rumba
|
Tani33, ČETITKE ZA PRINCESKO!!! No, pa sem s pregleda. izvidi so bili vsi v mejah normale, pa še hemoglobin se mi je po tabletah lepo dvignil! CTG je pa druga pesem. Jaz tam ležim in gledam naokoli. Pa pride prva sestra, me gleda, pol pa le vpraša, če imam popadke. Nič ne vem o tem. Pa pravi, ja pa jih imate. Pa gre. Malo kasneje pride druga sestra, gleda listek in spet ista pesem. Vi imate popadke. A ste prišla roditi? HALOOOO JAZ NIČ NE VEM O TEM! Madonca, res nič nisem čutila, one bi me pa že kar v porodno poslale. OK, vas bo še zdravnica pogledala, če ste zadosti odprta... Sem bila ful vesela, ker je bila ravno moja G (preglede imam sedaj v P in ne več v ambulanti). Me pregleda v spodnji štuk (nič ni bolelo ) in ugotovi, da pa le še ne grem roditi, saj sem šele 1cm odprta. No, tako da mi še kar lepo čakamo, da se bo kaj zgodilo. Kaj? Pojma nimam... Ko bi mi vsaj voda odtekla, da bi vedela, da gre zares. ronja, , pa boš kmalu cartala!!! Mene tudi zanima, kako dekico šivaš. Čakam slikco. madejka, fejst možeka imaš!
|