|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: avgustovke in njihovi sončki 2006
28.6.2007 23:59:19   
miši
juhu punce

zdaj se vam pa že moram javit,da ne boste mislile,da sem izginila :-) namreč, pri nas je tako živahno in non stop akcija,da tudi minutke časa nimam čez dan,da bi kaj naredila. Ajda je skos naokoli, jo lovim,šibam za njo, vstaja, puza v šprintu, leze povsod, dela akrobacije, vse kar primem v roke hoče imeti, zadnjič sem jo dala kar v stol stoje zraven pulta in sva skupaj čistili solato. ni šlo drugače.
S fizioterapijo počasi zaključujeva, odlično napreduje, sem prav vesela, vsekakor nam je nevrofizioterapevtka odprla oči in tam smo se vsi veliko veliko naučili o samem razvoju otroka. zobkov je še vedno 6, 7 in 8 bosta vsak čas prebila, jo kar orenk matra. Papamo res skoraj vse, miksam zelo malo, večinoma že lepo papa v koščkih, tudi ločeno, da razloči med mesom,zelenjavo..flašo imava samo še zjutraj in zvečer. Spanje pa je pri nas še vedno nujno zlo, čez dan zelo zelo malo, zvečer pa rabimo vsaj eno uro,da se pupa umiri in zaspi. Na morju smo uživali a je bilo prevroče, tako da smo prišli prej domov. je pa tako navudšena nad vodo,da skoraj vsak dan čofotamo v bazenčku. bomo še šli za kak podaljšan vikend.

Todi in pikica, čestitke za podaljšanje, jaz sem tudi doma do konca septembra. fino ane.user posted image  Pikica, veselo in nepozabno praznovanje vam želim, mislim,da smo mi takoj kmalu za vami.

Huanita, jutri je nov dan in za njim spet nov in nov, še dobro,da vam otroci izvabijo nasmeh na lice in da za trenutek pozabite na žalosten dogodek. iskreno sožalje.

čestitke tudi za izgubljene kilograme, upam,da ne bodo prišli vsi nazaj tudi v 90 dneh (ponavadi se vrnejo hitreje).

glede prehrane, kar sem že enkrat pisala, upam,da ste prebrale članek v prejšnjem Mojem Malčku, sem rekla,da se bo počasi vedno več začelo pisati o tem....

imejte se fajn, šibam, mam še goro perila...
drugič pripopam fotke
čawčaw





_____________________________

http://www.papicajezakon.blogspot.com

(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 4726
   RE: avgustovke in njihovi sončki 2006
29.6.2007 0:43:45   
stuhica
Huanita še 1x iskreno sožalje!!!

Toliko daaa vam sporočim da sva z Avinčkom že doma! Bil je pravi mali lumpek na morju.
prvi dan nas je vse malček sonček pomoje sicer Alvinček je bil vedno v senčki pa tudi  v vodi ni bil ravno dolgo ampak so se mu vseeno taki mali mozolčki narediti po hrbtu in to od vročine. -bilo je ful vroče smo hodil s taščo vred dvakrat najprej zjutri do 12 najkasneje pa potem spančkat paa kolsilo pol pa spet okol 17-18 in je bilo prav fletn.  Tako rad se kopa v vodici, pa kr šprica naokol noro prav fletn je bil. Sedaj  bova doma do konc drugega tedna pol gremo pa spet na morje za kak teden pol bo pa treba počas že v službo!

Služba joj ta nadležna stvar- ssem podpisala pogodbo za 4 ure, plača je za zjokat ampak ta preostali čas bom pa raje z Alvinom pa poskusila bom šolo dokončat v miru in diplomirat.se mi zdi da te otroci še prehitro zrastejo!! Šele na otrocih vidiš kako čas beži!

Šola - sem zdej ruknla na izpitu sem bila prav rzaočarana , ma ja sej sem vedla vreme pa vse to to ni zame čas za učenje, mi je pa pomoje čist mal zmankal user posted image user posted image user posted image  tako da se morem vse še 1x učit kriza!!!

najina pikica orem pogledat slikce ko bo čas, sedaj grem v horizontalo sem še utrujena od včeri ko sva ponoči ob polnoči s tamalim prišla domov. no danes zjutraj pa je bil tak veselje ko je zagledal svojo škatlo z igračami da je vse ven razmetal.
pa tako hecen je bil ko je načakinje videl je kar kričall in vriskal od veselja.

Pa ja da ne pozabim smo še hruškino Saro srečal sta malo podebatirala user posted image user posted image

No se še slišmo in upam da v dobrih novičkah in ne v žalostnih!!


_____________________________

Alvin in Lejla cel moj svet..


(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 4727
   RE: avgustovke in njihovi sončki 2006
29.6.2007 9:31:17   
issa
pozdravljene!!!
no da se po nevem kolkih miljon letih spet malo oglasimuser posted image ...
Naš mal sonček je pol energije in mami ga komaj dohaja,tako da ponavadi sem srečna da že ob osmih pol devetih zaspi,da imam kakšno urico zase da se spočije in nato grem še jaz spat.No zdaj spi samo 1x na dan in to ob dvanajstih za urco in pol, zato pa je ob osmi že lepo zmatran,zbudi se pa če mam srečo ob pol osmih,če pa nimam sreče pa tudi ob šestih,....
imamo 4 lepe velike zobke, ki jih z veseljem pokaže. Kdaj bo prišel kakšen več nevemo niti ne kaže da  kaj kmalu,.....
na nogicah lepo stoji že čisto sam samo kak korakeca ali dva noče naredit, če  ob kaki omari omari hodi (z oporo) in bi rat prišel do postelje pa tudi če je čisto mala razdalja se raje vsede na tla in spet ob postelji vstane,.......
drugače pa papca vse kar tudi midva, koščke tudi sam z žlico se pa še raje igra kot da bi s tem kaj v usta nesel...user posted image
sicer pa smo dobili mesto v jaslicah in smo tudi včeraj že bili na prvem sestanku, kjer so nam tudi povedali da lahko kadarkoli med počitnicami pridemo in se za kako urico tam igramo,da se tamali pač navadijo okolja,...
no in kako ste ostale.........
huanita  tudi iz moje strani iskreno sožalje,da si hitro opomrete in da bo bolečina vsaj malo bolj znosna!

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 4728
   RE: avgustovke in njihovi sončki 2006
29.6.2007 10:49:10   
Splet.Ka
Pomembno obvestilo.

Pri 11 mesecih in 1 dnevu smo dobili prvi zobekuser posted image user posted image user posted image . In to brez vročine, brez kakšne hujše sitnobe. Samo z malo več dojenja kot ponavadi.

Najina pikica, kakšne lepe fotke.

Stuhica, welcome back tudi v živo. Mi smo bili tudi na plaži samo zvečer.

Todi in najina pikica, čestitke za podaljšanje.

Glede službe pa to. Moja prijateljica mi je na vprašanje, ali gre kmalu nazaj v službo, odgovorila takole: "Se spomniš, ko smo hodili v službo in smo bili eneg prostega dneva neskončno veseli, še bolj enega prostega tedna? Pomisli, koliko takih dni je še do konca porodniške. In veseli se vsakega posebej."

Jaz sem jo takrat debelo gledala, zdaj jo pa čisto razumem. user posted image

Uživajte!

_____________________________

Cvetim...

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 4729
   RE: avgustovke in njihovi sončki 2006
29.6.2007 12:39:52   
issa
evo me,spet sem nazaj!!!
no glih slkicice limam te sem pa rela da bom tudi tu eno prilepila!!
evo, ko veselo papca....

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image bravo hruška za prvi zobekuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4730
   RE: avgustovke in njihovi sončki 2006
29.6.2007 16:15:11   
Nea
Hojla!

Še mi smo nazaj z dopusta. Bili smo na kmetiji v hribih. Otroka sta neskončno uživala, bilo pa je ful toplo. Včasih celo 38C. Ko pa smo prišli domov nas je dočakal temparaturni šok: 12 C user posted image   Ampak danes je že malo topleje.
Lara ima 4 zobke. Je ful radovedna, živahna in zelo spretna. Veselo hodi ob opori, enkrat se je celo za par sekund pustila.... potem pa na nos padla user posted image
Hranjenje pa je spet velik problem. Na dopustu je zaradi spremembe klime, zobkov in prevelike vročine zelo malo jedla. Včasih samo pol banane in 5 žlic juhe na dan. Doma pa je malo boljše. Če ji je kaj zelo všeč potem poje vse (recimo Fruhtzwerge ali pa celi sadni jogurt), če pa ji ni všeč ga vzame v roko, vrže v luft in z jezičkom naredi brljppppppppp. Ful se sekiram in  iskreno upam, da se bo stanje kmalu izboljšalo. 17ega imamo kontrolo pa bom videla kaj bo pediater povedal.

HuAnita - iskreno sožalje!!!!

Čestitke vsem za podaljšano porodniško!
Jaz z delom začnem začetkom septembra in to polovičen delovni čas.

NajinaPikica - ful lepe poročne slike!

Vsem skupaj en lep pozdravček od navihane "Manekenke" in njene mamice!
Nea


_____________________________

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 4731
   RE: avgustovke in njihovi sončki 2006
1.7.2007 0:01:05   
Polly
a je katera avgustovka user posted image ? Vem, da je bilo to vprašanje že zastavljeno,  nisem pa imela časa prebrati odgovorov user posted image .
Mi se bomo mogoče še razširili user posted image ...



_____________________________

Kako je življenje lepo!

http://regi.si/srce/

(odgovor članu Nea)
Neposredna povezava do sporočila: 4732
   RE: avgustovke in njihovi sončki 2006
1.7.2007 9:06:05   
L & L
Najina pikica- nik vse naj boljše za prvo svečkouser posted image user posted image user posted image user posted image
Hruška -bravo za prvi zobekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Polly- čestitke za user posted image , če sem prau razumelauser posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004



http://patrik-loris.moj-album.com/

(odgovor članu Polly)
Neposredna povezava do sporočila: 4733
   RE: avgustovke in njihovi sončki 2006
1.7.2007 14:08:36   
stuhica
najina pikice čestitke vašemu junaku za 1 rojstni dan!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Hruškica no pa se je čle prikazal zobek našega Alvina zdaj naenkrat kar 4 mučijo, malce je nervozen, sem in tja se včaih malček driskasto poračka drgač je pa ok!

Polly ja čestitke če ste se že razširili, v primeru pa da ne pa držim peste da se boste čimprej!

Maen pa zanima kako ste kaj mamice ostale. A še katera doji in ali ste že vse dobile tardečo???  jaz jo še vedno nimam, se pa z malim še vedno dojiva zjuti in zvečer, oz. ponoči če se že ravno zbudi in noče zaspat!

Pol mam pa še en user posted image  čeprav morma kam drugam na temo ampak ok bom tadomače avgustovke vsseno vprašala!?
Midva imava z mojim dragim zdej 2 avta pa bi bilo fajn če bi imeli še en avtosedežek? Pa me zanima kje se da kakega res poceni zrihtat oz. dobit kakega rabljenega? Hvala vam za info!!


_____________________________

Alvin in Lejla cel moj svet..


(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 4734
   RE: avgustovke in njihovi sončki 2006
1.7.2007 14:48:32   
L & L
V šparu ga imaš trenutno v akciji, Concorda trimaksa, mislim da je 119e, redna cena pa je 150e.
LP

_____________________________

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004



http://patrik-loris.moj-album.com/

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 4735
   RE: avgustovke in njihovi sončki 2006
2.7.2007 12:37:55   
najina pikica*
kuku mal slikica od nikovega prvega rojstnega dne!

darilo od očka  in mamice:bazenček
user posted image

user posted image

nikova tortica:vlakec
user posted image

pihanje svečke
user posted image

pa mal namakanje prstkov v tortico
user posted image


papa

(odgovor članu miši)
Neposredna povezava do sporočila: 4736
   RE: avgustovke in njihovi sončki 2006
2.7.2007 12:42:11   
najina pikica*
ups spet ga serjem s slikami user posted image ,no saj očal neboste rabile,pa še vse mozolčke mi lahk prestejete nba obrazu,....heheuser posted image
drgač jih mam naložene tut v albumčku;geslo petra

(odgovor članu najina pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 4737
   RE: avgustovke in njihovi sončki 2006
2.7.2007 13:01:12   
najina pikica*
da se še mal poigram,če mi bo ratalo.......user posted image  user posted image
mamica in nikc
user posted image

(odgovor članu najina pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 4738
   RE: avgustovke in njihovi sončki 2006
2.7.2007 13:05:57   
najina pikica*
da vidm če tokrat......user posted image
user posted image

(odgovor članu najina pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 4739
   RE: avgustovke in njihovi sončki 2006
2.7.2007 13:09:44   
najina pikica*
jeeeeeee končno!user posted image

no pa hitro še eno
mamica,očka in nik:
user posted image

(odgovor članu najina pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 4740
   RE: avgustovke in njihovi sončki 2006
2.7.2007 20:42:43   
Nisaa
oj oj
no se že tolk dolg nisem oglasila ,da zdej se pa že moram preden dobimo šeenga škrata pdp mam 25.7 sam jst upam da bom drug teden že rešena  alpa vsaj čez 14 dni ,ker mam pa tole nosečnost zlo včji trebuh kot prvo in me že pošteno nervira,no pa še to se pozna da sem prvič rodila 30 dni pred pdpjem.....
drugač pa Maj ma 3 zobke ta četrti leze ven..plazi še ne sam neki probava pa ne gre lih user posted image sicer pa 5 min nemore bit pri miru tko da je včasih prav naporno ,dobro da mam še koga ki ga mal ma kako babico pa atija seveda  ker drugače sama cel dan s takim trebuhom in Majem malo žverco  bi blo kr hudo.....
sicer pa res že komi čakamo drugo štručko  in pol bo vse lažje  ...na morje pa šele septembra če bo vse ok  z drugimuser posted image
nč grem tolk da sem se javla  polly čestitke  če ste naštimal  če pa še ne pa vso srečouser posted image user posted image ž
lepo se imejte  pa mal držte pesti da bo porod čimprej minil .....se beremo papa


_____________________________

Papa Nina
27.8.2006 je na svet pokukal najin Maj
11.7.2007 pa je prišel čudežni herojček Gaj

(odgovor članu najina pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 4741
   RE: avgustovke in njihovi sončki 2006
2.7.2007 22:39:15   
Anonimen
najina pikica*, ful mas dobre kopalke! Kje si jih kupila? user posted image  

A se Ljubljancanke kaj dobivate?

(odgovor članu Nisaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4742
   RE: avgustovke in njihovi sončki 2006
3.7.2007 7:06:57   
Tanyka

 Seznam avgustovk in naših sončkov
 
user posted image
 



01.07.  NIK    user posted image      najina pikica
23.07. AJDA  user posted image  
    miši
27.07. ŠPELA user posted image  
   moj sonček
28.07. ZOJA   user posted image     Tiasha77 
          SARA     user posted image      
hruska
01.08. PIA     user posted image       Polly
03.08. TIA      user posted image       tija75 
04.08. ALVIN user posted image    stuhica   
           PETJA  user posted image     HuAnita

           SARA   user posted image     andrejaz  
06.08. LARA    user posted image     Nea
07.08. ANEJ  user posted image     issa

08.08. MARK user posted image   Sandra    
  VAL      user posted image       Vesna 
          ŽAN     user posted image       saraja
09.08. LUKA user posted image    Ptica 

10.08. KIAR    user posted image      dalia 
         ANEJ      user posted image        Tia 27
12.08. HANA   user posted image     binabona
13.08. NIK    user posted image      sončnica13  
            TILEN user posted image Samoyedka
14.08. LORIS user posted image  L & L
          MAŠA    user posted image     bambina
 
16.08. AZRA  user posted image    melitkica 
17.08. KIMI   user posted image     goda13
 
19.08. AJDA  user posted image   piscancek
20.08. ENYA  user posted image   matejas

23.08. ANA MARIJA user posted image   mojcab
27.08. MAJ     user posted image      Nisaa
29.08. NIKA user posted image    saranika

31.08. TIA      user posted image      beba76
01.09. LOTI  user posted image     TODI

03.09. RENE user posted image    Tanyka




_____________________________

Vse mame so bogate, če imajo rade svoje otroke.
Nobena ni revna, ne grda, ne stara.
Ljubezen je njihova največja radost.
(Maurice Macterlinck)

Moja ljubezen vaju bo spremljala vedno, danes in večno!!






(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4743
   RE: avgustovke in njihovi sončki 2006
4.7.2007 18:35:43   
najina pikica*
ojle punčare
kaj kej počnete na tako grozno bedn dan? jst sploh nevem kam se naj dam user posted image  ....sm kr sama seb mal unapoto!!!!pogrešam tiste lepe sončne dneve primerna za dolge sprehode...user posted image ....no pa sej upam,da bo kmalu spet sonček.
no edino kar je dobro na take deževne dni je spanje ponoči,nš žapček že kr nekaj dni za poredoma spi cele noči od 9h zv do 7h zjutraj user posted image ....in mami je spočita!!!hehe
za viiend bo pa menda že sonček,mi ga bomo izkoristli gremo na morje(za vikend samo)namočit našo ritko user posted image

papa in ld

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4744
   RE: avgustovke in njihovi sončki 2006
5.7.2007 22:33:17   
stuhica
Ojla,

vidim da je tu na naši strani kar precejšnje zatišje. Nikjer nikogar očitno ste vsi nekje na morju in se namakate al tam a l pa v dežju sej je isto!user posted image user posted image

Naš mali lumpek je kar priden, obrede vse okrog in okrog,sam da ima oporo da se lahk prime, včaih kar pozabi in stoji čisto sam, ampak koraka pe še ne- no ja upam da bomo kmlau tudi shodili!

Kaj pa vaši lumpki je kateri že shodil?Najina pikica je tvoj Nik že na nogicah samostojno?

Mi se bomo pa pakiral šele v nedeljo ker naš oča špe veno dela čez vikend sem prav user posted image  jezna ker se te njegove dogodivščine v času dopust avsako leto ponavljajo!!!GROOOOOOOOOOOZA - m asej se zastonj pritožujem sej semvedla da je to tko pr tem mojmu gostincu!!

Zobčki našga Alvinčka majčken dajejo zraven pa pomalem tudi driska!Kaj čmo zdej so pač kar 4 zobki naenkrat ven lezejo dva sta že tako lepo vidita poleg tistih dveh spodaj ki jih ima že ne lep čas. In danes me je prvič  ugriznil za joškico - sem kar brez sape ostala.

A ste vse že dobile Menstrouser posted image ? Jaz jo še zmeri nimamuser posted image user posted image  Bi bilo pa fajn da bi vedla da lahko spet kaj načrtujem a neda? Jaz bi bila tudi rada ponovno nosečka srečka!!

lp 

_____________________________

Alvin in Lejla cel moj svet..


(odgovor članu najina pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 4745
   RE: avgustovke in njihovi sončki 2006
6.7.2007 11:31:37   
issa
pozdravljene!
no danes sem samo malo na hitro gor prišla pogledat..ima naš mali angino tak da imamo pestro,...pa še prstek si je malo opekel (kako ne me vparšat kr ne vem) ima pač mali mehur.
no ugototvilida mu obe dvojkici zgoraj ven rineta,...tako da smo še ekstra tečniuser posted image user posted image ..
ja pa včeraj je naredil svoje prve samostojne korake,od postelje pa do mamice,...user posted image user posted image user posted image
no upam da bo hitro bolje da bomo lahko šli ven ker nam je rahlo tečno skos notri!
nič lepo se imejte, izkoristite sonček!!!!
lp

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 4746
   [Brisano sporočilo]
6.7.2007 11:38:00   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu stuhica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4747
   RE: avgustovke in njihovi sončki 2006
7.7.2007 0:50:52   
stuhica
user posted image user posted image user posted image user posted image  Naš alvinček je danes naredil prve korake samostojen seveda!!user posted image user posted image user posted image  Ko je dragec prišel iz službe in sem alvina držala za rokice, je kar pohitel k njemu ko ga je videl priti skozi vrata in sem ga spustila in je kar naredil ene par korakcev!user posted image user posted image   Drugače se pa plazi in vse sorte lumparije zganja. Povsod se dvigneob opori in je pravi lump same lumparije bi počel. Jaz sem pa že sama naveličana skoz govort ne in ne in ne ker sploh ne zaleže ker me gleda v oči in še zmeri dela vse tisto kar jaz rečem ne ne!!user posted image user posted image

morrak naš alvin s e pa ful rad kopa! Res v banji na morju kjer češ. Samo zdej ne vem ker ga malce mučijo zobki user posted image user posted image je imel danes cel dan pomalem driskico! Samo upam da se ne bo razlezlo še čez dopust, tko da upoam da se umiri! 

Issa bravo user posted image user posted image tud za vaše korake, jaz že komi čakam da bo naš lum,p shodu!!
Naš pa tako slabo pije tekočino danes mi je spil le po  deci + dojenje user posted image  tako da me malce skrbi- naš frajer sploh noče pit več iz flaške!Ne vem kaj mu je!

Se pripravljam za na dopust gremo v nedeljo končno vsaj upam razen če se aj ne zalomi pri našmu v službi!!

A že kaj težko čakate na službo??user posted image jaz bi mogla začeti v ponedeljek pa imam še 2 tedna dopustauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image potem pa po 4 urce delat v službo, pa če bo kaj sreče si bom posikla kaj za zraven bomo vidl kako se bo zadevica izšla!

Ima ktera nasvet kdaj naj se naš mali lump odvadi dojenja oz. al naj ga še dojim ali ga popolnoma odstavim??user posted image user posted image


_____________________________

Alvin in Lejla cel moj svet..


(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4748
   RE: avgustovke in njihovi sončki 2006
7.7.2007 7:03:54   
Tanyka
JUTRO
 
Ja, Rene že hodi tam okrog 1 tedna user posted image user posted image user posted image user posted image (pri 9. mesecih).Lara je tudi shodila pri 9 mes.-imam same turbo otroke -so bolj po mamiuser posted image user posted image user posted image
 
Ima šest zobkov in kaj je najpomembnejeuser posted image
Rene je dobil apetit-začel je zelo lepo jesti vse po vrstiuser posted image user posted image
 
Drugače smo pa o.k
20.7 gremo na morje-jupi komaj že čakamuser posted image user posted image user posted image
 

HuAnita-user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsem ostalim, kateri  ste kakorkoli napredovali -čestitamuser posted image user posted image user posted image
 
 
Čao čaouser posted image



_____________________________

Vse mame so bogate, če imajo rade svoje otroke.
Nobena ni revna, ne grda, ne stara.
Ljubezen je njihova največja radost.
(Maurice Macterlinck)

Moja ljubezen vaju bo spremljala vedno, danes in večno!!






(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 4749
   RE: avgustovke in njihovi sončki 2006
7.7.2007 7:08:10   
Tanyka

 Seznam avgustovk in naših sončkov
 
user posted image
 



01.07.  NIK    user posted image      najina pikica
15.07. LANA user posted image       morrak
23.07. AJDA  user posted image  
    miši
27.07. ŠPELA user posted image  
   moj sonček
28.07. ZOJA   user posted image     Tiasha77 
          SARA     user posted image      
hruska
01.08. PIA     user posted image       Polly
03.08. TIA      user posted image       tija75 
04.08. ALVIN user posted image    stuhica   
           PETJA  user posted image     HuAnita

           SARA   user posted image     andrejaz  
06.08. LARA    user posted image     Nea
07.08. ANEJ  user posted image     issa

08.08. MARK user posted image   Sandra    
          VAL      user posted image       Vesna 
          ŽAN     user posted image       saraja
09.08. LUKA user posted image    Ptica 

10.08. KIAR    user posted image      dalia 
         ANEJ      user posted image        Tia 27
12.08. HANA   user posted image     binabona
13.08. NIK    user posted image      sončnica13  
            TILEN user posted image Samoyedka
14.08. LORIS user posted image  L & L
          MAŠA    user posted image     bambina
 
16.08. AZRA  user posted image    melitkica 
17.08. KIMI   user posted image     goda13
 
19.08. AJDA  user posted image   piscancek
20.08. ENYA  user posted image   matejas

23.08. ANA MARIJA user posted image   mojcab
27.08. MAJ     user posted image      Nisaa
29.08. NIKA user posted image    saranika

31.08. TIA      user posted image      beba76
01.09. LOTI  user posted image     TODI

03.09. RENE user posted image    Tanyka





_____________________________

Vse mame so bogate, če imajo rade svoje otroke.
Nobena ni revna, ne grda, ne stara.
Ljubezen je njihova največja radost.
(Maurice Macterlinck)

Moja ljubezen vaju bo spremljala vedno, danes in večno!!






(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?