kapica
|
Jelenche, vaauu, to je slo pa hitro. Cestitam . Lepe novice, upam, da tudi ti cimprej prides k sebi . Rumba, super za dobre novice in da si vesela, vazno je da so te danes iz P se nazaj domov pustili . Jaz sem imela danes tudi pregled, najprej ctg, potem pa vse ostalo. In na ctg-ju so bili ze ocitni popadki, se je G cudno zdelo, kako to da jih ne cutim. Pa je rekla, ja, upam, da boste cutli ko gre zares, a ne? Hm . Potem je naredila vaginalni pregled in to taksen, sem mislila, da bom kr rodila, tak je potisnila prste not in tipala. Mali je ze z glavico pravilno namescen in je ze zlezel dol, torej ko odtece voda, ne rabim hiteti ali lezat. Tega sem vesela. Ultrazvok je naredila tako na hitro, samo zmerla ga je in gotovo, tezek je pa 2800g . Je priden moj malcek. No, od tega pregleda danes imam sedaj posten temno rjav, skoraj crn izcedek, me je tako presenetlo da sem se kr vstrasla. Sem ze dva dnevna vlozka zamenjala. Pa to spikanje v stegnih je baje res, da lahko napoveduje v blizini porod, ampak mi je cudno, da je ctg ze nekaj pokazal, ona je pa rekla da se nic ne kaze da bo kaj. No, za en teden imam mir, drug teden spet, sedaj se dela ctg ze tedensko .