|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  397 398 [399] 400 401   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
28.6.2007 7:25:49   
Nogavica
Dobro jutro!

Živa se je odločila, da bo danes bolj zgodna in si je že ob 5.30h navijala glasbenega medvedka v posteljici user posted image . Potrpežljivo je počakala, da se zbudim in jo nahranim, ati jo je previl, preden je šel na šiht, ob 7h pa je začela z drugo rundo spanja.
Včeraj se je podnevi in zvečer spet ful drla pred spanjem. Še zdaj mi ni jasno, zakaj to dela user posted image .
krfjolca, ful lepe fotkice user posted image user posted image user posted image . Anže je pravi cukrček. Kaj imate Tobija take barve, ali imaš to kako prevleko?

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 9951
28.6.2007 7:56:11   
Anonimen
Ful ste luštne vse...že vidim, da bo pestro...za vreme so pa rekli, da bo iz petka na soboto dež, čez dan v soboto pa brez dežja, do 26 stopinj...če bo tako, ok....

MI smo spali kar ok, sicer s 3. bujenji in ob 7 pokonci, ker je bil pokakan...drugače bi sedajle še ziher spali...mi je pa zdajle zjutraj skoraj s postelje padel...noge so mu že dol bingljale...so mi šle kar dlake pokonci...bom dala kar eno blazino na tla, za vsak slučaj....user posted image

LP

(odgovor članu Nogavica)
  Neposredna povezava do sporočila: 9952
28.6.2007 8:05:55   
Anonimen
Ema, sem videla, da delaš v vojski? Kje pa? A ti je fajn?

Zdaj se moram it pa malo s škratom igrat, drugače bo hud na mamico...user posted image

LP

(odgovor članu Nogavica)
  Neposredna povezava do sporočila: 9953
28.6.2007 8:36:57   
Nogavica
Eden mojih najljubših komadov z "malo drugačnim" videospotom: klik user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9954
28.6.2007 8:50:41   
Anonimen
user posted image  kaj je dober tamal...user posted image

Jaz pa ne najdem polnilca za baterijo za fotoaparat...user posted image

LP

(odgovor članu Nogavica)
  Neposredna povezava do sporočila: 9955
28.6.2007 9:20:25   
urška76
Dobro jutro. Evo sam na hitr, ker me že mala po eni kratki rundi spanja kliče iz posteljice.
Glede mosteca mi mamo še en zelen RR balon pa ga bomo na voziček privezal user posted image .
Drugač pa itak nas že večina pozna, k jest nimam pojma če mam kje kako dobro slikico. Itak nisem fotogenična, pa še naju z Žigom ponavadi ni na slikicah. No sem zdej na teh z morja, sam teh pa raj ne kažem okoli user posted image .
Nogavica ful dobr spotek user posted image , mali raztura.
Zdej moram pa res šibat, čav

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9956
28.6.2007 9:27:55   
Anonimen
Kdaj se zdaj dobimo? Ob 12?user posted image

Tako, da vem malo splanirat, kdaj na pot, če dam sploh kaj škrata spat, da mi bo v avtu spal, pa kdaj jest...oh, kako moram možgančke napenjat...user posted image

LP

(odgovor članu urška76)
  Neposredna povezava do sporočila: 9957
28.6.2007 9:29:12   
Anonimen
Sem ga dala spat, ker je bil malce siten in spi kot polhec...user posted image

Novemberke, poslabšale ste s v čvekanju...user posted image  Če bo šlo tako naprej bomo komaj v soboto do 400 prišle..user posted image

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9958
28.6.2007 9:43:43   
ircica

Majas: "Sem zadnji trenutek danes letela v trgovino po kokice...sem se počutila kot ena, nevem kaj user posted image  vglaven tista ki zadnje 3 min prileti v trgovine ko boge prodajalke komaj čakajo da grejo domov. ah... "

No, bom pa jaz temu občutku rekla, da se počutim kot kaka majas.user posted image user posted image

Barby84, jaz še čakam vajino slikicouser posted image .

Zbudili ob 6, potem pa sva se z mojim izmenjavala pri spanju in čuvanju. Zdaj pa ima 2. rundo, ko bi le bila dolga. Danes sem zmešala pol jabolka in 2 namočeni suhi slivi, pojedel je kot volk. Upam, da ne bo pretirano kakal. Saj se nisem zmotila, pa da je to zdravilo za zaprtje ali kaj takega?

Nogavica, ti in izključno ti si kriva, da na krstu ne bom fina in elegantna v kaki lepi oblekici, ampak bom šunka v lepi oblekici (samo zadrgo še podkupim). Rafaelo je strup in tako gladko grejo po grlu, da jih poješ 5 preden sploh veš, kaj se dogaja. Zdaj pa vsaj lahko tebe krivim, ker moj čisto realni plan izgubit 3kg v 10 dneh ne bo uspeluser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9959
28.6.2007 10:08:00   
atanja
Jutro!
Mi pa smo še kar sitni zaradi zobka pa vsake tok časa mamo mal vročine. 

BArbi jaz tud ne najdem polnilca za baterije za fotoapart.

Sva z malim ob pol devetih zaspala do zdajle. JE tok pasalo. PRedvsem meni. hahahaha

Krfjolca ful dobre fotke!!!! Pravi frajer je! 

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 9960
28.6.2007 10:49:32   
Anonimen
Midve sva imele danes posvetovalnico in 3. cepljenje. Bila je grozna gneča, tako da je nisem uspela stehtat in izmerit, zdaj pa me ful firbec matra. user posted image  user posted image

Zdravnica je rekla, da so zgornji zobki že zelo nizko, tako da bo očitno kaj kmalu nov zobek ven pokukal.  user posted image  

Spimo pa vedno slabše ponoči. user posted image  Čez dan sicer lepo spi, posebno če se ji pridružim, kar mi seveda zelo odgovarja. user posted image

Uživajte maksimalno na srečanju, pa upam, da mi boste dovolile par fotk pogledat. user posted image

Doei doei!

(odgovor članu atanja)
  Neposredna povezava do sporočila: 9961
28.6.2007 10:57:02   
krfjolca
IZVIRNO SPOROČILO: MucaMaca

Spimo pa vedno slabše ponoči. user posted image  Čez dan sicer lepo spi, posebno če se ji pridružim, kar mi seveda zelo odgovarja. user posted image

Se pridružujem. user posted image
Zadnje nekaj noči je razvil nov bioritem očitno - zbudi se ob polnoči ali 1h, potem je pa 1 uro neutolažljiv! Joka, tuli, robanti, sploh ne vem, kaj mu je. Do zdaj se je sicer zbujal, ampak takoj nazaj zaspal. Sva danes popustila pritisku in ga dala k nama spat. Pa je bil potem mir do 6h. Pa tako rada bi ga na svojo posteljico navadila. Sicer je meni vseeno, če spi pri nama (pravzaprav mi je luštno se malo stiskat), samo je dragi proti. Ampak bo pomojem kar Anžetova obveljala.user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9962
28.6.2007 11:14:22   
majas
Jutro!
danes pa sva spale do 9.30, sploh ne morem verjeti..ponavadi že od 7ih nori po pojstli. ampak je prav pasalo. Zbudili pa smo se 2X ponoči, tudi okoli 1ih vsako noč. Potem pa kakor kdaj.

Zdaj pa sva pojedle jbolko in banano zdaj p ami je spet postala sitna in spi user posted image znimivo. No meni paše da lahko malo v miru na RR pokukam, tamalidve pa tudi še spita. Me zanima kako dolgo sta še za rač.visele user posted image Naj jima bo...

Tisti film včeraj pa je bil tako lep in hkrati žalosten. Nevem če ga je katera že gledala. Gre se da ta punca izgubi spomin in ima vsak dan isti dan in isti datum. Tako da.. konec je sicer srečen le ona se ne pozdravi tako da..ah romantika user posted image

Kokice pa so pasale user posted image

anže pravi frajerček res user posted image

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 9963
28.6.2007 11:15:18   
majas
MucaMaca si nisi premislila da prideš...slikic pa ti ne pokažemo da veš user posted image ker si smotana user posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 9964
28.6.2007 11:19:58   
majas
Očitno smo vse bolj boge glede skupinskih slikic... se bomo pa na piknik več poslikale. user posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 9965
28.6.2007 11:20:58   
majas
Jaz bi pa rada prišla do 400 da barby to naredim user posted image

Joj sem smotana user posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 9966
28.6.2007 11:21:47   
majas
Samo nevem kako naj to sama izpeljem...

Ah max81 se mi boš pridružila v čvekanju  user posted image da ne bom sama user posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 9967
28.6.2007 11:31:11   
max81
oj oj, čakam, da me flikne na drugo stran, upam, da me ne bo katera druga prehitela

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 9968
28.6.2007 11:32:11   
majas
IZVIRNO SPOROČILO: max81

oj oj, čakam, da me flikne na drugo stran, upam, da me ne bo katera druga prehitela

a ti tudi...pa ti ni ratalo user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 9969
28.6.2007 11:33:14   
max81
aja, drugače pa lep pozdrav

se mi ne da kej pretirano čvekat, sem bl lene sorte zadne dniuser posted image

samo študiram, ko bi imela novo kuhinjo.....jutri greva z miško mal po štacunah in dala bom zrisat kuhno, da vidim kolk  bo keša treba dat, da me bo spet za en cajt minil

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 9970
28.6.2007 11:33:49   
Nogavica
IZVIRNO SPOROČILO: ircica

Nogavica, ti in izključno ti si kriva, da na krstu ne bom fina in elegantna v kaki lepi oblekici, ampak bom šunka v lepi oblekici (samo zadrgo še podkupim). Rafaelo je strup in tako gladko grejo po grlu, da jih poješ 5 preden sploh veš, kaj se dogaja. Zdaj pa vsaj lahko tebe krivim, ker moj čisto realni plan izgubit 3kg v 10 dneh ne bo uspeluser posted image

Jaz nisem nič kriva.
user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 9971
28.6.2007 11:37:05   
max81
drugače pri nas je vse po starem, škratek je priden, še kr smo škrbasti, jemo pridno samo na žlico od jutra do večera.......nasvinjam več piskrov za tamalo, kot pa za naju2user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 9972
28.6.2007 11:37:49   
majas
Meni so pa mravlje kopalnico napadle... vsak dane je pesek,,, tako da si tudi želim in težim da čimprej kopalnico uredimo in prenovimo ker je res katastrofalna! user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 9973
28.6.2007 11:40:15   
majas
Bo kaj jaz sem že nestrpna malo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 9974
28.6.2007 11:40:54   
max81
majas ke si zdej

evo južna je kuhana, pacam že od 7h, bomo mel pa pasulj in s tem tudi kopico prebavnih težav, upsuser posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 9975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  397 398 [399] 400 401   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  397 398 [399] 400 401   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Ime za fantka?
podica2

Katero ime vam je najbolj všeč?

Izak (12%)

Vid (25%)

Enej (29%)

Svit (10%)

Lovro (21%)

Aidan (4%)

Število vseh glasov: 223

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!