skačica
|
Dobro jutro! Čestitke Matii in Žigu! Kaj, a pri vas v LJ. koncu kje sonce? Pri nas je turobno, onblačno, ampak meni tkoooooo paše. Danes bova doma in počivali, jaz malo posesam te hudičeve crknjene mušice po tleh pol pa uživam cel dan . Tudi jaz upam, da jutri ne bo prevroče, se pa že veseliva z Izo, da vas spoznava. kg-mi smo imeli krst in tko sem jedla, da tud na vago ne upam stopit. Ampak prejšnji teden sem se pa pazila in zvečer nič jedla, delala trebušnjake in rezultat: - 0 kg. Pa to je za znoret. Ena marčevka na drugem forumu se je pohvalila, da je z neko hipoxi terapijo in še z nečim v enem dnevu dala dol 1.5 (al kok že) kg. Kaj ti to delajo in koliko stane? Prosim razsvetlite me . spanje: pri nas je to že pravljica. Sicer ne spimo več kot 6-7 ur v kosu, ampak jaz sem srečna. Danes se je prvič zbudila ob 5-ih potem pa ob 7-ih in ob pol devetih sva ble pokonc. Idealno . žabika- kopalke so res lepe za 10 eurov . Meni so še vedno nočna mora, ker res ne vem, kje jih bom dobila. sezam- kok košaro pa imaš, da ti je mož predlagal kar Induplate . Najbolje, da tud jaz tja pokličem pikca- ti kar na balkonu uživaj, ne meni se za cunje, one ti ne bodo nikamor ušle. voziček- moja sestrična ima traxxa za svojo punčko, ki ji ga je kupila tašča. Zdaj pa je imela mala god in tašča(babica) ji je za darilo kupila buzza kot športni voziček. Da dol padeš- jaz tud tako taščo. Da ne omenjam, da je bil cel krst njen strošek,.................. No, punce upam, da za jutri zdaj velja. Sem posodila svaku svoj avto in sem mu najprej rekla, da ga danes rabim, zdaj sem mu rekla, da ga jutri, tko da tud jaz nisem mobilna tko kot pikca, če se ne zmeni z možem. Moj avto je pa postal družinski taxi
|