|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
29.6.2007 8:13:15   
blanči
Dobro jutro!

Kje ste zdaj čvekice, ali še spite? Nov dan kliče in kaže da bo sonček, saj tu pri nas v Celju.

Mi bedimo od 6 ure zjutraj, ko se Anja zbudi, drugače še spi celo noč od 21 dalje.

Ali se vam vaši malčki kaj vzdigujejo gor predvsem glavo, ko ležijo v postelji ali v vozičku?
Naša bi bila kar naprej gor v pokončnem položaju pa tudi sedela bi že rada.
Ali ste že dvignile naslonjalo vozička više?

Hranjenje: Tiste, ki hranite s flaško, koliko ml pojejo vaši malčki na en obrok in koliko obrokov imate na dan? Naša poje 5 obrokov na dan približno 160 ml, razen enega vedno štrejka pa poje samo 80-100 ml. Ali mislite, da je to premalo?

Hvala za odgovore in lep sončen dan.

Blanči

14.03.2007 se je zgodila najina sreča - Anja
29.08.2010 se nam je pridružila še Eva

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 4701
29.6.2007 8:23:24   
erna14
dobro jutrol

tole je blo dons tud en bjuti slip k sm se pogledala v ogledalo sm se sama sebe ustrasla ma tud kuser posted image  ne morem se naspat pa da ga juser posted image .se tale moj soncek ze navsezgodaj smeje pa telovad po postli,ja nimam kaj takle mamo.
kva tale ura tuki kaze da jaz dlje spim  ce pa ni res da ne bo pomote ura je 7.30

zbudte seeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu blanči)
Neposredna povezava do sporočila: 4702
29.6.2007 8:29:00   
tinaaja
ja, definitivno je bilo nekaj v zraku. Brina je sicer zvecer takoj zaspala, ponoci pa po dojenju zaspi, a cez ene 10min pokonc, gledat, debatirat, moj je ni mogu usapavat tko da je bila spet ziza v igri. pa ob 5:30 spet.. in zdaj pa spi user posted image mene je pa neki v hrbtu stihnl ponoc, in sem mal invalidna.

blanci, tudo nasa se dviguje z glavo user posted image jo pac pustim,do 5,6 meseca, ko naj bi priblizno sedeli sami, je se dalec... mora se ornk okrepit misice.

erna, jutranja ptica, torej, kaj bos danes povedala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 4703
29.6.2007 8:49:43   
Anonimen
Dobro jutro cveke

Berem vas kolikor se da redno,za pisanje pa sem bolj lena ratala.Nas ze dve noci spi nikakvo,ce lahko tak recem.To je to,ko me je ze razvadil prej.zaspi okol 21.30 in ponavadi sma zizala okoli 4ih in potem se potegnila do 7ih.zdaj pa ziza ze okoli 2.30 in potem vlece samo do 6.00user posted image ....j pa tako,da po tistem,ko se zbudi mora najpozneje cez 1,5h spet v mizul drugace rata mala zaspana teckauser posted image ...imamo pa danes pregled za kolke in upam,da bo vse ok.2,5mesca je bil nonstop povit,zadnja dva tedna,ko je bila taka vrocina pa sem ga nehala mucit.

zdaj ob regresu boma nabavila avtosedez in to bo najverjetneje kar recaro.

dvigvanje z glavico-nas skrat jo ze drzi skoraj brez problema.vcasih ga primem za rokice in se dvigne v sedeci polozaj in full gleda okoli,sem vprasala p ce se to lahko dela pa je rekla da ce tako drzi glavico ni problema,ni pa to pravo sedenje in da ni potrebe da bi se to nonstop delalo.

najin skrat se je lani te dni prebil skozi in se zasidral v mamici,test sem jaz delala konec julija,ker je bilo to eno veliko presenecenje in cudezuser posted image ,za katerega bom vedno hvalezna....bo pa v danasnji st.revije mama najina nosecniska slikcauser posted image ....

cestitke vsem mini obletnicam nasim malim marcevskim skratom in tebi draja za tvoj rd....tvoje in user posted image zdravje ti najbolj zeli pa cimvec lepih trenutkov....

zdaj grem pa kavico skuhat user posted image .....skrat pa pancka na rokahuser posted image

obljubim da bom postala spet bolj pridna cvekicauser posted image

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4704
29.6.2007 8:51:36   
Taya85
Jutro!!

Pa ste res včeri neki tazga čudnga prinesle v arburetum, je Lina spala k polh, popoldan in ponoč (21-7.30)user posted image user posted image , zdele je pa pojedla pa spet pančka. Je pa včeraj ful čeblala, se je pogovarjala, vrjetn je hotla očiju povedat kva se je včeraj dogajalo.user posted image
Mahh grem jz tud še spat, lahko noč

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4705
29.6.2007 9:20:09   
amy26
dobro jutro

danes nakazujejo dohodnino, dobila nekaj več kot 500 euruser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Taya85)
Neposredna povezava do sporočila: 4706
29.6.2007 9:31:48   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: amy26

dobro jutro

danes nakazujejo dohodnino, dobila nekaj več kot 500 euruser posted image user posted image user posted image

srecnica :) jaz imam za placat user posted image

erna, a bos ti kandidirala za miss slovenije naslednje leto, k tok bjuti slipa nucas :))

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 4707
29.6.2007 9:33:39   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja
erna, a bos ti kandidirala za miss slovenije naslednje leto, k tok bjuti slipa nucas :))

Nej raj letos k ma še orenk joške - drug let bo po Tinaaji kt afriška žena user posted image .

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4708
29.6.2007 9:34:58   
amy26
Nej raj letos k ma še orenk joške - drug let bo po Tinaaji kt afriška žena .

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4709
29.6.2007 9:35:50   
K_a_t_i
Meaa - sem ti oblubla eno info - leg magic je do 113,40kg. Mislem, da bi šlo, a ne? user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4710
29.6.2007 9:38:17   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

Nej raj letos k ma še orenk joške - drug let bo po Tinaaji kt afriška žena user posted image .

user posted image user posted image user posted image letos bi mogle it me vse na miss hawaian tropic .. ni, da ni, da bi ena zmagala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4711
29.6.2007 9:40:17   
draja
Dobro jutro!

Mi smo pa super spali celo noč user posted image user posted image .
Ampak, ker je moja Živa tolk pridna, da me ne zbudi, me pa pol Erna vrže s postelje s to budnico tle na forumu. Barabauser posted image .

Amy blagor, ko dobiš dohodnino nazaj. Sigurno imaš že plane, kako jo zapravit user posted image .

LeINA tokrat ti še odpustimo, da nisi imela časa, sam zdaj pa le pazi, da boš bolj pogosto tukajuser posted image .

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4712
29.6.2007 9:43:37   
draja
Leg magic sem si jaz tud ga želela za rojstbi dan letos, pa sem namesto tega dobila en super duper hudo udoben pisarniški stol - za udobnejše čvekanje na forumuuser posted image user posted image . Moj zlato možek. Očitno ga moji odvečni kg ne motijo prevečuser posted image .

Lepotno tekmovanje jaz sem takoj za. Dejmo se vse skupi prijavit, pol pa zmagovalka deli nagrado z ostalimi. Se pravi - jaz delim nagrado z vami user posted image .

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 4713
29.6.2007 9:58:55   
draja
Erna imaš ZS!

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 4714
29.6.2007 10:25:03   
Taya85
punce eno vprašanje, kje vozite svoje user posted image  v avtu, spredaj al zadaj? kje zauser posted image  ugasnem airbag pri puntotu?

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 4715
29.6.2007 10:39:18   
draja
Taya jaz jo vozim zadaj - imamo Cliota, kjer se airbag lahko izklopi samo na uradnem servisu, pod pogojem, da zamenjaš celoten pas na sovoznikovem sedežu in podpišeš neko izjavo.

(odgovor članu Taya85)
Neposredna povezava do sporočila: 4716
29.6.2007 10:40:38   
erna14
draja sm ti odpisala zs

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 4717
29.6.2007 10:48:50   
erna14
kok sm vazna k sm lepa sm k prva spomladanska rozica,tinaaja a bi ti tuduser posted image user posted image
ej n i cudn da nism mogla se dlje spat k pa me tok sinfate,a ne morte spat al kaj je z vami.

kati:ce dobis avto na ceglih brez koles je kriva tinaaja

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 4718
29.6.2007 10:59:54   
sezam
erna - kako se nisi naspala. A nisi šla včeri zgodi spat? user posted image  Pa da ne bo pomote. Mi smo že kar nekaj časa pokonci. Sem že oba nahranila in oblekla - to pa traja pri nas 2 uri user posted image Se je pa naš danes zbudil 4.40, o sva se morala najest in v celoti preoblečt, ker je plenica spustila user posted image   In je bila ura skoraj 6, da je zaspal nazaj za slabe 2 urice user posted image

Taya - user posted image user posted image  da je srečanje tako pozitivno vplivalo na Lino. Naš gospodič se pa vozi spredaj user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: amy26

user posted image user posted image user posted image  jaz pa skoraj 700 € user posted image user posted image user posted image  Bo treba it hitro to nekam na varno spravit, če hočem imet hiško user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 4719
29.6.2007 11:01:07   
K_a_t_i
Erna, user posted image  user posted image  user posted image .

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 4720
29.6.2007 11:06:22   
erna14
user posted image user posted image user posted image kati to sm te sam opozorila pred tinaajo,ves da jaz nism taka,ti me pa takoj napadasuser posted image user posted image user posted image

sezam noc je bla grozna hranjenje ob 1.30,4.00,6.00,7.00 crkljanje in vstajanje ob 8.00 koncno spet spanje spat sm sla ob 8 zaspala pa ob 10 no a mi je upraviceno jamranjeuser posted image user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4721
29.6.2007 11:07:47   
sezam
opravičeno user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 4722
29.6.2007 11:15:43   
Žabika
Punce, sej ne vem kaj bi rekla! Sej ni zunaj tako vroče, da bi lahko pomislila, da vam vročina v glavo udarja!user posted image user posted image

Očitno ima pa pri nas luna močno pozitivni učinek! Danes smo podrli rekord, in to v spanju. Hana je spala celih 12 ur v kosu, brez hranjenja. Po tem sva šibnili na en kratek sprehod in sončenje, zdej pa spet spi. No se je pa že drugo noč zapored v spanju obrnila za 180 stopinj. Danes jo bom dala spat v njen očitno bolj priljubljeni položaj, pa da vidimo, če se bo spet obrnila. Aja, pa da se ne bom samo hvalila. Ko sem prišla v sobo jo zbudit po dvanajstih urah spanja, je ležala na boku in imela palec v ustih. Ti, ti, ti Hana. Imate kakšen nasvet, razen da ji dam spet rokavičke gor?

Taya: jaz jo vozim zadaj, ker imam samo zadaj Iso fix. So prednosti in slabosti, ampak nam zaenkrat gre. Je pa fino, če se otrok rad vozi zadaj, ker ko bo večji, ne bo več možno zbirati, kje bi se vozil - samo zadaj bo šlo!

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 4723
29.6.2007 11:18:48   
amy26
Taya85, pri puntotu se mi zdi da airbag izklopiš pri sovozniku na desni strani armature, vsaj pri sestrinem se. Ela se vozi spredaj in prav uživa, Aleks pa seveda zadaj vendar je zadovoljen ker naprej gleda.

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 4724
29.6.2007 11:22:29   
K_a_t_i
Kera bo dons okol 12:30 na sladoledu v Čolnarni? Roke gor!

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 4725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

otrok
symba

koliko otrok imate?

enega (44%)

dva (31%)

tri ali več (25%)

Število vseh glasov: 102

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!