkih? Sem zagovornica dojenja in si res želim, da bi nama uspelo!! Dovolj zaenkrat - grem teh par minutek v vodoravni položaj, preden se Rene zbudi. Ko bo kaj časa, se vam spet javim, do takrat pa lepo se imejte, pobožajte svoje bušije (ga kar malo pogrešam) in pazite nase in na svoje sončke!!! Lp, Baja
|