Anonimen
|
Zdravo klepetulje! Vam je kr težko sledit... Mi smo bili včeraj na vaganju in merjenju pri dr. in smo veliki 63cm in imamo 6,6 kg . Sedaj sem na dieti, ker malega noroooo šraufa. Torej brez mleka (oz. to lahko minimalno), jajc (torej testenine brez jajc in vse osatlo), morskih rib, lešnikov, arašidov,... torej brez čokolešnika, Nutelle,... pa že tko sem na dieti brez svežega sadja in zelenjave... no, tko da res lahko jem sam riž in krompir ... ampak, upam da bomo vsaj ugotovili kaj ga tako matra s to prebavo... vojaške hlače na krstu - Ker se tudi krst bliža (8.7.) sem včeraj šla pogledat kaj za krstno obleko za malega... in ga imam s seboj v otroški trgovini in rečem, da bi rada zanj nekaj za krst... pa mi začne kažat kr neki, pa sem rekla, da bi kaj bolj svečanega, ne pa pajackov! In mi kaže hlače za 1,5-2 letnika in pol reče; ja, tele so mu res še malo velike!!!! Haloooo, kakšna prodajalka, kaj ne loči hlač za 3 mesečnika ali pa za 2-letnika, že na oko bi videla, da so hlače večje kot cel Jure! In pol še malo brska in potgne vn vojaške hlače (spet za celo glavo večje kot je Jure cel) in reče, da vojaški motiv pa najbrž ne bi prišel v upoštev???!!! Sem se sam obrnila in šla iz trgovine... ma kakšne prodajalke imajo v otroških trgovinah? fantek/punčka - Pa še neki sem ugotovila, da bolj kot Jureta oblačim v modro, bolj me ljudje sprašujejo če je punčka! Zadnjič je celo ena vprašala kako se kliče, pa reče moj mož, da je Jure, pa oan ponovi ime še enkrat za njim... čez čas pa reče, da imava res lepo punčko?!
|