|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  291 292 [293] 294 295   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
25.6.2007 22:47:25   
kapica
Majrim, jaz se tudi tako nasmejim tukaj,da bom kr pogresala, potem ko ne bo vec toliko casauser posted image . Jooj, samo se en dan, vznemirljivo, a ne? No, kaj pa ves, mogoce te pa se malo pustijo.
Ajvy, me smo tiste bolj na koncu meseca. Bojo vse druge pred nama rodileuser posted image .Mogoce pa nam potem povejo kako je bilo in kaj bi drugace naredile, midve bova pa nasvete pobiraleuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 7301
25.6.2007 22:49:37   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Rumba, a uzivas svojo svobodo in mir, al ti je dolgcas, al samo delas, ali kakouser posted image ?

user posted image user posted image user posted image  Eno uro, preden bi moral user posted image  na pot, so mu sporočili, da sestanek odpade. No, tako da nisem sama, je on doma, pa še njegovega brata sva pridelala, ker še študira in rabi mir in ker sta naša ta mala dva na primorskem on ne more biti dol... fuul house skratka.user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 7302
25.6.2007 22:50:08   
kapica
Rumba hvala za odgovor za caj, ga bom verjetno tudi jaz tukaj kje naslauser posted image .
ulla, si pa res smesnauser posted image . Pa saj bomo zmogle, tisto z otrockom bo samo od sebe prislo. Bomo tu na forumu nasvete pobirale, od ta izkusenih.

Rumba pa noce odkrit svojih let, vedno rece d aje najmlajsa med namiuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 7303
25.6.2007 22:50:18   
Ajvy
Ali pa bomo KapicA vse prehitele.... user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 7304
25.6.2007 22:50:49   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: majrim

ti pa si srečka nosečka rumba.....pa še pridna...tretjega...te smem vprašat za leta??user posted image

Moja ali otroška?user posted image user posted image  Moja so 30, tamala dva pa 4 in 2.user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 7305
25.6.2007 22:51:20   
kapica

Eno uro, preden bi moral na pot, so mu sporočili, da sestanek odpade. No, tako da nisem sama, je on doma, pa še njegovega brata sva pridelala, ker še študira in rabi mir in ker sta naša ta mala dva na primorskem on ne more biti dol... fuul house skratka.

Ja, super a ne? gre kot po planu nabrisanouser posted image user posted image user posted image . No, ampak malo lazje ze je sedaj, ta veliki za sebe poskrbijouser posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 7306
25.6.2007 22:52:07   
rumba
Rumba pa noce odkrit svojih let, vedno rece d aje najmlajsa med namiuser posted image .

DUŠA ŠTEJE!user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 7307
25.6.2007 22:52:27   
Ajvy
Rumba , a si si vedno želela tri, ali sta to vidva načrtovala...

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 7308
25.6.2007 22:53:21   
kapica
Ajvy, cisto mozno, kaj vesuser posted image .Ceprav jaz ne bi rada prehitevala, mi ni problem v vrsti cakat. Ker nas sinko more biti levcek, tako dauser posted image user posted image user posted image .
Rumba, a sem kaj zamesala ? Potem je maja tista, ki skriva leta. Vseeno, mogoce tudi meni uspe pri 30-ih ze tretjega otroka v trebuscku nosituser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 7309
25.6.2007 22:53:58   
rumba
A že kaj razmišljate o željah v porodni? Mislim, ali vam dajo kaka sredstva prosti bolečinam ali ne, ali bo user posted image  prerezal popkovnico, bi rade z ogledalom videle glavico, ko se porodi,....???

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 7310
25.6.2007 22:54:08   
kapica
Ajvy to tudi mene zanimauser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 7311
25.6.2007 22:56:04   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Rumba , a si si vedno želela tri, ali sta to vidva načrtovala...

Ne, jaz sem jih včasi želela vsaj 5.user posted image user posted image user posted image  Pa smo pristali na tri. Zaenkrat.user posted image user posted image  Vsi načrtovano. Je pa smešno, da ko sva sosedom in ne glih ta pravim prijateljem povedala, da pričakujemo tretjega, so vsi vprašali, če je bilo po nesreči. Nekako niso verjeli, da lahko načrtuješ 3 otroke.user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 7312
25.6.2007 22:56:34   
kapica
A že kaj razmišljate o željah v porodni? Mislim, ali vam dajo kaka sredstva prosti bolečinam ali ne, ali bo prerezal popkovnico, bi rade z ogledalom videle glavico, ko se porodi,....???

Hm, o tem se tud nisem toliko razmisljala. Se kr nekam potiskam vse v odzadjeuser posted image . Ampak bi rada da mi dajo bejbija najprej v narocje, mozek bo prerezal popkovino, je ze cist vesel. Potem naj ga samo obrisejo, ni ga treba kopat, sam da gre hitro, da ga podojim. To bi nekako rada cimprej, ga prvic podojila.
A to z ogledalom gledat glavico je mozno? Vau, ne vem ce bom tega zmozna, me bo se bolj bolelo, ko bom videla kako je vse napeto in siroko tam doli.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 7313
25.6.2007 22:56:41   
majrim
dobra si rumbauser posted image user posted image user posted image ....to je lepo slišat...tako mlada,pa delavnauser posted image ...jaz sem si tudi vedno želela tri, ampak je moj princ prišel malo bolj pozno...pa še ta princeska nam je delala probleme...ni in ni hotela pridetuser posted image ...zdej pa je pred vrati in trka..user posted image ...kdo ve,mogoše pa bo ta drugi prišel tako na hitro...bomo videliuser posted image ...ker leta kar tečejouser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 7314
25.6.2007 22:56:44   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: rumba

A že kaj razmišljate o željah v porodni? Mislim, ali vam dajo kaka sredstva prosti bolečinam ali ne, ali bo user posted image  prerezal popkovnico, bi rade z ogledalom videle glavico, ko se porodi,....???

Popkovnico bo prerezal očka- če bo še pri zavesti user posted image , proti bolečinam naj kar bodo radodarni user posted image , nič ogledal ali ničesar.. samo naj ga čimprej položijo k meni v naročje, pa bom najbolj srečna

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 7315
25.6.2007 22:57:25   
rumba

Ajvy, cisto mozno, kaj vesuser posted image .Ceprav jaz ne bi rada prehitevala, mi ni problem v vrsti cakat. Ker nas sinko more biti levcek, tako dauser posted image user posted image user posted image .

Zakaj mora biti levček?
Moja dva sta vodnar in ribica, pa bi rakec ful lepo zraven pasal.user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 7316
25.6.2007 22:58:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: rumba

user posted image user posted image user posted image to bi jst jauser posted image user posted image user posted image

mah, jst sem si nekako tko zamislila, da bi bla čimdlje pokonci in šetkalauser posted image pa sede bi rodila, ker mi nečloveško da bi mogla ležat....že zdaj me pobere skor, če par minut ležim na hrbtu, da si pa zamislim še neke dodatne bolečineuser posted image no, ne morem si predstavljat....kolk pa dejansko upoštevajo želje, pa a morš to fejst prej povedatuser posted image tud tule sem malo zgubljena, no, se bomo že zorganizirali mendauser posted image

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 7317
25.6.2007 22:58:48   
Ajvy
Rumba.. še je čas- če je le volja za pet otrok... to je zelo lepo slišat, moj starejšši brat ni niti enega načrtoval, pa je očka trem (vesel seveda)....

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 7318
25.6.2007 22:58:57   
kapica
Rumba, a 5? Kaj ves, mogoce pa se, saj imata se cas. Moj moz bi tudi imel veliko druzino, 5 bi bilo za njega super, jaz pa bom videla po prvem porodu kako in kajuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 7319
25.6.2007 23:01:35   
rumba
Meni so prvič porinili tisto masko, pa pojma nisem imela, kaj z njo početi. Drugič nisem rabila nič.
Sem pa šele pred dnevi izvedela, kako se v masko diha. Tore, če slučajno še ne vesteuser posted image , pride efekt z rahlim zaotankom, zato mora user posted image  gledati CTG. Ko se začne risati popadek, ti da masko, ti dihaš, kakor ti najbolj paše v, v masko seveda, in ko pride popadek do vrhunca, masko DOL. Pri ta zadnjih, najmočnejših popadkih, je maska tudi na vrhu gor, potem pa dol.

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 7320
25.6.2007 23:01:56   
kapica
Ulla, jaz bi tudi tako, cimdlje setkala in sede rodila, oz. v pocepu. Tako nekako.
Glede cesa proti bolecinam, pa sem mislila kr brez vsega no. Saj pravim, sedaj se pogumna, tam bom pa jokala ko dezuser posted image .
Rumba, moj moz si zeli levcka tako zelo, ker je sam levcekuser posted image . ja, saj za levcke je znano da mislijo da so najboljsiuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 7321
25.6.2007 23:02:30   
rumba

dobra si rumbauser posted image user posted image user posted image ....to je lepo slišat...tako mlada,pa delavnauser posted image ...jaz sem si tudi vedno želela tri, ampak je moj princ prišel malo bolj pozno...pa še ta princeska nam je delala probleme...ni in ni hotela pridetuser posted image ...zdej pa je pred vrati in trka..user posted image ...kdo ve,mogoše pa bo ta drugi prišel tako na hitro...bomo videliuser posted image ...ker leta kar tečejouser posted image

Nikoli ne izgubi upanja. Mogoče pa ti je naklonjeno še veliko otrokuser posted image .

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 7322
25.6.2007 23:03:36   
kapica
Rumba, tukaj nihce ne omenja maske ali cesa, mislim da tega sploh nimajo. No, saj , kot receno, bom poskusla brez vsegauser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 7323
25.6.2007 23:04:28   
Ajvy
Majrim, mogoče pa je tale user posted image  šele začetek...  

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 7324
25.6.2007 23:04:46   
kapica

dobra si rumba ....to je lepo slišat...tako mlada,pa delavna ...jaz sem si tudi vedno želela tri, ampak je moj princ prišel malo bolj pozno...pa še ta princeska nam je delala probleme...ni in ni hotela pridet ...zdej pa je pred vrati in trka.. ...kdo ve,mogoše pa bo ta drugi prišel tako na hitro...bomo videli ...ker leta kar tečejo

Nikoli ne izgubi upanja. Mogoče pa ti je naklonjeno še veliko otrok

Ja, Majrim, jaz sem enakega mnenja. Mogoce bo pa drugi prej na poti kot si mislisuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 7325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  291 292 [293] 294 295   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  291 292 [293] 294 295   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trik za naravno lajšanje porodnih bolečin
photo
Ste vedeli, da lahko s preprostim trikom omilite porodno bolečino, ki jo čutite, ko vaš dojenček pritiska na medenico, k...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

kozmetika za novorojenčka
tina202

katero firmo kozmetike ste uporabljale za novorojenčka? ( šampone, hladilna mazila... ). kaj mi priporočate?

to.to (32%)

bubchen (35%)

nivea (23%)

makra (10%)

Število vseh glasov: 107

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!