TeDyBear
|
No, pa po dooooooooolgem času spet pozdravljene! Moram vam povedat, da ste fuuul face in da vam absolutno in spljoh ne morem sledit ! Naš Jurij bo čez dva dni star že 4 mesece - saj ne morem verjeti, kako čas beži!!! Lani takle čas se je pa še iz jajčka v jajček sprehajal Velik je 64.5 cm in težak 6360g, tako da imam probleme s križem, kadar ima "slab" dan in bi se samo cartal. . Dojiva se le še ponoči in dvakrat čez dan - a mu moram zravn dodajat, ker so njegovi obroki enormni - okrog 180ml na 3-4 ure, dodajam pa mu Bebevito iz mullerja. Ga ne zvija, nima krčkov spljoh , kaka vsako dopoldne med 9 in 11 uro in je nasploh en velik smeško! Zadnje tri dni je pogruntal, kako se da fino iz hrbta na trebuh prevalit, nogice grabi in jih poskuša nosit v usta- mu falijo ene trije centimetri , ko pa se čebričkamo, stegne nogice in se prime za rob čebrička ter stoji!!!! in ga nikakor ne morem "potunkat" nazaj v vodo, tako da se zadnje dni kopa kar v tavelki banji Bom ob priliki prilepila slikce, ker je videt res hecno! Kopava se vsak dan, v vročini še dvakrat, ampak večinoma samo v vodi, le 1-2x na teden dodam malce kopeli... Zanimivo pa se mi zdi, da Jurij dobi skoraj histerični napad, če se prevali na trebušček in ga nihče ne vzdigne - s trebuščka na hrbet mu še ni uspelo, na trebuščku pa ne mara bit pa konec! Aja, od pred enga tedna nazaj sem najsrečnejša mami , ker se je KONČNO končala šola in uživamo zaslužene počitnice!!!!!!!!!!!!!!! Tako L kot G sta z Jurijem čist obsedena, ful ga imata rada in zadnjič sem tko mal usput slišala L, ki je govoril Juriju:" ne tko fejst papcat, pikec, boš bucko, poj te bojo pa v šoli zaj , pa še k nama z G ne boš pasal, če boš predebel" Mislm, huuuudo! G pa JURIJU skoz razlaga, kr nekej, npr. kako nastane mavrica, pa kako se kobilice oglašajo in da kamela v grbi nima vode ampak maščobo in da to še tovaršica v vrtcu ni vedla! Svašta ! Na dopust gremo šele 20.8 , do takrat pa hodimo z otroci na igrala, na mini golf, v bazene, v kino, ZOO, namen pa imamo še obiskati hišo eksperimentov v Lj., pa dobrodošle še kakšne ideje za zanimivo preživljanje počitnic 7 in 11 letnika NO, TAKLE ROMAN, UPAM DA NISTE HUDE, MAM TRI MESECE BONUSA, AL KWA? VSEM EN VELIK IN , pa brez zamere za vpitje in tako dolgo flancanje
|