Anonimen
|
Čer, punce! Jaz sem tudi imela dans CTG pa vodo v laboratoriju za dat. No, CTG je ok, voda ni ok, tako da moram že v petek na kontrolo, drugega mi pa niso nič gledali, ker je ta teden moja G na dopustu in jo ena druga nadomešča. Ampak zaenkrat še ne grem rodit, tako da upam, da bom ostala julijka, razen če mi polna luna prekriža načrte. Sem se pa cel dan ful slabo počutila, tam na CTG-ju sem jim skoraj skup zletela, ker je bilo tako vroče in tako dolgo so me pustili čakat, pa neudobno sem ležala, da me na koncu skoraj niso hotli domov spustit. So hotli, da me kdo pride iskat, samo ni bilo nikogar, ki bi me lahko, tako da so me s težkim srcem le spustili. Spala pa ponoči nisem praktično nič. Zgaga me je tako pekla, da sem skoraj bruhala in še do popoldneva me je matrala, zdaj je ok, samo se kar bojim noči. Da ne govorim, da sem celo noč švicala od vročine pa še komarji so me požrli v nulo, ker smo imeli malo odprto, da se lufta. Freycha, super za ponedeljek! Upam, da se ti uspe zmenit za spinalno! Jelenche, vso srečo jutri in čim hitrejši porod! Saj verjetno bo šlo hitro, če si že toliko odprta.
|