Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Tašonka, kako je s pripravami, ti je uspelo vse lepo pripravit?? Se je možek javil, da bo zvečer zlikal. Bomo videli, če bo res, če ne bom pa pač sama poprijela. Ko bo to zrihtano, moram pa samo še spakirat vse za v P. Zdaj imam samo na pol. Freycha, ful si pridna s tole nemščino! Upam, da bom tudi jaz kdaj našla čas in energijo se jo naučit, pa še kakšen drug jezik, pa za faks bom morala zbrat energijo, + miljon zadev, ki me zanimajo. IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy ampak se pa dobr zriba balkon , k si tkole tečn.. A ga prideš še k men zribat? Me tast pa tašča, ki sta malo prej šla, nista dost ob živce spravla, da bi bla dost tečna za ribanje balkona, pa ga je nujno treba. Rumba, super, čeprav zaradi patološke nosečnosti ni glih tko super no, ampak da kaže, da bo še malo zdržala je pa super! Kapica, da ne boš ti na koncu prej rodila kot jaz. Jaz moram pa jutri zjutraj v laboratorij na kontrolo vode, ker sem imela v torek ful slabo. Upam, da bo kaj boljši rezultat, da me ne bojo kam pošiljali.
< Sporočilo je popravil Tašonka -- 28.6.2007 20:56:33 >
|