|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  282 283 [284] 285 286   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
22.6.2007 22:23:42   
Freycha
jupiiiiuser posted image user posted image user posted image  Moja draga Kapica je nazaj... sem mislila, da sem jo izgubila za zmeraj.... oh kapica...... vrnila si se.....

user posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 7076
22.6.2007 22:24:55   
kapica
Danes ste pa spet popadale kot hruskeuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 7077
22.6.2007 22:26:08   
kapica
freycha, ves da sem mojmu silo delala, naj bo hiteruser posted image user posted image user posted image user posted image . ne smem vas predolgo sam epustit, potem kr delate neke vragolije. Vidis da se rumba in maja ze pogovarjata za skupno sobouser posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 7078
22.6.2007 22:27:41   
kapica
O Freycha , sem slikico pogledala, lep trebuscek in velikuser posted image . A si lahko mislis da je smao se en tedenuser posted image .

Jaz se pa vedno slikam cela, tako blizu se trebuscka nisem slikala. Bi mogla, vsaj enih par..

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 7079
22.6.2007 22:28:56   
Freycha
ja, jaz sem se tudi včeraj menila z eno, ki ima dvojčke in gre v pon. na pregled v Feldbach, da naj kar gor ostane in me počaka, da pridem za njo v petek in bova skupaj v sobi user posted image

Lahko pa tudi ti prideš... mi boš vsaj prevajala iz nemščine v SLO če česa ne bom razumelauser posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 7080
22.6.2007 22:30:44   
kapica

Lahko pa tudi ti prideš... mi boš vsaj prevajala iz nemščine v SLO če česa ne bom razumela

A zarad tebe naj se vozim tako dalecuser posted image . Thja, draga moja, nic ne bo, ce bi me bolj osvajala, mogoceuser posted image user posted image user posted image .

Jih poznas pa res en kup noseck.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 7081
22.6.2007 22:32:22   
Freycha
Jah zakaj pa ne daš nobene slikice gor na net?user posted image  Jaz sem se sama slikala, zato je tako na blizu.... sem pa danes šele preko slike videla, da imam dve striji ob straniuser posted image  no, vsaj čez trebuh mislim, da nimam nobene......

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 7082
22.6.2007 22:35:12   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Jih poznas pa res en kup noseck.

ne govori..... sva lansko leto šla po Lentu (v MB je vsako poletje festival Lent, kjer je ogromno koncertov in prireditev, itd...), pa sem bila dober mesec preseljeva v tote kraje, pa sem več ljudi poznala in pozdravila kot moj dragi, ki že 34. let živi tuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 7083
22.6.2007 22:38:00   
kapica
Ti kr verjamem, da jih vec poznas kot tvoj dragiuser posted image . Festival lent pa zelo dobro poznam, ker originalno ne prihajam dalec od totega Mariborauser posted image . Ki ga tudi takoo pogresam.
Vidis, sama bi se lahko slikala ja, bom poskusla jutri. Sem gor pa ne bi dala slikice, niti ne vem kako to gre, pa tud drugace, ne vem, nisem tako odprta osebauser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 7084
22.6.2007 22:40:05   
kapica
Na Lentu imajo zelo zelo dobre cevapcice v lepinji, sicer ze dolgo nisem bila tam, ampak je bilo vedno zeloo dobro. Ali pa tisti hambi pri dvorani tabor, mjammi. Ceprav morem rect da so bili pred nekaj leti boljsiuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 7085
22.6.2007 22:41:37   
Freycha
no... saj če daš gor samo fotko bušija, niti ne pokažeš ne vem kaj.....

aaa res? blizu si? No, potem pa imaš nalogo, da ko boš prvič v SLO in blizu totega MB-ja, me moraš NUJNO poklicati in se dobimouser posted image

in kak si preživela dan?

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 7086
22.6.2007 22:45:14   
kapica
Hm, danasnji dan... Bila na enem klepetu, prisla domov cist uboga, mi je bilo prevec dve uri sedenja in me je spet kriz bolel. Sla pocivat, malo dremala, popoldan spet pocivala in malo dremalauser posted image . Sedaj zvecer sem polezavala na kavcu pred tv.jem, sedaj pa pred tv-jem in pred RRuser posted image user posted image . Mi je bilo prav lusno.
Ampak jutri morem res v knjiznico.
Pa tvoj?

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 7087
22.6.2007 22:47:43   
Freycha
Jaz bom letos Lent videla le enkrat, in sicer v ponedljek, ko grema na eno plesno predstavo 50's show, kjer plešejo sami odlični plesalci latinskoameriških in standardnih plesov. Baje zelo dobra predstava. To sem si želela videti, preden grem roditi.

Sicer pa mi je prišlo na misel, da vse, kar delam od danes naprej, delam še v ednini oz. z mojim v dvojini. Potem bomo pa samo še trije....... pa si probam malce vzeti čas zase in za svojega dragega.....user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 7088
22.6.2007 22:52:01   
kapica
Jaz bom letos Lent videla le enkrat, in sicer v ponedljek, ko grema na eno plesno predstavo 50's show, kjer plešejo sami odlični plesalci latinskoameriških in standardnih plesov. Baje zelo dobra predstava. To sem si želela videti, preden grem roditi.

Jaz ga sploh ne bom videla, ga ze zadnja tri leta nisemuser posted image . Ampak predstava bo sigurno superuser posted image , tako da uzivaj.

Ja, res se nam bo vse spremenilo oz. zasukalo, ko bomo naenkrat trije. Ti se tega mogoce bolj zavedas oz. spremljas, ker ves datum. Me ostale smo malo v luftuuser posted image . Ne jemljem se tako resno tega, da nekaj zadnjic pocnem sama, ali podobno.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 7089
22.6.2007 22:53:31   
Freycha
Danes sem celo do pol desetih spala, kar je čisti napredek, glede na to, da sem navadno do pol osmih že zbujenauser posted image user posted image user posted image

Potem sva šla na Ptuj, ker so samo tam imeli puder, ki ga uporabljam in ko sem prodajalki povedala, da sem iz MB prišla na Ptuj samo zaradi pudra, mi je dala 10% popust user posted image user posted image user posted image

Potem sem doma skuhala kosilo, dragi je šel vmes po karte za predstavo v ponedeljek

potem sma se dobila s Petrovo sestrično in nama je obljubila banjico za malo user posted image user posted image user posted image

no, potem sem pa še malo počvekala s sosedi pred blokom in sedaj sem tu.......

fajn dan je bil user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 7090
22.6.2007 22:57:19   
kapica
na Ptuj samo zaradi pudra, mi je dala 10% popust

kaj pa je to za en poseben puder, ce ni skrivnost.
Jaz nisem danes nic kuhala, je bila se filana paprika od vceraj, zato pa sem lahko cel dan prelezalauser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 7091
22.6.2007 23:04:04   
Freycha
Sans Soucis tekoči puder. Problem je v tem, da te znamke skoraj nikjer ne držijo, razen v Ypsilon drogerijah, ta je pa v MB samo ena in v tej ga niso imeli. Jaz sem bila pa že čisto na koncu in nisem mogla čakati, da bi ga naročili.

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 7092
22.6.2007 23:10:33   
kapica
Aha, se tudi nisem slisala za to firmo, sicer pa tudi nisem ekspert v teh tadevah. Zal.Pa tud za to drogerijo se nisem slisala, ampak vazno da si dobilauser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 7093
22.6.2007 23:13:04   
kapica
Jaz bi si mogla pa obvezno narastek pobarvat. Ker hodim samo v Mb k frizerju, sem si tam kupila barvo in morem sama skupaj sestavit, pa eno najd, da me pobarva. pa se nisem koga nasla in kr odlasam in odlasam. Da me ne bo prej kaj prehitelouser posted image .
Sem pa zadnje cajte skoz urejena, ceprav sem doma, se redno brijem , friziram, nohte rihtam, ker se mi zdi, da c eme preseneti, da sem pripravljena. Smotano, a ne?

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 7094
22.6.2007 23:15:51   
Freycha
kaj ti se sama friziraš in barvaš in vse ostalo?? Kolikokrat na leto si pa ti v SLO?user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 7095
22.6.2007 23:19:11   
kapica
Ne, ne, lase barvam samo ko sem doma. Ker so mi v tem salonu barvo zadeli in je nocem vec menjavat, pa nasploh sem zadovoljna tamuser posted image . In ker me sedaj dlje casa ne bo dol, ce racunas ca. dva meseca pred in dva, tri mesece po porodu, ves d ane morem tako dolgo biti z narastkom. In sem prosla, ce mi lahko dajo to barvo, da imam za en ali dvakrat, ce me daljsa obdobja ni doma. Pa sem dobila, sedaj morem se nekoga najd, ki mi to narediuser posted image .
Doma sem pa recimo vsake tri mesece, v normalnem stanjuuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 7096
22.6.2007 23:22:50   
Kristina_1
Ulla80 regres ti definitivno pripada, tudi če si na bolniši, ti kar zateži delodajalcu! user posted image vidim da si si že priborila svoje.

Tud jaz sem slišala, da se kreme proti celulitu ne sme uporabljat med nosečnostjo.

Mi smo v Ljubljani odpravli, ne moreš verjet da za izvide krvi čakaš na izvide 3 mesce, to je možnosam pr nas!?!
V pikapolonici smo kupli še postlco 140x70, je ful akcija 90€. In pa par stvari za našga fanta. Sem pršla čist crknjena domov od te vročine, pa še tamal je bil ful siten ko smo šli domov.

Jutri pa gremo na morje, pa mogoč še v pondelk, če bo vreme in počutje dalo.

Zdej pa grem tud jaz v vodoravno. Nočko.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 7097
22.6.2007 23:24:05   
Freycha
Aaaa razumem user posted image user posted image  kaj pa če bi šla h kakemu frizerju tam in prosila, da te pobarvajo s to barvo?user posted image  Mah, jaz tudi razmišljam, da bi začela nazaj v LJ hoditi k frizerju, ker tu nikakor nisem zadovoljna. Kam pa ti hodiš k frizerju tu v mb?

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 7098
22.6.2007 23:25:43   
kapica
Kristina, a na morje greste za en dan? a ste tako blizu domauser posted image ? Fajn da si vse porihtala, nakupila, z izvidi pa je tako ja, da se jih caka vecno. pa nic ne mores spremenit, tako je.
Lepo se imej na morjuuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Kristina_1)
Neposredna povezava do sporočila: 7099
22.6.2007 23:27:46   
kapica
freycha, saj sem ze razmisljala o tem ja, amoak mi je malo mimo it k frizerju in zraven barvo prinestuser posted image . Ker tule ko sem bila, na zacetku, so mi lase cisto unicli. Pa se prokleto drago je.
Ti posljem zs, kje v Mb semuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 7100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  282 283 [284] 285 286   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  282 283 [284] 285 286   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Barvanje las v nosečnosti – da ali ne?
Ali si nosečka lahko barva lase? So kemikalije v barvah za lase škodljive za plod? Je res bolje, da barvanje las preloži...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Ime za punčko?
JAPE

Katero ime za punčko bi izbrali?

Tanita (12%)

Nika (40%)

Ines (8%)

Rebeka (12%)

Karmen (4%)

Karin (24%)

Število vseh glasov: 251

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!