pot
|
varja, vidva kar pridno . Upam, da bo sedaj po laparoskopiji več sreče. Držim pesti. Tiara123, čestitke za poroko in potovanje. Uživajta v vajinih skupnih trenutkih in veliko sreče tokrat s K. Milamay, čestitke, da si se nam pridružila!!! Za UZ se ne odločijo pri vsaki K, tako, da nevem kolikokrat se bodo odločili pri tebi, odvisno od postopka in G. Kolikor poročajo ostale K, se UZ naredi vsaj enkrat v ciklu (tiste, ki imajo UZ med jemanjem K), odvisno od predpisanih tablet, odvisno od dolžine ciklusa, pač od vsake posameznice in njenega G. Veliko sreče vama želim. IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen POT- prosim, da malo popraviš seznam, ker so vsi podatki napačni. Anonimen, kar popravi podatke, za katere meniš, da niso pravilni. Ker nevem na kateri seznam se nanaša tvoj post (seznamov je več ), zato jih prosim kar ti popravi, očitno si bolje informirana. Drugače bo ostalo isto, ker nevem o katerih podatkih govoriš. Žal. Hvala za pomoč, sem jo že dolgo časa iskala. Pa prosim, ne uporabljaj velikih črk, ker to pomen kričanje, razen, če si želela kričati seveda. Še enkrat hvala za tvojo pomoč, je zelo dobrodošla. ledenka, čestitke za obletnico poroke!!! Katera pa je, če ni skrivnost? Vidva kar na par dni, že prej in potem, ker, če ni jasnih znakov za O, res težko veš kdaj je. Veliko sreče in lepo praznujta obletnico. IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 punce, en nasvet vam dam, ne zanašajte se na navodila ki so priložena v pškatlicah klomifena glede O. raje malo opazujte svoje telo ( sluz BT,...). pri meni je O nastopila 9 dan M ciklusa, ko sem pojedla zadnji dve tableti K kasneje pa ne, tako da..... pred 4 leti pa je M (najbrž O ) nastopila šele 30. dan, ko bi morala dobiti . bodite pozorne, ker vam vaše telo pove kaj se dogaja z vami. Kot ti je tudi napisala pina-1, vsaka posameznica drugače reagira na K, tako je tudi z O, če nimaš izrazitih znakov, potem imejta odnose kar na 2-3 dni. Veliko sreče. pina-1, me veseli, da tudi ti še zahajaš na to temo, tudi jaz, še vedno pokukam sem, kako ste K in kako vam gre. Sporoči še kako otrok raste, ko boš s kakšnega pregleda.
|