|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  281 282 [283] 284 285   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
22.6.2007 21:39:47   
*maja
Kje pa se zdaj Rumba skriva, da ni res kam šla no....user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 7051
22.6.2007 21:40:32   
kapica
Punce, vas zapuscam.
Morem mozeku prenosnika prepustituser posted image , vas jutri preberem.

A lahko malo povem, kako je tu pri nas hladnouser posted image user posted image ? Saj bo pri vas tud, drug teden enkratuser posted image user posted image .

Nockouser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 7052
22.6.2007 21:41:46   
kapica
Maja, upam da ni, mogoce se otroci niso zaspaliuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 7053
22.6.2007 21:42:00   
*maja
Pa pa Kapica, pa hvala za lepe želje o ohladitvi user posted image .

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 7054
22.6.2007 21:42:17   
rumba
Sem malo mrknila, ker sem morala z Anejem pregledati še vse zastave, sedaj pa upam da bo šel spat.
*maja, pa kaj nisi ti enkrat rekla, da bi rada bila sama v sobi? Ne bi rada, da me pol šimfaš, kaka cimra sem bila.user posted image user posted image user posted image  JA, dane sem dopolnila polnih 35 tednov! To je že rekord.user posted image user posted image user posted image  No, maja, pol pa lahko grev v P.user posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 7055
22.6.2007 21:43:53   
rumba
Kapica, lepo spi!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 7056
22.6.2007 21:44:22   
*maja
Ja dvomim no da bo kaj s tisto enoposteljno sobo user posted image , potemtakem je že bolje da imam pa kar tebe za cimro, da ne dobim kako res čudo ženšče v sobo user posted image .

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 7057
22.6.2007 21:46:28   
*maja
Veš kakšno žurko bi naredili najini otroci, ko bi prišli na obisk user posted image .

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 7058
22.6.2007 21:46:41   
rumba
*maja, zmenjeno. Ko te prime, mi javi vsaj kako uro prej, da midva na hitro en user posted image  udariva, pa da se parkart sprehodim po štengah, pol te pa ujamem v P.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 7059
22.6.2007 21:47:58   
Freycha
Dober večer punce!!user posted image user posted image user posted image

je bilo tako prijetno pred blokom, da sem s sosedi do malo prej čvekala.

Sedaj sem si še bušija slikala in si ga napopala v album, sedaj pa sem pripravljena z vami čvekati....

Kapica, kaj že odhajaš?user posted image  te bom pogrešala user posted image

Nič vas ne zapuščam, samo danes se mi kaj dosti ni dalo viseti, pa še stalno sem nekaj letala naokoli.... Si je treba zadnji teden, ko bova čisto sama vzeti tudi malo zase.... Sedaj pa je šel moj dragi v službo (no, ob sedmih), jaz bom pa malo tu naokoli razgrajalauser posted image

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 7060
22.6.2007 21:48:23   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: *maja

Veš kakšno žurko bi naredili najini otroci, ko bi prišli na obisk user posted image .

Jao, to bi bilo pa res zanimivo.user posted image  Tretja cimra bi nama koj ušla, pa bi bili sami.user posted image user posted image

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 7061
22.6.2007 21:48:49   
*maja
Jah računam nekako tako, da bo akcija spet v večernih urah, da glih ujamem še par minutk pred polnočjo, to pomeni da grem v P okoli 23.15 user posted image .... no ja tak je plan, sam za datum se moram še odločit pa bo oz. user posted image  se mora odločit da odreši mamo vseh muk user posted image .

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 7062
22.6.2007 21:50:07   
*maja
O Freycha nas je prišla pozdravit user posted image .

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 7063
22.6.2007 21:51:56   
Freycha
Rumba, sem na začetku še razmišljala, če bi zdej Kapica pošiljala vsem tel. št. itd... samo se mi zdi, da je to potem čisto preveč logistike, pa folk bo zmeden itd...... pa sem se kar odločila, da se še vedno meni pošlje sms, pa ga jaz potem naprej posredujem Kapici. Mene to finančno ne bremeni toliko (itak bo šlo že miljon sms-ov ven, če gre še teh par, kolikor se jih mogoče rodi v tem tednu, ko bom odsotna, pa tudi ne bom bankrotirala), pa po pravici povedano bom vesela, če bom obveščena tudi jaz, katera je v tem času rodila user posted image

Potem bom pa imela vsaj razlog, da bom šla malo na net, ko bo kaka sms poslala, sicer ne vem, kake izgovore bi našla, da bi mojega prepričala, da moram na net user posted image user posted image  Sem pa itak mali internetni odvisnikuser posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 7064
22.6.2007 21:52:18   
rumba
Vidva z user posted image  se lepo zmenita in če bo tako ubogljiv kot so ostali trije, bosta lepo določila datum, pa se bomo uskladili.user posted image

Freycha, pozdravljena! Sej ti ni treba za celo leto naprej čvekati s sosedami, iz P boš ziher v enem tednu. Sej nisi menda enoletno karto kupila.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 7065
22.6.2007 21:56:11   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

Rumba, sem na začetku še razmišljala, če bi zdej Kapica pošiljala vsem tel. št. itd... samo se mi zdi, da je to potem čisto preveč logistike, pa folk bo zmeden itd...... pa sem se kar odločila, da se še vedno meni pošlje sms, pa ga jaz potem naprej posredujem Kapici. Mene to finančno ne bremeni toliko (itak bo šlo že miljon sms-ov ven, če gre še teh par, kolikor se jih mogoče rodi v tem tednu, ko bom odsotna, pa tudi ne bom bankrotirala), pa po pravici povedano bom vesela, če bom obveščena tudi jaz, katera je v tem času rodila user posted image

Ja, ja, ja,..... samo firbec te matra, kar priznaj... user posted image user posted image user posted image
Evo sedaj se je pa moj spomnil, da bi gledal film in da mu moram delati družbo.... No, ja sej mi ni hudo....
No, tako da vam moram zaželeti lahko noč! Lepo spite!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 7066
22.6.2007 21:58:02   
*maja
A zdaj pa še ti po hitrem postopku pakiraš Rumba, jah prav ne lahko noč tudi tebi user posted image .

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 7067
22.6.2007 21:58:55   
Freycha
hahaha Rumba, jaz sem taka čveka, da se ne morem načvekati za v naprej, ker se mi zdi, da sem vedno v izostanku user posted image user posted image user posted image user posted image

ko sem bila še čisto mala, pa sem bila s stricem na morju in ko sem prišla domov iz morja je mojo mamo valda zanimalo, kako sem se obnašala. Pa je stric rekel, da sem bila full pridna, samo gumba za ugasnit me ni našel user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 7068
22.6.2007 22:00:08   
*maja
A do zdaj ste pa že našli tisti gumb za OFF user posted image ...

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 7069
22.6.2007 22:03:46   
Freycha
NOPEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 7070
22.6.2007 22:05:32   
*maja
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

NOPEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ah potem si pa izgubljen primer user posted image .

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 7071
22.6.2007 22:10:16   
Freycha
No... to pa definitivno........ mah kaj čmo, ne moremo biti vsi normalni user posted image

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 7072
22.6.2007 22:13:07   
*maja
No pa zapuščam rajo še jaz, grem pod hladen tuš in spat user posted image , sem fertik z energijo se beremo jutri.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 7073
22.6.2007 22:19:43   
Freycha
Lahko noč maja!!

danes bom pa jaz očitno sama ostala tu.....user posted image

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 7074
22.6.2007 22:21:56   
kapica
Ne, ne , Freycha, ne bos sama, jaz sem dobila pc nazajuser posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 7075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  281 282 [283] 284 285   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  281 282 [283] 284 285   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Barvanje las v nosečnosti – da ali ne?
Ali si nosečka lahko barva lase? So kemikalije v barvah za lase škodljive za plod? Je res bolje, da barvanje las preloži...

vrtec
ninola

Ali ste dobili vrtec ali boste situacijo rešili kako drugače? Kako? Otrok bo,...

pri starih starših (43%)

pri prijateljici (0%)

v zasebnem vrtcu (19%)

drugje (38%)

Število vseh glasov: 58

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!