rumba
|
Ooo, Jelenche, to pa je šok, da bi te kar danes poslali roditi, kaj? Kakorkoli, želim ti, da bo jutri šlo kar se da gladko in čimmanj bolečin. Pa še za srečo! Jutri se boste že cartali!!!! Pa sporoči novičko! Freycha, super! Madonca sem vesela zate. Ko sem prebrala, sem se veselila, kot da bi šlo zame. Upam, da se ti uspe zmeniti za spinalno in da boš resnočno julijka! Pa še malo dlje bomo lahko čvekali anja7, saj si tudi ti že čisto blizu. Tudi tebi za srečo! corfu, hvala, ker si mislila name in se še zame nakopala! Tejči77, tudi jaz sem besna na take G!!! Saj vem, da mi to nične koristi, ampak vseeno.... Obup! kapica, pa boš dala slikico na net? Ajvy, pol se pravi, da tudi jaz še lahko pijem magnesol. Super. Upam, da bom tudi jaz v četrtek zvedela, kako je z mojim . Ful me zanima!!! V 29t je imel cca 1400. Grem si narediti eno porcijo borovnic, pa malo breskev. Pravzaprav mi čisto nič ne paše jesti. Skoz imam nek čuden občutek v želodcu, ne prav boli, ok pa tudi ni. Ko se najem, pa spet ni ok. Sploh kako meso mi že prav smrdi. Čudno. No, izgleda, da bom tudi jaz enkrat izkusila tegobe zadnjega meseca nosečnosti . Se dobimo zvečer na ponovnem čveku?
|