varja
|
Bravo, Rebeka ! Čestitam in ti želim lepo nosečnost! Še posebej sem vesela, ker ti je uspelo s klomifenom, kar daje upanje nam ostalim v klubu. Jaz ta ciklus res nestrpno pričakujem, kaj se bo zgodilo. Prav vsak dan posebej odštevam in se počutim kar malo trapasto. Ponavadi kar uspem izklopit, zdaj mi pa ne rata in to zato, ker sem 22.6. prvič res čutila ovulacijo in od takrat se non stop sprašujem, če bo kakšen pozitiven rezultat. Po malem pa se mi že zdi, da spet ne bo nič, ker me že od včeraj (6 dni po ovulaciji!!! Halo!) rahlo boli spodaj kot, da bom dobila M. Po mojem bo prišla nekaj dni prej kot ponavadi ali pa me bo dejansko šraufalo 10 dni . Ja, tudi to sem že doživela....Uf, pa še polna luna bo v soboto. Najbolje, da bližnjim kar določim varnostno razdaljo do mene, če hočejo sebi dobro. Ma, sem že sitna, a ne. Samo fora je v tem, da vedno, ko začutim v trebuhu značilne predmenstrulne bolečine, pa tudi če komaj zaznavne, zgubim upanje, pa čeprav punce pravite, da so znaki za nosečnost precej podobni znakom za M. Ne vem, meni se vedno zdi, da ko mi bo uspelo zanositi, ne bom čutila ničesar, ne pa tole bedno zvijanje, ki se začne prav potuhnjeno potem pa preide v pravi orkan tako, da odpadejo nosečnostni testi, ker itak vem koliko je ura. Ok, dosti jamranja, še dobro, da je petek. Lep vikend punce in pišite kaj.
|