|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  292 293 [294] 295 296   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
25.6.2007 23:04:54   
rumba
Kapica, k tebi bi pa ful pasal rakec. Joj, kako bi užival pri mami ribici. Saj si ti ribica, kaj?

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 7326
25.6.2007 23:05:20   
Anonimen
user posted image jst tudi nebi kaj proti bolečinam....nebi rada vsega zadrogiranga otročka mela tamuser posted image razen če bi res blo potrebno, upam da znajo precenituser posted image ker si tudi želim da mi takoj dajo tamalo in da jo na zizo priklopimuser posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 7327
25.6.2007 23:06:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: rumba

A že kaj razmišljate o željah v porodni? Mislim, ali vam dajo kaka sredstva prosti bolečinam ali ne, ali bo user posted image  prerezal popkovnico, bi rade z ogledalom videle glavico, ko se porodi,....???

Jaz nameravam s TENS-om rodit, tako da zato pravim, da še nisem pripravljena, ker moram it še elektrode nabavit. Možek bo sigurno prerezal popkovino, s tem da tokrat vsaj zafrknil ne bo. Je prvič preprijemal škarje, da niso bile več sterilne in je bil kregan od nabice, pa p nove so moral šibat.user posted image Za ogledalo pa sploh pomislila nisem, pa niti ne vem, če me mika videt. Čeprav je moj prvič ta pogled čisto dobro prenesel.

Je pa smešno, da ko sva sosedom in ne glih ta pravim prijateljem povedala, da pričakujemo tretjega, so vsi vprašali, če je bilo po nesreči. Nekako niso verjeli, da lahko načrtuješ 3 otroke.

A ni to hecno, ko si folk neke zaključke dela. Pri nama je tudi marsikdo mislil, da se nama je ponesrečilo, ko sem tako hitro še drugič zanosila.

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 7328
25.6.2007 23:07:12   
kapica
Rumba, a mislis res? Hm, upam da bo tudi kot levcek pri meni uzivaluser posted image . a je rak pred levckom? Torej, ce bo par dni prej, bo rakec, al kdaj se rak zacne?

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7329
25.6.2007 23:07:53   
rumba
Aja, pa še neki sem izvedela. Če dobiš umetne popadke, menda lahko kamot rečeš, da so premočni, da želiš med posameznim popadkom presledek, da se sprostiš in bi ti babica morala zmanjšati dozo. No, ne vem če to v realnosti laufa, a poskusiti ni greh.

Tista injekcija proti bolečinam, pa pravijo, da ne kaj prida zadrogira otroka, tako da naj ne bi bilo panike.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7330
25.6.2007 23:08:49   
Ajvy
Rumba,a se ti spoznaš na horoskop??

< Sporočilo je popravil Ajvy -- 25.6.2007 23:09:16 >

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 7331
25.6.2007 23:09:55   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Rumba, a mislis res? Hm, upam da bo tudi kot levcek pri meni uzivaluser posted image . a je rak pred levckom? Torej, ce bo par dni prej, bo rakec, al kdaj se rak zacne?

Rakec se je začel 21.6 pa je vse do 21.7. Se mi zdi.... Nisem sigurna, lahko sem za kak dan falila. Sama sem rakec in vem, da bi mi ribica ful ugajala. user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 7332
25.6.2007 23:11:10   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Rumba,a se ti spoznaš na horoskop??

Eh, ne kaj prida. Sej pravim, sem rak, tako da to znamenje neki poznam, ribica pa je hči. Levi pa so ognjeno znamenje in so bolj naše nasprotje. Madonca obvladam, kaj?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 7333
25.6.2007 23:11:48   
Anonimen
ja rak je pred levomuser posted image jaz sem se komaj sprijaznila z dejstvom da bom rakca melauser posted image user posted image šus kakršen sem, pa rakcauser posted image bogi otrok, ne ve v kaj se spuščauser posted image user posted image user posted image no, sem pa ziher da bo mel kake ful močne pozicije, k ga bojo ven vlekleuser posted image si pa sploh ne upam kart4e pogledat, nosaj ni rečeno da bo 12. res.....počakam da se rodi, pol bom pa žeuser posted image

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 7334
25.6.2007 23:12:28   
Anonimen

Tista injekcija proti bolečinam, pa pravijo, da ne kaj prida zadrogira otroka, tako da naj ne bi bilo panike.

Sicer ne vem iz lastnih izkušenj, ampak kolikor vem, je moja prijateljica precej zadrogirano punčko rodila, ko so ji dali to injekcijo.

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 7335
25.6.2007 23:13:28   
kapica
A tako je to, sicer pa Rumba, vazno je da si sinko eno punco ali zeno najde, ki bo k njemu pasala. Z mamo tako nihce ni zadovoljne, sploh ne v pubertetiuser posted image .  Super za nasvet glede umetnih popadkov, ce me slucajno zadeneuser posted image .
Tasonka, za to rec se tudi nisem slisala. Ne vem zakaj je samo ta PDA tako popularen, se o nicemer drugem ne govori vec.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 7336
25.6.2007 23:13:39   
ikonca
Pozdravček,

danes me je spet prešinilo da bomo res kmalu družina in da ta zadnji mesec lahko počnem še kar ma je volja, kar seveda moj trebuh in noge prenesejo. Naokoli sva iskala dežurno trgovino za kruh, meso, solato in mleko in ker nobena ni bila odprta sva šla v Celovec. Do tja imava 20 min.
Cel popoldan sva se sprehajajla po klimatiziranih ttrgovinah in si bolj ogledovala stvari. Meni ni itak nič prav ali pa se mi zdi škoda cunje ker bi jo v tem mesecu stegnila, potem pa nebi bila več uporabna. Moj dragi se mi je kar zasmilil, že pol leta se kupuje zame in za otročka, zanj pa nič. Tako sva izbirala majice in poletne hlače zanj, nakupila še hrano in se vrnila domov. Da bom ful ustrežljiva, sem takoj dala vse v stroj, da bo nove stvari lahko že kmalu nosil. In glej ga zlomka. Vse sem pobarvala. Zdaj perem že v tretjo z Venišem, pa nič. Tako sem žalostna!user posted image user posted image user posted image
Jutri bom probala še pri mami z belilom. Upam da bo uspelo.

Majrim kako ti zavidam da si ves čas na morju. Čeprav ste verjetno primorci siti poletne gužve na cestah in vse polno turistov. Meni grejo malo na živce tujci na cesti. FDo službe moram po avtocesti in vsak da se gužvamo sem ter tja. Po drugi strani pa jih štekam. Katere je prav vžitek gledati, ko v avtu pojejo, otroci napihujejo rokavčke, zadaj se vidijo kovčki ...

Ženke a veste kaj je mene potolažilo glede poroda. Znanka se strašno boji zobarja in tudi menstruacije je imela ful močne tako kot jaz. Zaupala mi je da popadki bolijo kot menstrualni krči, še bolje: so v intervalih in lahko jih blažiš s pravilnim dihanjem. To je vse kar boli, da pa sam porod pa sploh ne boli. in da bi raje šla še nekrat rodit kot pa k zobarju. JE pa res da smo vse drugače grajene in da ko bo zunaj nobena ne bo več mislila na bolečino.

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 7337
25.6.2007 23:15:22   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

ja rak je pred levomuser posted image jaz sem se komaj sprijaznila z dejstvom da bom rakca melauser posted image user posted image šus kakršen sem, pa rakcauser posted image bogi otrok, ne ve v kaj se spuščauser posted image user posted image user posted image no, sem pa ziher da bo mel kake ful močne pozicije, k ga bojo ven vlekleuser posted image si pa sploh ne upam kart4e pogledat, nosaj ni rečeno da bo 12. res.....počakam da se rodi, pol bom pa žeuser posted image

kake karte....
Katera je zadnjič tako lepo razlagala o horoskopu??

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7338
25.6.2007 23:15:34   
majrim
no ja...bomo vidli...če bo drugi prišel po naravni poti in dokaj hitro, je dobrodošeluser posted image user posted image user posted image ...da bi šla pa v drugo spet v umetno,pa niti pod razno...saj ni bilo hudo, le vožnja v jutranjih urah je ubijalauser posted image ...drugače pa itak preneseš vse,le da zagledaš user posted image ...
...punce,grem jaz pod tuš in še en kozarec čaja, pol pa malo ležat na pojstlouser posted image ...bo spet težka noč...user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 7339
25.6.2007 23:16:31   
kapica
Ulla, potem bos pa mogla malo zavlacevat in pocakat do 21.julija, pa bo mala levcek, ce je rakec tako neprimeren za tebe.
Sicer se pa vidi, kaksno nasprotje sva midva z mozem. On levcek, jaz ribica. Moja mama je tud levcekuser posted image .
Tasonka, jaz mislim da je to skoz odvisno od posameznice, al od doze, ki jo dobis , al kaj vem se cesa. Tako da vsak svojo izkusnjo dobi.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 7340
25.6.2007 23:17:39   
rumba
Iz revija Nosečnost:
RAK 22.6 - 22.7
Prednosti dar opazovanja, dobrosrčnost, sposobnost predvidevanja, žilavost, dober spomin, globoka čustva, potrpežljivost, spravljivost, smisel za družino, spoštljivost
Slabosti: samozadovoljstvo, preobčutzljivost, pristranskost, bojazljivost, malodušje
Rakci so čustvena in ranljiva bitja. Otroci za zdrav razvoj ob sebi rabijo zelo nežne in subtilne starše, ki imajo poleg ostalih vrlin tudi sposobnost branja misli. user posted image  Rakci so namreč silno občutljiva bitja, ki jih lahko prizadene že najmanjša stavr, čeprav o tem ne bodo nikoli na glas spregovorili. Njihovi nabližji morajo preprosto uganiti, kaj malega rakca težui in kja želi.n Mali rakec je zelo nazaupljiv in se le nerad odpre, še zlasti neznanim ljudem. Za njegovo zaupanje se je treba potruditi mnogo bolj, kot bi se sicer.

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 7341
25.6.2007 23:18:50   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: ikonca

. Moj dragi se mi je kar zasmilil, že pol leta se kupuje zame in za otročka, zanj pa nič. Tako sva izbirala majice in poletne hlače zanj, nakupila še hrano in se vrnila domov. Da bom ful ustrežljiva, sem takoj dala vse v stroj, da bo nove stvari lahko že kmalu nosil. In glej ga zlomka. Vse sem pobarvala. Zdaj perem že v tretjo z Venišem, pa nič. Tako sem žalostna!user posted image user posted image user posted image
Jutri bom probala še pri mami z belilom. Upam da bo uspelo.

meni se je popolnoma isto zgodilo, sem bila tak žalostna, samo sem dala takoj še enkrat prat nalila u iber velik vanisha- pa je šlo!!!!
In to ena sam nova majica- bela z modrim robom- mi je celo perilo pobarvala na modro!!!
Sem bila še cel dan živčna..

Sej bo, samo ne zgubit upanja

< Sporočilo je popravil Ajvy -- 25.6.2007 23:19:56 >

(odgovor članu ikonca)
Neposredna povezava do sporočila: 7342
25.6.2007 23:19:03   
Anonimen

Tasonka, za to rec se tudi nisem slisala. Ne vem zakaj je samo ta PDA tako popularen, se o nicemer drugem ne govori vec.

PCA misliš? No vsaj tako piše v eni temi tukaj na RR. Sem prvič za to slišala in je baje super, samo pri nas težko dobit.
TENS se pa večinoma v kaki fizioterapiji uporablja proti bolečinam. Si elektrode naštimaš na boleče mesto in spustiš električne impulze. Pri popadkih si jih moraš na križ naštimat in baje ful pomaga, je popolnoma neškodljivo za otročka in še brez posega v telo.user posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 7343
25.6.2007 23:19:47   
majrim
ikonca...saj ni tako hudo,sranje je le, ker čez vikend ne moreš iz kraja, kjer si, ker je povsod zabitouser posted image ...je pa po drugi strani lepo, ko sediš zvečer na pijači in malo opravljašuser posted image
...zdej pa res...lahko noč punce in ne predolgo klepetat, ker če ne bo 300 -tica že danes zvečer, pa freycha ne bo utegnila vse prebrat, ko bo prišla zdej domovuser posted image user posted image user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 7344
25.6.2007 23:19:55   
kapica
Ajvy, jaz mislim da je bila to Ullauser posted image .
Ojej, ikonca, to je pa res smotano z cotami. Upam da bos nekako barvo ven dobila. Nimam kakega nasveta. A si dala pisano in belo skupaj prat , na prevec stopinj ali kaj takega? Hm, skoda.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 7345
25.6.2007 23:20:19   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

kake karte....
Katera je zadnjič tako lepo razlagala o horoskopu??

rojstne karte...

kapica, lev ne bo, sem ziheruser posted image

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 7346
25.6.2007 23:21:31   
Ajvy
Majrim, lahko nočko.. naj ti hitro  mine... user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 7347
25.6.2007 23:21:49   
Kristina_1
Čaj za dojenje sem jaz pila od Hippa, pa sezam sem si kuhala, se mi zdi da mi je ful pomagal.

Siskamiska lepo da ste doma, želim ti, da boš z dvema korenjakoma našla čas da si spočiješ in se malo relaksiraš.

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 7348
25.6.2007 23:22:18   
Anonimen

Tasonka, jaz mislim da je to skoz odvisno od posameznice, al od doze, ki jo dobis , al kaj vem se cesa. Tako da vsak svojo izkusnjo dobi.

Možno, da so njej dali kar konjsko dozo, ker so jo matrali 20 ur in niso hoteli slišat za CR, porod pa ni napredoval.

Ikonca, dobijo se take krpice za zabarvano perilo, ki vlečejo nase barve. Jih daš zraven zafarbanih cunj prat. Jaz jih še nisem sprobala, jih pa imam. Od Dr. Beckmanna.

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 7349
25.6.2007 23:22:21   
Ajvy
Ulla, sicer ne vem kaj je to user posted image , ampak zakaj se pa ne upaš pogledat??

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 7350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  292 293 [294] 295 296   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  292 293 [294] 295 296   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Barvanje las v nosečnosti – da ali ne?
Ali si nosečka lahko barva lase? So kemikalije v barvah za lase škodljive za plod? Je res bolje, da barvanje las preloži...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Hoja
dejzi

Kdaj ste svoje sončke začele postavljati na noge (tako, da so nosili svojo lastno težo sami) in jih učiti hoje?

8m (35%)

9m (15%)

10m (17%)

11m (10%)

12m (10%)

kasneje (13%)

Število vseh glasov: 343

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!