|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  321 322 [323] 324 325   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
28.6.2007 12:37:35   
Ajvy
Tašonka, kako je s pripravami, ti je uspelo vse lepo pripravit??

Freycha, a ti še kar hodiš na nemščino, a to v okviru kakega tečaja?? Ne si delat fimlov, k bi itak čist drugače... ma kaj ti pametujem, saaj sem jaz ista...

Maja, jst tudi komaj čakam, da trebuščka ne bo več, ampak samo zato, ker bomo potem imeli novega, težko pričakovanega člana...

Bačko, tudi jaz ponoči veliko vstajam, tak da vedno potegnem v dopoldanski čas... ne gre drugače.. sem prava zaspanka... da ne rečem, da me včasih potem še popoldan zmanjka.. user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 8051
28.6.2007 12:39:49   
Ajvy
Rumba , user posted image  za ctg, saj bo vse v redu....

Anja, pri moji G ni treba nič čakat, ker si že naročen, no čakaš tko, k je G mal počasna....

Ulla se nič ne sekiram zaradi tebuščka, je ravno prav velik.. samo da je user posted image  ok, ostalo pa me sploh ne zanima, lepo je izmenjavati mere in brati kako smo si drugačne tja v obseg...
Bravo tvoj, si ga kej pohvalila??

Siskamiska, dobra si, da takole rihtaš vse... super

< Sporočilo je popravil Ajvy -- 28.6.2007 12:42:47 >

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 8052
28.6.2007 12:58:07   
Freycha
Ajvy, to so individualne ure. Kolegica je učiteljica nemščine, pa me na domu uči...... danes pa sva zaključili, pa bova nadaljevali čez kak mesec.....

Jah jaz ne znam, da si ne bi delala filmov v glavi user posted image

joj, danes pa je čuden dan. Zjutraj sem vstala že pred sedmo, napisala blog in tu na forumu malo "počvekala", potem sem šla delat domačo nalogo, od devetih pa do nekaj čez deset sva imeli nemščino. Samo, da sem zaprla vrata sem šla v spalnico, kjer je moj še kar drnjohal in se mu za uro in pol pridružila user posted image user posted image  do pred 10. minutami sva pa še ležala v postelji, se cartala in uživala user posted image user posted image user posted image  

joj, še malo, pa bo konec tega parurnega brezskrbnega cartanja user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 8053
28.6.2007 13:02:56   
Ajvy
Freycha, res da ga bo manj, ampak se ga baje še bolj ceni... to brezskrbno cartanje... user posted image
Meni pa nemščina ne gre, sem imela v srednji eno precej čudno profesorico, s katero se seveda nisva razumeli, ker je bilo njeni hčerki tako ime kot meni... user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 8054
28.6.2007 13:16:12   
Freycha
Jaz sem se pa odločila, da se bom v srednji šoli učila nemščino, pa so me kar v italijanski razred dali. In se mi je italijaščina gabila vseh 4. leta. Nemško pa še vedno nisem znala. Sedaj pa se z njo učim in mi je prav finouser posted image user posted image

Kje ste zdej punce? a vse skačete okoli doktorjev??

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 8055
28.6.2007 13:18:23   
tejči77
Punce, jaz sem pa danes končno dobila odločbo iz CSD-ja. So rabli mesec in pol, da so jo poslali, 12 dni pred PDP. Tako, da če še katera čaka, ni nič čudnega, očitno si radi vzamejo čas.

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 8056
28.6.2007 13:22:57   
tejči77
Freycha, pravilno, da se učiš nemško. Vedno pride prav. Jaz se sama nekaj mučim, pa to ni to. Bo treba bolj resno en tečaj poiskat.

Mene je pa kr strah pogledat ticker, ker mi da jasno vedet, da sem že počasi v nizkem štartu. Kako je šele tebi Freycha, še 4 dni. Joj kako se bomo cartali.

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 8057
28.6.2007 13:28:43   
Anonimen
meni pa spet noge zatekajouser posted image ko že ratajo podobne nečemu, čemer se lohk reče noge, mi že zjebe sistem spetuser posted image pa še okol bi mogla laufat pol k lubi pride, pa ne vem če bom s temi stebri se matrala po svetuuser posted image tamala ma spet one divje ure, tak je hecno ko šiba z nogicami sem pa tja.....sem se spomnla na tom&jeryja, ko miš pod preprogo laufa, ona izboklinicauser posted image user posted image user posted image približno tko zgledauser posted image
palačinke grem spečt, čeprov se mi ne da ravnouser posted image joj kak sem lena res ratala

(odgovor članu tejči77)
  Neposredna povezava do sporočila: 8058
28.6.2007 13:37:55   
simi27
Pozdravljene!

JELENCHE - ČESTITKE ZA KORENJAKA. UPAM, DA SI BOŠ HITRO ODPOČILA! user posted image

Ob štirih imam pregled in CTG in že komaj čakam. Upam, da bo vse ok. Se moram prej najesti sladkarij, da bo mali malo bolj živahen na ctg, prejšnjič je namreč zaspal.

No, lepo se mejte.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8059
28.6.2007 14:08:08   
Ajvy
No, Freycha, potem sva imeli podobno izkušnjo, samo pri drugem jeziku... user posted image

Tejči, vaš CSD pa si vzame čas, meni so poslali odločbo v roku enega tedna... user posted image
Važno, pa da si jo prejela in vse bonuse z njo... user posted image

Jst sem pa danes tak slabe volje, še slabše kot včeraj, sem mislila, da bo s spanjem izginilo.. pa nič... in pol že dve uri samo nekaj pospravljam, samo da ne mislim na to kako tečna sem... danes bolje da ni nikogar poleg mene... ampak se pa dobr zriba balkon , k si tkole tečn.. user posted image

(odgovor članu simi27)
Neposredna povezava do sporočila: 8060
28.6.2007 14:09:34   
Ajvy
Simi, srečno na ctg, jst sem ga imela zadnjič prvič ob 8 zjutraj, pa sem se mogla natelovadit, ker je naš črnogorček še spal... v minuti ko me je odklopila, ko sem čakala na pregled , pa mi je skoraj padel ven iz trebuščka... user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 8061
28.6.2007 14:21:21   
Anonimen
hi hi moja je pa tak brcala na ctg-ju, da dobr da so oni pasi tolk elastični, ker bi drugače potrgalo vseuser posted image user posted image user posted image so pa ene res mogle pol skakat tam okol, ker so otročki spaliuser posted image
evo, palačinke pečene, zdaj pa samo čakam mojga da pride, pol pa ne vem kak se boma zmenlauser posted image mogla bi it res neki iskat, sam mi tolk ni s temi tacamiuser posted image

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 8062
28.6.2007 14:37:27   
Ajvy
Ulla , to je super,,, moj je pa kr ajal.. no sej če sem čist iskrena, sem tudi jaz še na pol...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8063
28.6.2007 15:04:04   
rumba
Pozdravček!
Sem z maratonskega štiri in pol urnega pregleda.user posted image  CTG ravna črta, user posted image  pa je tako telovadil, da mi je pase dol pometalo.user posted image user posted image user posted image  Pa spet jovo na novo. Naredila mi je UZuser posted image . Težki smo okoli 2500g, glavica že lepo vstavljena, poldovnice zadosti, posteljica ok, pretoki ok. Vse bi bilo idealno, če jaz ne bi zadnje dni toliko zatekala, pa pritisk se je preveč dvignil in urin slabuser posted image , tako da me ne bodo več vodili tukaj, pač pa sem dobila napotnico za P, ambulanto za patološko nosečnost. Ponovno sem morala dati urin in ful krvi v podrobnejše preiskave.
Kakorkoli, ful sem vesela, da je user posted image  že toliko težak in da sem zdržala vsaj do danesuser posted image user posted image user posted image . Vsak dodaten dan ali teden mi je pa samo še dodatna nagrada. Ja, *maja, mogoče pa res zdržim do koncauser posted image . Bomo pa prestavili termin za dopust na september, važno je, da se user posted image  čimbolj razvije.user posted image  Jao, ful sem vesela! user posted image

< Sporočilo je popravil rumba -- 28.6.2007 15:05:09 >

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 8064
28.6.2007 15:07:57   
Ajvy
user posted image  Za vaju Rumba !!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 8065
28.6.2007 15:17:52   
Freycha
Super Rumba, dobre novičke user posted image user posted image user posted image

Aja, kaj bi raje, da kako drugo najdemo za seznam? Da ne boš zdej še s tem obremenjena. Če ti ni panike, pa tudi ok... kakor želiš!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 8066
28.6.2007 15:52:45   
Anonimen
Freycha, tebe iščejo na čveku user posted image user posted image Mislijo, da si šla rojevat že :D

LINK

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 8067
28.6.2007 16:52:37   
Freycha
madonca sem popularna user posted image  Hvala Gorazdova, sem že odpisalauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8068
28.6.2007 16:58:43   
pupi
Evo me!
Gorazdova sem si izmerila obseg pa ga ma 104!!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 8069
28.6.2007 16:59:35   
pupi
Mam ga 104!! Joj sem šlampasta, kar pišem pa sploh ne pogledam, kak napišem user posted image

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 8070
28.6.2007 17:04:35   
kapica
Jelenche, vaauu, to je slo pa hitro. Cestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image . Lepe novice, upam, da tudi ti cimprej prides k sebiuser posted image .
Rumba, super za dobre novice in da si vesela, vazno je da so te danes iz P se nazaj domov pustiliuser posted image .

Jaz sem imela danes tudi pregled, najprej ctg, potem pa vse ostalo. In na ctg-ju so bili ze ocitni popadki, se je G cudno zdelo, kako to da jih ne cutim. Pa je rekla, ja, upam, da boste cutli ko gre zares, a ne? Hmuser posted image .
Potem je naredila vaginalni pregled in to taksen, sem mislila, da bom kr rodila, tak je potisnila prste not in tipala. Mali je ze z glavico pravilno namescen in je ze zlezel dol, torej ko odtece voda, ne rabim hiteti ali lezat. Tega sem vesela. Ultrazvok je naredila tako na hitro, samo zmerla ga je in gotovo, tezek je pa 2800guser posted image . Je priden moj malcek.
No, od tega pregleda danes imam sedaj posten temno rjav, skoraj crn izcedek, me je tako presenetlo da sem se kr vstrasla. Sem ze dva dnevna vlozka zamenjala.
Pa to spikanje v stegnih je baje res, da lahko napoveduje v blizini porod, ampak mi je cudno, da je ctg ze nekaj pokazal, ona je pa rekla da se nic ne kaze da bo kaj.

No, za en teden imam mir, drug teden spet, sedaj se dela ctg ze tedenskouser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 8071
28.6.2007 17:12:52   
Freycha
Kapica, ti kar zdrži še malo, ker sem se odločila, da boš ti prevzela seznam, v kolikor rumbo prehitro stisne in mene še ne bo nazaj user posted image user posted image

joj, jaz sem pa danes tako lena, da me bo kap... pa dolgčas mi je, pa nič se mi ne da. Do 13h sem se valjala po postelji od takrat se pa valjam po kavču..... nič ni od mene, še dobro, da se mi je dalo jesti.user posted image

Pa malo me za majrim skrbi, ker sem ji danes dopoldne poslala sms, pa do sedaj nobenega odgovora. Upam, da ne rojeva že, če pa, pa da bo čimhitreje in čimboljše minilo s čim manj bolečin.

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 8072
28.6.2007 17:15:35   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: pupi

Mam ga 104!! Joj sem šlampasta, kar pišem pa sploh ne pogledam, kak napišem user posted image

pupi, ko napišeš post in ga potrdiš in se objavi, lahko še nekaj časa popraviš objavo. Tam, kjer imaš ikonce citiraj, odgovor, posreduj itd..... se vmes pojavi tudi UREDI in če tisto klikneš, lahko popraviš objavo. je pa res, da je potem ne moreš več, če že nekaj časa preteče..........

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 8073
28.6.2007 17:50:41   
Anonimen
Pupi, pa saj to sploh ni ogromen trebuh... Ti malo sanjaš ne...

Freycha, ni zakaj.. So čveke bolj nestrpne kot me nosečke user posted image

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 8074
28.6.2007 20:07:53   
simi27
Pozdravljene,

jaz sem s pregleda. Sem še zaprta, tako da še en čas ne bo nič. CTG je bil ok, mali je bil kar ativen. Sem pojedla par čokoladnih napolitank preden sem šla od doma. To mu vedno da energijo. user posted image . Sem pa spet imela bakterije v urinu in sem dobila Canasten. No ja, bomo že. Upam, da se vnetje do poroda popravi. Pa pritisk sem imela 90/60. No, saj je dan tak zaspan, tako da sploh ni čudno.

Sedaj pa čakam torek, ko imam UZ pregled v P. Me prav zanima, ali se je mali kaj poredil. Glede na moj obseg trebuha, bi se mogel. Sedaj ga imam 108, pred 14 dnevi pa sem ga imela 5 cm manj. Upam, da je z malim vse ok in da ne bo potrebno sprožiti poroda. Mislim, da ne bom s ponedeljka na torek nič spala.

Freycha - v kolikor bo v torek UZ ok, lahko tudi jaz urejam seznam. Ni problema. Ali pa se s Kapico menjavama. Tista, ki prej vidi novico, ga popravi.

No, lepo se mejte. Jaz moram iti pospravljat stanovanje. Jutri se namreč dokončno izseliva iz sedanjega stanovanja. Tako, da je dela kar veliko. Potem pa novi zgodbi naproti...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  321 322 [323] 324 325   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  321 322 [323] 324 325   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?