|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  285 286 [287] 288 289   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
24.6.2007 9:29:33   
*maja
Uf jaz sem danes pokonci že od 4.30 nisem, pa nisem mogla spat user posted image , zdaj pa umiram od dolgčasa, moj še spi, mularija živ žav gleda pa imam malo miru.

Jah zgleda da bomo tale morje za danes kar skenslali se babica najavila...tako da nič ne bo, pa tako bi se šla malo namočit user posted image .

Mogoče nam pa po kosliu rata na Rakitno skočit pa tam malo noge namočit...

Freycha a še vedno se ubadaš z gobelinom...

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 7151
24.6.2007 9:39:54   
Freycha
ma ja.. saj pravim, če mi je pa čisto malo bele zmanjkalo, sedaj pa nisem dobila isto tkane niti. Se pa full vidi, če bi drugo dala. No, mi vsaj dolgčas ni......

joj, danes imamo pa blokovski piknik, pa bom čevape jedlauser posted image user posted image user posted image  pa kak požirek pira bom tudi naredilauser posted image , pa malo zelenjavce itd..... komaj čakam. Letos sem bila samo na enem pikniku, jaz pa izredno rada piknikiramuser posted image user posted image

aja še to maja... če mi ne gremo na morje, ne vidim razloga, zakaj bi vi šli user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Freycha -- 24.6.2007 9:40:26 >

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 7152
24.6.2007 9:46:01   
*maja
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

aja še to maja... če mi ne gremo na morje, ne vidim razloga, zakaj bi vi šli user posted image user posted image

Jah sej res a ne user posted image ...

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 7153
24.6.2007 9:49:57   
Freycha
brez zamere.... malo se hecam user posted image

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 7154
24.6.2007 9:59:17   
*maja
Ti kar user posted image .

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 7155
24.6.2007 10:26:22   
rumba
Jutro!
Kaka noč!user posted image . Hana se je zbudila ob pol štirih in nikakor ni mogla nazaj zaspati! Pa smo imeli budnico do šestih. POl mi je nekako ratalo nazaj zaspeti. Včeraj zvečer pa smo imeli zelo pozno obiske, tako da se nisem uspela javiti. Pa Miss smo gledali. Obuup, kaka prireditev...

Danes pa šibamo na primorsko (nono ne uspe k nam), da oddava mulca za par dni.
No, se slišimo zvečer!

Uživajte, pa ne preveč likat in pospravljat, OK?user posted image

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 7156
24.6.2007 11:20:05   
Anonimen

maaah, bomo že. Če bomo imele srečo in polno dojile, bomo hitro zgubljale kilograme.

Jaz sem se tud s tem tolažila.user posted image Mi ni šel dol niti gram, dokler sem dojila, potem je pa šlo, ko smo šli na flaško.

Jaz bi se tud šla nekam namočit, pa nič ne bo od tega. Gre možek popoldne v službo. Gremo pa zdaj pogledat, če bomo kak bazenček za tamalo dobili, da vsaj njo ofrišamo.

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 7157
24.6.2007 11:23:01   
majrim
rumba...kje pa mate nonota??...kar se pa miss tiče, grozota...prav podobno rtv-ju...nič novegauser posted image
freycha...uživaj  na pikniku in privošči si vse, kar ti srce poželiuser posted image ...pol boš imela nekaj časa postuser posted image
..mi pa kar počivamo...dragi me ne pusti nič delat, še ta dva oz. tri dni bova imela samo zase...zadnji trije dnevi, ko sva res sama....pol bo že en mali črviček, ki nama bo krojil vsakdanuser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 7158
24.6.2007 11:43:42   
Freycha
Tašonka, ne mi ubijat upov, da bom zgubila vse, kar sem pridobila z nosečnostjo, pa še kakih 10 kg zraven user posted image user posted image user posted image user posted image

Majrim, midva sva tudi rekla, da bodo pa tile dnevi tako, kot nama najbolj paše. Danes piknik, jutri greva na predstavo na Lent, v torek se dobimo še zadnjič (potem  bo malo suše) z motoristi, v sredo bom počivala, v četrtek greva pa na eno večerjo. Upam le, da mi bo uspelo vse to, ker sem danes ugotovila, da se mi je trebuh še malo spustiluser posted image  Se zdej z malo dogovarjam, da teh par dni še počaka user posted image  Me pa prav zanima koliko časa bi zdržala, če ne bi imela Cr-ja. Kaj dosti dlje pomoje ne, ker se tudi joškam že meša in proizvajajo tekočine, kot bi bila jaz žejna user posted image  Upam, da bo tako teklo tudi potem user posted image

Joj, zdej sem pojedla en obilen zajtrk, sedaj pa grem polikat še tistih par cot, ki sem jih ravnokar iz štrikov dol pobrala. Bi rada bila na čistem z likanjem preden grem v P, da se dragi bogi revež ne bo matral z likanjem. Saj zna likat, samo mu ni ravno.....

ravnokar sem dobila sms od Zveste: No, verjetno te bom res prehitela. Bojda čakamo, da minejo prazniki. Torej bo odločitev znana v torek.
V petek oz. soboto so ji namreč rekli, da bodo sprožili poroduser posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 7159
24.6.2007 13:18:18   
Ajvy
HI, samo da sa mau pofočkam... sem imala kar lepo noč, samo tole spanje po obrokih je že mau utrujajoče.. ampak saj uspelo se mi je naspati... sem pa potegnila v dopoldanski čas....
Včeraj me je cel dan neki špikal, pa težko mi je bilo.. po mojem sem bila preveč pridna perilka... bom danes bolj na easy si vzela....

Majrim in Freycha, vidve pa že kar odštevata čas.... si sploh ne predstavljam kak more biti to super... uživajta, da bosta potem lahko še bolj user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 7160
24.6.2007 13:20:51   
Ajvy
[
Ajvy pa reč naj ti bone za BC dajo, pa boš vidla kaj rabiš, pol pa jim poveš kaj si za njiov bon kupla, tko sva midva nardila za poroko.

[/quote]
Pametna ideja... midva tud sva tako naredila zaporoko, pa je ful dobr izpadlo ...Hvala

(odgovor članu Kristina_1)
Neposredna povezava do sporočila: 7161
24.6.2007 13:57:49   
Anonimen

Tašonka, ne mi ubijat upov, da bom zgubila vse, kar sem pridobila z nosečnostjo, pa še kakih 10 kg zraven user posted image user posted image user posted image user posted image

Sej ti ne poskušam upov zbijat, sam mal te na realna tla postavljam.user posted image Jaz sem trdo priletela dol.user posted image No, sej verjetno boš mela to srečo, da ti bo dojenje kurilo špehec, ker ponavadi samo jaz nimam take sreče.user posted image Sklepala sem edino po tem, da se ti zna kaj tazga zgodit kot men, ker mava mogoče mal podobno konstitucijo in sva obe mal k debelosti nagnjeni. Ampak ne bit slabe volje zato.user posted image

Ajvy, tile boni so res najboljša ideja. Jaz tudi najraje bone dobim, da lahko po svojem okusu izberem in iz istega razloga jih tudi najraje podarjam, razen če res vem, kaj nekdo želi.

Zvesti pa želim čim hitrejši porod! Ji nič ne zavidam tega, da ji bodo sprožili.

Mi pa nismo bazenčka dobili.user posted image Sploh ni nikjer nobenega pametnega bazenčka, pa sva že 5 štacun obletala in vse sem preiskala po internetu.user posted image

Je pa vsaj za eno stvar fajn, da sem že skoraj nepokretna zarad tega trebuha.user posted image Moj možek kuha kosilo, jaz pa izležavam na kavču!user posted image

< Sporočilo je popravil Tašonka -- 24.6.2007 13:58:38 >

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 7162
24.6.2007 14:40:27   
kapica
Jooj, jaz bi pa samo spala in spala. Groza. Danes ze ponoci celo noc spala, vstala ob enajstih!, se najedla in sla ob dvanajstih spet spatuser posted image . Pa sem do sedaj spala. Tako da zgleda da nic vec ne bo od mene, sam bi lezala in lenarla. Ampak glede na to koliko sem zadnej tedne z epo stanovanju naredila,nimam niti malo slabe vesti. Kdaj bom lahko spet toliko lenarila kot zdaj?
Baja, lepo da ste doma in da ste v redu, upam, da bo steklo to z dojenjen im da bos potem ti nam davala nasvete, tako kot je ze ena reklauser posted image .
Zvesta, drzi se, to pomeni da ne pride vec domov pred porodom , a ne? Ubogica, upam, da je vsaj vrocina malo manjsa v P.
Freycha, tisti film Prevajalka mene nekako ni preprical. Sem si pa tudi sposodila vceraj dva filma in  sicer en je od Jannifer Aniston( Ko gresta dva narazen- ne vem kaksen je direktni prevod) in od Will Smitha ( ko isce sluzbo, saj je brez denarja in strehe nad glavo). Mogoce si videla reklame, oba sta se mi zdela dobra.
Uh, pikniki, jaz sem bila letos tudi samo na enem in da grem na drugega bo ze septemberuser posted image . Je ap pri meni tudi isto to z hrano, da nimam nic kaj apetita, samo sadja bi pojedla na kile, vse ostalo mi ne disi. Pa nicesar se mi ne lusta, niti pice, niti mcdonaldsa, nic.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7163
24.6.2007 14:42:57   
kapica
Aja, rumba, jaz sem tudi vceraj mimogrede malo na Miss presaltala, pa to je res obup kaj so delalai no. Pa kdo si sploh to zmisli? zato pa pravim, da je mario najboljsiuser posted image .

Ce katero zanima, danes popoldan ob 17.55h je na RTL2 oddaja o bebicah, kako se razvijajo v trebuscku in te zadeve. Torej od spocetja naprej, sem vidla reklamo.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 7164
24.6.2007 14:44:45   
kapica
Majrim in Freycha, uzivajta se cimbolj te zadnje samske dni z svojimi partnerji in si kaj lepega privoscite. Za tebe Freycha sem videla, da imas ze vse splaniranouser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 7165
24.6.2007 15:43:12   
Ajvy
Kapica jst sem tudi čist polomljena, še počivat se mi ne da , k se ne morem naštimat....
PA še pralni stroj me neki zafrkava... ah sej bo... Danes me user posted image  full tišči, pa najbrž nisem tolk navajena....

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 7166
24.6.2007 17:34:04   
majrim
kapica...bova uživala je te samske dneve...saj več od lenarjenja ne prenesemuser posted image ...samo se prekladam sem  in tja..danes sem oprala še zadnji stroj, da bo moja ljubezen imela vse pošlihtano...drugače pa ne bo nič posebnega...hodit ne morem kaj preveč okoli, mogoče do mesta na en sladoled zvečer, to pa je tudi vse...
..vidim, da marsikatero jemlje ta vročinauser posted image
...kaj pa je blo z zvesto narobe, da je šla predčasno noter??

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 7167
24.6.2007 21:05:47   
madejka
halo babike! kje ste dans?? je hudi dan a? sem si skor zelela it rodit ponoci, ko mi je blo tak slabo. pa presneto, sej ne jem vec tistega sirupa! a to spada k nosecnosti? nic mi ni blo slabo v zgodnji nosecnosti, nic vmes, a zdaj zadnji mesec me bo pa basalo??? ma katera podobne izkusnje?

soooonček je, soooonček

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 7168
24.6.2007 21:10:29   
poldy
Pozdravljene!
Jaz sem tudi že z morja. Že v petek sva bla doma, včeraj sem hotla napisat kako je blo, pa me je ven vrglo...
V glavnem blo je vroče, kopala sem se po par minut dvakrat na dan, več nisem upala. Pa še prvi dan me je ful skrbelo, kako bo s trebuhom, pa ni blo nč posebnega se v vodo in iz nje kobacat. Bolj je blo čudno, ker so me vsi ful zijali, kako da si upam s takim trebuhom po plaži sprehajat pa v vodo lezt. Se pa imela privilegije na plaži, so mi z veseljem odstopili senco...user posted image
Pa v hotelu so mi podarili pogled na morje, pa pri sladoledu v slaščičarni tud niso šparaliuser posted image .
Res ste ble pridne s pisanjem, samo nimam volje tolk časa pred računalnikom sedet. A bi mi lahko prosim napisale kaj je novega?
Noge so mi začele zatekat, tko da moram čimbolj počivat, ker se zna kmal zgodit, da grem rodit. V četrtek mam G in mi bo delal CTG pa bomo vidli, kako smo daleč. Trebuh je vsak dan večji, in ga že kar težko nosim..user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 7169
24.6.2007 21:13:51   
madejka
poldy na isti datum mama rok in ti bos ze sla kar rodit? joooj, jas se sploh nimam pripravljenih stvari... ne me strasit! user posted image ctg mam sele 4.7., prej se pa mislim iz na morje malo...
pravis da je fajn it tak visoko noseca na morje? user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 7170
24.6.2007 21:30:36   
poldy
madejka men je blo ful dobr. Občutek, ko si v vodi je fenomenalen, ker te nič nikamor ne pritiska, hrbtenica se ti sprosti. Jaz bi šla še , samo se moj ne strinja, ker ga preveč skrbi zameuser posted image . Ti kar pejd, sam napotnice ne pozabi, pa malo se pozanimaj, kje je najbližja porodnišnica.

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 7171
24.6.2007 21:34:54   
madejka
ja sej greva samo tu do izole, ko je porodnisnica blizu... kam na hrvasko tud midva ne upama. user posted image se ze veselim! ce pa ne bom sla, se mi bo zmesalo celo poletje... sem cisto vodno bitjeuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 7172
24.6.2007 21:41:47   
Ajvy
Jooj, babnice blagor vam za tele izletke na morje... sem vam kar orenk folš...

Madejka, tudi jst sem imela ponoči težave, da ne govorim, da me ful špika v trebuhu, pa sem šla ležat, pa je še slabše....ne morem več ležat, ker potem samo še premišljujem kaj še ni narejeno... kr neki pretiravam ,če pogledam da imam še en mesec do konca... 

Jst mam v torek pregled, upam da mi bo prvič delala ctg, se ga že malo veselim...  Pa upam ,da bo rekla da je še vedno vse v redu, čeprav me tak zateguje in boli.. user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 7173
24.6.2007 22:05:16   
anja7
hojla bejbe!

Ja, tud jaz sem mela težko noč, pa tud današnji dan ni ne vem kaj. Skoz me po malem špika spodaj. Na trenutke mam filing, da bomo šli vsak čas rodit. No sej če pomislm, da mam še devet dni do PDP, kej dost druzga ne morm pričakovatuser posted image . Zdele bomo pomoje začele kr po vrsti v P. hodt. Kr naenkrat se bomo pojavlje na starši čvekamo - Julijke2007. Komi čakam.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 7174
24.6.2007 22:09:13   
madejka
huh, nekatere ste pa ze res blizu! ja, pocasi bomo zacele kapat k mamicam. jaz se sicer res upam, da se mam malo casa...
pa zgleda da so te neprespane noci za nas cas ze kar normalne al kaj? ahh... potem se pa nadaljuje kar se po porodu user posted image mojemu je ze zdaj hudo, da ne bo mogel spat, ceprav se sploh ne ve, ce bo res tak...

soooonček je, soooonček

(odgovor članu anja7)
Neposredna povezava do sporočila: 7175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  285 286 [287] 288 289   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  285 286 [287] 288 289   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Vanja
vanja27

Je ime Vanja moško ali žensko?

žensko (75%)

moško (19%)

ne vem (6%)

Število vseh glasov: 523

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!