|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Darilni bon za vse redne in izredne študenke!!!
5.11.2004 15:45:23   
janjja

Pozdravljene,:zmeden2:
odločila sem se da pišem na to temo, ker sem včeraj izkoristila podarjeni bon in so mi v hipremarketu Mercator v Celju, kjer ga v naši regiji lahko izkoristiš rekli da sem prva, ki sem prišla s tem bonom. Menim pa da vas je veliko več zato še enkrat:
VSE KI STE REDNE ALI IZREDNE ŠTUDENTKE VAM VZAJENMA PODARI BON ZA 15.000 SIT ZA NAKUP OTROŠKE OPREME PO HIPERMARKETIH MERCATOR PA VSEJ SLOVENIJI.:darilo::darilo::darilo:
poslati jim morate le rojstni list otroka, potrdilo o vpisu,izredene pa še podpisano izjavo o resničnosti podatkov, ki jo dobite po pošti, če pokličete na Vzajemno in jo zaprosite.:muca:
Edina fora je da lahko izbirate le iz programa lumpi, ampak brez panike imajo full lepe cotke in goro kozmetike ter otroške hrane tak da bona ne bo težko zapravit.

UPAM DA SEM KAJ POMAGALA!:)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Darilni bon za vse redne in izredne študenke!!!
5.11.2004 16:25:58   
Blink1
:bravo::bravo: Super...

Ko sem rodila, pa nisem bila študentka...a isto velja??

(odgovor članu janjja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Darilni bon za vse redne in izredne študenke!!!
5.11.2004 18:13:51   
Tinkara-3
to je pa res neki fajnga...zanima pa me, če to velja tudi za študentke, ki imamo že večje otroke (5 let), pa če morš bit zavarovan pr vzajemni??
že vnaprej hvala za odgovor
lp

(odgovor članu janjja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Darilni bon za vse redne in izredne študenke!!!
5.11.2004 19:08:56   
Blink1
Mislim da to velja za tiste ki bodo rodile od junija 04 do maja 05. Pa zavarovan moraš tud bit:zmeden:

(odgovor članu janjja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Darilni bon za vse redne in izredne študenke!!!
6.11.2004 10:35:36   
TIMMI
Kaj to velja tudi za dijakinje?

(odgovor članu janjja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Darilni bon za vse redne in izredne študenke!!!
6.11.2004 19:22:16   
Dadi
No jest tudi čakam na bon.:)- Ti ni treba bit zavarovan pri njih. To darilo se vsako leto obnavlja tako da ni panike. Poslati moraš pa potrdilo za tisto šolsko leto ko se ti je otroček rodil. Jest sem jim poslala za letos potrdilo, pa so me klicali domov in me prosili za lansko potrdilo, ker se je Klara rodila lansko šolsko leto. Za dijakinje pa ne vem. Lahko se vpraša. Pokliči na njihovo številko. Prav bi bilo da bi tudi dijakinjam dali bon.

(odgovor članu janjja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Darilni bon za vse redne in izredne študenke!!!
8.11.2004 10:10:40   
žorž
Hm, naj vas opozorim, da je treba tole "darilo" vpisat tudi v polo za otroški dodatek in če ste na meji, vam lahko zniža otroški dodatek (to mi je povedala kolegica, ki se ji je zgodilo ravno to!) :zmeden: Kolk je naša država prijazna, a ne?!
Druga stvar: od znamke Lumpi kupujte raje samo oblekce in hrano; kozmetika baje vsebuje preveč dišav in je veliko verjetnosti, da bo dražila kožo (besede patronažne). (Pa od Johnsona je tudi slaba kozmetika; pediatri jo baje ful kovnejo, ker je ogromno vnetij kože po njej)

(odgovor članu janjja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Darilni bon za vse redne in izredne študenke!!!
8.11.2004 12:06:51   
janjja
DArilni bon dobite vse ki ste imele status študenta ko ste rodile. rabite pa tisto potrdilo o vpisu, ki je bilo veljavno za tisto leto ko ste rodile.:zmeden2:

Dobijo ga tudi dijakinje seveda s potrdilom. :zmeden2:

Ne rabite biti zavarovane, samo papirje rabite, kaj vse rabite priložiti si lahko preberete tudi na www.vzajemna.com :darilo:

Dobijo pa ga samo mamice z dojenčki ki so se rodili po 1.5.04 in vse katere bodo rodile do tega datuma naslednje leto!!!:sloncek:

(odgovor članu janjja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Hoja z držanjem za roko ni priporočljiva!
Vaš otrok še ne hodi, ima pa veliko željo, da bi ga držali za roko in bi z vašo pomočjo hodil. Fizioterapevtka, Špela Go...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?