skačica
|
hojla! Evo, moja punca spi, smo se pozno domov privlekli, sem šla kar k moji mami na kosilo in tam do večera ostala, za mano je pa še moj prišel. Je blo luštno danes na srečanju, ste ta stare lepo ta nove sprejele , Kati, ti si pa res prava kuharca , je blo njami Iza mi je celo pot nazaj lepo prespala. Upam, da enkrat jeseni res organiziramo tako vseslovensko srečanje, bi blo fino še druge spoznat. draja- naslednjič pa res ne smeš manjkat. erna- jaz o večerji rajš ne bi, ker je moj pico naročil in sem jo tretjino pojedla, zdaj pa kokakolo čez pijem in pol naj bi kg izpuhteli v zrak, ne Da ne govorim, da sem pri mami po kosilu 2 skodelce sladoleda zmazala soncek78- revica tvoja punčka. Lepo, da je sedaj zdrava Jaz sem pa svojo najmlajšo sestro nažicala, da bo drug teden prišla k meni za 2 dni na počitnice in pazila na Izo kakšno urico, da bom jaz pisala diplomo. Saj hodi na vzgojiteljsko in naj nabira kilometrino.Ma, bom gledala, da bom pisala bolj takrat, ko Iza spančka, ker ona je bolj tko tko varuška- ima po 5-ih minutah dost . Ampak to gospodična ne bo delala zastonj, ampak ji bom dala nekaj eurov, ker ona pač rabi denar . No, saj ni panike. Grem zdaj, ker moj rabi računalnik. Lahko noč.
|