Freycha
|
Tašonka, ne mi ubijat upov, da bom zgubila vse, kar sem pridobila z nosečnostjo, pa še kakih 10 kg zraven Majrim, midva sva tudi rekla, da bodo pa tile dnevi tako, kot nama najbolj paše. Danes piknik, jutri greva na predstavo na Lent, v torek se dobimo še zadnjič (potem bo malo suše) z motoristi, v sredo bom počivala, v četrtek greva pa na eno večerjo. Upam le, da mi bo uspelo vse to, ker sem danes ugotovila, da se mi je trebuh še malo spustil Se zdej z malo dogovarjam, da teh par dni še počaka Me pa prav zanima koliko časa bi zdržala, če ne bi imela Cr-ja. Kaj dosti dlje pomoje ne, ker se tudi joškam že meša in proizvajajo tekočine, kot bi bila jaz žejna Upam, da bo tako teklo tudi potem Joj, zdej sem pojedla en obilen zajtrk, sedaj pa grem polikat še tistih par cot, ki sem jih ravnokar iz štrikov dol pobrala. Bi rada bila na čistem z likanjem preden grem v P, da se dragi bogi revež ne bo matral z likanjem. Saj zna likat, samo mu ni ravno..... ravnokar sem dobila sms od Zveste: No, verjetno te bom res prehitela. Bojda čakamo, da minejo prazniki. Torej bo odločitev znana v torek. V petek oz. soboto so ji namreč rekli, da bodo sprožili porod
|