|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  293 294 [295] 296 297   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
25.6.2007 23:23:22   
kapica
Majrim nockouser posted image .
Tasonka, tu pri nas se rece pda, v slo. verjetno drugace. Ampak za te elektrode res se nisem sliasala. No vsekakor upam, da ti bo fajn pomagalouser posted image .
Rumba, ja ja, saj ni treba rakce sedaj tako v nebo dvigovatuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 7351
25.6.2007 23:23:39   
majrim
lahko noč.....user posted image user posted image user posted image ...še jutri se čujemouser posted image user posted image user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu Kristina_1)
Neposredna povezava do sporočila: 7352
25.6.2007 23:25:23   
kapica
Tasonka, ja bi verjela, po 20 urah da so ji dali mal vecuser posted image .
Ulla, zakaj si pa tako prepircana da ne bo levcekuser posted image ?

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 7353
25.6.2007 23:26:04   
Anonimen
Nočko, majrim.user posted image

Kapica
, pojma nimam, lahko da se pri nas drugače reče, ali se je pa tista, ki je temo o tem odprla, zatipkala. Nimam niti pojma, kaj kratica pomeni, je pa baje nekaj podobnega EA, samo boljše.

(odgovor članu majrim)
  Neposredna povezava do sporočila: 7354
25.6.2007 23:26:10   
rumba
LEV
23.7 - 23.8
Prednosti: pogum, dobrota, življenska radost, energija, navdušenje, podjetnost, ponos, dostojanstvo, iniciativnost, srčnost, ustrežljivost, samozavest, moč, velikodušnost, odločnost
Slaboati: bahanje, samovoljnost, egoizem, aroganca, načimrnost, objestnost
Lev je pogunam in neustrašen. Jasno in glasno pove, kako se počuti in kaj se v njem dogaja. Z enako mogočim rjovenjem svoji okolici sporoči tako svoje veselje kakor tudi svoj nepopisni bes. Mali lev je s svojo odprto naravo in z zmožnostjo izražanja čustev od najnežnejše starosti vedno v središču pozornosti. Če mu okolica tega ne omogoči oz. ne prizna, si privilegij preprosto vzame. Želi, da ga vsi občodujejo in hvalijo njegove spretnosti in pogum, s katerim se dokazuje na vseh področjih. In to zna tudi doseči!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 7355
25.6.2007 23:27:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Ulla, sicer ne vem kaj je to user posted image , ampak zakaj se pa ne upaš pogledat??

user posted image položaj planetov točno na trenutek rojstva.....to je to....na, par let se že ukvarjam z astrologijo, tko za dušo predvsem.....in mi je neetično skor pogledat otroško kartouser posted image kaj vem.....velik stvari potegne to za sabo, pa dost jih je že blo k so me recimo prosle naj za njihove otroke kao pogledam......pa mi ni do tegauser posted image no, za svojga mi pa verjetno ne bo dalo miruuser posted image

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 7356
25.6.2007 23:27:58   
Anonimen
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1619616

Tole je link do teme, če katero zanima ta PCA oz. PDA.user posted image

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 7357
25.6.2007 23:28:45   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: majrim

lahko noč.....user posted image user posted image user posted image ...še jutri se čujemouser posted image user posted image user posted image

Lahko noč!user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 7358
25.6.2007 23:29:26   
Anonimen
Čeeeer punce...

A ve bi pa kar rade do 300.strani prišle? Dobre ste, ni kaj user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7359
25.6.2007 23:29:54   
Ajvy
Jst jo tudi ne bi pregledala pred rojstvom... pa mogoče tudi potem ne...

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7360
25.6.2007 23:30:27   
rumba
Kaj pa numerlogija? A kaj date na to, ko izbirate imena???

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 7361
25.6.2007 23:30:50   
Ajvy
Ulla, te smem vprašat kako gresta devica (moški) in tehtnica(jst) skupaj?? Če ti ni odveč, seveda..

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 7362
25.6.2007 23:32:15   
kapica
Ja, Tasonka, pda in pca sta dve stvari. V glavnem jaz se ne bom za nobeno odlocla, pa se ne poglabljam v to.
Rumba, si pa pridna, da nas tako informirasuser posted image user posted image user posted image . Torej bom jaz z dvema levckoma doma imela uhuhuuu dela. A ves da nisem hotela tega vedetuser posted image user posted image user posted image user posted image .
Ulla, po mojem je boljse ne gledat teh stvari. To je istokot ce gres k vedezevalki, tega ne bi hotela, kaj ves kaj ti rece.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7363
25.6.2007 23:32:26   
Anonimen
Jaz tud ne vem, če bi hotla videt astrološko karto. Svojo ja, ko sem že tolk stara. Verjetno no, recimo, da mi ne bi blo žal.user posted image Otrokove pa raje ne, da ne bi bila preveč pod njenim vplivom.

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 7364
25.6.2007 23:33:58   
kapica
Gorazdova, me tako rade cvekamo, da se strani kr obracajo. Saj vidisuser posted image .
Rumba, ne tudi na numerologijo ne dam nic. Sploh na te zadeve, mi je vse malo mimo in najraje vem, da cimmanj vem o vseh stvareh.
Ajvy, a res hoces vedetuser posted image ?

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 7365
25.6.2007 23:34:03   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka

Jaz tud ne vem, če bi hotla videt astrološko karto. Svojo ja, ko sem že tolk stara. Verjetno no, recimo, da mi ne bi blo žal.user posted image Otrokove pa raje ne, da ne bi bila preveč pod njenim vplivom.

To se moraš isto pripravit, kot pri vedeževalki.. tam samo izveš info- ne smeš pa dovoliti, da te one živijo...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7366
25.6.2007 23:34:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: rumba

Kaj pa numerlogija? A kaj date na to, ko izbirate imena???

Jaz nič.

A tako, kapica.user posted image Mi je tako podobno zvenelo, da sem mislila, da je eno in isto. Kaj pa je potem PDA?

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 7367
25.6.2007 23:34:55   
kapica
Tasonka, tako je tudi moje mnenje. Da si pod nekim vplivom potem, ko nekaj zves, pa hoces al noces, te podzavest muci.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 7368
25.6.2007 23:37:02   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

pa hoces al noces, te podzavest muci.

Ja, sej točno zato. Pomoje bi težko res odmislila. Pa ne bi želela otroka recimo v nekaj forsirat ali pa zaradi nečesa živet v strahu.

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 7369
25.6.2007 23:37:17   
rumba
Tudi jaz ne verjamem v numerologijo in podobn zadeva. Kar se pa kakih napovedovanj tiče, pa tudi jaz ne želim vedeti na zase ne za moje bližnje. Pa ne da bi v to verjela, bi pa sigurno nekako vplivalo name.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7370
25.6.2007 23:37:36   
kapica
Tasonka, pda je isto kot ea, prva stvar o kateri govori ona na oni temi. Tisto drugo pca, je pa za neko crpalko, al kaj sem tam prebrala.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 7371
25.6.2007 23:38:04   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Ulla, te smem vprašat kako gresta devica (moški) in tehtnica(jst) skupaj?? Če ti ni odveč, seveda..

user posted image sj veš kako gresta skupiuser posted image načeloma ne prevč dobrouser posted image tečna, pedanta, skor obsedena devica in nežna, diplomatska tehtnica ko se za vsako ceno izogiba konfliktomuser posted image iz tega rata predvsem to, da so stvari potisnjene nekam pod tepihuser posted image kaj vem....te stvari ne morš kr tkole, ker noben ni samo devica al pa samo rak al pa samo dvojček.....ker je tolk enih stvari še......zato se dost ljudi ne najde v teh splošnih opisih znamenj, ker če bi hotel biti res tipični predstavnik znamenja, bi mogu v tem znamenju imet vse pozicije...kar pa je nemogočeuser posted image

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 7372
25.6.2007 23:38:19   
rumba
Kapica, meni je pa opis levčka ful všeč!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 7373
25.6.2007 23:38:40   
kapica
ja, to je to, podzavestni vpliv . Ampak to s ene pomeni, da me ne zanima, seveda bi kdaj rada vedela, pa me firbec matra. Ampak ni vredno.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 7374
25.6.2007 23:39:20   
Ajvy
Rumba, na numerologijo se sploh ne spoznam , tak da smo imena zbirali po staromodnem načinu...

Kapica, mal sem se zgubilauser posted image , Kaj če želim res izvedet?

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 7375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  293 294 [295] 296 297   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  293 294 [295] 296 297   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Dež

Ko začne rahlo deževati, kaplja po kapljo, takoj odprete dežnik ali počakate, če bo nehalo ali bo začelo bolj deževati?

dežnik (20%)

počakam (80%)

Število vseh glasov: 272

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!