|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: klub pozitivnih klomifenk
3.7.2007 18:07:52   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

IZVIRNO SPOROČILO: tosja

no tkole se to dela, nad objavo katero želiš citirat klikneš na citiraj in za zadnjim [ /quote ] začneš pisat in to je to user posted image user posted image user posted image user posted image

a mislš, da bo šlo?, no probajuser posted image

Saj delam tako user posted image  pa še te napise (quote) pobrišem user posted image
Sam okvirček mi ne rata user posted image  pa mi je tud tak OK!!! user posted image  user posted image  user posted image
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Sej bi kej rekla user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne brši na začetku [ quote ] in ne briši na koncu [ /quote ], čeprov mislm ,da veš kako to greuser posted image

Ti verjetno na začetku pobrišeš, zato se okenca ne vidi, ampak z malo vaje in kasnejšega predogleda predno pošlješ, da vidiš kako zgleda, pa bo šlouser posted image

A bo tako OK? user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2576
3.7.2007 18:16:24   
Shuka

no tkole se to dela, nad objavo katero želiš citirat klikneš na citiraj in za zadnjim [ /quote ] začneš pisat in to je to user posted image user posted image user posted image user posted image

a mislš, da bo šlo?, no probajuser posted image

Saj delam tako user posted image  pa še te napise (quote) pobrišem user posted image
Sam okvirček mi ne rata user posted image  pa mi je tud tak OK!!! user posted image  user posted image  user posted image
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Sej bi kej rekla user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne brši na začetku [ quote ] in ne briši na koncu [ /quote ], čeprov mislm ,da veš kako to greuser posted image

Ti verjetno na začetku pobrišeš, zato se okenca ne vidi, ampak z malo vaje in kasnejšega predogleda predno pošlješ, da vidiš kako zgleda, pa bo šlouser posted image

A bo tako OK? user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Tko bo super user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 2577
5.7.2007 15:30:50   
varja
No, ker se danes  še nobena ni javila v Klub klomifenk, bom jaz zbrala korajžo. Prvi ciklus s K pri meni ni obrodil sadov, user posted image  sicer še ni, je pa že izcedek in značilniobčutki tako, da pride jutri ali dan kasneje 100%.

Tolaži me to, da bova z najdražjim ob naslednjih plodnih dnevih na morju. Sicer dosti hodiva okrog in tudi dolgo se že matrava, a še nikoli nisva imela plodnih dni na dopustu. Pišite kaj punce, da naš klub ne bo zamrl in uživajte!

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2578
5.7.2007 22:54:41   
stuhica
Pozdravljen klub pozitivnih klomifenk!!

seme ena fosilka ki ji je s pomočjo klomifena uspelo zanositi,. Sicer se je prvič in drugič user posted image  ztekla kot IMN a je v  tretje uspelo in imamo danes lepega lumpka alvina.

Vsem tistim ki ste na klomifenu vam želim veliko uspeha in ne obupajte- jaz se bom počasi pripravila na novo borbo z klomifenom in upam da mi bo uspelo še 1x zanositi!!

lP

Alvin in Lejla cel moj svet..

(odgovor članu varja)
Neposredna povezava do sporočila: 2579
8.7.2007 14:22:32   
sitka4
Lep pozdrav vsem klomifenkam!

Sem nova na tem forumu in upam, da me boste sprejele v vaš klub klomifenk!
Trudimo se že leto in pol pa še vedno nič. Po hsg-ju je vse bp, spermiogram bp edina diagnoza so PCO in tako sem pristala na klomifenu. Ravno sem zaključila z drugo rundo in čakam na O.

Ne bom vam razlagala o vsako mesečnih razočaranjih, ker same dobro veste kako je in ravno ve ste bile do zdaj tiste, ki ste mi bile v tolažbo in dajale novo upanje.

Zato se vam zahvaljujem, da ste ustanovile ta klub.Do zdaj sem samo prebirala vaše izkušnje, zdaj pa bi tudi  kakšno svojo delila z vami!

Verjamem, da vse postanemo kmalu srečne user posted image !

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 2580
8.7.2007 20:00:35   
njoka
SITKA4 dobrodošla!!!

Želim ti, da bi čim prej postala srečka user posted image . Do takrat pa se bomo "prenašale" user posted image  tukaj !

Lep večer vsem klomifenkam, čeprav sem sama trenutno "čista" user posted image , ker čakam na histeroskopijo v septembru.

CIAO

(odgovor članu sitka4)
Neposredna povezava do sporočila: 2581
10.7.2007 13:56:59   
florita
Punce živjo!

Tudi moj 1. ciklus s klomifenom ni uspel, sedaj sem že čez sredino drugega. Me pa danes je 20 dan tako bolijo joške, kt da mam 300 kg gor na njih. Zdaj sem drugač an off, ne berem foruma in ne gledam, upam da mi en zamerit, ker potem manj mislim na user posted image , ki si jo tako močno želiva z mojim dragim!

Na svetu ni popolnih ljudi, popolni so samo nameni.

(odgovor članu njoka)
Neposredna povezava do sporočila: 2582
12.7.2007 20:43:23   
poki5
Stika 4 dobrodošla v klubu, tudi jaz sem med novejšimi članicami in moram rečt da je tale klub res nekaj lepega in pozitivnega.  Kakšno je tvoje počutje po K, je Ok ali so kakšni problemčki. 
Jaz sem v drugem krogu in zdaj 2 dni user posted image , pol bomo pa počakali  kaj bo in imeli pozitivne misli.
Nekaj časa nisem bila prisotna in tačas se je kar nekaj lepih novic napisalo. Čestitam vsem srečkam user posted image  vsem ostalim pa čim prej user posted image .

Zanima me ali katera jemle še tifol, menda ga priporočajo.

Pozravček vsem

(odgovor članu florita)
Neposredna povezava do sporočila: 2583
13.7.2007 14:10:04   
hojliho
Drage punce, zeloo ste bile pridne, kar me ni bilo. Jaz sem bila nekja časa brez interneta (selitev, pa to), pa je bilo kar veliko za nadoknadit.  Ogromno novih informacij in veselih novičk. Hvala za odgovore.

Naj povem, kako je zdaj z nama. Sprermogram je pokazal, da ni vse super, ampak tako slabo pa ni, da ne bi mogla zanosit, zato me je zdravnica sedaj naročila na laparo in histo. To me čaka v septembru.
Potem pa upam, da bova uspešna, pa da bom zagledala user posted image .  Resnično, to je sedaj moje upanje, ker opažam, da je večinoma potem več uspeha z user posted image . Bomo videli.

Kaj menite, a je potrebno počakat kakšen mesec, ali kar takoj po posegu user posted image ? Vsaka pravi drugače, zato me zanima, kakšno je potem uradno priporočilo.
Uživajte poletje punce, pa upam, da vas bo čimveč sporočilo vesele novice.

(odgovor članu poki5)
Neposredna povezava do sporočila: 2584
13.7.2007 19:42:28   
Orki
Punce rabim nasvet. Nujno!
Ginekologinja mi je predpisala Klomifen (1 tableto od 3 do 5 dne). Prvi ciklus sem ga spila in sedaj jih imam še 5 (saj jih je v škatlici 10). Nanj sicer nisem lih ful reagirala, malček pa vseeno. Na folikometriji nisem bila pri svoji g, ampak pri drugem, ker imajo tako prakso pri nas. Ni mi pa nič rekel za naprej in jaz, zmeda, tudi nisem nič vprašala. Kaj vi mislite, bi jaz vseeno sedaj, ko dobim menstruacijo, spila še teh 5? user posted image pride jutri, pojutrišnjem, ker se že malček prikazuje user posted image . Kaj mi predlagate torej? Naj jih spijem še teh 5 al raje ne? Moja g je na dopustu, Pušenjak tudi, zato se obračam na vas, drage moje user posted image .
Hvala. Lep sončen pozdrav!

(odgovor članu hojliho)
Neposredna povezava do sporočila: 2585
13.7.2007 21:11:51   
hokejistka
Jaz bi v naslednjem ciklusu spila še preostalih 5. Meni je G predpisala K za 2 ciklusa. Je rekla, da ona za več ne predpisuje. Moraš biti pa sigurna, da je user posted image res prišla. Počakaj da se vlije. K namreč v nosečnosti ne smeš jemati.
Srečno!

(odgovor članu Orki)
Neposredna povezava do sporočila: 2586
15.7.2007 22:06:49   
ledenka
ta teden ne pricakujem M user posted image  upam, da je tudi res ne bo. ce pa misli prit, pa naj bpride tocno, ker greva naslednji teden na morje user posted image  komaj cakam! samo vprasanje varstva najinega mucka morava se resit user posted image  ker na letalo ga ne bi vlekla user posted image  

sicer je bil pa to 4. ciklus s K. ce do jeseni ne bo nic, gremo naprej... upam, da bo kaj

uzivajte ta nedeljski vecer!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 2587
16.7.2007 9:59:34   
**NiNa**
Halo punce!

Sem nova in se vam pridružujem v klubu! Ker nama z možem po letu in pol še ni uspelo zagledat user posted image , sem dobila Klomifen za 3 mesece (1 tabletka 5-9 dan cikla). Malce sem razočarana, ker me ginekologinja ne bo spremljala z UZ kako reagiram na klomifen, ampak jih bom samo jedla, pol pa če bo bo, če ne pa ne user posted image . Imam, še eno vprašanje - v lekarni sem dobila 3 škatlice po 10 tabletk, tako ostane v škatlici še 5 tabletk, kaj se tiste zavrže in se naslednji krog odpre novo škatlico in spet ven poje samo 5 tabletk?

Hvala za odgovor in ker me boste psrejele medse!

Lep dan vsem skupaj

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2588
16.7.2007 19:44:43   
*BellaLuna*
Mogoče ti jih je predpisala pa za 6 mesecev? Drugače pa nikakor ni treba metat stran.

(odgovor članu **NiNa**)
Neposredna povezava do sporočila: 2589
16.7.2007 19:46:48   
poki5
Hojla,

Nina če imaš predpisano samo 5 K na cikel, verjetno ni treba odpirati nove škatle za nov cikel, mogoče se je G zmotila pr številu
Orki počakaj da user posted image  pride, pol pa ni ovir zakaj ne bi še en cikel jemala. Ti G ni nč rekel koliko časa bosta na K. Mislim da je ponavadi vsaj 2 cikla, nisem pa sigurna

pzdravček vsem in lepe vroče dneve

(odgovor članu **NiNa**)
Neposredna povezava do sporočila: 2590
20.7.2007 12:09:17   
ledenka
klomifenke, smo malce zaspale user posted image  al vse uživate na dopustu, slončkate in imate možgane na off user posted image  

midva potujeva ta vikend, komaj čakam... upam, da bo. po 4 ciklusih s K sem tokrat brez, menda še nekaj ciklusov drži učinek user posted image  verjamem strokovnjakom, kaj pa naj! in danes imava obletnico poroke, 2. po vrsti user posted image  zdaj bi pa že bil čas, kajne?

lepo se imejte in čim več user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 2591
20.7.2007 14:56:38   
florita
Punce pomagajte mi prosim, sem na klomifenu 2 škatla. Jedla sem 2 tableti od 3 do 7 dne, včeraj bi mogla pridit user posted image , pa je še ni. Prejšnji ciklus je bila točna, ta pa je kr ni. Če je do jutr ni delam test zjutri. Zanime me a je kateri tud zamujala M?

Na svetu ni popolnih ljudi, popolni so samo nameni.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2592
20.7.2007 16:52:30   
andreja2000
florita  meni je običajno zamujala 2-3 dni,zate pa si srčno želim,da je sploh ne bo user posted image  in držim pesti za user posted image .

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu florita)
Neposredna povezava do sporočila: 2593
20.7.2007 19:05:00   
stunfek
Hoj punce. Vključujem se v klub klomifenk, saj mi je g ugotovil, da sploh nimam foliklov in zato prihodnji mesec začnem s klomifenom. A še katera ni imela nobenega folikla?

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 2594
24.7.2007 10:31:56   
Tiara123
Meni je G prejšnji mesec napisal recept za Klomifen in zdelo se mi je, da je rekel, da za 4 škatlice. Ko pa sem prišla v lekarno, mi je dala samo eno user posted image Zdaj pa nisem sigurna, ali sem G narobe slišala, ali je ženska v lekarni zabluzila. Reči pa ji nisem utegnila, ker je škatlico pospravila v vrečko, preden bi opazila, da je dala samo eno.

V začetku julija, ko sem dobila user posted image , sva bila z mojim ravno na morju, nato pa sva šla na morje še z družbo, kjer ne bi imela prilike intenzivno delati na user posted image , sem raje preskožila jemanje, da jih ne bi jemala za nič. Tako zdaj čakam na avgust, da izkoristim to mojo edino škatlico in upam, da vsaj obrodi sadove...

stunfek, jaz sicer imam folikle, a žal ne zrastejo dovolj.

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 2595
24.7.2007 16:17:08   
aurora28
Nekaj mi povejte na kateri dan ste imele pred klomifenom user posted image ? Jaz sem jo imela običajno na 28. dan, včasih je zamujala 2 dni in prišla na 30. dan, prejšnji mesec pa na 32. dan, ampak to ob klomifenu. Slišala sem, da je običajno, da ti s klomifenom zamuja user posted image , ampak kdaj naj potem sploh delam test, če user posted image zamuja? 

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu Tiara123)
Neposredna povezava do sporočila: 2596
24.7.2007 18:07:04   
sonček33
punce eno vprašanje. za mano sta dva meseca jemanja klomifena. Jemala naj bi ga do septembra. danes sem bila iodpuščena iz bolnice - ledvični kamni, ki so mi uničili zadnje 4 dni, saj tako grozne bolečine še nisem imela. Danes je hkrati tudi 5 dan menstruacije in bi morala vzeti klomifen. kaj naj naredim? Zdaj so me 4 dni filali z protibolečinskimi inekcijami (na vsake 4 ure) in me je kar groza še teh tablet. Kaj mi ve predlagate? bi bilo narobe, če jih ta mesec spustim? Daj povejte, zvečer je še čas, da jih vzamem.
hvala

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2597
24.7.2007 22:55:19   
Fargesia
Sonček33, jaz jih na tvojem mestu ne bi vzela. Pozdravi sebe in se spočij od tablet, drug mesec pa v nove boje. nič ni narobe če spustiš kakšen ciklus.SREČNO!

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2598
29.7.2007 14:38:55   
sitka4
Poki5 tudi jaz sem v drugem krogu in kar se tiče počutja je bistvena razlika od prej.Zdi se mi da prvič v življenju čutim ovulacije in kaj pomeni PMS.
Vse stvari me zelo hitro vržejo s tira. Drugih sprememb pa ne opažam.
Tifol pa jemljem že več kot pol leta in tudi tebi svetujem, da ga kar takoj začneš jemat.
Zdaj sem  ravno iz dopusta in v teh dneh čakamuser posted image  in močno upam da je ne bo!
Za zdaj še nič ne čutim, da bo prišla, če bo tako kot prejšnji mesec po K bi morala pridt 31.7.

Zanima me kakšne cikluse ste imele po K, vsak mesec na enako dni ali različno?

LP

(odgovor članu poki5)
Neposredna povezava do sporočila: 2599
29.7.2007 16:45:10   
andreja2000
sitka

pri meni so bii ciklusi različni,vendar največ do 3 dni.
Drži pesti za user posted image ,pa sreno!user posted image user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu sitka4)
Neposredna povezava do sporočila: 2600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?