|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
27.6.2007 7:55:13   
tinaaja
Jjasna, a vam une tabletke kaj pomagajo? Je Juretu kaj bolje?

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4526
27.6.2007 7:58:33   
tinaaja

user posted image  
Vse naj boljse danasnjim slavljencem
user posted image
Thaiss in  Matia in user posted image K_a_t_i in Žiga

user posted image                     user posted image
MARČEVSKE PRINCESKE IN PRINCI

user posted image                    user posted image

23.01.NMJ : Živa in Neža
09.02. Urla : Katja
11.02. Majita : Ana
13.2. Sandra-10 : Patrik
21.02. *sonchek* : Anej
21.02. Magor : Mija
21.02. Zora : ?
23.02. Force : Živa
24.02. Barči78 : Žan
25.02. malička : Sanja
26.02. Ela 80 : Ela
27.02. Thaiss : Matia
27.02. K_a_t_i : Žiga
28.02. Tekica : Klemen
28.02. Sibil : Lukas
28.02. Kr_enamami : Maks
01.03. malecka_mateja :Tjaša
01.03. bibi : Aljaž
02.03. TeDyBear : Jurij
03.03. Ksenjica78: Samo
04.03. freya : ?
05.03. Klavdyk: ?
05.03. urskas: Vita
05.03. Sezam : Žiga
06.03. simonka: Jaka
07.03. m a j c i k a : Tija
08.03. Lejci : Ines
08.03. Encijan : Špela
08.03. vaihativa : Zoja
08.03. alfa75: Lara
08.03. Lana 22: Jan
09.03. karina: Domen
10.03. kresnička: Vid
10.03. Babri : Tibor
11.03. Mooneve: Lilu
11.03. Meaa: Lan
12.03. tejčica: Vid
12.03. erna14: Žiga
13.03. marjetka: Kaja
13.03. Taya85: Lina
14.03. A_N_J_A : Bor
14.03. Dskubin : Diti
14.03. blanči : Anja
14.03. PikaPoka12 : Livija
15.03. Dolgolaska : Lan
15.03. Žabika: Hana Re
16.03. pocka : Taja
16.03. Snorklja: Jaka
17.03. Boni3 : ?
17.03. Gio : Ela
18.03. cv105: Maks
20.03. vms : Ana Marija
21.03. jjasna: Jure
21.03. Tinaaja : Brina
21.03. Brinaa : Zala
22.03. LI : Tia
22.03. Naomi: Svit 
23.03. Amy26 : Ela
23.03. Dajadada: Nejc
23.03. Slumpo: Anej
25.03. Skačica : Iza
26.03. LP: Žiga
26.03. VRTNICA30 : Nuša
31.03.  Pikca: Jernej
31.03. Draja: Živa
02.04.  LeINA: Tai
03.04. Soncek78: Nika

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4527
27.6.2007 8:14:22   
thaiss
Sonček Matia polno polno lubijev samo zate, ker si samo najin user posted image user posted image user posted image user posted image ; rada te imava!!

Enga lubija pošiljamo tudi Žigcu.

Že 4je mesci so mimo....kako hitro bežijo tej dnevi user posted image  user posted image  user posted image  hormončki me dajejouser posted image  user posted image  user posted image

Punce danes je točno eno leto ko sva zagledala user posted image  , tako da imamo danes dvojno slavje!!!

Vreme nam bo kar naklonjeno, upam ,da ne bo prevroče. Mogoče skočim do Chiccota po user posted image  za Matio.

Noč je bila ooohhhh in splooohhh za en kuser posted image !!!user posted image  se je zbudil ob 1h, se jokal kot še nikoli, tko da ga niti potolažit nisem mogla enih 10 minut. Ko sem ga položila nazaj v posteljico spet tak jok da joj.... in seveda je spal v naši postelji (prvič in upam tudi zadnjič) jaz pa em prebedela celo nočuser posted image Ne vem kaj mu je bilo, skos je stokcal.... zdej pa fant spi user posted image
Naj mu bo, oproščenouser posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4528
27.6.2007 8:28:33   
erna14
dobro jutro

dajada:ja jaz sem sla tud vceri v lidla kr se po en paket ja cena je7,99 evrov k je moja mami kupvala so ble pa 4,99 evrov so ble v akciji.kot sm rekla men so full dobre sm bla tud jaz presenecena na odtip so k pamperske in res ne premocjo nas tamal je ponoc lulov da je mela plenica 5 kil pa ni slo cez
kati:packauser posted image
a ste se ve upokojile mogoce k nc ne piseteuser posted image user posted image user posted image user posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4529
27.6.2007 8:30:33   
Žabika
Dobro jutro!

Čestitke Matia in Žiga!!!!

No tudi jaz se ne bom ravno hvalila z nočjo, saj zgleda lahko za nekaj časa pozabimo na 11 urno spanje. Danes smo se prvič zbudili že ob 00:30, kar se ni zgodilo že dva meseca. Upam, da je preskok v rasti - po moje to zaradi tistega centimetra hvale user posted image user posted image user posted image .

No zdej pa Hana leži v svoji posteljici, igra in vrti se ji vrtiljak in po moje jo bo kmalu zmanjkalo.

Vreme je danes super - je katera za kavico v Tivoliju?

dajadada: jaz sem si kopalke kupila v Mercatorju, za 10 evrov! Za eno sezono so bile čist dobre, no celo hvalili so jih, kako so lepe in kako mi pašejouser posted image .

tinaaja: cena?

Kati: kje si????

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4530
27.6.2007 8:32:55   
draja
Dobro jutro še od nas!

user posted image  Vse najboljše Matia in Žiga!!! user posted image

Mi smo pa krasno spali - 10,5 ur v kosu!!! No vmes me je moj dragi zbujal, ker se je premetaval, ker mu je bilo vroče, ampak naj mu bo oproščeno, ker je bil včeraj tak cukr.

Punce, vsem vam želim, da preživite en lep dan in dobro opravite vse opravke in preglede, ki jih imate. Pa velik pište danes, ker bom cel dan v cunjah in likanju in se hočem mal vmes razvedrit na RR. Aja, pa popoldne pride tašča na obisk, tko da upam, da bo katera zvečer tukaj, da dam iz sebe vse, kar se mi bo nabralo med obiskomuser posted image .

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4531
27.6.2007 8:35:04   
A-N-J-A
evo elo imam doma in je že pestro,mi je polila cel jogi s kakavom pol se je pa še režala smrklja.sem rekla da sem žalostna in kaj mi ona reče-mami jokiuser posted image .
No zdaj grem pa v brunarico,ker drugač se mi lohk strga.

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 4532
27.6.2007 8:37:38   
Pikca
Čestitke mala slavljenčka Žiga in Matia!

...kok je luštno na balkonu zdaj, ko je pospravljen, pa usposobila sva en super udoben stol-ležalnik user posted image . Grem še mal uživat, dokler mali spi. Čeprav bi morala tudi malo pospravit, popoldne dobimo en obisk... pa glavo si oprat...

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 4533
27.6.2007 8:38:22   
thaiss
user posted image Draja že nestrpno čakam kaj pikantnega o tašči boš napisala zvečer user posted image

ANJA ti pa kr v jok in na drevouser posted image  Faca tvoja Ela!!

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 4534
27.6.2007 8:38:33   
tinaaja
tinaaja: cena?

Dam kolicnicnski popust user posted image user posted image user posted image 5kg za 0,99€ user posted image user posted image Pa rec, ce ni fantasticna ponudba, ki je nikakor ne mores ignorirat user posted image user posted image user posted image

Draja - vazicka user posted image

Erna, a je bjuti slipa ze konc?

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 4535
27.6.2007 8:42:09   
Pikca
sem rekla da sem žalostna in kaj mi ona reče-mami joki

user posted image user posted image user posted image

Draja, uspešno likanje in da bi tisti obisk hitro miniluser posted image . Jaz bi morala tudi likat, pa bom večino kar zložila, se mi ne da... samo najnujnejše. Je pa kup precejšenuser posted image , najbolje, da se kar lotim in odmislim uživanje na balkonuuser posted image

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 4536
27.6.2007 8:44:05   
draja
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

Draja - vazicka user posted image

šlik šlak korenčka user posted image user posted image user posted image  Ma moram se mal hvalt, k sem prva dva meseca skoz brala kolk vaši spijo, mi smo pa do polnoči kakcal vsak večeruser posted image . Zjutri najprej na uro pogledam, zračunam kolk smo spali in pol komaj čakam, da vam pridem pod nos vržt user posted image .

< Sporočilo je popravil draja -- 27.6.2007 8:47:03 >

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4537
27.6.2007 8:46:01   
draja
Pikca ti kar uživaj na balkonu!!! Cunje ti itak ne bodo ušle, tvoj jutranji mir pa je neprecenljiv. Boš že drugič likala. Al pa Živo nauči, če ima tolk odvečne energijeuser posted image .

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 4538
27.6.2007 8:47:33   
Taya85
Jutro!

Mater ti vremenarji user posted image  , lejte kvaje lepo uzuni, jz sem pa brez vozička, je pri moji mami, se ga mojmu včeri ni dal v avto tlačt - bemti traxx-a!
No drugače smo spet lepo prespali celo noč 22.00-7.30,zdej bomo pa očitno mogl nazaj spat, sej Lina že zeha k user posted image .

Lepo se imejte in uživajte, midve greva pa panat user posted image !

< Sporočilo je popravil Taya85 -- 27.6.2007 8:49:46 >

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 4539
27.6.2007 8:53:32   
tinaaja
jaz grem pa v okaidija user posted image na sprehoduser posted image vcer sem nasla zalogo cunj za pol leta, ki ji je skoraj prav. se dobr, da kdaj odprem predale in da tok v naprej kupujem user posted image user posted image

pol pa sibam morda mal okol - rabim stole za na balkon, pa bom sla morda mal v btc pogledat.. ce ne bo prevroce ...

(odgovor članu Taya85)
Neposredna povezava do sporočila: 4540
27.6.2007 9:01:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

Jjasna, a vam une tabletke kaj pomagajo? Je Juretu kaj bolje?

Ne, na žalost ne...

Je pa danes ponoči moja kolegica rodila punčko Laro!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4541
27.6.2007 9:07:49   
skačica
Dobro jutro!

user posted image Čestitke Matii in Žigu!user posted image

Kaj, a pri vas v LJ. koncu kje sonce? Pri nas je turobno, onblačno, ampak meni tkoooooo paše. Danes bova doma in počivali, jaz malo posesam te hudičeve crknjene mušice po tleh pol pa uživam cel danuser posted image .
Tudi jaz upam, da jutri ne bo prevroče, se pa že veseliva z Izo, da vas spoznava.

kg-mi smo imeli krst in tko sem jedla, da tud na vago ne upam stopit. Ampak prejšnji teden sem se pa pazila in zvečer nič jedla, delala trebušnjake in rezultat: - 0 kg. Pa to je za znoret.
Ena marčevka na drugem forumu se je pohvalila, da je z neko hipoxi terapijo in še z nečim v enem dnevu dala dol 1.5 (al kok že) kg. Kaj ti to delajo in koliko stane? Prosim razsvetlite meuser posted image .

spanje: pri nas je to že pravljica. Sicer ne spimo več kot 6-7 ur v kosu, ampak jaz sem srečna. Danes se je prvič zbudila ob 5-ih potem pa ob 7-ih in ob pol devetih sva ble pokonc. Idealnouser posted image .

žabika- kopalke so res lepe za 10 eurovuser posted image user posted image user posted image . Meni so še vedno nočna mora, ker res ne vem, kje jih bom dobila.
sezam- kok košaro pa imaš, da ti je mož predlagal kar Induplateuser posted image . Najbolje, da tud jaz tja pokličemuser posted image user posted image user posted image

pikca- ti kar na balkonu uživaj, ne meni se za cunje, one ti ne bodo nikamor ušle.

voziček- moja sestrična ima traxxa za svojo punčko, ki ji ga je kupila tašča. Zdaj pa je imela mala god in tašča(babica) ji je za darilo kupila buzza kot športni voziček. Da dol padeš- jaz tud tako taščo. Da ne omenjam, da je bil cel krst njen strošek,..................

No, punce upam, da za jutri zdaj velja. Sem posodila svaku svoj avto in sem mu najprej rekla, da ga danes rabim, zdaj sem mu rekla, da ga jutri, tko da tud jaz nisem mobilna tko kot pikca, če se ne zmeni z možem. Moj avto je pa postal družinski taxiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Taya85)
Neposredna povezava do sporočila: 4542
27.6.2007 9:26:52   
K_a_t_i
Jutro, punce user posted image ...

Najprej Žiga vsem pošilja lupčke za čestitke pa še Matiu enega!

Imeli smo pa takšno noč kot pri Thaiss, sam da se je začelo ob 1:30. Ne vem kaj je blo to... Se ni potolažu z eno lepo user posted image . Smo šele ob 3h zaspali, ob 6h pa že pokonc!

Dajadada, na šiht sem sam neki podpisat nesla, pol sem pa čakala v pisarni, da gremo na kofe, Žiga je spal, mene so pa tooook prsti srbeli, da nisem začela kr delat, da ne morš verjet user posted image .

Jst pa ne rabem robe z induplatov, se še kr u B spravem user posted image .

Vreme je res šajba, če proti viču pogledaš, proti alpam je pa za user posted image .

Draja, komi čakam večer user posted image .

Gre kera kam na kofe?

user posted image user posted image user posted image  Žiga bo pa danes dobil sestrično!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 4543
27.6.2007 9:46:21   
Žabika
Kati: jaz vabim v Tivoli!

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4544
27.6.2007 9:53:19   
malecka_mateja
vsem slavljencem čestitke!

mi imamo že stolćek za hranjenje sem ga naročila preko sončka ker je zdaj znižan in sem ful zadovoljna!in mala se prav prijetno počuti!se da naslon v bolj ležeči položaj in je super!

no če katero zanima danes majo akcijo maxi cosi tobija na baby centu!samo danes!stane pa 50.000 sit iz 59.000sit!tako da se kr splača!
pa še en tudi dober stolček za hranjenje majo za 95 evrov!tudi nastavljiv pa na mlao se zložI!

drugače smo ok!zadnjič je ena rekla da mleko 2 priše da je po dopoljenjem 4 mesecu in kao torej po 5 mesecu!amapk nitako!mi dobivamo mleko na recep in naša bo prvega 4 mesece in od takrat že imamo 2!torej dohtarca že ve!in ziher ni pretežko za bušeka!

no to je to!
pridne bit!
papa

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 4545
27.6.2007 9:55:34   
erna14
kati zabika isce partnerko za cvek in kavo v tivoliju?
tinaaja tole dons pa ni bil bjuti slip k je tamal ob 1 se zbudu ampak saj je v 5 min nazaj zaspal sam kaj k je pol skoz neki stokal pa zraven spal seveda jaz sm pa skoz vstajala pa hodila gledat kaj mu je pol je pa kr pr men spal v postli sm ga kr tako obrnila na bok in da je mel hrbet ob moj trebuh sm ga objela pa sva panckala(to je bil najlepsi del noci)potem je pa moj smrcal pa premetaval se je celo noc user posted image user posted image .no sej bo kaj  bi jamral k pa ne bo nc pomagal,lepota je danes sla v kuser posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4546
27.6.2007 9:59:52   
erna14
Hana Re cukrcek

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 4547
27.6.2007 10:01:40   
Žabika
Erna nehi jo hvalit, bo spet hotla ponoči na 3 ure jest, ker bo zrasla še za dodaten cm! user posted image
A prideš še ti v Tivoli, lahko pa tudi kam drugam?

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 4548
27.6.2007 10:13:57   
K_a_t_i
a bo ob 11h ok? tivoli?

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 4549
27.6.2007 10:15:10   
Žabika
Kati: Meni je prav!

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

madeži
MC09

S čim uspešno odstranjujete madeže? Prosim za komentarje

Vanish (32%)

Ariel professional (14%)

trdo milo DM (5%)

nič od naštetega (27%)

perem samo s praškom (21%)

Število vseh glasov: 91

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!