|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  327 328 [329] 330 331   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
29.6.2007 0:20:45   
Freycha
jah te pa jaz tudi grem.... sama pa tu ne bom user posted image

Nočko punceuser posted image  pa pobožajte svoje bušije, en dva tri bo ta  buši v vaših rokah user posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 8201
29.6.2007 0:23:45   
solinar
Nosečke...

Oba z Mirjam se vam iskreno zahvaljujeva za vse čestitke...sicer se bo ona sigruno še enkrat zahvalila,saj brez vas ne more...vas pogreša...je zelo utrujena,saj je za njo zelo dolg in naporen dan...

Lepo se imejte,uživajte maximalno...mirno noč in lepe sanje...

Čao

NAJINA NEŽA
Kdo ve...Blog moje ljubezni

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 8202
29.6.2007 0:30:43   
Ajvy
hello

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu solinar)
Neposredna povezava do sporočila: 8203
29.6.2007 0:35:30   
Anonimen
Majrim in Solinar, iskrene čestitke za malo Nežo!user posted image user posted image

No, samo toliko sem se javila, da čestitam novopečenima staršema, pa da me katera ne pošlje rodit. Sem pa preveč depresivna za čvekat, samo lahko nočko vam še zaželim.user posted image

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 8204
29.6.2007 0:43:55   
Ajvy
Spet sem prepozna, sej ne morem verjet....in spet nobene ni...user posted image

Majrim čestitke za Nežo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8205
29.6.2007 0:45:05   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka

Sem pa preveč depresivna za čvekat, samo lahko nočko vam še zaželim.user posted image

potem smo nekje na istem... sploh ne vem kaj mi je... pa saj bo bolje... bova jutri kot dva sončka user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8206
29.6.2007 5:47:05   
corfu
Dobro jutro

Majrim in Solinar, iskrene čestitke za vajino Nežo!!!user posted image user posted image user posted image

Jaz pa zadnje dni enostavno ne morem spatuser posted image user posted image , čez dan sem pa kot cunjauser posted image user posted image user posted image ...bo že boljšeuser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 8207
29.6.2007 7:38:13   
tejči77
Majrim in Solinar, čestitke za malo Nežo. Pa da si Majrim čimprej odpočije in pride k sebi, da se boste lahko skupaj cartali. user posted image

Kristina_1, imam občutek da preveč pretiravaš. Poišči si pomoč, vsaj te zadnje dni in za pripravo na RD. Imaš pa srečo tako kot jaz, jaz sem tudi padla kakšen teden nazaj, ko sem po tleh pucala. Sem hotela še eno smetko na tleh pobrat, ker s coto ni šlo, pa sem pozabila, da nisem tako okretna. In ko sem se lovila, da ne bi padla naprej, sem telebnila na rito in hrbet. Me je potem še kar nekaj časa trtica bolela. Če bi me kdo videl bi se verjetno še danes smejal tako je moralo biti smešno. Ampak tamali očitno ni bilo sile, je veselo brcala naprej, verjetno se pa ob takem sunku malo ustrašijo. Revčki bogi, jih že zdaj strašimo ko še niso prišli na svet.

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 8208
29.6.2007 7:48:05   
ikonca
Dobro jutro!

Majrim in Solinar iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Mamici želim čimhitrejše okrevanje!

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 8209
29.6.2007 7:53:15   
Freycha
Dobro jutro!

danes sem vstala že nekaj pred 6. uro in samo bluzim naokoli..... še vedno "popravljam" gobelin in ga moram do jutri končati pa uokviriti dati user posted image  Samo če bom toliko na netu visela, mi to ne bo uspelo user posted image

Kako ste?

jaz se danes veliko veliko boljše počutim, kot sem se včeraj. Se vidi, da je sonček zunajuser posted image

Sem pa spet sanjala, da sem v P in da imam CR, itd.... očitno bo to kar na dnevni ravni.....

(odgovor članu ikonca)
Neposredna povezava do sporočila: 8210
29.6.2007 9:22:06   
*maja
Majrim in Solinar še tukaj čestitke za Nežo user posted image .

Moja noč je bila danes kar solidna (sem vstala samo 1X user posted image ), sem se uspela vsaj malo odpočiti. Sem pa včeraj res mislila da bom šla zvečer kar v P, me je tako matralo, kar naprej trd trebuh, pa krči na 7 min, potem sem šla pa v posteljo in se je vse skupaj umirilo, tako da se danes nič ne dogaja.

Mogoče pa bo res kaj kmalu, čeprav obljubim da počakam na julij, da ne uidem tudi jaz med junijke user posted image , a prou....

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 8211
29.6.2007 9:38:01   
solinar
Dobro jutro nosečke...

Naj vam povem,da sta moji dve ljubezni lepo preživeli noč...Neža je mamico zbudila samo 2x , trenutno (ura je bila 6:30) pa "punca" mirno spi.

Mirjam vas vse prav lepo pozdravlja...

NAJINA NEŽA
Kdo ve...Blog moje ljubezni

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 8212
29.6.2007 10:29:34   
simi27
Majrim in Solinar čestitke za hčerkico Nežo. Veliko cartanja vam želimo!

(odgovor članu solinar)
Neposredna povezava do sporočila: 8213
29.6.2007 11:10:55   
Anonimen
vau Majrim in Solinar čestitkeuser posted image user posted image

spala kar ok, zgleda res pol ko si že tolk sesut in neprespan, spiš neglede na vseuser posted image me je lubi zbudil, je kao koristil čas malice in prišel na čaj pa pogledat kak sem kajuser posted image tak srčekuser posted image

joj punce jaz sem tudi taki štor, no, padla sicer še nisem, se pa velikrat v trebuh udarim, vse vogle oberem, nekak se ne morem navadit da me je tolk večuser posted image no se tolažim da so bebice notri dobro zavarovane, bi se mogla jaz orenk polomoit da bi blo mali kaj.....joj pa zadnjič ko sem likala sem se na trebuh opeklauser posted image sem preblizu stala in prevelik ovinek zgleda vzela z likalnikomuser posted image prov opeklino sem mela na trebuhu, gin. me je taprvo čudno gledla, pol se je pa smejat začela, da kaj takega še pa tud ni vidlauser posted image user posted image user posted image tak da dolgcajt nam ni....
neke glivice me hočjo napadat, zdaj pa ne vemuser posted image sem hotla v lekarni s kupit vagisan, pa pravi da ne gre brez recepta, tudi da nič takega ne obstaja kar bi blo v prosti prodajiuser posted image ona varianta z jogurtom odpade, ker se mi tampon takoj tolk napije in nimam šans da si ga stlačim notriuser posted image user posted image a bi mi osebni zdravnik napisal recept? kar tko? ker pregledat se mu nebi dalauser posted image

ah ja....

(odgovor članu simi27)
  Neposredna povezava do sporočila: 8214
29.6.2007 11:37:38   
tejči77
ulla, a ne bi poklicala svojega g. Če vse lepo razložiš, bi pomoje dobila recept.

Slikice naše Larise

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8215
29.6.2007 11:41:44   
Anonimen
tejči biuser posted image sam je na dopustuuser posted image

(odgovor članu tejči77)
  Neposredna povezava do sporočila: 8216
29.6.2007 11:45:08   
tejči77
Jaz sem pa danes že od pete pokonci. Mi je zmanjkalo tablet (no, imam še samo eno za hudo silo) in sem se celo noč praskala. Potem pa nisem več zdržala in sem se vstala. Tako se vsaj s čim zamotim. Sem urejala blog in spet nekaj pametovala. Se mi je tako stožilo po hribih. Na celodnevne ture še kar nekaj časa ne bom mogla.
Se je pa nekaj premaknilo za našo otroško sobico. Sem ugotovila, da imam spet nekaj denarja na računu (od kod je prišel še moram preverit) in greva danes popoldan z mojim kupit velux okno, potem pa gnjavit krovca, da ga pride čimprej vgradit. Tačas pa kupiva še gips plošče in če bo vse posreči, bi lahko naša sobica bila kaj hitro pripravljena.

Slikice naše Larise

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 8217
29.6.2007 11:45:45   
tejči77
a nima nobene zamenjave?

Slikice naše Larise

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8218
29.6.2007 11:53:44   
corfu
Ulla, ti zelo toplo priporočam, da stopiš do ginekologa, ker to sploh ni ok. Sploh pa ne pred porodom, ker lahko okužiš tudi otroka.

Uživaj življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8219
29.6.2007 12:00:15   
Anonimen
user posted image ma sej zaenkrat ni neke ful panike, čisto malo izcedka, mi gre pa na živce....je pa fora da ni tule daleč naokoli nobenega drugega g.user posted image   da bi me pa kr neki dežurni splošni zdravnik pregledoval mi je pa čudno malouser posted image zato sem hotla si nabavit nekaj, itak ko sem se z g. o tem pogovarjala mi je rekla naj si kr to kupim če se bo pokazala potreba, ker v naprej in za vsak slučaj mi ne more recepta pisat......itak grem v torek v P na pregled in ctg, mislim da do takrat se ne bo razpaslo tolk

(odgovor članu corfu)
  Neposredna povezava do sporočila: 8220
29.6.2007 12:23:02   
siskamiska
SOLINAR hvala za poročilo. Pozdravi Majrim in enega velikega lupčka Neži.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8221
29.6.2007 12:31:49   
kapica
Jutro pupeuser posted image .
Jaz imela zelo fajn nocko, sem lepo spala, pa tud sam 2 krat vstalauser posted image user posted image . Danes je pocutje nekaj boljse, vsaj izcedek je manjsi, ampak kriz pa seka grozno, brez pavze, komaj se stopim na desno nogo.

Freycha, nisem neucakana, ampak ce ste babuske vse povsod drugje, sam tu gori ne, pa res nimam potrpljenjauser posted image .
Ajvy, ti si pa malo pozna,a? Takoo dolgo pa se manj cakam na katero in na kaksen cvekuser posted image . Mores se prej oglasituser posted image .
Solinar, hvala za novicke, Majrim upam res, da cimprej k sebi pridesuser posted image .

Sedaj kuham kosilce, nic posebnega, potem grem na klepet k prijateljici, popoldan pa doma se kaj urejam.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 8222
29.6.2007 12:51:09   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

tudi da nič takega ne obstaja kar bi blo v prosti prodajiuser posted image

Obstaja in sicer se imenuje NATRII TETRABORATIS. Je od Galenskega laboratorija, v paketku imaš 10 vaginalet.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8223
29.6.2007 12:58:18   
Ajvy
Hello punce, kako smo kej, no današnja nočka je bila paše kar u redu, zaspala sem okrog pol štirih, mislim ,da sem samo en dvakrat vmes vstala za na wc... seveda, je dopoldan že za menoj, mi ga je kar malo škoda, ampak sej bo... saj malo spim... če že ne drugega....

Kapica, ja sem bila kar pozna, ker je bilo treba prej še par stvari narest, pa čez dan nimam volje niti energije za to, pol pa izkoristim večer, da je vsaj kaj narejeno...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8224
29.6.2007 13:20:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka

Obstaja in sicer se imenuje NATRII TETRABORATIS. Je od Galenskega laboratorija, v paketku imaš 10 vaginalet.

aha, to verjetno kakšna boraksova zadevauser posted image bom jaz po tole kr mojga poslala, mu lepo napisala na listek, ker če grem jaz s tem trebuhom, bo pomoje spet kaj zakompliciralauser posted image mislim da je to taglavni problem, ker je rekla da nosečnicam se itak ne daje nič takega brez receptauser posted image

sem bila na csd zdaj, še ene papirje nesla za mojga za dopust, madona kak težko vozimuser posted image tolk sem neokretna za volanom, sploh ni šans da bi se kam bolj dauč peljala sama

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  327 328 [329] 330 331   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  327 328 [329] 330 331   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?