|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: klub pozitivnih klomifenk
21.6.2007 13:31:32   
pot
Pri nas bomo imeli pa fantka. user posted image Krčev se pa še nisem uspela znebit, vsaj ne bolijo več tako močno, no, kakor kateri. user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2526
22.6.2007 15:16:50   
varja
Živjo, drage klomifenke. Jaz sem zdaj že sredi ciklusa in naj bi ravno zdaj imela ovulacijo. Mislim, da jo tudi res imam, saj me še nikoli ni tako špikalo v jajčnikih. Ko sem jeseni prvič jedla klomifen (isto dozo kot zdaj), nisem čutila skoraj ničesar. A mislite, da bi lahko na to vplivala opravljena laparoskopija? No, kakorkoli že, ovulacija je po mojem tu, zato bo treba user posted image  in to ravno zdaj, ko je pred nami podaljšan vikend. Fino, a ne?

Pot, čestitam za fantka. Vse se lepo imejte in čimprej se kaj javite.

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 2527
23.6.2007 0:04:49   
Tiara123
Evo, jaz sem spet dobila Klomifen, upam, da bo zdaj kaj več uspeha... Jutri se grem poročit, potem pa hojladri na poročnem potovanju... 

(odgovor članu varja)
Neposredna povezava do sporočila: 2528
23.6.2007 10:23:13   
ledenka
Tiara, ti zelim lepo poroko user posted image  in super porocno potovanje, po vrnitvi pa velik user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Tiara123)
Neposredna povezava do sporočila: 2529
23.6.2007 21:27:22   
aurora28
Tiara čestitke za poroko user posted image user posted image user posted image user posted image , zdaj pa le glej, da bosta veliko user posted image na poročnem potovanju, da bosta spočela user posted image . Potem pa le sporoči kako je bilo, mislim na potovanju, ne v postelji user posted image user posted image user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2530
25.6.2007 20:43:05   
Milamay
Pozdravljene vse skupaj!

Na tej vaši temi sem prvič in upam, da mi boste lahko kaj pomagale. Včeraj sem namreč dobila M in ta ciklus bi naj začela s Klomifenom, obenem pa imam še monitoring, da bodo spremljali rast foliklov. Verejtno je imela katera od vas tudi to. Mi lahko malo poveste, kako to izgleda? Kolikokrat delajo UZ oz. kdaj v ciklusu moraš tja? Mislite, da je še kakšna variatna, da mi bodo to delali še v tem ciklusu, saj so dopusti pred vrati in vprašanje je, če bodo take stvari med počitnicami sploh delali? Hodim pa v amb za OBMP v MB.

Hvala za kakršno koli informacijo.

Lep pozdrav vsem in user posted image , da nam vsem čimprej uspe zagledati user posted image user posted image .

MIlamay

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2531
25.6.2007 21:59:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Milamay

Pozdravljene vse skupaj!

Na tej vaši temi sem prvič in upam, da mi boste lahko kaj pomagale. Včeraj sem namreč dobila M in ta ciklus bi naj začela s Klomifenom, obenem pa imam še monitoring, da bodo spremljali rast foliklov. Verejtno je imela katera od vas tudi to. Mi lahko malo poveste, kako to izgleda? Kolikokrat delajo UZ oz. kdaj v ciklusu moraš tja? Mislite, da je še kakšna variatna, da mi bodo to delali še v tem ciklusu, saj so dopusti pred vrati in vprašanje je, če bodo take stvari med počitnicami sploh delali? Hodim pa v amb za OBMP v MB.

Hvala za kakršno koli informacijo.

Lep pozdrav vsem in user posted image , da nam vsem čimprej uspe zagledati user posted image user posted image .

MIlamay

v mb je trenutno zdaj zadnja skupina pred dopusti, tako da septembra bo zopet na vrsti!

POT- prosim, da malo popraviš seznam, ker so vsi podatki napačni.

(odgovor članu Milamay)
  Neposredna povezava do sporočila: 2532
26.6.2007 9:53:12   
ledenka
jutro, dekleta!

danes sem vzela zanjo tabletko K, po tem bo nekaj mesecev premora. Proti koncu tedna morava potem intenzivno slončkat user posted image  bom dala kar rok od petka naprej, pa ene 10  dni user posted image  ker glede na to, da mi je moja M malce nihala (zdaj jo imam na 28 dni, prej na 31), imam feeling, da sva tu in tam zamudila O. user posted image  no, ampak ta mesec mora bit, ker imava obletnico poroke, in če ne bo, bom precej jezna user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2533
26.6.2007 11:48:16   
pina-1
še vedno redno zahajam na to temouser posted image user posted image  kar domača mi je postala.

punce, en nasvet vam dam, ne zanašajte se na navodila ki so priložena v pškatlicah klomifena glede O. raje malo opazujte svoje telo ( sluz BT,...). pri meni je O nastopila 9 dan M ciklusa, ko sem pojedla zadnji dve tableti K kasneje pa ne, tako da..... pred 4 leti pa je M nastopila šele 30. dan, ko bi morala dobiti user posted image .  bodite pozorne, ker vam vaše telo pove kaj se dogaja z vami.

držim pesti za vsako posebej, da čimprej pridete do željenega cilja

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2534
26.6.2007 12:19:29   
aurora28
Pina-1 zanima me kdaj si delala test za nosečnost? Meni namreč zamuja 3 dni in ko sem včeraj delala test je bil negativen in me skrbi, ker nevem na čem sem. Si imela kakšne user posted image  znake?

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2535
26.6.2007 12:33:06   
pot
varja, vidva kar pridno user posted image . Upam, da bo sedaj po laparoskopiji več sreče. Držim pesti. user posted image user posted image user posted image

Tiara123, čestitke za poroko in potovanje. Uživajta v vajinih skupnih trenutkih in veliko sreče tokrat s K. user posted image user posted image user posted image

Milamay, čestitke, da si se nam pridružila!!! user posted image user posted image user posted image Za UZ se ne odločijo pri vsaki K, tako, da nevem kolikokrat se bodo odločili pri tebi, odvisno od postopka in G. Kolikor poročajo ostale K, se UZ naredi vsaj enkrat v ciklu (tiste, ki imajo UZ med jemanjem K), odvisno od predpisanih tablet, odvisno od dolžine ciklusa, pač od vsake posameznice in njenega G. Veliko sreče vama želim. user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

POT- prosim, da malo popraviš seznam, ker so vsi podatki napačni.

Anonimen, kar popravi podatke, za katere meniš, da niso pravilni. Ker nevem na kateri seznam se nanaša tvoj post (seznamov je več user posted image ), zato jih prosim kar ti popravi, očitno si bolje informirana.  user posted image Drugače bo ostalo isto, ker nevem o katerih podatkih govoriš. Žal. Hvala za pomoč, sem jo že dolgo časa iskala. user posted image
Pa prosim, ne uporabljaj velikih črk, ker to pomen kričanje, razen, če si želela kričati seveda. user posted image Še enkrat hvala za tvojo pomoč, je zelo dobrodošla. user posted image

ledenka, čestitke za obletnico poroke!!! user posted image user posted image user posted image Katera pa je, če ni skrivnost? Vidva kar user posted image na par dni, že prej in potem, ker, če ni jasnih znakov za O, res težko veš kdaj je. user posted image Veliko sreče in lepo praznujta obletnico.
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

punce, en nasvet vam dam, ne zanašajte se na navodila ki so priložena v pškatlicah klomifena glede O. raje malo opazujte svoje telo ( sluz BT,...). pri meni je O nastopila 9 dan M ciklusa, ko sem pojedla zadnji dve tableti K kasneje pa ne, tako da..... pred 4 leti pa je M (najbrž O user posted image ) nastopila šele 30. dan, ko bi morala dobiti .  bodite pozorne, ker vam vaše telo pove kaj se dogaja z vami.

Kot ti je tudi napisala pina-1, vsaka posameznica drugače reagira na K, tako je tudi z O, če nimaš izrazitih znakov, potem imejta odnose kar na 2-3 dni. Veliko sreče. user posted image user posted image user posted image

pina-1,  me veseli, da tudi ti še zahajaš na to temo, tudi jaz, še vedno pokukam sem, kako ste K in kako vam gre. Sporoči še kako otrok raste, ko boš s kakšnega pregleda. user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2536
26.6.2007 12:59:15   
pina-1
aurora, tokrat sem jaz prvi test naredila en dan pred pričakovano M ( točno danes teden) in je takoj pokazal črtico, pol sem pa ponovila en dan po pričakovani M in ker sem imela doma še CB sem še tega nardilauser posted image user posted image user posted image
za prvo nosečnost sem pa zvedla šele pri G. ti bom datumsko najlažje opisala: zadnjo M sem imela 09.06.2003, O sem imela okoli 8.7.03, da sem noseča sem zvedla 8.8.03 ko sem šla na kontrolo h moji G, ker po laparo nisem dobila M. takrat sem bila komaj 5t noseča in bi mi test šele takrat pokazal +. znakov pa v prvo nisem imela nič nobenega. sedaj v drugo mi je pa že par dni prej bilo slabo in vrtelo se mi je in pa zizike so me začele bolet in bolj polne so postale, tako da sem bila skoraj prepričana da je ratalo.

pot veš da bom poročala kako moja rožica raste. sedaj odštevam dneve do pregleda, ko bom prvič videla mojo pikico. ampak do takrat je še tako dalečuser posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 2537
26.6.2007 14:43:31   
Milamay
No, kot sem predvidevala, mi zdaj ne bodo ničesar delai in niti s K naj ne začnem. Poklicati moram spet konec avgusta. user posted image  Sem res žalostna, da kar tako mineta 2 meseca. Vse te čakalne dobe, da sploh preiš na vrsto v amb za neplodnost, zdaj skoraj 2 meseca počitnic, ko se nič ne premakne - moja leta pa ne stojijo, ampak kar prehitro drvijo. Eh ... Saj bo, ne?

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2538
26.6.2007 15:12:43   
ledenka
milamay - se mi zdi zanimivo, da so ti naročili, da počakaj s K user posted image  meni je bilo rečeno, naj začnem papcat, potem sem šla na UZ komaj v drugem ciklusu, v času prvega je bil praznik user posted image  pa da tudi običajnih UZ ne delajo? ne vem, no. sicer pa - mogoče bo pa zdaj kaj boljše, ko so počitnice in bosta bolj sproščena user posted image

pot - 2. obletnica je user posted image  znake O sicer imam, ampak so bolj izraziti po O user posted image  mah, mojega spravit k rednemu slončkanju... enkrat na teden še, kaj več pa ne bi user posted image  če mu rečem, da je O takrat, ka še spravim do tega.

aurora - upam, da bo user posted image user posted image  ampak lahko se ti je samo cikel kaj zamaknil, pri K se to rado zgodi. ti pa držimo pesti user posted image  

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 2539
26.6.2007 18:01:35   
Anonimen
živ klomifenke?
a je tle ktera iz  okolce  Mengša mogoče? in h ktermu ginekolgu hodite?

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2540
27.6.2007 11:56:34   
pot
V Domžalah je kar nekaj G, ampak nisem prepričana, če še jemljejo nove, ker veliko punc trdi, da so jih zavrnili, vsaj kot nosečke. Vprašaj, če te vzamejo kot nenosečko, domnevam, da nisi noseča (?).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2541
27.6.2007 12:57:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pot

V Domžalah je kar nekaj G, ampak nisem prepričana, če še jemljejo nove, ker veliko punc trdi, da so jih zavrnili, vsaj kot nosečke. Vprašaj, če te vzamejo kot nenosečko, domnevam, da nisi noseča (?).

v domžalah še jemlejo.pokliči tja pa se naroč

(odgovor članu pot)
  Neposredna povezava do sporočila: 2542
27.6.2007 13:08:54   
Orki
Hej!
Danes sem bila spet na UZ. Na 11. dan cikla (4 dni po zadnjem klomifenu) ni bilo videt nobenga folikla nikjer, je samo rekel močno policistični jajčniki. Danes na 18. dan cikla (11 dni od zadnjega klomifena) je pa rekel levo 17, centralni 12 in desno policistični. Kaj to pomeni? Mi lahko prosim katera razloži. Reku je še naj pridem v petek, vendar ne morem it, tako da mi je reku, da nej veselo user posted image čez vikend. Pa seveda bomo user posted image . Uživajte! Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2543
27.6.2007 19:08:46   
mkonec
POzdravljene!

Danes sem bila v MB, dobila cel kup napotnic za naprej.....
Naslednji ciklus pa spet od 2. - 5. dneva v MB, kar bo že kar hitro.
V avgustu pa moram poklicati za monitoring. Pa do takrat nič klomifena papat.

Mogoče je pa ne bo , tega user posted image  , že nič kolikokrat nezaželenega. Bi bil že čas.

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 2544
27.6.2007 22:25:47   
Milamay
Jaz moram tudi poklicati v avgustu za monitoring. Seveda pa tudi upam, da do klomifena sploh ne bom prišla, da se bo že prej kaj prijelo. Seveda upam in upam ... Vse upe polagam sedaj v morje in sonce in uživanje in kopanje in ...   

(odgovor članu mkonec)
Neposredna povezava do sporočila: 2545
28.6.2007 17:24:06   
aurora28
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

aurora - upam, da bo user posted image user posted image  ampak lahko se ti je samo cikel kaj zamaknil, pri K se to rado zgodi. ti pa držimo pesti user posted image  

Pa še prav si imela Ledenka, se je danes prikazala s pet dnevno zamudi user posted image user posted image user posted image . Povejte mi v  čem je razlika, če ješ dve tabletki klomifena skupaj ali pa če ješ vsako posebej, eno zjutraj in eno zvečer user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2546
28.6.2007 17:30:59   
Shuka
Kolk lepo pot, ja zdej se verjetno že vidi premoženje, kajne user posted image user posted image , pazi nase in na svojega sončkauser posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 2547
28.6.2007 17:39:37   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: Milamay

Jaz moram tudi poklicati v avgustu za monitoring. Seveda pa tudi upam, da do klomifena sploh ne bom prišla, da se bo že prej kaj prijelo. Seveda upam in upam ... Vse upe polagam sedaj v morje in sonce in uživanje in kopanje in ...   

Tud sama se zdravim v MB - že dva meseca sem na Klomifenu, redno so me spremljali z UZ (to ve imenujete monitoring user posted image  prvič slišim ZATO!) pa do IUI (inseminacije) ni prišlo, ker so folikli prej počli... user posted image
Mi je pa moja G rekla, da začnem septembra s špikanjem, Vlaisavljević pa je včeraj dal user posted image  recept za Klomifen - naj v poletju tud probava... user posted image

Je pa res, da začne ambulanta delati spet 16.08. user posted image  user posted image  user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 2548
28.6.2007 17:49:53   
Shuka
tosja a te naučim citirat user posted image user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 2549
28.6.2007 18:02:30   
rebeca
Po dolgem času sem vam javljam z novico, da mi je v zadnjem cilusu s klomifenom ( imela sem klomifen za 6 mesecev, potem bi sledil IVF) zagledala že 3dni pred pričakovano user posted image , user posted image .

Res nemorem verjet!

Klomifenke, ne obupat.

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?