|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  290 291 [292] 293 294   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
25.6.2007 22:32:38   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: rumba

Ajvy, pri nas sem pa sedaj jaz tista, ki pridelam največ madežev. A kaj, ko pa ne pridem več ornk k mizi, da ne govorim o hrani, ki je bolj tekoče naraveuser posted image . Te je več na trebuhu oz. nataneje na majici, kot v želodcu. user posted image user posted image user posted image  Gel za madeže sploh ni več spravjlen, pač pa je kar na polički v WC-ju.

Sej jst tudi, ampak njegovi ne grejo tak fajn ven kot moji user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 7276
25.6.2007 22:33:14   
rumba
Ajvy, moje mentre so po prvem porodu čisto drugačne. Bolečine skorajda ni, ful intenzivne in krajše!user posted image  Ja se je splačalo roditi.user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 7277
25.6.2007 22:33:51   
Anonimen

A kaj, ko pa ne pridem več ornk k mizi......

tole bi blo treba posnet, ker je za crknt smešno, kak se napravljam zraven, mi tud do hrane mine vmesuser posted image user posted image ne folgam prat majicuser posted image

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 7278
25.6.2007 22:33:59   
kapica
Mene pa tega ni strah, da ne bom vedela ce se je zacelo. ker se mi zdi da bo tako user posted image  bolelo, da bom takoj vedelauser posted image . Bo pa zanimivo se o tem pogovarjat po porodu, sedaj nas je tako strah, potem bo pa ze vse za namiuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 7279
25.6.2007 22:34:07   
Ajvy
Kapica, če se slučajno še nisem zahvalila za seznam, ful hvala- meni je zelo pomagal..user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 7280
25.6.2007 22:34:13   
majrim
ulla...ti si faca...jaz sem tudi vedno rekla kako hudiča bom vedela, kdaj gre zaresuser posted image ...no, zdej pa bom kar notri, pa bodo že oni me spomnili kdaj bo zaresuser posted image
ohladitve????????????....ma dvomim, da bo tukaj kaj...mogoče za eno stopinjo manj, to pa je tudi vseuser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 7281
25.6.2007 22:35:02   
Ajvy

Ajvy, moje mentre so po prvem porodu čisto drugačne. Bolečine skorajda ni, ful intenzivne in krajše!user posted image  Ja se je splačalo roditi.user posted image

To me veseli.. in mi daje upanje

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 7282
25.6.2007 22:35:34   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Kdaj ste ve začele enkrat na teden hodit na pregled??
In mamice, a ta čaj za dojenje kej pomaga al nič in ali je prebavljiv??

Jaz imam od tega tedna dalje najverjetneje preglede na en teden.
Pri dojenju pomaga veliko tekočine, kakršnekoli že, ta čaj pa vsebuje take žaube, da so dobre tudi za user posted image  prebavo. Mislim, da škoditi ne more. Jaz sem ga kar pila in mi je bil dober.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 7283
25.6.2007 22:36:26   
Anonimen
majrim ja nouser posted image a me bojo čudno gledali jutri, če predlagam da spravimo tega otroka ven, ker me bo pobralo drugače od skrbi, da bom spregledala znakeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majrim)
  Neposredna povezava do sporočila: 7284
25.6.2007 22:36:27   
kapica
Ajvy, saj sem si mislila, mogoce se kateri prav pride. Ker najd ga nekje na eni strani, kdo bo pa iskaluser posted image .
Majrim pa res, tebi bojo drugi povedali, sedaj se je pa zacelouser posted image .
Rumba, upam da bo pri meni tudi tako, da bojo user posted image  malo bolj za vzdrzat po porodu,ker so prav hudiceve.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 7285
25.6.2007 22:38:40   
rumba
Ampak, punce, naj bo porod tak ali drugačen, je pa TAKO FAJN, KO PRVIČ PRIMEŠ SVOJO ŠTRUČKO!!!!user posted image user posted image user posted image  Komaj čakam!!! Če vas je strah, se vedno spomnite tega!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 7286
25.6.2007 22:38:50   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

majrim ja nouser posted image a me bojo čudno gledali jutri, če predlagam da spravimo tega otroka ven, ker me bo pobralo drugače od skrbi, da bom spregledala znakeuser posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7287
25.6.2007 22:39:20   
kapica
majrim ja no a me bojo čudno gledali jutri, če predlagam da spravimo tega otroka ven, ker me bo pobralo drugače od skrbi, da bom spregledala znake

user posted image user posted image user posted image user posted image . Mogoce ti pa grejo na roke.

A tistemu caju se prav rece Caj za dojenje?
Ajvy, jaz mislim da imam od tega tedna tudi, torej ko bo polnih 36 tefnov, tedensko ctg. V azdnjem tednu pa dvakrat, ali nekaj takega.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7288
25.6.2007 22:39:39   
Ajvy

Ampak, punce, naj bo porod tak ali drugačen, je pa TAKO FAJN, KO PRVIČ PRIMEŠ SVOJO ŠTRUČKO!!!!user posted image user posted image user posted image  Komaj čakam!!! Če vas je strah, se vedno spomnite tega!

Jst se s tem tolažim, da ima vse nek smisel in svoj cilj, da bo naš sonček zraven nas   user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 7289
25.6.2007 22:40:33   
kapica
Ampak, punce, naj bo porod tak ali drugačen, je pa TAKO FAJN, KO PRVIČ PRIMEŠ SVOJO ŠTRUČKO!!!! Komaj čakam!!! Če vas je strah, se vedno spomnite tega!

meni se ta trenutek se vedno zdi takoo dalec in sploh si ne morem predstavljat, da se bo res meni zgodilouser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 7290
25.6.2007 22:40:40   
Ajvy
Sej se mi je zdelo, to za tedenske preglede... sam htela sem vprašat, da nam jutr presenečena...

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 7291
25.6.2007 22:40:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

ja sej.....verjetno ne bom rodila, ne da bi sploh vedla za touser posted image user posted image user posted image

To bojo verjetno ostale sanje mnogih nosečk.user posted image Roditi, ne da bi vedle za to.

Ajvy, jaz imam jutri drugič po enem tednu pregled, se pravi me je tako začela naročat od 36. ali 37. tedna dalje. Sej ne vem računat, ker mam možgane skuhane.user posted image

Kar se pa bolečih M po porodu tiče - jaz sem imela en čas ful močne in boleče, samo pa prej nisem nikoli hudo trpela pri njih. Dva dni me je sicer zvijalo, ampak kar znosno. Se je pa potem nekaj mesecev po porodu stanje normaliziralo.

Jaz sem tud packa na kubik pri hrani. Bolj rabim slinček kot naša tamala.user posted image

Čaj za dojenje je pa kar okusen, samo meni ni nič na tem svetu pomagalo obdržat mleka.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7292
25.6.2007 22:41:26   
majrim
jojjjjjjjjjjjjj,kako je fajn bit tuuser posted image user posted image user posted image ...se nasmejem do solzuser posted image
..ej rumba...kateri čaj si ti pila?? bebe čaj al kej drugega???...še dobro,da smo poletne, ker lahko spijem celega hudičauser posted image
...ja kapica...jutri bova še zadnjo noč sama,pol pa bomo že trijeuser posted image ...bo kar zanimivo....še v dvoje, pol pa prideš domov z družinouser posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 7293
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Ampak, punce, naj bo porod tak ali drugačen, je pa TAKO FAJN, KO PRVIČ PRIMEŠ SVOJO ŠTRUČKO!!!! Komaj čakam!!! Če vas je strah, se vedno spomnite tega!

meni se ta trenutek se vedno zdi takoo dalec in sploh si ne morem predstavljat, da se bo res meni zgodilouser posted image .

Ja, Kapica, mi imamo še kar nekaj časa, nekaterim pa že orenk urca tiktaka

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 7294
rumba
Ma vse prvorodke, mogoče ne boste sigurne, da se je začelo, a tako hitro pa spet ne bo šlo, da bi kje na poti rodile.user posted image  Mene je pa tega najbolj strah. Ko bom prišibala v P, bom že v sprejemni zatežila, da me naj po najhitrejšem postopku spokajo v porodno.user posted image  Oba moja poroda sta bila mega hitra.

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 7295
25.6.2007 22:41:59   
Anonimen

Ja, to pa res.user posted image Nepozaben in čaroben trenutek, ki si ga zapomniš za zmeraj!

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 7296
25.6.2007 22:43:36   
kapica
Rumba, a uzivas svojo svobodo in mir, al ti je dolgcas, al samo delas, ali kakouser posted image ?

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 7297
25.6.2007 22:44:11   
Anonimen
no, pa mene ne skrbi tolk ta bolečina in vse....kaj vem sem zategla kouser posted image tak da ni vrag da ne bom zmogla....user posted image user posted image samo miljon enih vprašanj, pa zaradi otročka, kako bo in to in kaj vse lohk gre narobe, same bedarije poštudiram in pol se mi še tisto malo cajta kolker spim, sam horor sanja, blazotni scenariji poroda in življenja po njemuser posted image in pol še vsi tolk pametujejo in imajo same ubitačne nasvete, da bi jih človek do nafte najraje zabiluser posted image

ni nam lahko

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 7298
25.6.2007 22:45:12   
majrim
ti pa si srečka nosečka rumba.....pa še pridna...tretjega...te smem vprašat za leta??user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 7299
25.6.2007 22:45:42   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

A tistemu caju se prav rece Caj za dojenje?

Ja, eni je Čaj za dojenje, ki se kupi v slovenskih lekarnah, jaz pa kupujem kar od Nestle-ja, čaj za dojenje v navadnih trgovinah (Mamlete fur schwangere & stllende; BIO - Stilltee). Pa še okus mi je všeč (melisa, janež,koprc, kumina, bazilika). 

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 7300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  290 291 [292] 293 294   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  290 291 [292] 293 294   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kako ste rodile?
endrina

po naravni poti, brez šivov (32%)

po naravni poti, s šivi (49%)

s carskim rezom (15%)

po naravni poti,vakumsko (5%)

Število vseh glasov: 462

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!