|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  287 288 [289] 290 291   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
25.6.2007 0:51:30   
Ajvy
Navadno je slabše, samo sem bila na vseh koncertih presenečena... itak da imajo vse tri fenomenale glas... ampak bobnarji.. to je moja slabost... k vidš kako zna , pa še norca se dela zraven... takrat plavaš... no saj jst..
Jst sicer nisem bila navdušena nad koncertiranjem , sploh zato ker na začetku nisem imela primerne družbe, no, sploh ni bilo nikogar k bi šel zraven... oz. poznal to muzko... pol pa se me je ena usmilila, pa ji ja postalo tako všeč, da se je še ona zasvojila s tem..no, jst sem pa dobila družbo... k me je vedno terala v prvo vrsto gledat... se prerivat... ni mi žal...

Za Evanescence je bilo pa tako, sem slišala en posnetek, k je bil ful grozn, pa sem htela vidt, kak u živo poje... pa me je babnca presenetila... she can do it!!!

Smotan je samo to, ker vse te šolane pevke ne koncertirajo dlje kot urco, urco in pol ..

< Sporočilo je popravil Ajvy -- 25.6.2007 0:53:07 >

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 7201
25.6.2007 0:55:28   
Anonimen
Jaz pa ful nimam energije po koncertih hodit. Na splošno. Sem enkrat bila na Balaševiću, sej je blo zakon, samo sem skoraj dušo tam spustila. Ni to zame. Višek vsega, kar sem zdržala, je bilo, ko smo v Križanke hodili v park in tam poslušali koncerte, ki so bili za obzidjem.

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 7202
25.6.2007 0:57:46   
Ajvy
Sej tam je tudi fajno, si narediš po svoje mini zabavico, tako sem jst poslušala siddharto in Apocalyptico... samo Križanke so tudi notri zakon, zato ker se ti ni treba drenat, k to me pa ubija- neciviliziran folk, k te kr nekam rine...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7203
25.6.2007 1:00:15   
Anonimen
Priznam, da not sploh še nisem bla. Razen enkrat na brzino na nekem šolskem knjižnem sejmu. Nisem niti vtisa pravega dobila o notranjosti. Mi smo mel to še srednješolske fore, ko smo šli po liter vina, se počli tam na klopco in uživali v muziki.user posted image

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 7204
25.6.2007 1:02:31   
Ajvy
Vidš mi pa tega nismo, sploh zato, ker jst dolgo časa sploh nisem hodila ven, v emsto pa sploh ne... taka čudna, vem... tudi če sm šla poslušat pred Križanke, sem šla ponavadi sama...
Pol k sem pa enkrat začela delat, je pa situacija postala malo drugačna... ampak ne kej dost, sem vedno tak bolj umirjena.. bolj ali manj...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7205
25.6.2007 1:02:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

k to me pa ubija- neciviliziran folk, k te kr nekam rine...

Tud mene. Mogoče so se mi zato koncerti zamerili, ker sem že na prvem imela ful slabo izkušnjo s tem. Tako da najbolj uživam, ko sem nekje sama s sabo in svojimi mislimi in lahko poslušam muziko za dušo, ki mi tisti moment paše, ne da bi me kdorkoli motil.

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 7206
25.6.2007 1:03:25   
Ajvy
Zdej pa grem počasi ležat, ker ne morem več sedeti... me že tolk tišči...

Lahko nočko vsem, čim manj tegob naj nas spremlja...

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 7207
25.6.2007 1:04:43   
rumba

Sej tam je tudi fajno, si narediš po svoje mini zabavico, tako sem jst poslušala siddharto in Apocalyptico... samo Križanke so tudi notri zakon, zato ker se ti ni treba drenat, k to me pa ubija- neciviliziran folk, k te kr nekam rine...

Ja, Apocalyptica je bila pa lani zakon v Križankah. Jaz bi še!!!user posted image  Pa res ni bilo nobenega drenjanja.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 7208
25.6.2007 1:04:50   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka

Tud mene. Mogoče so se mi zato koncerti zamerili, ker sem že na prvem imela ful slabo izkušnjo s tem. Tako da najbolj uživam, ko sem nekje sama s sabo in svojimi mislimi in lahko poslušam muziko za dušo, ki mi tisti moment paše, ne da bi me kdorkoli motil.

Ja, samo za to moraš imeti kar dobro ozvočenje.... user posted image
Možno je ,da se ti je zaradi tega zamerilo, men se to mislim, da ni zgodilo... no so se rinli, potem pa sem se jst raje prestavila nekam nazaj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7209
25.6.2007 1:05:03   
Anonimen

Vidš mi pa tega nismo, sploh zato, ker jst dolgo časa sploh nisem hodila ven, v emsto pa sploh ne... taka čudna, vem... tudi če sm šla poslušat pred Križanke, sem šla ponavadi sama...
Pol k sem pa enkrat začela delat, je pa situacija postala malo drugačna... ampak ne kej dost, sem vedno tak bolj umirjena.. bolj ali manj...

Ah, nisi nič čudna zato...

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 7210
25.6.2007 1:05:28   
Ajvy
Rumba, ti si še med živimi???

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 7211
25.6.2007 1:05:57   
Freycha
zanimivo... jaz sem pa navadno raje plačala, pa notri šla, kot pa, da bi zunaj poslušala. Edino Metallico sem poslušala iz bežigrajskega štadiona na balkonu v štepanjcu. Sem si odprla mrzel pir, pa uživala v glasbi user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 7212
25.6.2007 1:06:35   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: rumba

Ja, Apocalyptica je bila pa lani zakon v Križankah. Jaz bi še!!!user posted image  Pa res ni bilo nobenega drenjanja.

Sej v Križankah je res redkost, da se drenjaš.. k je glih dost fajn placa za vse..

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 7213
25.6.2007 1:06:43   
rumba

Rumba, ti si še med živimi???

Še, še.user posted image  Cote so se mi glihkar oprale. Pa grem še malo obešat. Ti odhajaš spat?

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 7214
25.6.2007 1:07:22   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka

Ja, samo za to moraš imeti kar dobro ozvočenje.... user posted image
Možno je ,da se ti je zaradi tega zamerilo, men se to mislim, da ni zgodilo... no so se rinli, potem pa sem se jst raje prestavila nekam nazaj

No, če sem sama doma, mi itak surround sound špila preko hišnega kina, drugače pa ful uživam sama v avtu ali dam pa slušalke na ušesa. Bolje kot nič.user posted image

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 7215
25.6.2007 1:07:27   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

zanimivo... jaz sem pa navadno raje plačala, pa notri šla, kot pa, da bi zunaj poslušala. Edino Metallico sem poslušala iz bežigrajskega štadiona na balkonu v štepanjcu. Sem si odprla mrzel pir, pa uživala v glasbi user posted image

NO, sej Metallico je poslušalo pol Ljubljane, hote ali nehote, ker so imeli tak the best ozvočenje !!!!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 7216
25.6.2007 1:09:38   
Ajvy
Rumba, počasi grem še spisat dnevnik, dokler še lahko sedim, me danes že cel dan neki preveč špika,pa ne vem, grem raje počivat....

Tašonka, potem pa ni panike, ti lahko povsod uživaš.... jst pa ne nabijam preveč v avtu, ker potem divjam (nevede) po cesti... user posted image

< Sporočilo je popravil Ajvy -- 25.6.2007 1:11:06 >

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 7217
25.6.2007 1:09:45   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

Jaz tudi raje gledam.... je prav posebno doživetje. Ravno Apocalyptica je tak primer, ko jih MORAŠ gledat, pa se ti kar meša. Kot študentko pa me niti ni motila gužva pa drenjanje, sedaj pa imam raje bolj svoj mir in prostor, da lahko zares užvam.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 7218
25.6.2007 1:11:37   
Ajvy
Ajde bejbne, zdej pa res lahko noč...

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 7219
25.6.2007 1:12:17   
rumba
Uau, koliko je že ura!user posted image  Me bi lahko pa že poseben nočni čvek odprle.user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 7220
25.6.2007 1:12:48   
rumba
Ajvy, lahko noč!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 7221
25.6.2007 1:13:20   
Freycha
Ajvy, jaz tudi določene muzke ne poslušam v avtu, ker preveč norim user posted image

nič punce, grem počasi v mižule..... danes je bil kar naporen danuser posted image

se jutri beremo!user posted image

lahko noč vsem!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 7222
25.6.2007 1:14:14   
rumba
Lahko noč vsem! Jaz grem pa sedaj res cote obesit.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 7223
25.6.2007 1:18:47   
Anonimen

Tašonka, potem pa ni panike, ti lahko povsod uživaš.... jst pa ne nabijam preveč v avtu, ker potem divjam (nevede) po cesti... user posted image

Ja, divjam pa tud jaz potem.user posted image Sej zato pa take reči bolj po avtocesti zganjam.user posted image

Metallica je mela pa res hudo ozvočenje. Ne spomnim se več, kje sem takrat živela (katerga leta je bil koncert?), ampak slišala sem jo pa. Sam men je blo fajn.

Tudi od mene lahko noč! Že tud škilim na ekran.user posted image

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 7224
25.6.2007 9:02:08   
*maja
Uf učeraj ste pa čvekale pozno v noč, jaz pa sem ta čas že veselo drnjohala user posted image . Evo se pa zato danes prva javljam na raport, smo uspeli šele dobro vstati user posted image , je prav pasalo, ker je bibl tak mir, še mularija je spala... Noč je bila sicer bolj tako tako, vendar vsekakor boljša kot prejšne.

Evo mi se pokamo dolenjsko k tastu, da še malo iskoristimo tale vreme. Se javim zvečer, ko se pritrambamo nazaj. Uživajte v sončku, upam da me bo preveč vroče.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  287 288 [289] 290 291   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  287 288 [289] 290 291   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

PORODNIŠNICE
nataly33

S katero porodnišnico ste bile najbolj zadovoljne?

Ljubljana (40%)

Postojna (34%)

Novo mesto (11%)

Jesenice (9%)

Trebnje (5%)

Število vseh glasov: 148

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!