|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  328 329 [330] 331 332   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
29.6.2007 13:34:39   
Freycha
Evo, končno mi je uspelo pofotkati sobico in dati v album. So tri slikice, saj boste same poštudirale katere so od prejšnje serije in katere od končne verzije. So pa kar v albumu sobica, ki je bil objavljen že pred časom user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdej pa gremo uživat..... al nekam greva, pa sem že pozabila. Pa ker mi je dragi že trikrat povedal, raje ne bom spet vprašala user posted image user posted image

Lep dan!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8226
29.6.2007 13:39:43   
Anonimen
Ulla, sem šla zdaj prebrat navodila in piše, da se naj nosečnice o uporabi teh vaginalet posvetujejo z dravnikom ali farmacevtom, pa da se daljše zdravljenje z boraks vaginalnimi globulami nosečnicam odsvetuje, ker se učinkovina lahko resorbira in preide v kri, če je nožnična sluznica poškodovana.
No, zdej pa vedi, kaj pomeni daljše zdravljenje in če imaš poškodovano nožnično sluznico.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8227
29.6.2007 13:43:49   
pupi
Helo čvekice!!
Jaz sem dane sže od sedmih pokonci me je malar s postle vrgo, do zdaj pa sem spet laufala okrog, joj kaj pa moje učenje user posted image user posted image .
Včeraj se mi je skoraj zmešalo sem v bajti našla dve bolhi, mačka mi jih je not privlekla pa več ko z vsem možnim je ne morem napocat, pa res je da hodnika pes tudi prilaufa in možno da je od njega tudi!! Jaz živčni zlom dobim da še kero najdem danes že sledi dezinfekcija pa pri veterinaru sem že bla zaradi tega pa prtavijo da tak ko klopi ta golazen po zimi sploh ni pocrkala.. Jooooooooooooj meni se meša!!

Ulla meni je moja G ker sem mela zadnjič fuuuuuuul levkocite povišane predpisala Canesten in je rekla da si lahko enega dam , pa če se v lekarni ful boge narediš ti dajo tudi brez recepta, no vsaj meni so! No je pa res da takrat nisem bila noseča mogoče pa bi res tvojega poslala pa naj ful zajamra kak si boga pa naj bo tiho da si noseča.

Freycha če bi blo vse po starem bi bla ti danes že mamica!!!user posted image  Bo pa čez dva dni!! Mate  pa lepo sobico zdaj ni nič kaj prekičasta!!!!!!

Tejči glede sobice pa jaz mislim da se ti vseeno ne mudi tak fejst, kaj pa če bote meli malega odrenčka, pa se boš mogla non stop vstajat pa v drugo sobo hodit. Ni boljše da je bliže pri tebi!? 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8228
29.6.2007 13:50:56   
kapica
Ajvy, saj prav, se malo, pa bomo veliko vec ponoci pokonci kot podneviuser posted image . Jaz se tudi ne skrbim za to, kdaj spim , ko mi je se vlezem in ajam. Kdaj pa se bom, ce ne sedaj?
Ulla, jaz sedaj nekaj dni nisem avta vozla, sploh ne vem, ce bi se slo. Se kr pustim vozit naokoliuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8229
29.6.2007 13:53:35   
pupi
Kapica ti se kar pusti razvajat še teh nekaj dni, naj te kar vozijo okrog. Jaz še tega ne dosežem user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 8230
29.6.2007 13:54:50   
Anonimen
tašonka sem malo pri Pušenjaku gledla, pa mislim da ni panike....sluznice mislim da nimam poškodovaneuser posted image saj ni tako hudo, se pač pripravlja in kuha nekaj, pa bi rada zatrla to že v kali, preden kako orenk vnetje fašem, tak da mogoče eno ali dve vaginalete, to še tud ne more bit dolgotrajno zdravljenjeuser posted image no saj verjetno itak kompliciram spet, samo mi gre tolk na živce, nikol nisem mela težav s temi glivicami, sem si pa v začetku nosečnosti čisto zjebala sistem z antibiotike, ker sem mela ubitačne urinoinfekteuser posted image pa gin. mi pravi da to še itak ni nič, da so druge veliko bolj boge, blazotna vnetja čez celo nosečnost....jaz pa norim zaradi malo izcedka, še srbi ne al pa kejuser posted image

pupi iiiiiiiiiiiii kak buši mejčken resuser posted image jaz mam slikce od nekje januarja s takim buhomuser posted image

(odgovor članu pupi)
  Neposredna povezava do sporočila: 8231
29.6.2007 13:57:22   
kapica
Ooo, freycha, prav lusna sobica je. Se mi dopade, nisem si prej predstavljala, kam si lepla te Twitijeuser posted image . Men se ne zdi prekicasta, sploh ne.
Pupi, ce te ne vozijo okrog, pa ti kaj drugega naredijo. sem prepricanauser posted image . Bravo res, da se uspes se ucit. Ti imas probleme ko vidis bolhe v stanovanju, jaz pa, ko vidim pajkeuser posted image user posted image . Ztao pa sem cist mahnjena na pucanje, pa vseeno kateri od zunaj not pripleze.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 8232
29.6.2007 13:57:32   
pupi
No to pa je moja slikica od včeraj zvečer user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8233
29.6.2007 13:57:44   
anja7
Majrim in Solinar, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vajino Nežo! Tebi Freycha pa vse čestitke za sobico. Ful mi je všeč.
Jaz sem bla pa danes v LJ v P na CTG-ju. Mam že rahle popadke, odprta sem za en dobr prst. Delal so mi pa ultrazvok in so rekl, da ma naš fantiček tam nekje okol 3800 g. Sem kr zablokirala, ko mi je to povedala. Mam pa za vas eno vprašanje. Danes sem mela prvič od 6 tedna nosečnosti vaginalni pregled in ko sem prišla domov, sem na hlačkah opazla rjav izcedek. Mal ga še mam in me kr mal skrbi. Dejte mi povedat, če se je to tud pri vas zgodil? Hvala za pomoč, pa se še beremo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8234
29.6.2007 13:58:29   
kapica
Zdej pa gremo uživat..... al nekam greva, pa sem že pozabila. Pa ker mi je dragi že trikrat povedal, raje ne bom spet vprašala

Aha, a se vceraj bila pogumna in mene hecala, a?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Al je bilo to prejsnji tedenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 8235
29.6.2007 14:00:28   
pupi
Kapica pajke sploh več ne opazim, jih kar sproti pobijam!! Samo BOLHE!!!!!!!!! Nisem hotela da se to zdaj čuje kot da sem si ful boga. Saj me razvajajo, moram mojo taščo pohvalit, me ma kot da sem neki bolnik jaz pa živčkam, da nisem bolana!!

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 8236
29.6.2007 14:00:31   
kapica
Anja, jaz sem imela vceraj vaginalni pregled in to taksne, da imam se danes temni izcedek. Ne vem kaj nam delajo, da smo pol cist uboge, je pa zgleda normalno.  Je pa res konkreten fantekuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 8237
29.6.2007 14:01:34   
kapica
Kapica pajke sploh več ne opazim, jih kar sproti pobijam!! Samo BOLHE!!!!!!!!! Nisem hotela da se to zdaj čuje kot da sem si ful boga. Saj me razvajajo, moram mojo taščo pohvalit, me ma kot da sem neki bolnik jaz pa živčkam, da nisem bolana!!

Saj sploh nisem tako mislila. Zato pa sem rekla, da vem, da te sigurno drugace razvajajouser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 8238
29.6.2007 14:02:33   
pupi
Ja nam so rekli v materibski, da če je malo krvavkasto da je to sluz z materničnega vratu, ki bi naj napovedovala porod. Saj nočem "strašit" mogoče pa ni to to

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 8239
29.6.2007 14:03:39   
Anonimen
jaz pa pajke kar čez okno mečem, sam mam občutek da ko se okoli obrnem so že nazajuser posted image no, me ne motijo prevečuser posted image user posted image user posted image tolk že pazim da ni kot v hiši strahov pajčevine in tegauser posted image user posted image user posted image babe vam povem, obup od gospodinje, dobro da je moj lubi tak potrpežljivuser posted image user posted image

po vaginalnem pregledu nisem nikoli mela kakih težav, je pa res da je moja g. ful nežna in zelo pazi kaj dela....ko berem kaj vam delajo, so eni prava goveda resuser posted image

< Sporočilo je popravil ulla80 -- 29.6.2007 14:04:35 >

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 8240
29.6.2007 14:05:28   
pupi
Zdaj pa res pred knjige še vas potem kaj obiščem

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8241
29.6.2007 14:41:22   
anja7
Ja, tale res ni bla preveč nežna. Morm pa priznat, da tud jaz nisem bla sproščena, tko da sem najbrž tud sama mal kriva, da je to tko. Mislm, da je ta izcedek od pregleda, čeprou se tud drugač ne počutm najboljš. Men se tole že res hitro približuje. Aja, sem vam prej pozabla povedat, kaj se mi je danes zgodil. Se kr naenkrat zbudim ob 5.20 in pogledam čez okno in kaj zagledam na sosedovi strehi-ja ne boste verjele, ampak sem zagledala štorkljo. K tuki pri nas morš met pa user posted image  srečo, da jo sploh kje vidš, jaz sem jo pa zagledala kr skoz okno iz postelje. Sem takoj mojga zbudila in vse kr je lahko reku je blo: ne morš verjet. Naklučje user posted image  Sem jo slikala in ko bom mal uredila slikce, jih bom tko al tko v album dala, pa boste lahko pogledale, kako je to zgledal. Se mi dogaja, a ne user posted image user posted image ! Mal se more

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 8242
29.6.2007 15:42:05   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

tašonka sem malo pri Pušenjaku gledla, pa mislim da ni panike....sluznice mislim da nimam poškodovaneuser posted image saj ni tako hudo, se pač pripravlja in kuha nekaj, pa bi rada zatrla to že v kali, preden kako orenk vnetje fašem, tak da mogoče eno ali dve vaginalete, to še tud ne more bit dolgotrajno zdravljenjeuser posted image no saj verjetno itak kompliciram spet, samo mi gre tolk na živce, nikol nisem mela težav s temi glivicami, sem si pa v začetku nosečnosti čisto zjebala sistem z antibiotike, ker sem mela ubitačne urinoinfekteuser posted image pa gin. mi pravi da to še itak ni nič, da so druge veliko bolj boge, blazotna vnetja čez celo nosečnost....jaz pa norim zaradi malo izcedka, še srbi ne al pa kejuser posted image

No, jaz sem med temi, ki ima blazne probleme s temi vnetji, že na splošno, v nosečnosti pa še huje. user posted image
Jaz se v bistvu samo sprašujem, če 10 dni pomeni dolgotrajno zdravljenje, ker je not 10 vaginalet in kao pri teh stvareh naj bi vedno celo škatlico porabil, ko jo načneš. Bi blo pomoje fajn, da jih vsaj pol porabiš, da ne boš glivic samo navadila na zdravilo.
Je pa pametno, da jih zatreš že v kali, ja.

Freycha, čudovita sobica je in čisto nič kičasta!user posted image

Pupi, pa imaš res droben trebušček! Očitno čisto v križu nosiš.

Anja7, baje je to normalno, ker ti pri takem pregledu ranijo maternični vrat (če niso nežni in pazljivi) in ni nič neobičajnega, če malo krvaviš.

Zdaj grem pa počivat, ker je tamala že pred pol ure končno zaspala.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8243
29.6.2007 16:24:38   
Ajvy
hello ,spet jaz, kako ste kaj... mene je ta pritisk čist povozil... sem spila že dve Coca Coli, da sploh lahko funkcioniram.... ampak moram vam pa povedat eno veselo novico- danes sem dobila regres!!!!!!user posted image Sem tako vesela, zdej lahko v miru registriram avto...

freycha, meni je pa full všeč vaša sobica... še malo, pa boš mamica... a te že kej črvički dajejo??

Kapica, imaš popolnoma prav, kdaj pa se bomo naajali, če ne sedaj....

Ulla, dobra si da sploh še voziš, jst ne vozim že kake štiri, pet mesecev , ker sem se skor razbila in sem raje obupala....

Anja, tudi jst sem imela rjav izcedek po pregledu, me je tudi opozorila nanj... je rekla da ga bom verjetno imela, in res ... tudi mene je ta pregled svinjsko bolel...

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8244
29.6.2007 16:44:03   
Anonimen
ajvy tudi meni so nakazali regres danesuser posted image user posted image ciganiuser posted image eh, vozim bolj malo, samo do trgovine in takšno, se mi resnično ne da peš vlačit okoli, tisto grem rajši na sprehod ob gozdu al vodi, da je hladno.....z avtom pa te zadeve rihtam, 3 minutke vožnjeuser posted image pa je.....sem pač veliko sama in je treba v trgovino in še druge stvari, nimaš kajuser posted image

sem poslala lubija v lekarno, pa da vidimo....drugače bom pač do torka počakala ko mam pregled v P pa mi bo tam kaj napisala....upamuser posted image ne vem kako to gre....
jutri imamo en tak family piknik, tast organizira na račun roj. dne....fajnuser posted image
naši so pa na morje jo mahnili, sem mami zafrkavala da ko bo nazaj pršla bo babiuser posted image pa tko bo res, namreč 15ga pridejo, do takrat pa mormo urihtat toleuser posted image user posted image user posted image mami pravi da naj kar sanjam, da ona je tudi.....smo štirje otroci, pa samo jaz sem bila točno na rok, ostali pa vsi ful čezuser posted image meni pa to ne diši ravno....
grem malo počivat, noge v luft, vrag spet zateka nekiuser posted image

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 8245
29.6.2007 16:56:36   
Freycha
joj, hvala za pohvale sobice.... meni se res malo že kičasta zdi, samo mi je še vedno luštna user posted image

ja, če bi bilo po prvotnih poteh, bi bila sedaj že mama user posted image user posted image  Če me kaj stiska? Mah ja pa ne...... en tak čuden občutek je..... moti me sam to, da zdej že čisto vsako noč sanjam o Cr-ju in spinalni itd......... Pa komaj čakam, da bo enkrat tega konec - operativnega dela, pa da se potem začne cartanje itd.....

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 8246
29.6.2007 17:01:56   
kapica
Ooo, super za tiste, ki ste dobile regresuser posted image . Men bi tudi kaksen prav priseluser posted image , morem pocakat do 15-ega.

Ajvy, a coca cola ti pomaga , da se boljse pocutis? Potem se pa kr vrzi nanjouser posted image .
Ulla, upam, da bos zrihtala to z vnetjem, da ti tboj kaj pravega domov prinese.
Anjauser posted image  za storkljo. Jaz se sploh ne spominm, kdaj sem kaksno nazadnje videla.

Jaz sem si pa prej v apoteki kupila caj od malinovih listov, je tud baje dobro za maternicni vrat in odpiranje, al nekaj takega. Sem gledala malo cene cajev za dojenje, to stane okrog 4 eure ena skatlica!! A je to mogoce?

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8247
29.6.2007 17:04:01   
kapica
freycha, res, se dva dni , pa nam odides za en cajt. A bomo nardile kaksnega poslovilnega, en cvek v tvoj namen, a? Da se kaj zmenimouser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 8248
29.6.2007 17:12:10   
Freycha
kapica može...... ampak danes, jutrik bom zasedena......user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 8249
29.6.2007 17:15:01   
kapica
Okej freycha, torej danes vdarimo poslovilno rundo cveka za tebeuser posted image user posted image user posted image user posted image . Zvecer? Ampak ne spet ob enajstih ponoci.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 8250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  328 329 [330] 331 332   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  328 329 [330] 331 332   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trik za naravno lajšanje porodnih bolečin
photo
Ste vedeli, da lahko s preprostim trikom omilite porodno bolečino, ki jo čutite, ko vaš dojenček pritiska na medenico, k...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?