|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  304 305 [306] 307 308   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
26.6.2007 11:08:22   
bačko
Saj verjamem da to zraven spada, samo sama sebe sem že sita.Če mi ne bi bilo treba iti v laboratorij bi šla zdajle spat, ampak nič ne bo s tem.Mogoče pa grem vseeno za ene pol ure spat in si bom uro naštimala da me bo zbudila.Komaj gledam.user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 7626
26.6.2007 11:09:46   
kapica
Backo , potem pa na hitro uredi to kar mores, ceje res nujno, pa pejd kr nazaj lezat. nima smisla se silit biti pokonci, ce ne gre.Privosci si se sedaj, ko bo dete tu, tega ne bomo vec mogleuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 7627
26.6.2007 12:13:06   
corfu
Ženske pozdravljene!!!

Jaz sem nazaj z morjauser posted image , ste pa carice preko tristo straniuser posted image user posted image user posted image , jaz tudi razmišljam ne, da bi šla nazaj bratuser posted image  Siskamiska, še enkrat iskrene čestitkeuser posted image  Je kaj posebnega na sceni? je katera rodila, kako je s freycho? No, če je kaj blazno pomembnegauser posted image , prosim če mi katera v parih stavkih napiše. Morje je prečudovito, toplo, res enkratno. Sem se fajn nakopala, Rumba tudi nate sem mislilauser posted image  Moj sine uživa 100 na uro, jaz sem mogoče domov prišla nalo nahlajena, ampak samo zaradi klime v avtuuser posted image , sicer pa danes že cel dan počivam, tako, da bom kmalu ok. V četrtek imam zopet pregled pri G, pa CTG in vse kar spada zraven...še malo punce...še malo

Uživaj življenje...

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 7628
26.6.2007 13:33:53   
tejči77
Pridne ste, ni kaj. Jaz sem se pa potrudila in večinoma vse prebrala.
Ikonca - jaz sem tudi hodila v šolo v križanke. Ampak je že dolgo tega. Je blo pa res fajn.
Baja- super, da si doma in da je vse OK. Čim prej se javi.
siskamiska- smo te res pogrešale, pa vseeno ne morem verjet, da je minilo 4 tedne. Si pa res prava korenina. Tvoj porod je bil očitno zelo težak, ti bi pa kr še. Si tako lepo napisala, da me je kr manj strah poroda, čeprav ne bi rada tako dolgo trpela kot ti. Vendar cilj opravičuje stredstvo, samo da pridejo ti naši malčki. Ko boš imela kako minutko, pa le opiši kako zgleda dan pri vas.

Jaz sem pa imela danes CTG in eno drugo gin., ker je moja na dopustu. Mi ni nič všeč. Takoj me je začela tikat kot da sem kaka smrklja. Sem se počutila čist ponižano. Tud vedla se je tko, kod da sem ena najstnica, ki je slučajno zanosila. Potem me je še pa kregala, ker sem se v enem tednu zredila 2 kg. Češ kaj sem pa delala, da naj raje več sadja jem in pijem vodo. Bolj kot ji razlagam, da že dolgo nič drugega ne jem in da naj raje pogleda kako otekle roke in noge imam, bolj je ona svojo gonla. Sem pa res zadnje dni tako zatekla, da tudi prstov ne morem v pest stisnat in zdi se mi, da imam še obraz otekel. Pa še pritisk mi je prvič v življenju zrasel na 70/110. Do zdaj ga nikoli nisem imela več kot 60/90.
Oh, kako se mi toži za mojo gin. Šele zdaj vem kako je v redu.

Nič, punce, čestitke za 300-tko. Jaz se zdaj poslavljam, grem za mojega lubija kaj pametnega skuhat.

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 7629
26.6.2007 13:42:39   
kapica
Tejci, ja je pa res neka smotka tale G. Pa nima smisla se nekaj obremenjevat al pa kregat z njo. Ti ves svoje, ti 2 kili sta res samo voda in zatekanje, naj si ona misli svoje, ti ze boljse ves. Samo da je tvoje dete v redu, a ne?
Jaz sem se sedaj malo urihtala, pripravim se kosilo do konca, potem pa ze moz pride. Sem naredila slikico trebuscka, sem se sama slikala, madonca, je velik. Ce se ne gledam kje na sliki ali pa v ogladalu, nimam obcutka, da res taksnega zraven nosimuser posted image . Popoldan gremo v kinouser posted image , se ze veselim, pa ne glede na to kaksen film bouser posted image .

Sem tako vesela da sem fajn spala danes, da imam kr nove energije.

Kje pa ste punce? A spite?

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 7630
26.6.2007 13:51:27   
Ajvy
Hello rekorderke....
Tudi jst sem bila danes pri G... opravila svoj prvi ctg- pa user posted image  kr ni hotel sodelaovat... ko me je pa odklopila, je pa začel tak razgrajat, da sem komaj dočakala ostali del pregelda... naredlila mi je tudi UZ, un vaginalni pregled (k  me je full bolel), in mi napisala  napotnice za prevoz in porodnišnico, da jih os sedaj naprej nosim s seboj...
user posted image Je pridobil na teži, saj je v enem mesecu skočil iz 1510 na 2360 g.... mami je tudi pridobila na teži, zdej sem skupno rejena za 9 kg... jjjeee... G pravi, da je zaenkrat vse v redu, kontrolo imam čez dva tedna....

Tako, vidim da ste bile zvečer še pridne s klepetom, jst sem dol padla, mi je bilo tak slabo, da sem se raje prepričala u to , da sem u iber zaspana, da sem lahko zaspala  

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 7631
26.6.2007 13:54:00   
Ajvy
aja, sem vprašala za Magnesol, moja G pravi, da ga lahko še pijem (jst sem v 36 tednu)...

Tejči, nč se obremenjevat z G, če je smotka, je smotka... važno da je z user posted image  vse v redu... pa spremljaj pritisk, če pa ti bo panika, pa zavij h komu drugemu po posvet....

Kapica, mene še vedno preseneča velikost mojega rebuha, pa če pomislim, da bo rasel še en mesec???

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 7632
26.6.2007 14:17:15   
Freycha
Punce, jaz imam pa veselo novico user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja ginekologinja je uvidela, da se mala očitno ne bo obrnila in očitno tudi, da je res velika, zato se je odločila, da mi bo naredila CR v ponedeljek 2.7.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Če se jutri zmenim še za spinalno in ne narkozo, grem zagotovo v ponedeljek v MB.

Bi mi še bolj pasalo, da bom julijka user posted image  Pa še bližje bom, pa jezik bom 100% razumela itd.....

joj, full sem vesela, čeprav bom z veseljem še malo počakala, da vidim, kaj bo jutri anasteziolog rekel.

Sem se pa danes videla z Zvesto in čaka na UZ, na podlagi katerega se bodo verjetno odločili, kdaj ji bodo/če ji bodo sprožili porod.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 7633
26.6.2007 14:47:31   
madejka
UUU Freycha user posted image user posted image user posted image  Bravo julijke! user posted image  Super to za CR. 2.7. je lep datum! Zdaj se pa kar lepo v miru pripravi in nic ne skrbi. Peekola se meni je fajn, ko si tak vesela! user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 7634
26.6.2007 15:04:47   
tejči77
Super, Freycha, user posted image user posted image user posted image user posted image . Vidiš, da se vse dobro razpleta. Joj, kako sem vesela.
Da bi se le zmenila za spinalno!.

Slikice naše Larise

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 7635
26.6.2007 15:20:59   
Freycha
novopečene "julijske" mamice user posted image user posted image user posted image

datum poroda; nick; ime user posted image  ;višina; teža; PDP

13.5.07 Afnica; Lana in Lan ;36,5cm 1140g;41cm 1750g; 12.7.07
5.6.07 Baja*; Rene; 48cm 2780 g; 10.7.07
7.6.07 Siskamiska; David in Domen; 40cm 1660g in 45cm 2105g; 25.7.07
17.6.07 Anja O.; Pia in Gašper; 47cm 2870g in 50 2950g); 8.7.07

Julijke še srečke nosečke:user posted image              

01. Teya; user posted image user posted image ; user posted image  
02. noka81; user posted image
03. anja7; user posted image
03. Polona25; Ljubljana; user posted image
04. tani33; Slovenj Gradec; user posted image  user posted image  user posted image ; user posted image ;  Julija
04. pikica123
05. Yvona
05. majrim; user posted image ; Izola; user posted image ;  Neža
06. tajag; user posted image ; Šempeter; Nejc ali Lucija
07. Giras
07. Jasnicaa ; Celje
07. Tašonka ; user posted image user posted image ; user posted image ; LJ; Jure
07. Lali82 ;user posted image ; user posted image ; Ljubljana
08. Kristina_1 ; Postojna; user posted image  user posted image
08. Jelenche ; Ljubljana; user posted image

09.*maja; user posted image user posted image user posted image user posted image ; Ljubljana;  
09. 76suza; user posted image
10. Tejči77 ; Celje; user posted image
10. Petraa; user posted image  user posted image
11. lexl; user posted image  user posted image ;user posted image ; Ljubljana; Jure
12. Freycha ; Feldbach (AUT) user posted image ; user posted image ; Dita (CR 29.6.)
12. corfu ; user posted image  user posted image ; user posted image ; Manca
12. ulla80; user posted image ; user posted image  ;
13. Kety ; Ljubljana; user posted image  user posted image ; user posted image
13. mary82
15. zvesta; Maribor; user posted image

15. bačko user posted image ; Ljubljana; Žana
16. Teika
17. Kety99;user posted image ;  user posted image ; Postojna

17. Heya ; Brežice
17. arijana; user posted image  user posted image ; user posted image
17. pupi; user posted image ; Naja
19. Bety
19. Rožica82 ; user posted image ;user posted image ; Murska Sobota; Lana
19. ksenjak; user posted image  user posted image ;user posted image
20. simi27; user posted imageuser posted image ; Ljubljana; Svit
22. pikam; user posted image ;user posted image ; Ljubljana
23. Ezica; user posted image ; Kranj ; Rok
24. GabiW
24. zarja123

24. madejka; Maribor;user posted image ; user posted image
24. poldy; user posted image ; Urša
25. pupa*
25. Nisaa; Jesenice user posted image  user posted image ; user posted image
25. yudit; user posted image ;user posted image
25. kapica; user posted image ; Dino
26. Mari71; user posted image  user posted image ; user posted image
26. Ajvy; user posted image ; Ljubljana
27. rumba; Ljubljana; user posted image user posted image user posted image
27. miša99; user posted image user posted image  ; Ljubljana; user posted image Elenora, Nora; user posted image Dorian, Ian
27. malamisha; (PDP 1.8.);user posted image user posted image  Ljubljana
27. tigi212
27. Ribi06; Ljubljana; user posted image user posted image
28. Kniči; user posted image ; Celje; Matej ali Polona
28. jerneja; user posted image user posted image ; Slovenj Gradec
28. ronči; user posted image
30. ikonca; user posted image
31. Pinkyca
31. Bonni; user posted image ; user posted image ; Ljubljana 

imamo 59 user posted image ,     od tega 14 user posted image  in 18 user posted image
ah babe smo vedno v prednosti    user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 7636
26.6.2007 15:44:30   
Jelenche
oooo siskamiskaaaaa sem prav vesela da si že nazaj in da se dobro počutiš. Pa ti si res en velik borec in tamaladva sta čist po teb! Verjamem da se boste doma hitro znašli saj si ti res hiperaktivna in ti ne bo nič teško!

Freycha.. super da boš julija user posted image  men ne bo ratalo.

No, jaz sem danes imela pregled in mi je G rekla da sem že 4cm odprta. Kapica očitno je bilo to tista bolečina v križu nad katero obe jamrava.
Ker pa kar dosti zatekam, saj sem v  dveh tednih skoraj  +4kg dobila (od začetka nosečnosti pa samo +2kg) in ker imam nekoliko previsok pritisk 140/70, do sedaj sem imela pa res vedno normalnega ... mi bodo jutri sprožili porod.  Tako da zame bo jutri dan D.
Sicer ko me je pregledala, .. je rekla da naj se sploh ne oblačim,.. da mi bodo haljo prinesli in grem kar direkt v porodno. user posted image
Pa sem rekla da že cel mesec čakam omaro in da danes pridejo monterji in da ni nobenga doma razen mene... (plus da nisem imela torbe niti pripravljene, kamoli s sabo,.. da nimam niti otroških stvari opravnih,.. ker sem seveda čakala da se "adaptacija" konča) ... pa se je nasmejala in rekla da mi bo UZ naredila in če bodo pretoki v redu, da bom lahko jutri prišla. No in tako je tudi bilo. UZ je ok, pretoki so v redu, beba je mogoče okol 3,5kg. (tok o tistem velikem dojnčku k mi je skoz težila) tako da se moram jutri zjutraj ob 7:30 zglasit v porodnišnici da mi sprožijo porod.
Aja popadkov nisem čutila in tudi nisem vedela da se odpiram. Razen tistega tiščanja v križu nisem imela nobenih bolečin v trebuhu oz krčev. Tko da ... user posted image  ne vem

Zdaj mam monterje kle user posted image  potem pripavim torbo in operem stvari za bebača in to je to.
Danes se vam bom itak še oglasila

cmoka vsem

Morja ne moreš prečkati, če le zreš v vodo

R. Tagore

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 7637
26.6.2007 16:08:05   
Freycha
joj Jelenche, ti pa si me zdej presenetila user posted image

Še dobro, da ti je pogledala MV. Meni tega danes sploh ni naredila in samo upam, da bom do petka oz. ponedeljka zdržala.

Kdaj pa greš notri? Že danes zvečer ali jutri zjutraj? Meni je namreč rekla, naj pridem kar v nedeljo zvečer, zjutraj gremo pa takoj na operacijo.

No, upam da mojo cifro imaš, pa sporoči, ko boš imela kaj za sporočiti user posted image  Seznam bom pa do mojega odhoda še vodila, potem moram pa najti novo "žrtev", da ga bo vlekla naprej in ga tudi spreminjala.........

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 7638
26.6.2007 16:43:21   
tejči77
Jelenche, držim pesti, da boš imela čim lažji porod in da bo dete zdravo. Pa javi kako je bilo, da ne bomo od radovednosti tlele v nedogled mencale in se spraševale kako si.
Zanimivo, da nisi nič čutila. Mene je mal strah ker me nič ne pregledajo. Samo za drugi teden so me naročili. Sicer pa, kar bo bo. V glavnem da so naše bebike v redu.

Drži se!

Slikice naše Larise

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 7639
26.6.2007 17:54:00   
Ajvy
Freycha, to je pa super novica, vidiš pa boš le julijka... user posted image
Vidiš, da se vse lepo zrihta, če le verjamemo v to

Jelenche, držim pesti ,da bo šlo vse kot po maslu... ti pa si danes doživela presenečenje.... marija, to pa je šok... no, po  drugi strani pa boš jutri v naročju držala že svojega user posted image ....
Pa da nisi nič čutila, to pa je zanimivo... srečno jutri, pa da ne boš danes preveč delala, da ne boš jutri utrujena...

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 7640
26.6.2007 17:54:21   
madejka
Jelenche naj ti vse gre dobro!!!user posted image

Tejči kaka lepa sobicaaaaauser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 7641
26.6.2007 18:01:57   
anja7
Jelenche želim ti čim lažji porod in ti pošiljam en kup user posted image user posted image user posted image za srečo. K boš lahko, se pa le javi!

Ej punce, jaz mam pa jutr zadnji pregled pri moji g. Morm mal pojamrat, ker zdele me pa že res tri dni špika spodaj. Tko kot rahle bolečine ob začetku menstruacije, pa ful mam trd trebuh.Ne vem al me vse skup sam mal heca, al bo šlo zares.user posted image  

Ja nč, šibam še v trgovino, pol se pa spet kej beremo.

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 7642
26.6.2007 18:21:14   
rumba
Ooo, Jelenche, to pa je šok, da bi te kar danes poslali roditi, kaj? Kakorkoli, želim ti, da bo jutri šlo kar se da gladko in čimmanj bolečin. Pa še user posted image user posted image user posted image user posted image  za srečo! Jutri se boste že cartali!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa sporoči novičko!
Freycha, super! Madonca sem vesela zate. Ko sem prebrala, sem se veselila, kot da bi šlo zame.user posted image  Upam, da se ti uspe zmeniti za spinalno in da boš resnočno julijka! Pa še malo dlje bomo lahko čvekaliuser posted image user posted image user posted image
anja7, saj si tudi ti že čisto blizu.user posted image  Tudi tebi user posted image user posted image user posted image user posted image  za srečo!
corfu, hvala, ker si mislila name in se še zame nakopala!user posted image
Tejči77, tudi jaz sem besna na take G!!! Saj vem, da mi to nične koristi, ampak vseeno.... Obup!
kapica, pa boš dala slikico na net?
Ajvy, pol se pravi, da tudi jaz še lahko pijem magnesol.user posted image  Super. Upam, da bom tudi jaz v četrtek zvedela, kako je z mojim user posted image . Ful me zanima!!! V 29t je imel cca 1400.

Grem si narediti eno porcijo borovnic, pa malo breskev. Pravzaprav mi čisto nič ne paše jesti. Skoz imam nek čuden občutek v želodcu, ne prav boli, ok pa tudi ni. user posted image  Ko se najem, pa spet ni ok. Sploh kako meso mi že prav smrdi. Čudno. No, izgleda, da bom tudi jaz enkrat izkusila tegobe zadnjega meseca nosečnostiuser posted image .

Se dobimo zvečer na ponovnem čveku?

(odgovor članu anja7)
Neposredna povezava do sporočila: 7643
26.6.2007 18:44:41   
majrim
jelenche...vso srečo...smo torej na istem, le da jaz ne vem, kako in kaj, le jutri moram not, ampak po mojem tudi meni ne manjka dostiuser posted image
freychauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  superrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!...doma je vseeno najlepše kakorkoli vzameš!!!
...tako - naj bo to vse za danes do nadaljnega...ko bodo novice , bo že moja ljubezen poskrbela, da boste na tekočem ,ali pa jaz, odvisno od mojega stanja....
...uživajte kolikor se še da, ne preveč telovadit doma, ker delo vam nikamor ne bo zbežalo...user posted image ...raje se malo pocartajte dokler ste v dvojeuser posted image user posted image

p.s. mogoče pa le pridem še kaj zvečeruser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 7644
26.6.2007 19:52:52   
GabiW
Siskamiska user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za novičke. Ful lepo je bilo prebrati tako energijsko nabit post. Carica si!

Jelenche, a nisi rekla da bomo šle še na eno čvek-kavo?! user posted image  Drži se jutri!

Rumba, a si že podrla svoj osebni rekord user posted image ?!

Jaz sploh ne vem kaj naj vam napiše. Probleme z bolečinami v hrbtenici imam tako kot vse, zatekam malo, vroče mi je fuuuul,... Večina vas že ima lažne popadke, jaz pa še čisto nič. Upam da to ne pomeni, da bom rodila 14 dni čez rok. Rumba kakšno metodo boš ti ubrala, ko bo user posted image  potekla "najeman pogodba"?! A misliš da bi hoja v 7. nadstropje bilo dovolj?!

Jutri imam pregled, nimam pojma a bo UZ in CTG. Glede na to da mi ni naredila še noben CTG, bi bil že čas. In glede na to, da je nazadnje bil user posted image  obrnjen z ritko navzdol tud ne bi bilo odveč da mi naredi UZ, da mi pove a gremo na zunanji obrat al ne.

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 7645
26.6.2007 20:04:32   
rumba
majrim, tudi tebi vso srečo jutri, pa še te so zate: user posted image user posted image user posted image user posted image  

Jao, koliko vas je že čisto blizu svojih štručk!user posted image user posted image user posted image

GabiW, ja, jaz sem že postavila oseben rekord!!! user posted image Mogoče mi pa celo rata enega otročka donositi.user posted image  No, za to mi pa manjka še 10 dni. Kaj bom naredila, ko bo potekla najemna pogodba?user posted image user posted image user posted image  Mmmmmm, ja user posted image menda pomaga, pa seveda peš v 6 nadstropje (a ti si v 7. nad., v stolpnici v savskem? Če ja, te gledam z našega oknauser posted image ), pa končno bom spucala celo stanovanje in seveda tekala s tamalima..... ja, ja, ja.... ziher bom zmogla.... pol pa svizec zavije čokolado. Ne garantiram, da kaj pomaga, mogoče pa bo.user posted image  Sicer pa upam, da boš jutri na pregledu vse izvedela in da je user posted image  pozitivno opravil izpit iz orientacije.user posted image

(odgovor članu GabiW)
Neposredna povezava do sporočila: 7646
26.6.2007 20:22:17   
tejči77
majrim, vso srečo, čim lažji porod in da bosta z user posted image  hitro doma. Pa tvoj nas naj kar obvešča, saj veš, kako smo na trnih, če ni nič novic.

Punce, ste pa prav zares zaštartale. Zgleda, da nas bo počasi vedno več na poti v p. In je čas, da vsem ostalim, ki bomo tudi kmalu na vrsti tudi zaželim čim lažji porod. Tole bomo počasi vse potrebovale: user posted image .

Slikice naše Larise

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 7647
26.6.2007 20:29:37   
GabiW

(a ti si v 7. nad., v stolpnici v savskem? Če ja, te gledam z našega okna ),

Rumba; Ja v ta zeleni sva. Sicer pa se lahko zmeniva in ti ko pade noč dam signal, bom šla na balkon in prižigala in ugašala luč, pa boš vidla kje semuser posted image user posted image user posted image

A se bomo me ta pozne julijke še zmenile za kakšen čvek?

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 7648
26.6.2007 20:44:38   
Anonimen
user posted image evo takle, sem doma še za en tedenuser posted image jaz pa tak živčna in paničnauser posted image plodovnica je vredu, postelca sicer zrela, ampak ampak so pretoki vredu, tudi mala je ok, je tak brcala, da sem komi preživela ctguser posted image user posted image drugač se mi pa ful zasmilite vse one, k morte hodit na preglede tkole v Puser posted image user posted image od 8ih pa do skor 12ih je trajalo, me je konc skor.....pa kr skenslajo te, sem navajena da se lohk z mojo gin. vse pomenim, si vzame cajt in razloži, tole pa kr po hitrem, ck pk.....pa še neka čudna dohterca je bla, me je vprašala, zakaj sem pršlauser posted image me je tak šokirala, da sem bla ko tele tamuser posted image haloooo....na ctg in pregled sem pršla, z napotnico, kot vse drugeuser posted image popizdiš, v glavnem, v torek spet, mi je že kar hudouser posted image

(odgovor članu GabiW)
  Neposredna povezava do sporočila: 7649
26.6.2007 21:00:33   
tejči77
Ulla, kam si to šla? V Celjsko p? Pa da ti vse te preglede naredijo?
Meni nič, jaz samo vem, da je bilo dete v 34. tednu težko 2700g in to je vse. Nimam nobenih ultrazvokov ali karkoli druzga. Samo laboratorij za urin, pa stehtajo me in pritisk zmerjo, pa CTG 15min.

Slikice naše Larise

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  304 305 [306] 307 308   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  304 305 [306] 307 308   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Barvanje las v nosečnosti – da ali ne?
Ali si nosečka lahko barva lase? So kemikalije v barvah za lase škodljive za plod? Je res bolje, da barvanje las preloži...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Nuhalna svetlina
aviva83

Ali zaupate rezultatom nuhalne svetline?

da (77%)

ne (23%)

Število vseh glasov: 186

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!