Pikica pokica
|
Dobro jutro! Čestitke za opravljene izpite . Komaj čakam današnji pregled, saj bom verjetno imela spet UZ. Prejšnjič mi je rekla, da naj tudi naslednjič prinesem poleg videokaseto, da mi bo spet malo posnela gor . Me prav zanima, koliko je že težka, kako velika... Zadnjih nekaj dni mi tako pritiska navzdol, da komaj hodim. Poleg vsega smo v nedeljo praznovali še sinekov rojstni dan in sem cel dan nekaj okoli skakala. Upam, da je vse ok, sicer pa me bo tako danes pregledala. ŠE 2X GREM V SLUŽBO IN SEM KONEC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ( danes sem namreč zaradi pregleda doma) LIKANJE OBLAČILC: kako ste pridne, da ste se že tega lotle. Jaz sploh še nimam nič pripravljenega. Kupila sem le voziček in nekaj malega oblačilc za punčko, zdaj moram pa še vse od sina pregledati, oprati.... vse ostalo nabavit... UF. Sem imela v načrtu to početi avgusta, ampak me kar malo panika grabi, ker ste že vse tako na veliko pripravljene . Jaz sem pri sinu likala le noseča, ( beri; ko ga še ni bilo), potem pa skoraj nič več. Posušila sem večino v sušilcu, da je visoka temp. malo uničila bacile , pa mogoče kakšen kos zlikala... Drugače pa se nisem matrala s tem, saj ni bilo nič kaj preveč zmučkano. ŠIROKO POVIJANJE: v CE je tako, da drugi ali tretji dan po rojstnu otroku naredijo UZ kolkov. Če so ok, ( moj je imel oba 1A), ni potrebno široko povijati. Če pa nista vredu, pa morajo biti revčki široko poviti. Pri 3 mesecih spet ponovijo UZ in večina kolkov je potem OK. Vem pa, da ponekod ne naredijo UZ po rojstvu in vsem mamicam priporočajo široko povijanje. Potem pridejo v Celje na UZ pri 3 mesecih in jim šele takrat naredijo UZ. Ampak zdaj v tej vročini so prav bogi.. našim ne bo tako hudo, saj ne bo več tako vroče. Lep pozdravček!
|