Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
se je odločil da se bo na rebra opiral pred in med izpitom pa še po izpitu da slučajno ne pozabim da ga imam.
Še zdele me boli in ker ga imam očitno bolj odzadaj me poleg reber boli še en del hrbta. Cel žur.

.
.
so pa tudi čudni včasih ja, saj so zlati in vse, samo včasih pa res ne razumejo da smo ženske že tako ali tako bolj občutljiva bitja, zdaj v
pa še bolj. Moj tud kar nekaj dela v delavnici z mojim in njegovim očetom in sem tudi veliko sama, no včeraj zvečer sva šla s prijatelji na pijačko, da se je malo odkupil
Ali so vam v MŠ povedali, kako je s kolki in širokim povijanjem? Vem, da ima tudi LJ zdaj slikanje že v porodnišnici in nato kontrolo pri 3h mesecih. Ali kaj rečejo v MŠ, da je fajn vsaj kakšen mesec ali dva preventivno široko previjat, čeprav je izvid 1a?
, zlasti kadar hodim v službo popoldan nimam več nič energije.
.