|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  322 323 [324] 325 326   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
28.6.2007 20:18:45   
Freycha
Simi.. zaradi mene! Samo da bo seznam na približno vsakih 5. strani objavljen in da se bodo vse novosti popravljale. A sem stroga, ne?user posted image  
Sicer pa je seznam od nedelje naprej v rokah rumbe in sem kapico določila šele, če bo rumba slučajno pristala v P preden pridem nazaj....... Aja še to.... s kapico sva zmenjeni, da ona dobi sms-e od mene, če bo katera vmes sporočila, da je rodila, zato bo verjetno vse novice ona kljub vsemu prej videla.

AJA ŠE ZA VSE OSTALE PUNCE (ITAK TEGA NE BODO PREBRALE, PA VSEENO: ČETUDI BOM V PORODNIŠNICI, SE VSI SMS-I POŠILJAJO IZ MOJE STRANI KAPICI, ZATO MI VSEENO POŠLJETE SPOROČILO NA TEL. ŠT., KI SEM VAM JO ŽE POSERDOVALA!!

joj.. jaz sem še kar fuuulll lena in sem se sedaj odločila, da grem vseeno (čeprav se mi ne da) ven na sprehodek (do konca ulice in nazaj), mogoče bom boljše, če se nadiham svežega zraka.... imam čisto low energy in pomoje imam tudi pritisk tam nekje v podnu. Pa če ležim me full zgaga peče (že tri rupurute pojedla), če pa sedim, mi pa mala protestira....... joj, brojim sitno: še 3. dni do odhoda v P!!

< Sporočilo je popravil Freycha -- 28.6.2007 20:21:49 >

(odgovor članu simi27)
Neposredna povezava do sporočila: 8076
28.6.2007 20:55:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Tašonka, kako je s pripravami, ti je uspelo vse lepo pripravit??

Se je možek javil, da bo zvečer zlikal.user posted image Bomo videli, če bo res, če ne bom pa pač sama poprijela.user posted image Ko bo to zrihtano, moram pa samo še spakirat vse za v P. Zdaj imam samo na pol.

Freycha, ful si pridna s tole nemščino!user posted image Upam, da bom tudi jaz kdaj našla čas in energijo se jo naučit, pa še kakšen drug jezik, pa za faks bom morala zbrat energijo, + miljon zadev, ki me zanimajo.

IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy
ampak se pa dobr zriba balkon , k si tkole tečn..

user posted image A ga prideš še k men zribat? Me tast pa tašča, ki sta malo prej šla, nista dost ob živce spravla, da bi bla dost tečna za ribanje balkona, pa ga je nujno treba.user posted image

Rumba, super, čeprav zaradi patološke nosečnosti ni glih tko super no, ampak da kaže, da bo še malo zdržala je pa super!user posted image

Kapica, da ne boš ti na koncu prej rodila kot jaz.user posted image

Jaz moram pa jutri zjutraj v laboratorij na kontrolo vode, ker sem imela v torek ful slabo. Upam, da bo kaj boljši rezultat, da me ne bojo kam pošiljali.

< Sporočilo je popravil Tašonka -- 28.6.2007 20:56:33 >

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 8077
28.6.2007 21:17:10   
Freycha
uf... teh 20. minut sprehoda je pa dobro delo user posted image user posted image user posted image user posted image

zdej grem delat pa ledeno kavo, moj bo pa medtem karnise zmontiral na steno za Ditino sobico....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8078
28.6.2007 21:21:41   
kapica
Punce, ma ne grem jaz nic prej rodituser posted image , saj sem vam rekla da cakamo na levcekauser posted image
Freycha, ni blema, seznam bo objavljen na vsaki strani, ce hocesuser posted image . Bomo ze. Pa ti za vsak slucaj posljem se enkrat stevilko mobija na zs, ker nisem sigurna , ce se nemsko omrezje zraven vpisala. torej 0049.

Jaz sem pa sedaj tako spala, tri ure skupaj, enrkat so me vmes mocni krci zbudili, verjetno s evedno zaradi G njenih prstovuser posted image . Saj bo.

In, kako kaze danes z klepetom, a bo kaj, al bomo popadale?

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8079
28.6.2007 21:23:35   
kapica
zdej grem delat pa ledeno kavo, moj bo pa medtem karnise zmontiral na steno za Ditino sobico....

A potem bomo pa koncno lahko videle slikice sobice, ki je tako nakicena ( kot sama pravis)user posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 8080
28.6.2007 21:31:03   
tejči77
Freycha, saj bo, samo še malo, pa te bodo odrešili. Pa sprehod ti bo zagotovo pomagal. Čudno, da ti za zgago ne pomaga rupurut. Meni na srečo pomaga že veliko mineralne vode.

Jaz sem se pa zdaj ukvarjala z blogom. Končno. Me je tvoj blog Freycha tako navdušil, da sem pred časom hotela tudi jaz svojega. Vendar ne znam tako lepo pisat. In o oblikovanju in postavitvi se mi sanja ne. Bom morala malo raziskat kaj vse je mogoče naredit. Sem namreč čista začetnica in bolj dolgočasna. Z vajo bo mogoče tudi meni uspelo narest kaj lepega in uporabnega. Imaš kakšen nasvet?

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 8081
28.6.2007 21:32:58   
kapica
Punce, odstopim spet mojmu levceku prenosnika, pa se vam potem spet oglasimuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 8082
28.6.2007 21:33:51   
tejči77
Kapica, kaj je pa delala s teboj. Joj kako so nekateri g grobi. Mene je ravno teh pregledov najbolj groza, ker bolijo.

Slikice naše Larise

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 8083
28.6.2007 21:41:37   
corfu
Tudi jaz sem imela danes ctg in je vse ok. Ni mi delala ultrazvoka, niti ni merila ploda...mah, že ve kaj dela. Gre pa tudi moja G na dopust in sicer za cel mesecuser posted image  Sicer pa če poteka porod v redu, sploh ni prisoten ginekolog ampak samo babica. Ginekolog samo na koncu pregleda posteljico in če je potrebno kakšno šivanjeuser posted image . Danes sem celo popoldne brkljala po stanovanju, pa nove zavese sem dobila in že lepo visijo v spalniciuser posted image , pa mal sem po tleh pomila, jutri dopoldne pa me čaka še stroj cunj za likanje, potem pa zopet šibava z mojim user posted image na morje k sinuuser posted image user posted image user posted image  Komaj čakamuser posted image user posted image user posted image user posted image . Vrneva pa se v nedeljo zvečer ali celo ponedeljek.

Uživaj življenje...

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 8084
28.6.2007 21:55:10   
tejči77
Corfu, krasno za morje. Saj mi ni treba napisati, da se fajn imej, ker boš zagotovo uživala. In sineka boš videla.

Slikice naše Larise

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 8085
28.6.2007 22:14:35   
Freycha
Tejči, sem se na začetku tudi sama full matrala z obliko, izgledom in kaj bi sploh pisala. Ampak več, kot ga uporabljaš in bolj, ko spremljaš ostale bloge, več idej dobivaš in bolj ga oblikuješ po lastnih željah. je pa tudi odvisno kater blogger si izbereš. Se mi zdi, da sta siolov ali pa blogger.com najbolj popularna....... Sicer pa ti lahko pomagam bolj pri konkretnih zadevah če znam - sem računalniški teleban user posted image

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 8086
28.6.2007 22:15:59   
rumba
Čer!

Freycha, ni problem, prevzamem jaz seznam od nedelje naprej. Pa na vsaki 5 strani mora biti objavljan z vsemi novostmi.user posted image
Kapica, tvoj pregled pa ni bil ravno brez bolečin.user posted image  Mene pa raje ne gleda spodaj, da kaj slučajno ne sproži. Ti pa kar levčka čakaj, ja!
Corfu, spet nam delaš lušte z morjem, kaj?user posted image  Ko bi jaz lahko te moje hlode malo v morje namočila.... Pa sineka boš videla, krasno!!! No, če se več ne slišimo, ti želim krasen vikend! Pa torbo za P vzemi za vsak slučaj zraven.user posted image

A tajag je še z nami??? Pred dvemi dnevi je pisala, da jo matrajo neki krči... 

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 8087
28.6.2007 22:23:32   
corfu
Rumba, ruzak prištiman za v P, se v ponedeljek itak pozabila na morju. Tako, da me čakauser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 8088
28.6.2007 22:25:21   
corfu
A katera mogoče ve, če imajo v Izoli EA? A je tam za plačat? Mislite, da je pametno v primeru, da mi voda odteča ali da dobim popadke it iz Izole v NM?

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 8089
28.6.2007 22:28:04   
Freycha
joj punce, ne me tako resno jemati s temi 5. stranmi user posted image user posted image  sej zdej pa že veste ne, da se vedno malo hecam in napihnem zadevo (razen, ko imamo resne pogovore). Sicer pa te bomo rumba hitro sprobali, saj bo v ponedeljek (če že ne v nedeljo od kake druge) že prva sprememba seznama user posted image
p.s.: ne pozabi tudi statistiko spodaj spremeniti user posted image  user posted image  Joj zdej sem pa že tečna.....

Corfu... ja ja, saj smo ti fovš user posted image user posted image  Če boš preveč morje omenjala, bom jaz v nedeljo namesto proti porodnišnici zavila proti morju

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 8090
28.6.2007 22:31:27   
kapica
Corfu, fino z morjeuser posted image user posted image user posted image . Uzivaj 100 na urouser posted image .
Tejci, tak me je posteno pregledala tam spodaj, da sem mislila da bom kr rodilauser posted image .

Ampak saj bo, jutri bo ze boljseuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 8091
28.6.2007 22:32:16   
tejči77
Freycha, hvala, te bom res kej povprašala v prihodnosti.
Corfu, za Izolsko p pa ne vem, mogoče imamo katero iz primorske (razen majrim), da bi ti vedela odgovorit.

Slikice naše Larise

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 8092
28.6.2007 22:32:40   
kapica
joj punce, ne me tako resno jemati s temi 5. stranmi sej zdej pa že veste ne, da se vedno malo hecam in napihnem zadevo (razen, ko imamo resne pogovore

Mores zraven napisat , da se hecas, drugace me tega ne vemouser posted image user posted image user posted image user posted image .

Hecam seuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 8093
28.6.2007 22:37:41   
Freycha
Punce, meni se pa zdi, da se z Majrim res nekaj dogaja, ker mi od dopoldneva ni poslala nobenega sms-a,
Solinar se pa tudi sploh ni še javil, čeprav se je včeraj takoj po koncu obiskov.....user posted image  A sem spet preveč panična??

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 8094
28.6.2007 22:40:19   
pupi
Da vidim, če se je slikica primla

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 8095
28.6.2007 22:40:51   
kapica
Tejci,sem malo pogledala tovj blog, kar drugace ne pocnemuser posted image , pa slikice pogledala. In je cisto v reduuser posted image .
Veliko stavri imas za deteceuser posted image , jaz nimam pol toliko, sedaj imam pa obcutek, da sploh nisem pripravljenauser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 8096
28.6.2007 22:40:59   
tejči77
Ne, imaš verjetno kar prav. Solinar je pri majrim v p in verjetno ne brez razloga. Sicer bi se pomoje javil, tako kot včeraj.

Slikice naše Larise

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 8097
28.6.2007 22:41:10   
pupi
Kak naj naredim da se bom tak sukala ko ti Freychauser posted image  no saj se ne rabim sukat samo da bo slikica

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 8098
28.6.2007 22:42:25   
kapica
Freycha, od Majrim moz nam bo takoj javil, ne delaj panikeuser posted image . Ce se res kaj dogaja, jaz ji samo zelim, da bo cimlazje in cimhitreje. Mogoce pa niam kaj za napisat, ker vceraj je bilo se vse v redu, al je bilo to ze predvcerajsnjim?

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 8099
28.6.2007 22:43:34   
tejči77
Kapica, se motiš. Ni tako veliko, predalčki so bolj plitvi in polovica je pleničk, ker bomo poskusili s pralnimi pleničkami. En predal cotic je pa zimski, ker sem jih dobila na posojo, pa verjetno ne bodo kaj prida uporabne. Sem te potolažila?

Slikice naše Larise

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 8100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  322 323 [324] 325 326   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  322 323 [324] 325 326   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Nosečnost in služba: Ob teh znakih zaključ...
Preverite, kateri so tisti znaki, ob katerih je nujno, da se s svojim delodajalcem in ginekologom dogovorite za predčasn...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?