|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
28.6.2007 20:18:21   
erna14
tinaaja a se ti fajn zdi k si spet mcknu lepsauser posted image vem kok ti je zdaj dobr pr srcu.moram pa povedat da ste ble tok prjazne mi jer blo tok lustn lubiju pa se zdej ni jasn kaj se imajo zenske 6 ur tok za pogovarjatuser posted image mislm halooooo.
urla:pridna jst sm tud tok zejna sam pijem in pijem sam jaz pijem sok in sem se dodatno zejnauser posted image
kati:prava kuharca si,sprejmemo povabilo tudi za naslednic sm te kar jaz ze ponudla da se ne bos sama trudilauser posted image
ampak jaz sm spet lacna

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4676
28.6.2007 20:37:45   
soncek78
Hello čvekice! Končno se vam spet oglašam... Komaj sem vas prečekirala.

No naša mala mika Nika je bila bolna. No v nedeljo 17.06. je popoldan dobila visoko vročino (40) ter stokala je tako, da jo je bilo težko poslušat. Šibali smo v bolnico. Tako je bila sprejeta. Vzeli so ji vse preiskave in jo kar precej popikali po rokicah in nogicah. Trgalo se mi je srceuser posted image user posted image user posted image , ko je tako jokala.

Dobila je antibiotik v infuziji... Antibiotik je dobivala na 8 ur in to en cel teden (IV). Smilila se mi je s tisto malo rokico... vsa povita.

No drugače je antibiotik je kar hitro deloval in tako, da je že tretji dan veselo lizala povojček na roki. Diagnoza je bila bakterija streptokok. Najverjetneje ga je staknila že med porodom in je bil v latentenem stanju skoraj 3 mesece . 

V glavnem...to nedeljo smo prišli domov. Š štiri dni ji pa moram dajati ospen ( z brizgico). No danes zvečer je zadnjič... tako da je ne bomo več matrali s tem sirupom, saj ji ni prav nič všeč.

Zdaj je tudi že vse v redu... ampak ustrašila pa sva se res močno za najino malo Pikico.

Imava te neskončno rada mali naš sonček Niki.user posted image user posted image

No zdaj moram iti, saj me že kliče.... Je malo sitno biti med 4 stenami toliko časa.

Čestitke vsem minislavljencem!!! user posted image user posted image user posted image

Lep pozdravček vsem!

Smile and the world will smile with you!

Najina Sončica Nika je pokukala na svet 03.04.2007.

19. 04.2013 nas je razveselil najin sonček Luka.

Sedaj imava dva čudovita zakladka :D

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 4677
28.6.2007 20:42:44   
K_a_t_i
No, no punce! Nehite me hvalt, ku kar rastem. Pa sej veste - pr teh letih lohk sam v širino user posted image .
Meaa - solatko? PRIDNA! user posted image

Draja, sej se je men zdel, da navš glih dobre vole doma user posted image .

Urla, nehi glancat, mi slabo vest delaš user posted image . Itak pa mi jo je že Žabika prej s svojo obsesijo sesanja - sem mogla še jst sesalc ven prvlečt. Okna so pa pojem zase... Tinaaja, preden načevlaš svojo fato, bi ji lahk rekla, da maš še en stanvaje za bežigradom, naj še tam generalno nardi user posted image .

Mi mamo pa končno rolete. Upam, da bo čmrl zdej vsaj do 10h spal user posted image .

Erna k si že 14 user posted image , ti kr jej! Jst sem tud že user posted image .

Soncek 78, user posted image user posted image user posted image  za Niko.

Sej res... tlele na RR kr vse potihne tam med 19 in 21to. Kwa vsi dajete tok hmal otroke spat? Kdo bo pa čez par let žural z našim lumpom, če bojo vsi s kuram spat hodil? user posted image

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 28.6.2007 20:46:39 >

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 4678
28.6.2007 21:11:33   
erna14
moja vecerja mini croosani pa jogurt.zdaj pa grem spat moram nadoknadit sm ze ob 7 vstala to je ze predolg presledek med spancem lahko iz forme pridm sicer pa cula bom k bom stara k ne bom mogla spat zdaj pa dokler se zdravje to dopusca pa samuser posted image user posted image user posted image user posted image .
sonchek78:boga lubika tvoja sam da je zdaj vse ok

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4679
28.6.2007 21:12:52   
erna14
ENGA VELIZGA KOMARJA VAM POSILAM ZA LAHKO NOCuser posted image user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 4680
28.6.2007 21:45:07   
Sibil_
Dan!

Hvala za vse čćestitke in seveda čestitke obema (so)slavljencema.

Erna-komarja kar imej, jaz ga ne rabim sploh.user posted image

Soncek78-ajoj boga Nika, sploh ker vem kako je gor na pediatriji-jao.Samo da je zdaj ok, kaj ven boš lahko hodila z njo?Al morate bit še kaj doma?

Mi smo ok, Lukas je začel več jest (beri-sredi noči se zbudi, poje mlekec iz ene joške, se pokaka ko velik in seveda zahteva še ta drugo joško) in več spat-torej z grozo sklepam, da ima poskok rasti.Ehh, bom pač začele že cote za dve leti kupovat, kaj čmo.user posted image

No, včeraj sem pa bila celo jaz v šopingu v Okaidiju.Lukas je preraste Obaibi, tam sploh več ne gledam.Pa kako spravite tako male cunjice gor na otroke?Meni se zdijo vse ultra majhne.No, za Patrika sem kupovala velikost za 6 let, pa bom morala pogledat kako mu bo kaj prav, ker zgledajo cunje majhne...

Spet vprašanje za vas z več otroki-med katerimi kakšen 2-4 letnik.Imate že za njih natikače ali copatke take za nataknit?Ker Patrik nam krade copate in se z njimi sprehaja., mu je to ultimativna zabava, pa sem nameravala mu nabavit kaj podobnega.V trgovini od Kopitarne nimajo številke 27, samo od 28 naprej.A veste kje bi se dalo to dobit, pa če je sploh že primerno?No, za lokacijo nakupa otroških natikač se priporočam tudi nakupovalkam (saj veste katere ste, ne?).user posted image

lp in lahko noč,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 4681
28.6.2007 22:27:33   
Ela80
Ojla punce,

midve sva bile 14 dni na morju, 1 teden sami, 1 teden pa še z očijem. Vam moram povedat, da se je Elči že kopala v morju in ful uživala.

Kaplice Oleovit D3, dajala sem ji jih v usta z dozirko inso prišle v stik s slino in so mi splesnele, sedaj imamo že nove, samo 1xsem ji dala AD3 in je bila revca čist fertik, ful jo je napenjalo, mi je bilo tok hudo.

Soncek78, ja bogi otrokec, ful dobr, da ste doma.

Lepo sanjajte.user posted image

Moja punčka je Ela

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 4682
28.6.2007 22:43:45   
amy26
Soncek78, za Nikouser posted image user posted image  tudi mene boli srce ko Elo špikajo, tako da še dobro da ste zdaj bolje in da ste doma.

Barči78, prav lepo da je Žan sprejel mleko user posted image in želim vam da bo tudi v naprej

(odgovor članu Ela80)
Neposredna povezava do sporočila: 4683
28.6.2007 22:46:29   
thaiss
Čestitke Maks, Lukas in Klemen!!!

user posted image user posted image  za Žana ki je popapcal konkreten obrok user posted image  user posted image

TINAAJA - jeseni pa mora res en vseslovenski marcevski piknik past user posted image   SEM ŽE PRIJAVLJENA

Soncek78 upam da je zdaj Nikica boljša in ji pošiljam enega lubija user posted image

Punce danes je 1.leto odkar sem odprla temo
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=979946&mpage=1&key=
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image user posted image   user posted image  user posted image  

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 4684
28.6.2007 22:59:11   
tinaaja

hudooooo user posted image joj spomini user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4685
28.6.2007 23:01:41   
skačica
hojla!

Evo, moja punca spi, smo se pozno domov privlekli, sem šla kar k moji mami na kosilo in tam do večera ostala, za mano je pa še moj prišel.
Je blo luštno danes na srečanju, ste ta stare lepo ta nove sprejeleuser posted image user posted image user posted image , Kati, ti si pa res prava kuharcauser posted image , je blo njamiuser posted image
Iza mi je celo pot nazaj lepo prespala.
Upam, da enkrat jeseni res organiziramo tako vseslovensko srečanje, bi blo fino še druge spoznat.

draja- naslednjič pa res ne smeš manjkat.

erna- jaz o večerji rajš ne bi, ker je moj pico naročil in sem jo tretjino pojedla, zdaj pa kokakolo čez pijemuser posted image  in pol naj bi kg izpuhteli v zrak, neuser posted image  Da ne govorim, da sem pri mami po kosilu 2 skodelce sladoleda zmazalauser posted image user posted image user posted image

soncek78- revica tvoja punčka. Lepo, da je sedaj zdravauser posted image

Jaz sem pa svojo najmlajšo sestro nažicala, da bo drug teden prišla k meni za 2 dni na počitnice in pazila na Izo kakšno urico, da bom jaz pisala diplomo. Saj hodi na vzgojiteljsko in naj nabira kilometrino.Ma, bom gledala, da bom pisala bolj takrat, ko Iza spančka, ker ona je bolj tko tko varuška- ima po 5-ih minutah dostuser posted image . Ampak to gospodična ne bo delala zastonj, ampak ji bom dala nekaj eurov, ker ona pač rabi denaruser posted image . No, saj ni panike.

Grem zdaj, ker moj rabi računalnik. Lahko noč.

(odgovor članu Ela80)
Neposredna povezava do sporočila: 4686
28.6.2007 23:05:47   
Žabika
Sonchek78: ena user posted image za vajino pikico. Lepo, da je zdaj vse ok!

thaiss: sem šla malo pogledat kako smo klepetale na začetku naših nosečnosti! Uf tinaaja je bila dejavna, pa dolgolaska tudi. ki pa zdaj nima več veliko časa. No, ti si pa že zelo na začetku rajcala s slikico od vozička, ki naj bi ga imeli, a ga zdaj nimate! Skratka, prav luštno branje.

Jaz sem odlaufala svoje; danes je bil z mano še Lupus in sem ugotovila, da je on šibki člen - juhuhuhu! Sej čuva me, samo pomaga pa nič - ga je treba skoz čakat in na mestu stopicat!

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4687
28.6.2007 23:10:44   
Žabika
tinaaja: a imamo kresničko na seznamu marčevskih mamic? Sem jo našla na našem nosečniškem čveku, da ima Vida. ????

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 4688
28.6.2007 23:10:44   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: Žabika

thaiss: sem šla malo pogledat kako smo klepetale na začetku naših nosečnosti! Uf tinaaja je bila dejavna, pa dolgolaska tudi. ki pa zdaj nima več veliko časa. No, ti si pa že zelo na začetku rajcala s slikico od vozička, ki naj bi ga imeli, a ga zdaj nimate! ŠE ME MANTRA TA VOZEK, SAMO SMO KUPLI DRUG AVTO IN NI ŠANS DA BI GA NOT SPRAVLIuser posted image  user posted image

Jaz sem odlaufala svoje; danes je bil z mano še Lupus in sem ugotovila, da je on šibki člen - juhuhuhu! Sej čuva me, samo pomaga pa nič - ga je treba skoz čakat in na mestu stopicat!
user posted image user posted image user posted image  PRIDNA ŽABIKA user posted image  user posted image

< Sporočilo je popravil thaiss -- 28.6.2007 23:11:20 >

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 4689
28.6.2007 23:11:38   
Žabika
thaiss: user posted image user posted image user posted image V isti sekundi sva oddale post!

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4690
28.6.2007 23:14:49   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: Žabika

thaiss: user posted image user posted image user posted image V isti sekundi sva oddale post!

KDOR ZNA ZNA user posted image  user posted image

A ste opazle da RR ura spet zajuser posted image  !! A nas pančkat podijo???

imamo kresničko: 10.03. kresnička: Vid

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 4691
28.6.2007 23:16:24   
cv105
Sonček78: user posted image  za Niko

Barči: user posted image user posted image user posted image  za vašega poba!

Mi smo tudi našli čist navaden Aptamil1, ki ga Maks pije. Ostalih mlek ne šmirgla. user posted image user posted image user posted image user posted image

Nočko.

ps: a se bliža luna, a ne? mi se uspavamo in uspavamo, pa vsi smo že čist na konc, sam zaspimo pa ne...

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 4692
28.6.2007 23:18:35   
cv105
Vse najboljše minislavljencem!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 4693
28.6.2007 23:21:18   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: cv105
ps: a se bliža luna, a ne? mi se uspavamo in uspavamo, pa vsi smo že čist na konc, sam zaspimo pa ne...

A pol nimamo mi rekorda? Včeri je trajalo PONOČI 2 uri, zdele pa od 21h do zdele (1,5 ure)! user posted image  Sej je tok časa vmes minilo, da je tamal verjeten že spet lačen user posted image

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 4694
28.6.2007 23:33:36   
draja
Sonček78 samo da je Nika zdaj zdrava!!!!

Thaiss uf zdajle sem šla brat nazaj našo temo in se sploh nisem mogla odtrgat. Sploh, ker me na začetku še ni bilo zraven in so prve strani ostale neprebrane. Pa mam ful za pospravit, pa cunje obesit, pa pakirat,... ampak jaz bi pa ful še brala. A ti si pred nosečnostjo imela nek drug nick al kako?

Žabika pridna, pridna. Sam bogi Lupususer posted image  - najprej ga ganjaš, pol pa tuki opravljaš kakšna počasnela jeuser posted image .

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4695
28.6.2007 23:47:24   
Taya85
Lahko noč čvekeuser posted image !!!!

Taya&Lina

P.S. : K-a-t-i : muffini so bili res user posted image user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 4696
28.6.2007 23:50:37   
thaiss
draja ti kr beri...delo bo že počakalouser posted image   Ja, ja, sem imela drug nick!!

Kati in cv105 luna bo v nedeljo, sam nas tudi neki drži že 4 noči user posted image  Zaspat ni problem, sam se skos neki zbuja v joku. Komaj ga potolažim, zakinkam pa se spet dere user posted image  user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 4697
28.6.2007 23:54:18   
thaiss
tudi jaz berem  user posted image čvek, pa sem se nasmejala

Vanji :

titleAndStar(26,0,0,false,"","")

se mi pa zdi, da marčevke 07 nismo najbolj zgovorne.

dejmo zbud'te se malo.

vidim, da se po drugih podforumih sprehaja kar nekaj novih marčevk, ki pa se še niso prijavile na našo temo.

lepo vabljene nove marčevke

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4698
28.6.2007 23:55:05   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

tudi jaz berem  user posted image čvek, pa sem se nasmejala

Vanji :

titleAndStar(26,0,0,false,"","")

se mi pa zdi, da marčevke 07 nismo najbolj zgovorne.

dejmo zbud'te se malo.

vidim, da se po drugih podforumih sprehaja kar nekaj novih marčevk, ki pa se še niso prijavile na našo temo.

lepo vabljene nove marčevke

če pa mi nismo zgovorne....

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4699
29.6.2007 0:01:52   
sezam
Danes smo se res imele lepo. Lahko je žal tistim, ki vas ni bilo zraven user posted image . "Ta frišne" smo ostale cele user posted image  Kati je naredila res njami mufine user posted image . Lepo vas je bilo spoznati user posted image

Čestitke Maks, Lukas in Klemen!
meaa - user posted image user posted image  za bencinsko

erna - Drugič mu daj Žiga s sabo, pa boš videla kako dolgo bo zdržal on na čveku. Pa še zizo bi mu mogla posodit user posted image

sonchek78 - še dobro, da se je vse OK izteklo user posted image user posted image user posted image  za tvojo Pikico.

IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

hudooooo user posted image joj spomini user posted image

Prav luštno branje user posted image user posted image user posted image user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...

Ime za fantka
butt3rfly

Katero ime vam je najlepše?

Filip (49%)

Jonas (7%)

Leon (31%)

Samuel (13%)

Število vseh glasov: 519

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!