|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
29.6.2007 17:21:17   
erna14
jst bom znorelA fotic mi je crknu,so slike na displeju kr zapotegnjene

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 4751
29.6.2007 17:23:34   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: erna14

kati:a je bil dobr sladoled?

Zdej smo te pa dobil - sploh ne bereš postov!!!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 4752
29.6.2007 17:27:46   
Pikca
Se vidi, da bo luna...

a, to je to. pri nas tuduser posted image

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 4753
29.6.2007 17:46:04   
tinaaja
eno kitico smo odspal, pol se je p brina spet odlocila, da naredi iz mene afrisko zeno user posted image user posted image matr, ona bi komot ene 3 urce visela na zizi user posted image

jaz tud razmisljam, da bi sli jutri mal v IT... pa na slo obalo pol.. bomo videli.

sem ze spet lacna.. erna, a mas se kej pomfrija? al pa draja rio mare???

kati, a zato ni dezval???  smo ugotavljaje na pijacki, da se ziher sibas proti tivoliju, ko se je zacelo oblacit,.. pol je blo pa spet vse Ok.. to bo to. user posted image user posted image user posted image user posted image

aja, erna. mi smo tud kakal... od cepljenja ima cist tekoce user posted image ampak samo 1x na dan, tko da ni driska, verjetno mal spremenjena flora v crevesju. bo ze, sam da kaka.

sezam, pikca, a vidve se pa z dvema malima user posted image ukvarjata pol :) vikend je pred vrati, pa bo mal moske okrepite doma za pomoc user posted image

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 4754
29.6.2007 18:22:40   
draja
Punce Živa ŠE VEDNO SPI!!! Mene to že mal skrbi. Je spet prespala obrok. A je danes tak dan al kaj? Sem izračunala in je bila vsega skupaj danes max. 2,5 uri budnauser posted image user posted image user posted image .

Pašta Rio mare na zalogi - ne vem kaj mi je blo - sem pol preveč skuhala, tko da Tinaaja ti sam prlet.

Kati gremo v Strunjan. Hvala bogu da gremo v SLO, ker tole pakiranje me čist ubija. Če bi šli kam daleč, bi pomoje odpovedala dopust.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4755
29.6.2007 18:26:19   
tinaaja
draja, jaz takoj zamenjam z zivo ... sem cista koma, se pozna, da je bilo zadnjih 10 dni tko tko... sem vmes zmazala albert kekse user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 4756
29.6.2007 18:32:40   
tinaaja
Aja, Draja ful uzivaj na morju, pa kaksen shoping si privosci v trstu, pa veliko sprehodov, skratka vse lepo user posted image Saj mucno je le pakirnaje, pol ko si dol je kul. 

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4757
29.6.2007 19:00:00   
draja
Hvala Tinaaja. Trst bo zgleda odpadu, ker še ni prišla osebna od Žive.

No Živa še vedno spi!!!!!!!! Pa kdaj bo kaj jedel ta otrok? Sem ji zdaj vzela dudo iz ust, pa se tud premaknila ni, čeprav sem ji jo mogla z vso silo iztrgatuser posted image .

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4758
29.6.2007 19:02:55   
erna14
kati valda da berem sam sem zgleda k si ti prtislna potrdi sm sla jaz ravno pisat ker sem na vrh vidla da si povezanauser posted image user posted image user posted image baraba,baraba,grem v leclerca z tasco zapravlat,aja ciscenje fleta sm dobila obisk napovedan nahitr je blo v 30 min vse pospravlenuser posted image user posted image user posted image
draja-uzivi
tinaaja-zbud se
taya-pospravli
kati-pejt na sladoled ze enkrat
meaa-kva je z zuzkom
zabika-kje si
urla-a si se zejna

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 4759
29.6.2007 19:12:40   
K_a_t_i
Erna, Jst sem itak skoz povezana - pa to ne pomen, da sem tle gor...

Draja, mejte se!!! Živa ma pa mogoče preskok v rasti - takrat več spijo. No, čeprav naj bi tud več jedli user posted image  Mogoče bo ponoč lačna user posted image .

Meaa, kje si?! A si že odkrila kaj je s tisto kromosomsko napako? user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 4760
29.6.2007 19:20:48   
tinaaja
A si že odkrila kaj je s tisto kromosomsko napako?

user posted image ??

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4761
   [Brisano sporočilo]
29.6.2007 19:32:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4762
   [Brisano sporočilo]
29.6.2007 20:16:23   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4763
29.6.2007 20:26:30   
K_a_t_i
user posted image POMILA SEM OKNA!!!!

Meaa, bomo držali pesti, da je Lan ok! Sem ti pa že prej misla rečt za narhimel (al kaj je user posted image ) pa sem si rekla, da raj ne, da nav kej narobe...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4764
29.6.2007 20:31:43   
draja
Punce mene pa mal skrbi, ker se Skačica ni nič javila od včerajšnejga srečanja (al se mogoče motim?). A je kam odpotovala, a katera kaj ve?

Bravo Kati!!! na, zdaj mi pa še ti slabo vest delaš s tem pucanjemuser posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4765
29.6.2007 20:36:23   
K_a_t_i
Draja, ne se sekirat - men jo je včeri Urla pa sem se morala takoj lotit! No ja, pa še lubi ni mogel neč rečt in se je ful s tamalim tačas igral - itak je bil pa Žiga čist impresioniran nad mojo ritomičnostjo user posted image  -> 20 minut je nepremično strmel vame, ko sem pucala okna. Tko da za naslednjič vem - če bo siten, samo krpo v roke pa drgnit! user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 4766
29.6.2007 20:42:24   
draja
Aha ok Kati, se prav glede na to, da moja Živa spet spi in mi je ni treba animirat, da mi ni treba pucat? Mi je všeč ta razlaga jauser posted image .

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4767
29.6.2007 20:50:07   
sezam
IZVIRNO SPOROČILO: draja
Punce mene pa mal skrbi, ker se Skačica ni nič javila od včerajšnejga srečanja (al se mogoče motim?). A je kam odpotovala, a katera kaj ve?

Zvečer se je javila, tako da je prišla s srečanja domov user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 4768
29.6.2007 21:03:44   
tinaaja
Skacica ga ziher kruza okol al je pa v shopingu user posted image user posted image

Kati, a prides se k men, da vidimo, ce tvoja ritmicnost tud na brino deluje... saj ves, zdaj ko bom brez fate user posted image user posted image user posted image

Draja, a ti hoces normo za naslednja dva tedna spolnit s posti danes . pridna, pridna user posted image

Sezam, je vpliv lune za popustil? user posted image

meaa
- vi pa tud nimate miru pred raznimi diagnozami.. upam, da bo vse OK in nekaj tazga, kar je ozdravljivo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 4769
29.6.2007 21:43:06   
amy26
Moja dva sončka že spita, no Aleks že od 19.30, jaz sem glih kar zmazala eno ribo v konzervi, je tko pasaluser posted image

Draja, Dajadada jutri srečno na poti, pa max. uživajta na morju še za nas

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4770
29.6.2007 22:01:28   
erna14
tole bo pa zdaj vse snelo,jaz grem spat v leclercu kupila sam ropotulco,banane in jogurte dala sm 19€user posted image
meaa:uuser posted image pam da bo z lanom vse okuser posted image user posted image user posted image
kati:ti si carica danasnjega dne ker si tok pridnauser posted image tole si dobila pa za posladkaduser posted image user posted image

zdaj pa grem na bjuti spanc da bom jutr lepa kot koruzauser posted image user posted image user posted image lahko noc pa eno bovho za pomoc ce vas pa pic pa mene poklicte(sam ne pred 8 zjutrej)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 4771
29.6.2007 22:09:27   
urla
Kati - jeeeeee. Pridna punca. Še malo se druži z mano in Žabiko in boš 3x na dan sesala in lahko boš jedla iz tal in končno videla skozi okno, da sije sonce in ni skoz meglauser posted image .

Moja pupa je že ok, vročina šla mimo, sam je pa sitna za znoret. No sedaj je zaspala in upom, da bo do polnoči mir.

Sem se pa uspela obrit, moj je trenutno pod tušem, pol pa PAZI ZDEJ TO ------ user posted image . Morva še zadnji večer izkoristit, preden mulc pride iz dopusta. Se javim čez 6 min user posted image .

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 4772
29.6.2007 22:24:27   
Žabika
Uf Urla, upam, da je pasal! user posted image Nisem zasledila - kaj pa je bilo s Katjo? Je zakuhala?

Pa punce kje imate ve čas, da pijete kavo, jeste sladoled, šopingirate, kuhate, likate, pomivate, nastavljate zizo in ŠE napišete po 10 postov na dan!!!!! Pridne ste, pa zgleda da vsakič, ko se vidimo kakšno roko kje skrivate.

Draja: uživajte na morju, pa ne vsega kar imate sabo vzet!

Dajadada: očitno besno pakiraš, da te ni nič gor! Uživejte tudi vi!

Midve sva se dopoldne spet potepali, popoldne smo bili pa na kosilu v Noni - res priporočam. Odličen ambient in dobra hrana.

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 4773
29.6.2007 22:25:25   
K_a_t_i
Kwa j zdej Urla? A sta 3×? user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 4774
29.6.2007 22:27:53   
urla
Evo zdej štartamo!!!

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Ime za punčko
titi10

Odločava se za ime najinega dojenčka, pa nikakor ne najdeva skupnega jezika ;)

Katarina (19%)

Lucija (15%)

Amanda (16%)

Špela (12%)

Klara (22%)

Maja (16%)

Število vseh glasov: 219

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!