|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
29.6.2007 11:24:08   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Žabika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4726
   RE: Marčevke 2007
29.6.2007 12:42:45   
amy26
Bay, vidim da nas spremljaš, oglasi se kajuser posted image  

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4727
29.6.2007 12:46:38   
Taya85
Matr ste se polenile, nč ne klofate, tinaaja ma povavad največ za povedat, a si se upokojila? A z erno tekmujeta ker bo več bjuti slip-a ujela? c-c-c da vas ni srram sam spite
No mi smo se uspaval, zdej pa akcija - pospravljanje!!user posted image
meaa upam da ti žival čimprej zleze iz ušesa user posted image
Je moj user posted image  dons ponoč neki ene striglce sanju in se vsedu na pojstlo in jih na rokah iskal, men ni blo nč jasn, pol se je pa naredu kao nč ni in šel na wc, mi je pa pol zjutri povedu kva mu je dogajal user posted image user posted image

Uživajte jz grem pa pospravlat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , kva se mi ne da

< Sporočilo je popravil Taya85 -- 29.6.2007 12:48:22 >

Neposredna povezava do sporočila: 4728
29.6.2007 13:02:04   
Anonimen
mi ze nazaj....slo je kot po tekocem traku..hitra obnova....ga zacnem slacit,skrat se zacel dret kot jesihar,duda nic pomagala, za vska slucaj imela vetrovne zraven,mu dam na dudo ma kaki gremo mi naprej...pol se le malo umiri...ga vzamem ovitega v tetra plenico me polula celo user posted image ...pol se postavma v vrsto,mi zadrema na rokah....no pol pa gospod doktro ni in ni mogel najt beta kota,kao da ma tako obliko medenice  da mu je full tezk najt user posted image ...ja kako pa so lahko pr odpustu iz bolnice lepo zmerli...alfa kota stimajo vse 1a,zarad tega beta sranja pa mamo se 4tedne ponoci povijanje in pol spet kontrolouser posted image ...skrat se notrsmejckal lepo in bil priden...priodema nazaj ven in ko se oblacma spet v grozen jok.....ajme ajme kaka sirena je to bla...pol pa na poti do avta mali ze spi....ah ja bomo pa se en mesec ponoci povijali,vsaj brcat ne bo tako mogel kot zdaj,da se zarad tega zbudi....

ko pride pa user posted image domov pa mu pokazem najino slikco v mami pol pa naredit palacinke z mletim mesom za kosilo...

uzivakjteuser posted image

(odgovor članu Taya85)
  Neposredna povezava do sporočila: 4729
29.6.2007 14:11:44   
draja
Taya za Erno in Tinaajo imam jaz opravičilo, saj sta prišli na moj konec na eno hitro kavico pred mojim dopustom.

Meaa podoben problem sem imela jaz prejšnji teden po kopanju. Mi je zgleda šla voda v uho, pa sem ful slabo slišala na en uho, pa nikakor, da bi šla ven.Po ene treh dneh je bilo pa bolje. Kr neki skratkauser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4730
29.6.2007 14:32:08   
tinaaja
Matr ste se polenile, nč ne klofate, tinaaja ma povavad največ za povedat, a si se upokojila? A z erno tekmujeta ker bo več bjuti slip-a ujela? c-c-c da vas ni srram sam spite

jaz sem garala, na pa spala. sva sibali cez roznik, na pijacko in v rutarja po novo staro ninico user posted image user posted image user posted image

meaa - pejt k osebni pokazat al pa na urgenco.. saj sem zadnjic napisala, da sem gledala, kako je eni skarabej v uses zlezu user posted image user posted image user posted image user posted image

leina - jaz tud upam, da ne fasemo kaksnega sirokega povijanja user posted image

kwa sem zaspana user posted image pa lacna.. a vsaj vroce mi ni user posted image

(odgovor članu Taya85)
Neposredna povezava do sporočila: 4731
29.6.2007 14:47:21   
erna14
dannnnn sm ze tle kot ena obsedenkauser posted image user posted image

a bi kdo lazanjo pa pomfri in solatko papaluser posted image a ne bi ok pa nc bom pa samauser posted image

bravouser posted image user posted image user posted image user posted image  za mojga soncka sva prletela domov hlace,bodi cel od sracke sm ga mogla kar celga umit je bil do popka v kakcu,sm tako srecna mal prej sm se govorila tinaaji in draji da ze 5 dni ni kakal prideva domov pa supriseuser posted image user posted image

ja mi smo bli pa na pijacki sm tako vesela k poznam se eno marcevko vec je blo zlo lustn.tinaaja tale soping gre pa teb hitr mislm halo a si sla sam not pa vnuser posted image user posted image user posted image .draja teb zelim full dobr dopust pa full sm vesela k sm te spoznala upam da bo se kdaj kak drink podu ce ne pa vsaj sprehod.
meea:ja kaj pa ce bi kdo mal v tvoj uses pogledov ce se kaj vid drgac pa pejt k dohtarju

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4732
29.6.2007 15:00:01   
erna14
ni vec ponudbe za kosilo sm ze pojedla(pozrla)user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 4733
29.6.2007 15:02:19   
malecka_mateja
joj babnice ne folgam vas!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

najprej sem jezna kotuser posted image user posted image user posted image user posted image joj pa ti prodajalci!mi smo imela njaprej vziček peg perego centro in ker je bil prevelik smo ga hoteli prodat in kupili smo peg perego pliko!no in dva dni preden smo kupili novega nam so odpovedale zavore in nalsonjalo se ni več dalo v ležeči položaj!ok in damo na servis kjer je bilo obljubljeno da domimo nov zavornisistem in celotno novo naslonjalo!grem po vozek in dobili smo nove kolese za naslonjalo pa niti sluha ne duha!in brez ene plastike...pa ok sam da dela!potem pa moj reče poglej voze!in katastrifa!tak kjer je bil beli je sedaj rjaviuser posted image user posted image user posted image tam ko je bil črni je beli od prahauser posted image user posted image user posted image in celi popraskanuser posted image user posted image user posted image user posted image star je bil en mesec ko smo ga tja peljali nazaj smo dobili starega dve leti(tako zgleda)user posted image user posted image user posted image groza!in seveda pošljem nazaj da takega vozek ane sprejmem ker nisem takega tja dala!Vozek pa smo med tem že prodali!saj so ga imeli 35 dni tam!user posted image user posted image in sedaj dobim odgovor da oni niso kri!klime v LJ se razpizdim in sedaj sem jim poslala slike kak je voziček zgledal en dan preden smo ga  tja peljali in kako zgelda ko smo ga dobili nazaj!in sedaj čakam odgovotuser posted image user posted image user posted image jaz pa mam vozek prodam in kako ji naj takega damuser posted image user posted image user posted image user posted image res sem žalostna !user posted image user posted image bomo vidlei kaj bodo rekli!

ok pride katera na čokaladne mufine!????z koščki čokalade???njamiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

malo sem si olajšala dušo!sedaj pa gremo seko selit!je dobila novo stanovanje!user posted image user posted image in mojega nečaka ki je en teden mlajši od naše pupe!user posted image user posted image

pridne bit!papa

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 4734
29.6.2007 15:09:49   
Pikca
ojla,
kaj vam pa je, cel dan me ni na rr, pa sam uboge 3 strani za prebratuser posted image

Živa je poročala očiju, da so ble včeraj v arboretumu same tetke z dojenčki pa nobenih stričkovuser posted image

...ja, je blo luštno, lepo, da sem vas spoznala, pa mafini od Kati so bli res dobriuser posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 4735
29.6.2007 15:22:57   
Pikca
Diagnoza je bila bakterija streptokok. Najverjetneje ga je staknila že med porodom in je bil v latentenem stanju skoraj 3 mesece .

ojej sonchek78, a to je tudi možno, da toliko časa mirujeuser posted image , me je prav strah postalo, ker sem bila pozitivna na to bakterijo, ampak zaradi hitrega poroda ni bilo časa za antibiotik in bi se tudi naš lahko okužiluser posted image
Sicer pa eno user posted image  mali Niki, me veseli, da se je dobro izteklo.

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 4736
29.6.2007 15:27:08   
erna14
lustna je tale tvoja ziva,oci ze ve koga mora z mami posilat da bo kaj zvedu.
ja nc ni z temi nasimi ene so v colnarni  na sladoledu,draja pakira,tinaaja ma bjuti spanc,mea se z usesom ukvarja,primorke se soncjo medtem k smo ostali tuki in nimamo kaj za brat

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 4737
29.6.2007 15:31:22   
erna14
baby center ma fredov obroc v akciji 4.790

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 4738
29.6.2007 15:32:10   
tinaaja
erna, kdo spi??? tvoja domisljija je burna...user posted image

obalke - kdaj se zacnejo razprodaje v italiji? a je ze zdaj kaj znizamo tko kot pri nas?

grem jest kosilo

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 4739
29.6.2007 15:32:45   
draja
Erna tud jaz sem ful vesela, da sem te spoznala. Sva si tko blizu, da se res lahko večkrat dobiva. Pa še da pojasnim Živin jok z zmenka - očitno je bila ful zaspana, ker mi je po poti zaspala in je spala do 14-ihuser posted image . Skor 4 urce brez papat. Pa tud ko se je zbudila, se je lepo začela igrati v košku, skratka nič ni kaj lačna delovala. Uuuuu pa bravo Žiga za sračko!!! Je mogu sam mal babje čveke poslušat pa ga je takoj pognalouser posted image .

Pikca jej jej ta tvoja Živauser posted image . Bog vedi kolk evrčkov ji je ati obljubil za natančno poročilouser posted image . Mi je ful žal, da vas še nisem spoznala. Naslednjič obvezno!!! Sem mogla že Tinaaji obljubit - noben izgovor se ji ni zdel dost doberuser posted image .

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 4740
29.6.2007 15:36:55   
Pikca
oci ze ve koga mora z mami posilat da bo kaj zvedu.

user posted image ja, ta pravi detektiv je mala, ful opazuje in vse sčvekauser posted image  slaba stran tega je, da so babice in dedi vedno o vsem obveščeni, tudi o stvareh, ki se jih ne tičejouser posted image

aja, sibil, naša ima tudi ful rada natikačeuser posted image , pa ker jih nismo nikjer tko majhnih našli (nosi številko 24), smo kar ene njene že mal premajhne copatke zadaj odrezali. Samo so še zmeraj naši taveliki bolj zanimivi.

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 4741
29.6.2007 15:46:06   
Pikca
ja, Draja, tile tvoji izgovori so bli res mal na trhlih nogahuser posted image user posted image

sicer bom pa kdaj prišla v LJ, pa se vidmo. Lepo se imejte na dopustu!

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 4742
29.6.2007 16:17:13   
draja
Punce Živa že spet sladko spiuser posted image . Tud eno urco ni zdržala pokonc ta zaspanka moja.

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 4743
29.6.2007 16:21:06   
erna14
tinaaja-sej vem da ne spis ampak da kuhas kosilo ampak razmisli ce bi napisala da kuhas kosilo se nebi spravla tipkat in mi nebi mel kaj za brat tako pa ksm napisala da spis pa ni da ni da neb komentiralauser posted image user posted image a se motmuser posted image
draja-pridna Ziva,mala je res bonboncekuser posted image user posted image
pikca-posl tamalo k dediju pa babi kdaj prespat mogoce tud ti kako zanimivo zvesuser posted image user posted image

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 4744
29.6.2007 16:26:16   
Pikca
evo, še ena fotka od včeraj, sicer glave manjkajo, ker je Živa slikalauser posted image

user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 4745
29.6.2007 16:36:48   
Taya85
erna vidm da si ti dons tle gor glavna, da se nebosta s tinaaj-o skregale, ker si njen plac zasedla user posted image user posted image

če ti je pa dolgcajt, mi pa lohk pridš pospravt, ker jz še vedno nisem svoje lene riti dvignla.........dobimo jutr obiske, bog ve kaj bo mela Lina jutr priložnost poskust (kakšn pečen bedr, pomfri)user posted image

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 4746
29.6.2007 16:52:54   
K_a_t_i
Da še jst mal nasmetim, da vam nav dolgcajt user posted image . Nismo pršli do sladoleda - sva bla na šihtu (v kavarni na vrtu poleg, no user posted image ) pa se je folk kar menjal. Pol sva šla pa koooooooončno se še slikat za OI user posted image . Zdej se morva pa še en dan na UE spravt pa registrsko moram dobit user posted image , pol pa lahk čez mejo skočmo!

Urla, kwa je s tamalo? user posted image user posted image

Meaa - ja,ziher je skarabej... Ma ne, sploh ni smešen. Men grejo kr dlake pokonc. Mogoč ti je pa solata čez ušesa pogledala user posted image  (puser posted image  sem zloba!)

Draja, težko tebi... Kam pa šibate?

(odgovor članu Taya85)
Neposredna povezava do sporočila: 4747
29.6.2007 16:56:36   
erna14
taya85:a se hecas bols da ne vids nase bombe tuki v stanivanju moram it pospravlat,
pikca:sam ziga pa brina mata glavo,malaziva je pravi fotograf

(odgovor članu Taya85)
Neposredna povezava do sporočila: 4748
29.6.2007 16:57:22   
erna14
kati:a je bil dobr sladoled?

Neposredna povezava do sporočila: 4749
29.6.2007 17:15:04   
sezam
Se vidi, da bo luna. Naša sta dans ful težka. Skoz eden neki dricka user posted image .

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 4750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenje v javnosti – zakaj še vedno sproža...
Čeprav je dojenje naravno in ključno za zdrav razvoj otroka, še vedno sproža nelagodje, če poteka v javnosti. Zakaj je t...

Ali bi se kljub zdravstvenim težavam odločili imeti otroke?
sonček08

da (68%)

ne (32%)

Število vseh glasov: 362

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!