Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 tašonka sem malo pri Pušenjaku gledla, pa mislim da ni panike....sluznice mislim da nimam poškodovane saj ni tako hudo, se pač pripravlja in kuha nekaj, pa bi rada zatrla to že v kali, preden kako orenk vnetje fašem, tak da mogoče eno ali dve vaginalete, to še tud ne more bit dolgotrajno zdravljenje no saj verjetno itak kompliciram spet, samo mi gre tolk na živce, nikol nisem mela težav s temi glivicami, sem si pa v začetku nosečnosti čisto zjebala sistem z antibiotike, ker sem mela ubitačne urinoinfekte pa gin. mi pravi da to še itak ni nič, da so druge veliko bolj boge, blazotna vnetja čez celo nosečnost....jaz pa norim zaradi malo izcedka, še srbi ne al pa kej No, jaz sem med temi, ki ima blazne probleme s temi vnetji, že na splošno, v nosečnosti pa še huje. Jaz se v bistvu samo sprašujem, če 10 dni pomeni dolgotrajno zdravljenje, ker je not 10 vaginalet in kao pri teh stvareh naj bi vedno celo škatlico porabil, ko jo načneš. Bi blo pomoje fajn, da jih vsaj pol porabiš, da ne boš glivic samo navadila na zdravilo. Je pa pametno, da jih zatreš že v kali, ja. Freycha, čudovita sobica je in čisto nič kičasta! Pupi, pa imaš res droben trebušček! Očitno čisto v križu nosiš. Anja7, baje je to normalno, ker ti pri takem pregledu ranijo maternični vrat (če niso nežni in pazljivi) in ni nič neobičajnega, če malo krvaviš. Zdaj grem pa počivat, ker je tamala že pred pol ure končno zaspala.
|