|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  306 307 [308] 309 310   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
26.6.2007 21:33:07   
Anonimen
Čer, punce!
Jaz sem tudi imela dans CTG pa vodo v laboratoriju za dat. No, CTG je ok, voda ni ok, tako da moram že v petek na kontrolo, drugega mi pa niso nič gledali, ker je ta teden moja G na dopustu in jo ena druga nadomešča. Ampak zaenkrat še ne grem rodit, tako da upam, da bom ostala julijka, razen če mi polna luna prekriža načrte. Sem se pa cel dan ful slabo počutila, tam na CTG-ju sem jim skoraj skup zletela, ker je bilo tako vroče in tako dolgo so me pustili čakat, pa neudobno sem ležala, da me na koncu skoraj niso hotli domov spustit. So hotli, da me kdo pride iskat, samo ni bilo nikogar, ki bi me lahko, tako da so me s težkim srcem le spustili.

Spala pa ponoči nisem praktično nič. Zgaga me je tako pekla, da sem skoraj bruhala in še do popoldneva me je matrala, zdaj je ok, samo se kar bojim noči. Da ne govorim, da sem celo noč švicala od vročine pa še komarji so me požrli v nulo, ker smo imeli malo odprto, da se lufta.

Freycha, super za ponedeljek!user posted image Upam, da se ti uspe zmenit za spinalno!

Jelenche, vso srečo jutri in čim hitrejši porod!user posted image Saj verjetno bo šlo hitro, če si že toliko odprta.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7676
26.6.2007 21:33:20   
kapica
Ojla...

Jaz bi tudi čvekala.. Pa nevem, če lahko

Zakaj pa ne bi mogla? A te jezik boliuser posted image ?

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7677
26.6.2007 21:33:39   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: Gorazdova

Ojla...

Jaz bi tudi čvekala.. Pa nevem, če lahko user posted image

DOBRODOŠLA!
Samo ne se vstrašit, če se znajdeš na tapeti. Mi se samo hecamo, prav?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7678
26.6.2007 21:34:49   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Zakaj pa ne bi mogla? A te jezik boliuser posted image ?

No, Gorazdova, na to sem mislila.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 7679
26.6.2007 21:35:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Gorazdova

Ojla...

Jaz bi tudi čvekala.. Pa nevem, če lahko user posted image

Zakaj pa ne?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7680
26.6.2007 21:36:54   
kapica
Tasonka, ojoj, to je pa res hudo ponoci. Hm, ne vem kaj naj recem, mogoce te kaj potolazi, da ne bo vec dolgo. Saj druge tolazbe nimamouser posted image . Pa da je na ctg-ju vse v redu, je tud ena tolazba. Tisto cakanje tam in vrocina, je pa res ubijalsko, obupno.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 7681
26.6.2007 21:37:08   
Anonimen
Hehe, sem mislila, da me ne bi sprejele user posted image Malo glupo, vem ja user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7682
26.6.2007 21:38:15   
kapica
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Zakaj pa ne bi mogla? A te jezik boli ?

No, Gorazdova, na to sem mislila.

Punce nas morejo tako spoznat, da vejo kako in kaj gre stvar tu pri julijkahuser posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 7683
26.6.2007 21:38:27   
Anonimen
Jaz sem pa danes ugotovila, da so se mi še na trebuhu strije naredile.user posted image Pravzaprav je možek ugotovil. Pa sem mislila, da mi bojo vsaj tam prihranjene, ko sem jih že fasala po bokih, stegnih in riti.user posted image Samo trebuh imam pa res nenormalno velik.

< Sporočilo je popravil Tašonka -- 26.6.2007 21:39:05 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7684
26.6.2007 21:40:20   
Anonimen
user posted image smo sedela tam na oni klopi čisto trde, ker sta ene dve z orenk popadki po klistir prišleuser posted image pa iz operacijske je ena sestra po zdravnico prišibala, vsa krvava po haljiuser posted image pa kr naprej na onih postlah šibajo one boge, že čisto hin nosečkeuser posted image brez milosti, skratkauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7685
26.6.2007 21:40:20   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka

Jaz sem pa danes ugotovila, da so se mi še na trebuhu strije naredile.user posted image Pravzaprav je možek ugotovil. Pa sem mislila, da mi bojo vsaj tam prihranjene, ko sem jih že fasala po bokih, stegnih in riti.user posted image Samo trebuh imam pa res nenormalno velik.

Tašonka, nisi edina.. Meni so se tudi naredile strije user posted image Ampak, glavno, da bomo dobile to, kar najbolj čakamo-naše sončke user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7686
26.6.2007 21:40:32   
rumba
Jao, večina naših G je sedaj na dopustih, tile nadomestki pa so kr neki!!!user posted image  Pa ravno sedaj, ko imamo miljarda vprašanj....Mene je že strah četrtka, pa tistega čakanja....user posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 7687
26.6.2007 21:40:36   
kapica
Mmmm, jaz pa pravkar jem tako dobre breskve. Sedaj se lahko, pozneje odpade hrana in pijaca, da bo zelodcek miren ponociuser posted image . Tasonka, poskusi da od sedaj naprej nic vec ne jes. Mogoce bo kaj pomagalo, da te en bo spet tako muclo ponoci.Pri meni je bilo vceraj res boljseuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 7688
26.6.2007 21:42:43   
rumba
Strije...user posted image  Moj trebuh je še samo za grozljivko. Ampak se mi zdi, da v tej nosečnosti ni nobene nove, so pa ta stare čisto obarvane.... Pa, saj bodo zbledele.

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 7689
26.6.2007 21:44:01   
tejči77
Ulla, jst bi bla tud vsa trda, če bi to videla. Še nisem vila v p. Kriza, te kr mal stisne.

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7690
26.6.2007 21:44:14   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

user posted image smo sedela tam na oni klopi čisto trde, ker sta ene dve z orenk popadki po klistir prišleuser posted image pa iz operacijske je ena sestra po zdravnico prišibala, vsa krvava po haljiuser posted image pa kr naprej na onih postlah šibajo one boge, že čisto hin nosečkeuser posted image brez milosti, skratkauser posted image

user posted image
Obup! To ti pa res da voljo za rodit!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7691
26.6.2007 21:44:37   
Anonimen
Gorazdova, saj to imaš prav, samo sem jih že drugje toliko kasirala, da sem upala, da mi bo vsaj tu prizaneseno.user posted image Pa mi gre tik pred zdajci popokat.user posted image Eh, zdaj nimam kej.user posted image

Kapica, sem se pred pol ure konkretno napokala, pa upam, da je bilo še dovolj zgodaj, da ne bom čutila posledic.

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 7692
26.6.2007 21:44:42   
Anonimen
jaz pa zaenkrat brez strijuser posted image mam srečo zgleda, sem vidla dans, da so vse tiste ki so ble tudi na ctg-ju, jih dobileuser posted image
a je še zmeri možnostuser posted image

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 7693
26.6.2007 21:45:00   
tejči77
Ne bi o strijah, jih imam okoli popka, kot en sonček. Še tatooja ne rabim. user posted image

Slikice naše Larise

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 7694
26.6.2007 21:45:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: rumba

user posted image
Obup! To ti pa res da voljo za rodit!user posted image

Uh, to pa res...

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 7695
26.6.2007 21:46:15   
Anonimen

jaz pa zaenkrat brez strijuser posted image mam srečo zgleda, sem vidla dans, da so vse tiste ki so ble tudi na ctg-ju, jih dobileuser posted image
a je še zmeri možnostuser posted image

Možnost je še vedno, samo kolikor je majhna tvoja user posted image , se pomoje nimaš kaj veliko bat. Moj ima že skoraj 4 kile.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7696
26.6.2007 21:46:35   
rumba
Ulla, jaz sem jih prvič kasirala tik pred porodom. Žal! OK, porod je bil v 35 tednu....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7697
26.6.2007 21:46:43   
Anonimen
tejči in rumba res jauser posted image saj pol ko si eneparkrat tam, se navadiš verjetnouser posted image ampak danes je bil kr šok....se mi je zdelo da kr popadke dobivamuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7698
26.6.2007 21:46:53   
Anonimen
Ulla, še zmeraj je možno, ker sem jaz pred nekaj dnevi opazila, da jih dobivam..

Ja meni je sestra svetovala, da se s kremo mažem, pa sem si mislila, da meni se pa že ne bo zgodlo.. Pa sem lepo po bučki dobla user posted image

(odgovor članu tejči77)
  Neposredna povezava do sporočila: 7699
26.6.2007 21:46:55   
tejči77
Ulla, strije sem dobila kakšnih 10 dni nazaj. Čisto neopazno se prikradejo.
Ampak, upamo, da imaš ti dovolj elastično kožo in jih ne boš dobila.

Slikice naše Larise

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  306 307 [308] 309 310   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  306 307 [308] 309 310   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Darilo za otroka
nada56

Bi kupili otroku personalizirano darilo presenečenja preko interneta?

DA, v vrednosti med 20 in 30 eur (29%)

NE, ker ne vem kaj je v darilu (71%)

Število vseh glasov: 21

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!