Monika79
|
oj No jaz pa danes bolj pozno tukaj gor visim, ne vem kaj je naši Kaji, da sedaj že dva dni tako težko zaspi, tako se sem ter tja obrača, spet na bok, spet na trebuh, potem jok, sploh več ne vem kaj naj z njo, no danes je trajalo do polnoči, včeraj pa do enih jaz pa vsa zalepljena hodim po bajti ves dan pa saj ni panike, da bi le potem dlje spala, oh ne, gospodična vstanejo že ob šestih in delajo neumnosti v posteljci tako, da se je potrebno kar hitro vstat - jaz mislim, da jo mantra vročina, samo to se še ni zgodilo, pa je tudi bilo neznosno vroče vidim, da pri vas ni tega problema, ker vse pančate jaz pa mam samogovore Majas - sestra in bejba sta ok, mala raste in se redi, vsak dan je lepša, ker ima bolj polna lička, bom jutri dala slikco gor kako Kaja svojo sestrično lupčka, tako sta zlati, naša se kar trese od navdušenja, ko jo vidi nič, grem pančat da ne bom več tukaj gor strašila
16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji. Preden je bila spočeta - sva si jo želela, še preden je bila rojena - sva jo ljubila, in komaj se je rodila - bi zanjo umrla. TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA! M.Hawkins
|