|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  295 296 [297] 298 299   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
25.6.2007 23:54:42   
rumba
Moje noge so pa rav luštne.user posted image  Sem bolj grintave narave, noge so koščene, stopala še posebej, da lahko vse kosti prešteješ. No, zdaj ko so otečene, so pa prav lepo zaobljene, take ko sem si vedno želela. user posted image  Hudič je le, ko ful pečejo.user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 7401
25.6.2007 23:56:07   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: kapica
Potem pa se pogovarjamo o tem, kako Freyhca uziva na festivalu Lent, me pa neuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Me bomo pa proslavljale 300-tko!user posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 7402
25.6.2007 23:56:36   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

spat bi mogla it, pa mi sploh niuser posted image mi mine do vsega ko se sam spomnem na ubitačne nočiuser posted image jutr bom pa k zombi se po bolnci vlačlauser posted image pa spet so mi noge zatekle, sem mela že take luštne gleženjčke, zdej pa spet toleuser posted image a čem jutr na pregled it bosa pa v kaki razvlečeni trenerki, z ogromnimi podočnjaki......me ziher obdržijouser posted image user posted image sam oddelek ne vem če ne bo psihiatrija, ne pa Puser posted image user posted image user posted image

Jst skoz hodim na pregled u trenirki, k mi nič drugega ni prav, pa me še niso nikamor poslaliuser posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7403
25.6.2007 23:56:56   
kapica
ja, rumba, to se meni tudi zdi najhuje, ko pece. saj izgled se ni tako huduser posted image . ampak zanimivo, meni noge ne odtekajo vec, samo roke oz. prsti na rokah. Sem porocni prstan ze zamenjala, imam enega gor, ki mi je bil skoz prevelik, pac toliko da nisem cisto brez. Ce jaz nimam dobrih idej, pa tud ne vemuser posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 7404
25.6.2007 23:58:29   
kapica
Ja, rumba tocno, se ze nekam nevarno blizamo, a? Ja, smo motivirane, ni kajuser posted image .
Ajvy, ne vem ce je problem samo v trenerki. Mislim da je mislila cel izgled, podocnjake, pa te zadeveuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 7405
25.6.2007 23:58:43   
rumba

ja, rumba, to se meni tudi zdi najhuje, ko pece. saj izgled se ni tako huduser posted image . ampak zanimivo, meni noge ne odtekajo vec, samo roke oz. prsti na rokah. Sem porocni prstan ze zamenjala, imam enega gor, ki mi je bil skoz prevelik, pac toliko da nisem cisto brez. Ce jaz nimam dobrih idej, pa tud ne vemuser posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image

Jaz pa še kar ustrajam s prstanom. Z rokami je fulj bolje, le redko zatekajo.

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 7406
25.6.2007 23:59:45   
rumba
Zdaj mi pa hoče user posted image  skozi popek ven pobegnit. Madonca, od kje mu pa ta ideja?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 7407
26.6.2007 0:00:23   
kapica
Jaz imam pa vsaj izgovor, da mal prstan zamenjamuser posted image user posted image user posted image user posted image .
Amapak me je malo lakota zacela grabit. Pa sedaj zadnji dve uri nisem dala nic vec v usta, da me ne bi spet zelodec mucil , tako kot vceraj, da sem mogla sede spat. Pa bom sedaj se tudi zdrzalauser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 7408
26.6.2007 0:01:20   
Anonimen
user posted image klinc pa še te tace.....sm kr tečna ratala, ko sem to vidlauser posted image sem mela prov tisti zoprn občutek v nogah, ko kr čutiš kako kipijouser posted image madona, zgleda kot bi mi jih napihniluser posted image user posted image še to, ziher bo kdo zapaničaril jutri....no, če se ne javim nič vsaj v sredo, pol cartam otročkauser posted image user posted image celo noč bom ime zbiralauser posted image

tamala se je malo razživela, sej ni čudno, ko ga pa mati tak serjeuser posted image user posted image user posted image madona je fajn občutek, čutit tole bitjeceuser posted image sem kar boljšeuser posted image

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 7409
26.6.2007 0:01:41   
kapica
Rumba, moj malcek tud nekam ven pritiska.Jim je treba nekako povedat, da to ni prava smeruser posted image . se veckrat tako zvecer oglasi, ko me cvekamo. Misli, da sem  pozabila nanjuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 7410
26.6.2007 0:01:50   
rumba
Jaz sem tudi malo pozabila na večerjouser posted image . Sem si na hitro eno skodelico čokolina naredila, kaj več pa ne gre dol. Mi je prevroče.

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 7411
26.6.2007 0:02:56   
kapica
Ulla, a imena se nimata zbranega? velja, ce te ne bo nic na sporedu, vemo da is v Puser posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 7412
26.6.2007 0:03:17   
rumba

user posted image klinc pa še te tace.....sm kr tečna ratala, ko sem to vidlauser posted image sem mela prov tisti zoprn občutek v nogah, ko kr čutiš kako kipijouser posted image madona, zgleda kot bi mi jih napihniluser posted image user posted image še to, ziher bo kdo zapaničaril jutri....no, če se ne javim nič vsaj v sredo, pol cartam otročkauser posted image user posted image celo noč bom ime zbiralauser posted image

tamala se je malo razživela, sej ni čudno, ko ga pa mati tak serjeuser posted image user posted image user posted image madona je fajn občutek, čutit tole bitjeceuser posted image sem kar boljšeuser posted image

Pa saj boš kak SMS poslala, kaj? Sej veš, da smo najbolj firbčne babe na svetu.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7413
26.6.2007 0:03:43   
kapica
Rumba, packa, spet mi z cokolinom luste delasuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 7414
26.6.2007 0:03:59   
Ajvy
jst jem fruhzverge sladoled !!!!!Sej vem,da se ne napiše tak, sej veste...user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 7415
26.6.2007 0:04:14   
rumba

Ulla, a imena se nimata zbranega? velja, ce te ne bo nic na sporedu, vemo da is v Puser posted image user posted image .

Ne tako hitro popustiti. Saj veš, telefon v roke in na raport!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 7416
26.6.2007 0:04:59   
rumba

Rumba, packa, spet mi z cokolinom luste delasuser posted image .

Zdaj sem pa že ta drugič packa...user posted image

A moram napisati, da se hecam?

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 7417
26.6.2007 0:05:42   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

jst jem fruhzverge sladoled !!!!!Sej vem,da se ne napiše tak, sej veste...user posted image

A je to užitno?
Mulca mi težita, da bi to, pa ne vem, kako je.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 7418
26.6.2007 0:05:53   
kapica
Ajvy, teh sladoledov se nisem jedla. So mi najboljsi Magnum z mandlji, in te imam vedno na zalogiuser posted image .

Ja, seveda sms sporocilo, da bomo seznanjene, bomo ja popokale od radovednostiuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 7419
26.6.2007 0:05:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: rumba

Pa saj boš kak SMS poslala, kaj? Sej veš, da smo najbolj firbčne babe na svetu.user posted image

nimam od nobene št. user posted image bi mogoč blo res dobrouser posted image

joj to ime....znoriš, jaz tolk kompliciram tu da je kr joj....moj je že čisto obupan, edino ime k je meni všeč in me NIČ ne moti na njemu, pa njemu niuser posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 7420
26.6.2007 0:07:11   
kapica
Zdaj sem pa že ta drugič packa...

user posted image user posted image user posted image user posted image Zakaj? A bi mogla jaz napisatuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 7421
26.6.2007 0:07:38   
rumba

nimam od nobene št. user posted image bi mogoč blo res dobrouser posted image

joj to ime....znoriš, jaz tolk kompliciram tu da je kr joj....moj je že čisto obupan, edino ime k je meni všeč in me NIČ ne moti na njemu, pa njemu niuser posted image user posted image

Ulla, hitro Freychi na ZS piši, pošlji ji svojo tel. št., pol ti bo pa ona sporočila svojo, kamor bomo vse javljale.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7422
26.6.2007 0:08:00   
kapica

A je to užitno?

Kaj pa tebe briga, ce je uzitno, saj ne bos ti jedlauser posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 7423
26.6.2007 0:08:09   
Ajvy

IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

A je to užitno?

Isto k navaden, sam da je zmrznjen... drugač mi je pa tudi nezmrznjen všeč- samo banana okus ne .... kr u redu , čeprav eni pravijo da ima premočen okus, ampak otroc ga imajo pa radi

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 7424
26.6.2007 0:08:28   
rumba

Zdaj sem pa že ta drugič packa...

user posted image user posted image user posted image user posted image Zakaj? A bi mogla jaz napisatuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Katera ima zdaj dolgo lajtungo?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 7425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  295 296 [297] 298 299   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  295 296 [297] 298 299   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

PORODNIŠNICE
nataly33

S katero porodnišnico ste bile najbolj zadovoljne?

Ljubljana (40%)

Postojna (34%)

Novo mesto (11%)

Jesenice (9%)

Trebnje (5%)

Število vseh glasov: 148

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!