|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  283 284 [285] 286 287   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
22.6.2007 23:32:58   
Freycha
no le daj.... to me res zanima, kam hodiš.....

Jaz sem bila v ponedeljek pri frizerju in me je neka nova barvala in sem ugotovila, da mi je en mali čopek spustila in se ga kar opazi. Oz. jaz ga opazim.........user posted image  da ne govorim, da se moram vedno kregati, da naj me fajn postrižejo in predvsem tako, kot si jaz želim, ker se tako strižem že n-let in mi je pač tako všeč.....user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 7101
22.6.2007 23:34:24   
kapica
Hm, no jaz sem tam vsekakor zadovoljnauser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 7102
22.6.2007 23:44:06   
Freycha
super.... hvala.... mogoče celo kdaj sprobam user posted image

samo je full težko, ko si navajen enega frizerja 8. let, potem moraš pa menjati.... meni je kar groza in se še vedno nisem navadila na te frizerke tu. Predvsem se ne morem navaditi, da te vse strižejo s tistimi škarjami, ki redčijo lase. meni je to moj frizer vse delal z navadnimi škarjami in seveda se lepše postriže. Tudi poznal je mojo obliko glave v nulo in je strigel tako, da je naredil kar se da lepo obliko in je točno vedel, kje mora biti kaj daljše in kje kaj krajše, tu pa si ne dajo nič dopovedati. Sem jim na začetku v nulo podrobno razlagala, kje mora biti kako, potem so pa kar po svoje naredile.....

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 7103
22.6.2007 23:45:17   
kapica
Sedaj sem pravkar pojedla banano z sladoledom. Joj, toliko jem danes, bi se kdo pomislil, da sem nosecauser posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 7104
22.6.2007 23:48:43   
kapica
Joj, to res ni prijetno no. Kaj pa ce bi takrat, ko gres na obisk k svojim starsem, sla se k svojemu frizerju? Saj so verjetno tud blizu Lj doma, a ne? Tvoji starsi. Na , recimo, dva meseca, jih pa sigurno obisces.

Tak se jaz nisem mogla navadit na te frizerke tukaj, pa saj nimajo pojma o friziranju. Ko mi je lase barvala, jih je tako unicla, da sem si jih mogla na kratko postrict, pa se placala sem 75 eur za to, ce s eprav spomnim! Obup. No, potem sem pa v MB zacela znova. In bila takoj zadovoljna. Je pac tako, d amorem cakat na dopust, da si lase uredim, je malo hudo vcasih, sploh ce dlje casa ne greva dol, ampak je vsekakro vrednouser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 7105
22.6.2007 23:53:34   
Freycha
mah saj pomoje bom res kmalu prišla do tega, da bom raje v LJ hodila, pa bo vsaj frizura taka, kot se spodobi. Po drugi strani se mi pa malo za malo zdi, da dam v LJ enkrat več, kot tu in še bencin itd...... kaj pa vem........ bom raje še malo tu poiskala naokoli, če bom našla kako, ki mi odgovarja. Pa tudi moti me, da se ne morem tako sprostiti v tem salonu, ker so vsi tako zategnjeni, moj frizer me je bil pa navajen, da sem kake bedarije ven metala in se norca iz vsega in vseh delala itd........ no, to je meni tudi full pomembno.

jaz sem bila pa fuuulll vesela, ker par dni nisem mogla na potrebo, potem sem pa šla in se stehtala in ugotovila, da sem šla od prejšnjega tedna gor samo za 0,1 kg, torej sem še vedno na +13,2 kg user posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 7106
22.6.2007 23:56:48   
kapica
A ves da sem jaz tudi se vedno na plu 13? Me je presenetlo, da ni slo vec gor, ker je zadnje tedne skoz enako. Sem bila prav olajsana. Je res odvisno od tega, koliko vode imas ravno v telesu, kako je z straniscem, pocujtem in tako. Ker vmes sem jih imela ze plus 14, sedaj je spet 13. Mogoce mi ap uspe, da do konca ne prekoracim 15 kil plusa.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 7107
23.6.2007 0:00:33   
Freycha
jah jaz že dvomim, da bi sedaj v enem tednu pridobila dva kilograma in bi šla čez +15....... kar me fuuuullll veseli, ker sem se resno bala, da bom šla krepko čez 20 kg, ker sem tudi sicer bolj nagnjena k debelosti....

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 7108
23.6.2007 0:02:23   
Freycha
joj, meni pa mala zdej nogico ven iz bušija rine.... prav fino se jo čutiuser posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 7109
23.6.2007 0:06:42   
kapica
user posted image moj misek je tud tak buden sedaj, mi ritko in nogice ven tisci.
Vidis super, da ne bo slo cez 13. Saj to so normalne vrednosti baje, do 15 kil, ceprav po mojem mnenju je vse, kar gre cez 10 kil, samo mascoba in nic koristnega. Ker od same nosecnosti ne dobis vec kto 10, razen da imas res ful vode v telesu. Kar je vec, so pa sladkarije, pa sladoled, pa mcdonaldsuser posted image .
To je samo moje mnenje.
Ampak bos videla, ko se bomo o dojenckih pogovarjale, bomo sprasevale druga drugo kako kile dol dobivamo. Sedaj smo se pogumne, potem se bomo pa za vsako kilco mucleuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 7110
23.6.2007 0:10:39   
Freycha
maaah, bomo že. Če bomo imele srečo in polno dojile, bomo hitro zgubljale kilograme. Sicer bo šlo bolj počasi..... Sem pa že rekla, da se bom tehtala preden grem v P in potem, ko bom prišla domov in me zanima, kako bodo kile padle.....

Nič kapica, odoh ja pančkat.... me že malo zmanjkuje! Lep večer ti želim in mirne sanjeuser posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 7111
23.6.2007 0:13:04   
kapica
Freycha, ja , upam za vse nas da jih bo vsaj nekaj padlo ( kil mislimuser posted image ).

Velja, lepo panckaj, nockouser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 7112
23.6.2007 0:57:22   
Ajvy
No,pa sem le polikala... vmes gledam tega Izganjalca, pa sem raje obupala, ne gre, preveč je grozn...
Jst sem si pa danes zmerila trebuščka in je zrastel- iz 100 do 104,5 cm... jeee... čeprav kadar je treba iti spat... takrat ni več tak jjeee!!!
Me je pa danes ves čas neki špikal, sem pospešeno prala, pojsteljico sva sestavila, zadnji nakupi so opravljeni...samo še fiziološke nimamo... drugače pa smo pripravljeni... k človek ne ve kako to gre, pol pa se kr pripravlja... čeprav mam še en mesec do poroda, me je že kar malo stisnilo... kaka grozna noč, pol pa še tak dan... upam ,da so samo lažni popadki, da še malo zraste...

< Sporočilo je popravil Ajvy -- 23.6.2007 0:58:11 >

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 7113
23.6.2007 1:16:45   
Ajvy
Lepo ajajte punce... jst ne morem.. user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 7114
23.6.2007 7:05:03   
arijana..
Dobro jutro!
Kljub dežju in prijetni ohladitvi sem budna že od šestih in vsa premočena. Imam občutek, da se tako kot sedaj , nisem spotila prej celo življenje. Drugače pa mi je uspelo fasat še en prehlad, tako, da mi zdaj fajn teče iz nosu.
Tejči77 zanima me, če si že dobila kakšno pošto iz CSD. Jaz do danes še ne, sem se pa odločila, da jih drugi teden pokličem in se pozanimam, če so pozabili name.
Pa še to, koliko izmed vas jih pije čaj iz malinovih listov?
Lep dan vsem.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 7115
23.6.2007 9:01:26   
rumba
Dobro jutro!
Kako fino se je shladilo!!!user posted image user posted image user posted image  Hana je danes že od sedmih pokonci, Anej pa še spi. Se moramo spokati ven, da fajn vse preluftam, saj je v stanovanju še vedno vroče.
Nimam pojma, kaj bomo danes in jutri počeli, verjetno bomo kar doma, jutri popoldne pa ta mala dva oddamo k noni za nekaj dni. Vrtec itak neki prenavljajo, tako da bo prav pasalo.
Lep dan vam želim in fino se nadihajte ohlajenega zraka.user posted image user posted image

(odgovor članu arijana..)
Neposredna povezava do sporočila: 7116
23.6.2007 9:59:45   
madejka
Dobro jutri tud od mene! Jaz sem pa full slabo spala dokler se ni dez vlil, potem pa kar do pol desetih! Zdaj pa bom zgleda morala peljat bratranca na fitnes. Je hotel it z biciklomuser posted image Jooj pa se h prijateljici sem se hotla it malo vadit v cartanju, ker ma 3 otroke, pa ma najstarejsi neko streptokokno angino user posted image Bogec mali! Nic ne bo s tem zgleda...

Pri nas je ravnokar posijal soncek za 3 sekunde... dasn bo se vroce user posted image Dolgo te ohladitve glih ne bodo zdrzale...
In kak ste babike? Moj mali je dans tak len, ko mami...

Freycha jaz sem tud mela full fajn frizerko, pa mi je pobegnila v Paragvaj za 3 leta!user posted image Zdaj pa hodim k njeni sefici pa je vredi, zenska kar obvlada pa naredi, kar ji reces. Pa full cveka je! user posted image Res pa je da nimam izkusenj z ženskimi kratkimi lasmi.  Mojemu vredi naredi.

soooonček je, soooonček

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 7117
23.6.2007 10:04:32   
Freycha
Sem se včeraj čisto preveč hvalila, kako sem odlično spala. No temu primerno sem danes slabo spala. Spat sem šla ob 1h, spala do 3.10, potem pa nisem mogla več zaspati in sem v postelji reševala križanke do pol petih, potem sem pa celo zaspala do osmih. Sedaj pa s podočnjaki sedim v dnevni in visim na netu in  samo čakam, če me bo kaj zvilo...... Je pa kar prijetno, da je tako vreme, danes sem itak mislila cel dan preležati in počivati. Moj je imel pa tudi zelo težko noč, bova oba bolj lenuščka danesuser posted image

madejka, mi sporočiš na ZS, kam hodiš, prosim? Malo zbiram ideje, kam bi šla še probati.....

Punce, fajn bodite, se beremo tekom dneva........user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 7118
23.6.2007 10:05:25   
Freycha
novopečene "julijske" mamice user posted image user posted image user posted image

datum poroda; nick; ime user posted image  ;višina; teža; PDP

13.5.07 Afnica; Lana in Lan ;36,5cm 1140g;41cm 1750g; 12.7.07
5.6.07 Baja*; Rene; 48cm 2780 g; 10.7.07
7.6.07 Siskamiska; David in Domen; 40cm 1660g in 45cm 2105g; 25.7.07
17.6.07 Anja O.; Pia in Gašper; 47cm 2870g in 50 2950g); 8.7.07

Julijke še srečke nosečke:user posted image              

01. Teya; user posted image user posted image ; user posted image  
02. noka81; user posted image
03. anja7; user posted image
03. Polona25; Ljubljana; user posted image
04. tani33; Slovenj Gradec; user posted image  user posted image  user posted image ; user posted image ;  Julija
04. pikica123
05. Yvona
05. majrim; user posted image ; Izola; user posted image ;  Neža
06. tajag; user posted image ; Šempeter; Nejc ali Lucija
07. Giras
07. Jasnicaa ; Celje
07. Tašonka ; user posted image user posted image ; user posted image ; LJ; Jure
07. Lali82 ;user posted image ; user posted image ; Ljubljana
08. Kristina_1 ; Postojna; user posted image  user posted image
08. Jelenche ; Ljubljana; user posted image

09.*maja; user posted image user posted image user posted image user posted image ; Ljubljana;  
09. 76suza; user posted image
10. Tejči77 ; Celje; user posted image
10. Petraa; user posted image  user posted image
11. lexl; user posted image  user posted image ;user posted image ; Ljubljana; Jure
12. Freycha ; Feldbach (AUT) user posted image ; user posted image ; Dita (CR 29.6.)
12. corfu ; user posted image  user posted image ; user posted image ; Manca
12. ulla80; user posted image ; user posted image  ;
13. Kety ; Ljubljana; user posted image  user posted image ; user posted image
13. mary82
15. zvesta; Maribor; user posted image

15. bačko user posted image ; Ljubljana; Žana
16. Teika
17. Kety99;user posted image ;  user posted image ; Postojna

17. Heya ; Brežice
17. arijana; user posted image  user posted image ; user posted image
17. pupi; user posted image ; Naja
19. Bety
19. Rožica82 ; user posted image ;user posted image ; Murska Sobota; Lana
19. ksenjak; user posted image  user posted image ;user posted image
20. simi27; user posted imageuser posted image ; Ljubljana; Svit
22. pikam; user posted image ;user posted image ; Ljubljana
23. Ezica; user posted image ; Kranj ; Rok
24. GabiW
24. zarja123

24. madejka; Maribor;user posted image ; user posted image
24. poldy; user posted image ; Urša
25. pupa*
25. Nisaa; Jesenice user posted image  user posted image ; user posted image
25. yudit; user posted image ;user posted image
25. kapica; user posted image ; Dino
26. Mari71; user posted image  user posted image ; user posted image
26. Ajvy; user posted image ; Ljubljana
27. rumba; Ljubljana; user posted image user posted image user posted image
27. miša99; user posted image user posted image  ; Ljubljana; user posted image Elenora, Nora; user posted image Dorian, Ian
27. malamisha; (PDP 1.8.);user posted image user posted image  Ljubljana
27. tigi212
27. Ribi06; Ljubljana; user posted image user posted image
28. Kniči; user posted image ; Celje; Matej ali Polona
28. jerneja; user posted image user posted image ; Slovenj Gradec
28. ronči; user posted image
30. ikonca; user posted image
31. Pinkyca
31. Bonni; user posted image ; user posted image ; Ljubljana 

imamo 59 user posted image ,     od tega 14 user posted image  in 18 user posted image
ah babe smo vedno v prednosti    user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 7119
23.6.2007 10:36:35   
Ajvy
Helllo bejbne, kako ste kej... evo  tudi mi smo imeli čudno noč... pa vroče, pa hladno.. pa se ne more odločiti...

Sem vas htela vprašat, a vas kaj sprašujejo kaj naj vam prinesejo za darilo za user posted image ?? Jst kar ne vem ,kaj naj rečem... pol pa samo ne vem govorim, k en butelj.. user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 7120
23.6.2007 12:00:19   
tejči77
arijana, jaz še vedno nimam nobenega odgovora s CSD-ja, pa sem papirje oddala že v začetku maja. Sem jih tudi klicala, pa so rekli, da so na dopustu. Se mi zdi da bom prej rodila.
Men je bilo pa zadnja dva dni grozno. Že dve noči nisem nič spala, včeraj je bilo kljub prepihu v stanovanju 30 stopinj in to še ob 22 zvečer. Se mi je začela kr tema delat pred očmi in komaj sem dihala. Da ne govorim, da me že od srede zvečer nekaj konkretno šika v trebuhu oz. mam ene precej boleče krče, sploh ponoč, da se še obrnit ne morem v postelji od bolečin. Pojma nimam kaj bi to blo, vem samo, da ne morejo bit pravi popadki.
Moj popek je pa bolje, boli ne več in vsaj pokne ne več odkar ga mažem z Bepantenom. Tako, da se ti moram zahvalit Freycha. Moja zdravnica je znala samo skomignit z rami in reč da je treba potrpet.

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 7121
23.6.2007 12:02:00   
tejči77
Ajvy, če nimaš ideje, reč rajši kr za denar, da ga boš naložla na ortokov račun.
Mene žal še nihče ni vprašal če kaj rabim, niti moja mama se ni spomnila, da bi za prvega vnučka kaj kupila. Jo je rajš odkurla na morje do oktobra.

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 7122
23.6.2007 13:52:51   
Ajvy
Tejči, super za popek !!!! user posted image
A ti imaš tudi čudne dneve, jst sploh ne vem kaj to je več, samo vem da pospešeno perem in likam, da me ne bo presenetilo...

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 7123
23.6.2007 14:02:11   
Freycha
Tejči malenkost....... saj nisem imela pojma, če ti bo pomagalo ali ne, samo zdelo se mi je, da bi bilo uporabno, glede na to, da so vsi kolegi svoje tatooje z njim mazali, da so se tiste ranice zacelile......user posted image

midva sva pa danes čisto lenobna. Prej sva spala ene tri urce (jaz s presledki, dragi pa kar brez prestankov), sedaj pa se odločava kako ne bova ničesar počela....... Mogoče popoldne skočiva h kolegom na kavo, to je pa tudi vse........

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 7124
23.6.2007 14:09:23   
Ajvy
Freycha, sej je že to velik, da se nam sploh ljubi vstat user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 7125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  283 284 [285] 286 287   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  283 284 [285] 286 287   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trik za naravno lajšanje porodnih bolečin
photo
Ste vedeli, da lahko s preprostim trikom omilite porodno bolečino, ki jo čutite, ko vaš dojenček pritiska na medenico, k...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

katero ime ti je nabolj všeč
lisicka76

Enej (27%)

Matej (27%)

Kristian (13%)

Liam (20%)

Nej (12%)

Število vseh glasov: 466

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!